|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klomifenke 2008 II.del
4.10.2008 10:04:25   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

dober večer....mam eno vprašanje...midva z mojim sva seksala s kondomom...ampak sva najprej seksala do predizliva, potem sva dala kondom gor...a je možno da sem noseča?

Ne vem, če si. Mogoče bi pa test naredla, če ti user posted image  zamuja, ali pa kar pokličemo vedeževalko. Ona bo več vedela. Me nismo jasnovidne in nas ni bilo poleg, ko sta.

Pa brez zamere.user posted image

sam, lučka, pomoje bi blo pa bolš it k jasnovidki, da bi na hitrco še v prihodnost pogledala v kroglo in napovedala še spol!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 301
4.10.2008 10:05:46   
miska73

dober večer....mam eno vprašanje...midva z mojim sva seksala s kondomom...ampak sva najprej seksala do predizliva, potem sva dala kondom gor...a je možno da sem noseča?

Ne vem, če si. Mogoče bi pa test naredla, če ti user posted image  zamuja, ali pa kar pokličemo vedeževalko. Ona bo več vedela. Me nismo jasnovidne in nas ni bilo poleg, ko sta.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Lučka, no no.

Ja, draga anonimna. Tu na tej temi že tako dolgo nismo uporabljale kondomov, da nismo merodajne za dajanje takšnih nasvetov. user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 302
4.10.2008 13:36:26   
tejčica30
nf, čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Polepšala si mi dan, res! Uživaj v lepoti nosečnosti!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 303
4.10.2008 14:40:25   
Fargesia
kaj je zdaj to? madonca, dejmo mal temo poživit! tole je pa k da bi šle za pogrebom, madonca...

(odgovor članu tejčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 304
4.10.2008 15:53:48   
Fargesia
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 305
4.10.2008 16:24:41   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Lučka, no no.

Ja, draga anonimna. Tu na tej temi že tako dolgo nismo uporabljale kondomov, da nismo merodajne za dajanje takšnih nasvetov. user posted image

Joj, punce smo malo nestrpne, a? user posted image ...pač punca vpraša - če že nas, stare koklje, ki bolj slabo nesemo jajčka, smo lahko samo počaščene!

Jaz sem ziher, da je punca noseča...user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 306
4.10.2008 16:27:25   
neela
nf, pojdi že enkrat dol s Tromostovja....saj si že dosti zaslužila za pijačko...me cvetke že nismo tako potratne...user posted image ...

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 307
4.10.2008 17:33:07   
nf
IZVIRNO SPOROČILO: neela

Draga moja nf, taščica mojega sineka!user posted image
'Čestitam' je vse premajhna in preskromna beseda, ki ti jo lahko izrečem/napišem ob takem trenutku, ki si ga tako dolgo čakala. Res ti iz srca želim, da bodo naslednji dnevi in meseci user posted image za vaju nepozabni in srečni; čez user posted image pa dobita v naročje najlepšega sončka, ki sta ga tako dolgo čakala in pošteno 'zaslužila'.
BRAVO VETERANKA - TAKO SE DELAAAAAAA!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Zadnje dni sem čist preveč čustvena in si me skor spravila v jok!!! Hvala Neelika!! Sej veš, da jaz tebi želim čisto enako, no razen to da bo punčka? user posted image Khm khm kdaj pa zvemo, če je Grčija obrodila sadove?

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 308
4.10.2008 17:37:42   
nf
Haha kačin kačin evo keša sem priplesala, zdej pa osvežit suha usta! user posted image  user posted image  Dejmo se res zmenit v ta petek, ki pride, v slaščičarni Zvezda v LJ! NF časti!!!! Vabljene seveda vse moje drage klomifenke, exklomifenke, klomifenke-to-be, skratka vse!

user posted image  Pridemo: user posted image
NF
...

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 309
4.10.2008 17:39:03   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: nf

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Zadnje dni sem čist preveč čustvena in si me skor spravila v jok!!! Hvala Neelika!! Sej veš, da jaz tebi želim čisto enako, no razen to da bo punčka? user posted image Khm khm kdaj pa zvemo, če je Grčija obrodila sadove?

nf-ka, zate vse...user posted image

Grčija? Grški sadovi se žal poznajo samo na mojih že tako baročnih oblinah, saj ob tisti hrani človek kaj drugega sploh ne more razmišljati....user posted image user posted image user posted image ...je user posted image prišla čisto takoj po Grčiji.

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 310
4.10.2008 17:39:10   
nf
oooooooooooooo moja favourite taščica od moje hčerkice je online!!!!! user posted image  user posted image  Alo, vrži se na seznam!

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 311
4.10.2008 17:40:40   
nf

nf-ka, zate vse...user posted image

Grčija? Grški sadovi se žal poznajo samo na mojih že tako baročnih oblinah, saj ob tisti hrani človek kaj drugega sploh ne more razmišljati....user posted image user posted image user posted image ...je user posted image prišla čisto takoj po Grčiji.

Ah ****t ga, morajo se grški sadovi nekje poznat user posted image  user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 312
4.10.2008 17:40:56   
neela

Haha kačin kačin evo keša sem priplesala, zdej pa osvežit suha usta! user posted image  user posted image  Dejmo se res zmenit v ta petek, ki pride, v slaščičarni Zvezda v LJ! NF časti!!!! Vabljene seveda vse moje drage klomifenke, exklomifenke, klomifenke-to-be, skratka vse!

NF
...

...ma pojdi nekam....jaz ne morem, ker sem že zmenjena....user posted image user posted image user posted image user posted image ...kaj res ne moremo kakšen drug dan????user posted image ...

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 313
4.10.2008 17:45:30   
nf

user posted image  user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ČEEEEESTIIIIITAM!!!!!!!user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Si nam polepšala dan. Naša nova nosečka je veteranka, fosilka. Naša sotrpinka. Kaj si nm dakla novega motiva.

Želim vama, da vaju bo user posted image  veselo razveseljevala (mora bit punčka, ker si jo tako želišuser posted image ), da vama bo polepšala vsak dan posebej.

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Za v tako fosilno stanje pa upam da še nisem. user posted image  
Hvala Lučkica draga! Iz tvojih ust v moj trebušček. A veš, da mi je trenutno popolnoma vseeno za spol, samo da bo in da bo zdravo. Sej vem, čist oguljeno. user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 314
4.10.2008 17:48:02   
neela

A veš, da mi je trenutno popolnoma vseeno za spol, samo da bo in da bo zdravo. Sej vem, čist oguljeno. user posted image

user posted image ...Ja kako sedaj....jaz sem mojmu že rekla, da mora pri IUI-ju oddat samo moška semenčica.....deklina mora biti vajina!! user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 315
4.10.2008 17:48:30   
nf

NF
...

...ma pojdi nekam....jaz ne morem, ker sem že zmenjena....user posted image user posted image user posted image user posted image ...kaj res ne moremo kakšen drug dan????user posted image ...

haha veš da ne bom taščice pustila na cedilu! Evo dajem 3 datume in glasujemo za najboljšega za vse.

Predlogi za drink:
9.10. četrtek
11.10. sobota
16.10. četrtek
24.10. petek (zihr je zihr)

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 316
4.10.2008 17:50:03   
nf

A veš, da mi je trenutno popolnoma vseeno za spol, samo da bo in da bo zdravo. Sej vem, čist oguljeno. user posted image

user posted image ...Ja kako sedaj....jaz sem mojmu že rekla, da mora pri IUI-ju oddat samo moška semenčica.....deklina mora biti vajina!! user posted image

pheee sej veš kok smo babe zvite, sigurno se vama bo kakšna prešmuglala user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 317
4.10.2008 17:54:24   
neela
Kaj pa vem...glasujem za soboto, 11.10.. 

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 318
4.10.2008 17:56:48   
nf
Čeprav tudi petek 24.10 bi znal bit zanimiv, ker imam prvi UZ glih par dni prej. user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 319
4.10.2008 18:04:06   
neela
Moja malenkost ima predavanja do poznih večernih ur....user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 320
4.10.2008 18:10:06   
lučka 25
o, poglej poglej. Taščici se pogovarjata med seboj. user posted image

No, jaz bi z veseljem prišla, ampak me naslednji vikend ni (gremo babe za dva dni na izlet). Bi bila jaz zelooo zadovoljna s 16.10. Tudi reskiram mojo rekreacij, samo da se pije.user posted image  

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 321
4.10.2008 18:15:09   
nf
Lučka stara mačka, veš da! Meni je 16.10 kul, kaj pa ostalim, Neela? Če ti ni, potem pa ti predlagaj kateri drug datum.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 322
4.10.2008 18:18:27   
stunfek
nf cestitke se od mene!  ne vem, al se enkrat al ta prvic...men se zdi da se je en moj post zggubil :)
Bravo punca! Zelim ti srecno nosecnost do konca :)

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 323
4.10.2008 18:30:45   
lučka 25
stunfek, lepo te je spet brati. Pa že 37t si noseča? Ko gre čas hitro naokoli. Kmalu bomo čestitale tudi tebi.user posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 324
4.10.2008 18:31:52   
nf
Oooooo Stunfek, lepo da si se oglasila! Hvala user posted image  Kje se pa ti potikaš? Si že v Indiji? Vidim, da si že čisto pri koncu z nosečnostjo...a veš, da se še prav živo spomnim vseh naših debat od takrat, ko si zanosila. user posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?