Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 2.10.2008 21:30:50
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 o, miška. A že kaj odštevaš dneve od postopka? Zdaj bo počasi čas, da se gospa M prikaže. jaz pa komaj čakam, da se mi neha. Se mi že vleče 17, 18 dni. Mi je včeraj G predpisal 2 KT na dan za 10 dni, da se mi vse ustavi. So mi hormoni čisto ponoreli. Je danes že bolje. in sem na pravi poti, da bo spet kmalu čas za ponovni postopek.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 2.10.2008 21:33:42
|
|
|
|
miska73
|
Fargi je tud na seznamu prisotnih, pa nas nič ne pride pozdravit... Fargica, kje si ? kako si?
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 2.10.2008 21:37:33
|
|
|
|
neela
|
Fargi nas ne mara več.....
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 2.10.2008 21:38:30
|
|
|
|
lučka 25
|
Fargi, kje si........
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 3.10.2008 1:24:47
|
|
|
|
tinč407
|
Pozdravljene punce zopet po dolgem času Že 14 dni me ni bilo na RR ker mi ni delal internet. Upam da ste me vsaj malo pogrešale malo sem vas prebrala za nazaj. Vidim da ni nič kaj novega. Sem pričakovala kakšno novo nosečko. Pri meni tudi nič novega. Ta mesec si zopet merim BT. Sem 32 dan ciklusa in BT je povišana 12 dan. $ dni je šla preko 37. Verjetno kakšen prehlad. Drugače pa tam od 36.8 do 37.1 upam da bo kaj dobrega prineslo. Se kar fajn počutim ko sem lahko zopet med vami čeprav me je sram pa moram priznati da mi je ta oddih od RR-ja kar malo koristil da sem dala živčke na pašo. Sem bla že kar malo obsedena
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 3.10.2008 7:32:09
|
|
|
|
nf
|
Punce, glihkar sem nardila ovulacijski test (!) (ker doma ni bilo nobenega CBja...grrr) in je bil pozitiven! Tako da sem nagnala dragega v najbližjo lekarno, da mi prinese še CB!!! Wuiiiiiiiii mogoče pa ta mesec bo!
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 3.10.2008 7:43:42
|
|
|
|
Anonimen
|
nf, tako močno, močno držim pesti zate!!!!! Hitro nam sporoči rezultat!! Resnično upam, da bosta denar ki sta ga namenila za potovanje, porabila za opremo za .
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 3.10.2008 7:54:59
|
|
|
|
nf
|
Hvala Skuštranka! Meni bi bilo oboje kul, ali pozitiven test ali negativen, čeprav zdej ko mislim, da mogoče sem noseča, se bolj nagibam k pozitivnemu. Joooooojj čakam, da bo ura 8 in da lekarna odpre...matr traja..
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 3.10.2008 8:19:55
|
|
|
|
nf
|
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 3.10.2008 8:31:07
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: nf Ti to resno? Pa ka si ja nor. JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEe!!!!!!!!!!! Sej ne morm verjet.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 3.10.2008 8:43:11
|
|
|
|
nf
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: nf Ti to resno? Pa ka si ja nor. JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEe!!!!!!!!!!! Sej ne morm verjet. Jst tudi ne Res, sploh ne dojemam. Zadane me dogodek, ki ga čakam že 2 leti, in jaz sploh ne dojemam. Punce, klicala dr. Reša in sem že naročena 21. na prvoi pregled!!!!
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 3.10.2008 8:46:07
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: nf IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: nf Ti to resno? Pa ka si ja nor. JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEe!!!!!!!!!!! Sej ne morm verjet. Jst tudi ne Res, sploh ne dojemam. Zadane me dogodek, ki ga čakam že 2 leti, in jaz sploh ne dojemam. Punce, klicala dr. Reša in sem že naročena 21. na prvoi pregled!!!! Kdaj in kje častiš pijačo?
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 3.10.2008 8:57:44
|
|
|
|
nf
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: nf IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: nf Ti to resno? Pa ka si ja nor. JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEe!!!!!!!!!!! Sej ne morm verjet. Jst tudi ne Res, sploh ne dojemam. Zadane me dogodek, ki ga čakam že 2 leti, in jaz sploh ne dojemam. Punce, klicala dr. Reša in sem že naročena 21. na prvoi pregled!!!! Kdaj in kje častiš pijačo? Haha nič ti ne uide Ja, se bomo zmenile! Jaz danes kar ne grem v službo, ker sem čist fertik. Grem raje peljat na sprehod.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 3.10.2008 9:06:49
|
|
|
|
nf
|
Punce, lahko greste v moj album pogledat plusek Sej vem, kaj si Neela misli "evo je, spet se baha"...
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 3.10.2008 9:10:35
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: nf Punce, lahko greste v moj album pogledat plusek Sej vem, kaj si Neela misli "evo je, spet se baha"... Po moje je pa neela prav tako vesela kot sem zdaj jaz zate... Plusek se pa fajn vidi.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 3.10.2008 9:12:18
|
|
|
|
Anonimen
|
nf, a ti to resno???? Č E S T I T K E !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ful sem vesela zate!!!! Kar ne morem verjet.. Čisto si mi polepšala dan. Tebi in tvojemu pa sploh!! Kako je sprejel novico?? ŠE enkrat - ful čestitke!!!
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 3.10.2008 9:21:13
|
|
|
|
nf
|
Hvala Skuštranka Najprej sva ene 15 minut samo strmela v testek, potem 15 minut skakala po stanovanju in na koncu še 15 minut počivala na kavču. Nič, pol je šel pa on v službo, jaz sem pa doma in kr ne vem, kaj naj sama s sabo.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 3.10.2008 9:34:18
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: nf Hvala Skuštranka Najprej sva ene 15 minut samo strmela v testek, potem 15 minut skakala po stanovanju in na koncu še 15 minut počivala na kavču. Nič, pol je šel pa on v službo, jaz sem pa doma in kr ne vem, kaj naj sama s sabo. Če prideš v Celje, lahko greva tole zapit.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 3.10.2008 9:37:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Če se dobite v CE mi povejte, da tud jaz uletim. no, če sem povabljena seveda. nf, kaj pa znakci?? A ti je M zamujala al si samo slutila, da si ? Še dobro, da si delala test, da ne bi metala denarja skozi okno za avto in karte.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 3.10.2008 9:40:37
|
|
|
|
Anonimen
|
matr, sm js blond. Me zdle kliče moj zarad ene pošte, js mu pa navdušeno začnem razlagat d je nf noseča, d ji je konč ratal in d kr ne morem verjet... In on tko par sekund čist tih.. Pol pa prav- KDO??? Itak se mu tud sanjal ni..
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 3.10.2008 9:41:38
|
|
|
|
frula
|
nf, a se hecaš? Fuuuul sem vesela zate - bravo Bocvana bo tam tut čez par let, ko boste šli lahko skupaj! Bravo!!! Midva naj bi odrinila v Guatemalo sredi novembra, nazaj naj bi pa prišla sredi decembra (saj veš, ne smeva celega veselega decembra prespat). Greva pa mimo New Yorka, tko da se bova nazaj grede še 2 dni tam ustavila pa pogledala kakšno čudo je to... Res čestitke! Polepšala si nam dan. Upam, da bo vse ok z obema!
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 3.10.2008 9:48:08
|
|
|
|
aqua77
|
nf-ka!!!!!!!! ČESTITKE!!!!!!!!!! To punca, tko se dela!!!!!!
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 3.10.2008 9:50:32
|
|
|
|
tinč407
|
nf iz srca ti čestitam!! pa se je le splačalo malo potrpet na laparo. Očitno to dela majhne čudeže Res sem vesela zate in se s tabo veselim
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 3.10.2008 10:21:20
|
|
|
|
fragola
|
nf iskrene, iskrene čestitke!!!
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 3.10.2008 10:42:58
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nf super, draga nf!!! čestitam! zdaj pa mirno naprej!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?