|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klomifenke 2008 II.del
1.10.2008 20:44:57   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: neela

malagala - čestitke...user posted image user posted image user posted image

little angel - user posted image user posted image user posted image pogumno naprej, v tretje gre rado!!!

sulfinija - joj, ko se spomnem, kako navdušena in ponosna sem bila jaz, ko so mi mojo kuhinjo montirali - novo, lepo, prvo! Prve dneve sem hotla kar spati v njej...user posted image user posted image user posted image ...daj nas malo podraži pa nam pošlji kakšno slikco al pa link, če je kje na netu...

Neela,bo link na netu v mojem albumu ko bo vse fertik.Je pa kuhinja Gorenje.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 226
1.10.2008 20:56:43   
neela
sulfinija - user posted image , jaz prisegam na Gorenje. Medva imava vse možno od njih... kuhinjo, z aparati vred + kopalnico. Meni je zakon - predvsem njihove poprodajne storitve. Ja, ko bo pa vajina nova pridobitev fertik pa spedenana pa le javi, da si bomo ogledale...

miska73 - mislim, da nas nf-ka samo nemarno zanemarja. Njuna Bocvana - če se ne motim - pade konec oktobra. Saj veš, da ne bo odfrčala preden nas še ne bo malo razrajcala in se pobahala....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 227
1.10.2008 21:00:44   
miska73
Saj veš, da ne bo odfrčala preden nas še ne bo malo razrajcala in se pobahala....

user posted image user posted image user posted image user posted image ... ti si pa mal hudobna...

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 228
1.10.2008 23:41:46   
nf
Živjo punce!
Da se malo pobaham. user posted image  Nakupila sem že majčke z dolgimi in kratkimi rokavi (za đabe, ki potem grejo v humanitarne namene), res kulske hlače - dolge ampak ful tanke in zračne (bo kr fino pri 40C), Tikko, mrežo za komarje, hmmm to bo to, se mi je zdelo, da je več denarja odletelo iz denarnice. user posted image  Potujem pa šele čez 29 dni. Aja pa našla sva ultimativno hud avto. Toyota Hilux z dvojno kabino in zadaj prostorom za spanje + komplet opremo za kampiranje. Ima tudi 120litrski tank, kar bo odlično za bocvanske razmere. user posted image  Glede na to, da so v Bocvani prenočišča skoraj minimalno $500 na noč, bova dala raje za avto malo več denarja in potem kr kampirala. Takle mamo.
Drugače bi pa morala te dni enkrat priteči M, danes je 27. dan. Bom kr jezna, če je ta mesec ne bo! user posted image  user posted image
Aja še to. Moje razmere v službi so se rahlo spremenile, tako da čez dan sploh ne morem več viset na RR. user posted image  Malo smo preorganizirali pisarno, tako da mi glih šefe lahko gleda v ekran. user posted image  Moja sreča. user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 229
2.10.2008 8:43:03   
Anonimen
little angel, user posted image   user posted image    user posted image  kaj naj rečem?? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Mogoče te lahko potolažim samo toliko, da je meni G rekla, da naj bi uspelo v pol leta s K, ne pa 3 mesece..

Tud jaz jo že malo NE čakam.. Znakov ni nobenih, tako, kot tud prejšnje mesece ne, tako, da tud jaz dvomim v uspeh.user posted image

(odgovor članu nf)
  Neposredna povezava do sporočila: 230
2.10.2008 8:49:07   
miska73
Skuštranka, kako je pri tebi zdaj situacija z nadaljnimi postopki. HSG si že imela oziroma kdaj boši imela?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 231
2.10.2008 9:03:28   
Anonimen
miška, če ta ciklus dobim M grem do G, da se zmenimo za naprej (zadnjič je bil dr. Mlinarič, ne pa moja G). Predvidevam, da me bo dala na HSG, ker je to že prej omenila. Sam ne vem al kar takoj ta mesec, al drug.. Na kater dan se mora to naredit??  Nekje v prvi polovici cikla, ne? Pa potem je kaj bolniške? Ker ne vem če bi lahko bila doma, ker gre sodelavka na dopust.user posted image

Kako je pa s tabo? Berem na sosednji temi ponavadi, sam vas je toliko pa toliko velik napišete, da si ne morem zapomnit..user posted image

(odgovor članu miska73)
  Neposredna povezava do sporočila: 232
2.10.2008 9:07:20   
sonček85
little angel:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nf:kako to velja in ti kar lepo uživaj pa le pazi da nam pošlješ kako lsikico.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 233
2.10.2008 9:11:06   
miska73
skuštranka, kateri dan je HSG sem že malo pozabila.
Je pa tko, da te za tisti dan sprejmejo v bolnico in te odpustijo po popoldanski viziti.
Pripada ti pa en dan bolniške.
To si boš morala zorganizirat v službi.

Jst sem pa v čakanju moje M, ki bi naj prišla do konca tedna. Potem pa drugi dan ciklusa začnem s špikanjem. Tako da sem že v nizkem štartu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 234
2.10.2008 9:16:16   
Anonimen
miška, o super!! Držim pesti, da bo vse ok!! user posted image   user posted image    user posted image    user posted image

(odgovor članu miska73)
  Neposredna povezava do sporočila: 235
2.10.2008 17:46:01   
malagala
Ojla, pupe!

Ravnokar iz MB- kjer so mi tudi UZ potrdili nosečnostuser posted image user posted image user posted image . Sem v 5. tednuuser posted image user posted image user posted image
AMPAK...vedno je nek ampak...Gestacijska vrečka je kar velika, bitje ploda pa še ni vidno, kar je v 5. tednu še normalno (glede na datum O., pa ravno ne...user posted image ). Zato me je Reljič naročil naslednji četrtek, da pogledamo kako je s plodom. Opozoril me je, da okoli 20% nosečnosti se konča s "praznimi" vrečkami, zato moramo preveriti. Sam je predlagal, naj se vrnem k njemu na UZ (in ne k ginek.), da ga sam opravi, da se v vsakem primeru dogovorimo kako naprej...Svaka mu častuser posted image

Dobila sem občutek, da se je Reljič novice bolj razveselil kot jaz...Ko sem ful skeptična in bojazljiva, če bo pikica začela utripati ali ne...Sicer pa sem si nabavila Tifol in Omego 3, škoda, da si nisem že prej...In vse preventivne ukrepe glede muca in tako naprej...

Se javim kaj...user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 236
2.10.2008 18:39:50   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Saj veš, da ne bo odfrčala preden nas še ne bo malo razrajcala in se pobahala....

user posted image user posted image user posted image user posted image ... ti si pa mal hudobna...

...kdo jaz?!?!?...user posted image ...nikoli!

IZVIRNO SPOROČILO: nf
Živjo punce!
Da se malo pobaham.

....kaj sem ti rekla, miška.....user posted image user posted image user posted image ....čutim jo na vodi, to našo nf-ko. Ona se pa še dodatno potrudi, da še malo zakuri...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 237
2.10.2008 18:42:10   
neela
malagala - just think positive.user posted image Sedaj je to to - če slučajno padeš v tistih nesrečnih 20% se poskusi ne sekirat preveč, ker to samo pomeni, da z zarodkom nekaj ne štima. AMPAK..user posted image ...ti boš itak med tistimi 80% srečkami user posted image , ki bodo čez slabih 8 mes. dobile v naročje user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 238
2.10.2008 18:46:58   
miska73

malagala - just think positive.user posted image Sedaj je to to - če slučajno padeš v tistih nesrečnih 20% se poskusi ne sekirat preveč, ker to samo pomeni, da z zarodkom nekaj ne štima. AMPAK..user posted image ...ti boš itak med tistimi 80% srečkami user posted image , ki bodo čez slabih 8 mes. dobile v naročje user posted image

Se podpišem pod tole.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 239
2.10.2008 18:48:57   
miska73

IZVIRNO SPOROČILO: nf
Živjo punce!
Da se malo pobaham.

....kaj sem ti rekla, miška.....user posted image user posted image user posted image ....čutim jo na vodi, to našo nf-ko. Ona se pa še dodatno potrudi, da še malo zakuri...user posted image user posted image user posted image

Neela ti si prava jasnovidka. A s vidla, nfka se je delala, kot da je nisva nič prej omenjali...

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 240
2.10.2008 19:16:15   
neela

Neela ti si prava jasnovidka.

...witch is my middle name....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 241
2.10.2008 21:11:54   
nf
hahahaha user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Jst! Da se jaz delam? Kje paaaa user posted image  Seveda se moram hvalit, bahat, šopirit, če grem pa v bocvano! Še 28 dni...ufff koliko enga bahanja se boste še morale naposlušati. user posted image
Kaj se zdej z vami dogaja? Malagala čestitke!!!!!!! Neela kdaj pade iui? Miška?
Frula kdaj ti potuješ? Dej malo napiši kje bosta šla in kako bosta potovala.

Jah kaj nej rečem, moje M še vedno ni. Pa glih jutri naj bi sfrčkala 1600 + 700 evrov za avto in safari (in to brez možnosti kenslanja)! Tako da jutri zjutraj delam test in če bo slučajno pozitiven, bova Bocvano prestavila za par let. Ampak jaz natiho upam, da bo negativen. user posted image  user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 242
2.10.2008 21:23:42   
lučka 25
nf, a sta se miška in neela nate spravli. user posted image  user posted image  user posted image  še dobro, da vse vemo, da je hec pol zdravja. user posted image

Ja, kaj naj rečem, naj se vse uredi tako, da bo prav za vse, kot si pač vidva želita.user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 243
2.10.2008 21:24:08   
miska73
Oj nfka user posted image user posted image user posted image user posted image Saj veš, da smo ti fouš, in te moramo mal jezit...
Ti se kr pohvali do onemoglosti.
Če se boš tkole vsak dan javila s poročilom, bo čist OK.

Ja to pa poznam... Načrtuješ potovanje, pa obenem načrtuješ bebico...
Pri nas so včasih plani za potovanja nastajali tudi pol leta prej, zdaj pa že dolgo ne planiram za več kot 2 mesca vnaprej.

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 244
2.10.2008 21:24:19   
lučka 25

...witch is my middle name....user posted image user posted image user posted image

Moje tudi.... user posted image  user posted image  user posted image  Vsaj tako pravijo.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 245
2.10.2008 21:24:25   
neela
ja ja....nf....znam te ptico, dok si jaje bila....user posted image
moj iui? sicer ne razmišljam preveč o tem. Pričakujem pošto konec tega meseca in ker sem take sreče, da bo moja M itak pred pošto prišla, bom morala za pričetek postopka počakat novembrsko M....takrat pa boš ti že doma čičala in se samo še bežno spominjala Bocvane....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 246
2.10.2008 21:25:45   
lučka 25
o, miška. A že kaj odštevaš dneve od postopka?

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 247
2.10.2008 21:26:06   
miska73
O lučka. Vidim, da se ti življenje ureja po starih tirnicah. Rekreacija je res super stvar...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 248
2.10.2008 21:27:03   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

o, miška. A že kaj odštevaš dneve od postopka?

Zdaj bo počasi čas, da se gospa M prikaže.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 249
2.10.2008 21:27:41   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Moje tudi.... user posted image  user posted image  user posted image  Vsaj tako pravijo.

jupiiii....potem lahko naredimo tekmovanje čarovnic.....al pa vsaj kakšen shod.user posted image user posted image user posted image ....samo potem bodo prekle padale....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?