Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 4.10.2008 10:04:25
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen dober večer....mam eno vprašanje...midva z mojim sva seksala s kondomom...ampak sva najprej seksala do predizliva, potem sva dala kondom gor...a je možno da sem noseča? Ne vem, če si. Mogoče bi pa test naredla, če ti zamuja, ali pa kar pokličemo vedeževalko. Ona bo več vedela. Me nismo jasnovidne in nas ni bilo poleg, ko sta. Pa brez zamere. sam, lučka, pomoje bi blo pa bolš it k jasnovidki, da bi na hitrco še v prihodnost pogledala v kroglo in napovedala še spol!
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 4.10.2008 10:05:46
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen dober večer....mam eno vprašanje...midva z mojim sva seksala s kondomom...ampak sva najprej seksala do predizliva, potem sva dala kondom gor...a je možno da sem noseča? Ne vem, če si. Mogoče bi pa test naredla, če ti zamuja, ali pa kar pokličemo vedeževalko. Ona bo več vedela. Me nismo jasnovidne in nas ni bilo poleg, ko sta. Pa brez zamere. Lučka, no no. Ja, draga anonimna. Tu na tej temi že tako dolgo nismo uporabljale kondomov, da nismo merodajne za dajanje takšnih nasvetov.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 4.10.2008 13:36:26
|
|
|
|
tejčica30
|
nf, čestitke Polepšala si mi dan, res! Uživaj v lepoti nosečnosti!
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 4.10.2008 14:40:25
|
|
|
|
Fargesia
|
kaj je zdaj to? madonca, dejmo mal temo poživit! tole je pa k da bi šle za pogrebom, madonca...
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 4.10.2008 15:53:48
|
|
|
|
Fargesia
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 4.10.2008 16:24:41
|
|
|
|
neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen dober večer....mam eno vprašanje...midva z mojim sva seksala s kondomom...ampak sva najprej seksala do predizliva, potem sva dala kondom gor...a je možno da sem noseča? Ne vem, če si. Mogoče bi pa test naredla, če ti zamuja, ali pa kar pokličemo vedeževalko. Ona bo več vedela. Me nismo jasnovidne in nas ni bilo poleg, ko sta. Pa brez zamere. Lučka, no no. Ja, draga anonimna. Tu na tej temi že tako dolgo nismo uporabljale kondomov, da nismo merodajne za dajanje takšnih nasvetov. Joj, punce smo malo nestrpne, a? ...pač punca vpraša - če že nas, stare koklje, ki bolj slabo nesemo jajčka, smo lahko samo počaščene! Jaz sem ziher, da je punca noseča...
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 4.10.2008 16:27:25
|
|
|
|
neela
|
nf, pojdi že enkrat dol s Tromostovja....saj si že dosti zaslužila za pijačko...me cvetke že nismo tako potratne... ...
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 4.10.2008 17:33:07
|
|
|
|
nf
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela Draga moja nf, taščica mojega sineka! 'Čestitam' je vse premajhna in preskromna beseda, ki ti jo lahko izrečem/napišem ob takem trenutku, ki si ga tako dolgo čakala. Res ti iz srca želim, da bodo naslednji dnevi in meseci za vaju nepozabni in srečni; čez pa dobita v naročje najlepšega sončka, ki sta ga tako dolgo čakala in pošteno 'zaslužila'. BRAVO VETERANKA - TAKO SE DELAAAAAAA!!!! Zadnje dni sem čist preveč čustvena in si me skor spravila v jok!!! Hvala Neelika!! Sej veš, da jaz tebi želim čisto enako, no razen to da bo punčka? Khm khm kdaj pa zvemo, če je Grčija obrodila sadove?
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 4.10.2008 17:37:42
|
|
|
|
nf
|
Haha kačin kačin evo keša sem priplesala, zdej pa osvežit suha usta! Dejmo se res zmenit v ta petek, ki pride, v slaščičarni Zvezda v LJ! NF časti!!!! Vabljene seveda vse moje drage klomifenke, exklomifenke, klomifenke-to-be, skratka vse! Pridemo: NF ...
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 4.10.2008 17:39:03
|
|
|
|
neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: nf Zadnje dni sem čist preveč čustvena in si me skor spravila v jok!!! Hvala Neelika!! Sej veš, da jaz tebi želim čisto enako, no razen to da bo punčka? Khm khm kdaj pa zvemo, če je Grčija obrodila sadove? nf-ka, zate vse... Grčija? Grški sadovi se žal poznajo samo na mojih že tako baročnih oblinah, saj ob tisti hrani človek kaj drugega sploh ne more razmišljati.... ...je prišla čisto takoj po Grčiji.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 4.10.2008 17:39:10
|
|
|
|
nf
|
oooooooooooooo moja favourite taščica od moje hčerkice je online!!!!! Alo, vrži se na seznam!
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 4.10.2008 17:40:40
|
|
|
|
nf
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela IZVIRNO SPOROČILO: nf Zadnje dni sem čist preveč čustvena in si me skor spravila v jok!!! Hvala Neelika!! Sej veš, da jaz tebi želim čisto enako, no razen to da bo punčka? Khm khm kdaj pa zvemo, če je Grčija obrodila sadove? nf-ka, zate vse... Grčija? Grški sadovi se žal poznajo samo na mojih že tako baročnih oblinah, saj ob tisti hrani človek kaj drugega sploh ne more razmišljati.... ...je prišla čisto takoj po Grčiji. Ah ****t ga, morajo se grški sadovi nekje poznat
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 4.10.2008 17:40:56
|
|
|
|
neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: nf Haha kačin kačin evo keša sem priplesala, zdej pa osvežit suha usta! Dejmo se res zmenit v ta petek, ki pride, v slaščičarni Zvezda v LJ! NF časti!!!! Vabljene seveda vse moje drage klomifenke, exklomifenke, klomifenke-to-be, skratka vse! Pridemo: NF ... ...ma pojdi nekam....jaz ne morem, ker sem že zmenjena.... ...kaj res ne moremo kakšen drug dan???? ...
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 4.10.2008 17:45:30
|
|
|
|
nf
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 IZVIRNO SPOROČILO: nf ČEEEEESTIIIIITAM!!!!!!! Si nam polepšala dan. Naša nova nosečka je veteranka, fosilka. Naša sotrpinka. Kaj si nm dakla novega motiva. Želim vama, da vaju bo veselo razveseljevala (mora bit punčka, ker si jo tako želiš ), da vama bo polepšala vsak dan posebej. Za v tako fosilno stanje pa upam da še nisem. Hvala Lučkica draga! Iz tvojih ust v moj trebušček. A veš, da mi je trenutno popolnoma vseeno za spol, samo da bo in da bo zdravo. Sej vem, čist oguljeno.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 4.10.2008 17:48:02
|
|
|
|
neela
|
IZVIRNO SPOROČILO: nf A veš, da mi je trenutno popolnoma vseeno za spol, samo da bo in da bo zdravo. Sej vem, čist oguljeno. ...Ja kako sedaj....jaz sem mojmu že rekla, da mora pri IUI-ju oddat samo moška semenčica.....deklina mora biti vajina!!
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 4.10.2008 17:48:30
|
|
|
|
nf
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela IZVIRNO SPOROČILO: nf Haha kačin kačin evo keša sem priplesala, zdej pa osvežit suha usta! Dejmo se res zmenit v ta petek, ki pride, v slaščičarni Zvezda v LJ! NF časti!!!! Vabljene seveda vse moje drage klomifenke, exklomifenke, klomifenke-to-be, skratka vse! Pridemo: NF ... ...ma pojdi nekam....jaz ne morem, ker sem že zmenjena.... ...kaj res ne moremo kakšen drug dan???? ... haha veš da ne bom taščice pustila na cedilu! Evo dajem 3 datume in glasujemo za najboljšega za vse. Predlogi za drink: 9.10. četrtek 11.10. sobota 16.10. četrtek 24.10. petek (zihr je zihr)
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 4.10.2008 17:50:03
|
|
|
|
nf
|
IZVIRNO SPOROČILO: neela IZVIRNO SPOROČILO: nf A veš, da mi je trenutno popolnoma vseeno za spol, samo da bo in da bo zdravo. Sej vem, čist oguljeno. ...Ja kako sedaj....jaz sem mojmu že rekla, da mora pri IUI-ju oddat samo moška semenčica.....deklina mora biti vajina!! pheee sej veš kok smo babe zvite, sigurno se vama bo kakšna prešmuglala
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 4.10.2008 17:54:24
|
|
|
|
neela
|
Kaj pa vem...glasujem za soboto, 11.10..
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 4.10.2008 17:56:48
|
|
|
|
nf
|
Čeprav tudi petek 24.10 bi znal bit zanimiv, ker imam prvi UZ glih par dni prej.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 4.10.2008 18:04:06
|
|
|
|
neela
|
Moja malenkost ima predavanja do poznih večernih ur....
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 4.10.2008 18:10:06
|
|
|
|
lučka 25
|
o, poglej poglej. Taščici se pogovarjata med seboj. No, jaz bi z veseljem prišla, ampak me naslednji vikend ni (gremo babe za dva dni na izlet). Bi bila jaz zelooo zadovoljna s 16.10. Tudi reskiram mojo rekreacij, samo da se pije.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 4.10.2008 18:15:09
|
|
|
|
nf
|
Lučka stara mačka, veš da! Meni je 16.10 kul, kaj pa ostalim, Neela? Če ti ni, potem pa ti predlagaj kateri drug datum.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 4.10.2008 18:18:27
|
|
|
|
stunfek
|
nf cestitke se od mene! ne vem, al se enkrat al ta prvic...men se zdi da se je en moj post zggubil :) Bravo punca! Zelim ti srecno nosecnost do konca :)
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 4.10.2008 18:30:45
|
|
|
|
lučka 25
|
stunfek, lepo te je spet brati. Pa že 37t si noseča? Ko gre čas hitro naokoli. Kmalu bomo čestitale tudi tebi.
|
|
|
|
RE: klomifenke 2008 II.del 4.10.2008 18:31:52
|
|
|
|
nf
|
Oooooo Stunfek, lepo da si se oglasila! Hvala Kje se pa ti potikaš? Si že v Indiji? Vidim, da si že čisto pri koncu z nosečnostjo...a veš, da se še prav živo spomnim vseh naših debat od takrat, ko si zanosila.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?