|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klomifenke 2008 II.del
17.1.2009 14:53:03   
neela
Grethy, ti si pravi kaliber za nas....user posted image user posted image user posted image ...tile slončki ubijajo....

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
17.1.2009 15:05:25   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: neela

Grethy, ti si pravi kaliber za nas....user posted image user posted image user posted image ...tile slončki ubijajo....

Malenkost malenkost , pa da ne bomo samo pri slončkih user posted image user posted image

user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
17.1.2009 16:08:42   
neela
Odlično! Še vedno boljše kot nagci....user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
17.1.2009 16:17:31   
miska73

user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
17.1.2009 16:54:09   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

user posted image

user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
17.1.2009 18:52:33   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: barvar

Anya
Očitno Klomifen vsaj na nekatere deluje. A je katera med vami jemala Klomifen in ni imela ovulacije? Ali pa kot jaz, ki niti user posted image ne dobim pa nisem user posted image !?user posted image
Vidim, da ste vse pozitivno naravnane in tako je prav. Novim zmagam naproti!!!
Lep večer!

barvar, jaz sem prejšnji mesec prvič jemala klomifen, in se mi zdi, da ni blo ovulacije. Ne hodim pa h ginekologu, da bi z UZ pogledal. Si sama merim bazalno temperaturo. Ta mesec bomo pa še videli. Zdaj enkrat naj bi bla. Po jajčnikih me že špika, mi pa pridno slončkamo. user posted image je pa prišla celo par dni kasneje kot ponavadi. Je pap zanimivo, ker en mesec pred jemanjem sem pa imela čisto svojo ovulacijo.

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
18.1.2009 8:23:43   
Anonimen
Jutro. user posted image

Samo kot "zanimivost": če bi bil tole normalen ciklus s klomifenom, brez operacije, bi sedajle že skakala do stropa. Pojavil se je namreč roza izcedek, ki je podoben vgnezditveni. Tako, da se očitno počasi pripravlja k M.

Lepo nedeljo vam želim!!user posted image

(odgovor članu tecnobica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2632
18.1.2009 9:48:52   
lučka 25
Dan, dan user posted image

suzi, super, če je to znak za prvo M, saj je naravno že doooolgo časa nisi dobila. A ne, včasih smo je pa vseeno vesele.

Grethy, a si se že zacelila? Naj bo zdaj natrava in ata na mamo prava relaksacija od vsega tega čekiranja G, pa UZ,... Mal možgane na off.

miška, neela, Fargi, a ve pa takrat ko mene ni tu gor, pa udarite debato. Saj že prav user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
18.1.2009 10:11:16   
miska73
Moram poročat Suziki o bovem odkritem čaju.
Sem bila v petek v Mullerju in imela malo več časa, da sem se razgledala po čajih in odkrila nov fantastičen čaj.
Mullerjeva pakunga čaja v rinfuzi.
Sestava : Ingver, zeleni čaj, limonina trava, sladek koren.
Prevladuje pa okus po limonini travi.
Si grem še enga skuhat.

Lučka, pa kje si ti zasledila kako težko debato med mano, neelo in fargico...
Kako si mi ti? Si se malo polenila za RR?

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
18.1.2009 10:22:13   
lučka 25
miška, nisem se polenila od RR. Ampak včerj sem bil polno zaposlena. Malo sem, mao tja,... Zvečer sem šla z dragim (ki včeraj po zelo dooolgem času ni imel tekme) naeno košarkarsko tekmo. Pa mi je kar nerodno povedat, da sem šla po 1,5 letu na tekmo. Sem zdaj vsem obljubila, da bom šla še na kako tekmo in to na tekmo od dragega. Potem pa sem bla cel večer taksi služba, ko so se ga pa desci nacukal, ko so spet nov izgovor našli.user posted image  Še dobr, da sem navajena, da hodim (no včasih sem več) z njimi kot edina punca naokoli.

Je bil pa včeraj žal tudi zelo žalosten dan. Od dveh prijateljev , se je oči obesil, ker so šli vsi trije sinovi od doma in ni noben ostal doma. To je vse kar vemo, ker itak noben ne upa poklicati, pa tudi onedva sta malo izrazila željo, da ju pustimo pri miru. Najbolj me skrbi za enega od sinov, ker je zelo čustveno labilen, pa ga vsaka najmanjša stvar vrže iz tira, kaj bo šele to. user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
18.1.2009 11:12:17   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25
miška, neela, Fargi, a ve pa takrat ko mene ni tu gor, pa udarite debato. Saj že prav user posted image

...a to pomeni, da moramo od sedaj naprej za vsak čvek najprej pri tebi kolek kupit???? user posted image

Žal mi je za tvoja prijatelja. To mora biti res huda huda preizkušnja. user posted image user posted image user posted image

miška, ne vem če boš našo suziko še v kakšen čajček prepričala. Je en tak patron k jaz....same fine ritke. Jemo in pijemo samo dobro papico in pupico...user posted image , kajne suzi?

suzi, super, da se tvoja M čimprej pojavi, da bosta začela spet čimprej user posted image

Fargi
lubica, si nam že ozdravela???

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
18.1.2009 11:25:33   
miska73
Lučka mi je hudo za tvoja prijatelja.
Ampak, če želita imeti mir, jim ga tudi morate dati.
Čeprav včasih človek tudi ne ve, kako pomgati, pa če ima še tako močno željo.
Je pa tole res taka bad zgodba.

Neela saj vem, da sta s Suziko taka zgubljena primerka...
Ampak jst pa uživam...
Tole odkrivanje norih kombinacij okusiv pri čajih je tak en pozitivni stranski učinek tele borbe za bebico.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
18.1.2009 12:33:55   
Grethy
Lučkica  user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
18.1.2009 13:05:46   
Fargesia

Fargi
lubica, si nam že ozdravela???

še ne še čisto...user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
18.1.2009 16:19:54   
Anonimen
lučka, žal mi je za tvoja prijatelja. Upam, da ne bo preveč hudo. user posted image

miška, jaz sem s čaji zaklučla. Vsaj zaenkrat. Pijem tisto kar vem, da mi je dobro in ne probam nič novega. user posted image

neela, ja, midve sva bolj fine kar se tega tiče.. user posted image

fargi, si še vedno prehlajena?

Mene je tud danes začel kuhat - mam vročino, pa kašljam... Grem kar nazaj ležat.user posted image

(odgovor članu Fargesia)
  Neposredna povezava do sporočila: 2640
19.1.2009 12:27:42   
lučka 25
Dober dan.

Punce, hvala za skrb. Upam, da bo res vse v redu z njima.

suzi, a tebe je pa začelo kuhati. Si še kakšen virus pokasirala. Pojdi ležat, počivaj, pa bacili naj gredo kmalu nekam v pozabo.

Fargi, a doma počivaš, a si šla vseeno v službo. Upam, da bo tvoje zdravje kmalu boljše. Jutri pa že začneš papcat K. Naj folikli lepo rastejo.

Jaz grem pa mal v nabavo, da bova lahko vsaj kaj za kosilo pojedla.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
19.1.2009 15:46:47   
Inana
Pozdravljene Klomifenke ... tudi jaz se vam pridružujem z naslednjim ciklom ... sedaj je konec mesca NE čakamo, potem pa njami njami na klomifen ;-)

< Sporočilo je popravil Inana -- 19.1.2009 15:48:02 >

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
19.1.2009 16:44:49   
Fargesia
Lučka, v službo hodim že ves čas...nisem bila nič doma...ja jutri pa začnem s klomifenom...

me soseda fehta če bi skup na salso hodile, pa omahujem ker ne vem kako bom reagirala na K...ker pri prejšnjem postopku me je ful bolelo oziroma jajčniki so me ful boleli, pa nisem mogla plesat...kaj naj naredim...ni pa poceni tale špas...30 evrov za en mesec...se pravi za 4x...

Inana, dobrodošla!

(odgovor članu Inana)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
19.1.2009 19:03:30   
neela
user posted image ...madona! Cele tri poste ste v celem dnevu uspele naklofat! Pa to vam je rekord! Kaj se to pravi....kje ste čvekulje? Vas bo teta neela malo user posted image , da se boste zbudile in začele čvekat!

Kaj dogaja?
Ok, že vem... Fargi razmišlja ali bi šla na salso. Moje mnenje: raje daj tisti denar za nekaj uric plesnih vaj v paru...sploh ker se 27.6. pribliiiiiižuuuuuuujjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeee...user posted image

lučka verjetno še vedno luta po štacuni in voha, kaj bi njen nosek in želodček prenesla za kosilce.

suzi user posted image copatke za svojega prihajajočega.  user posted image

za miško se ne morem odločiti - ali se nam je zastrupila s čajnimi zvarki al pa user posted image k se ji že meša od dela

od nf-ke pa je itak ostal samo še vonj...user posted image

Grethy....tebe še premalo poznam, da bi te identificirala....

in končno inana - lepo pozdravljena med klomifenkami. Želim ti čimkrajše bivanje med nami, da te čimprej izstrelimo med srečke user posted image !

No....saj sploh ne potrebujemo vaših postov....saj sama vse z ordiniram....user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
19.1.2009 19:07:43   
Fargesia
neela, moj je včeraj reku da bi še na kak plesni tečaj!!! ker jaz pač ne bi valčka plesala...za otvoritveni ples....user posted image

Fargi danes pleše na tole...user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
19.1.2009 19:11:33   
Fargesia
me like it....

< Sporočilo je popravil Fargesia -- 19.1.2009 19:12:25 >

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
19.1.2009 19:17:31   
Fargesia
...drugač je pa tale pesem "najina"...sva takrat začela, ko je bila ful popularna...

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
19.1.2009 19:22:00   
Martinki
Klomifenske punce,

najdla sem tale link (po priporočilu kolegice, ki rodi čez 6 tednov) www.bownovaterapija.com in http://bownova-terapija.mojforum.si/bownova-terapija-about14.html.

Je za prebrat, jutri bom pa kr poklicala in se bolj pozanimala.

lp s severauser posted image

...globoko v dušah pravljice spijo, a včasih se pravljice tudi zgodijo...

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
19.1.2009 19:25:09   
Fargesia
Martinki, o tem je men frizerka govorila...sporoči če boš kaj izvedela!

(odgovor članu Martinki)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
19.1.2009 19:37:51   
Grethy

Grethy....tebe še premalo poznam, da bi te identificirala....

he he ... kaj čem ti rečt ... stara koka, mlada po srcu in videzu, ki se srčno trudi imet otročka na tisoč in en način, trenutno s klomifenom ...

Kaj pa rabiš za identifikacijo??? Odtis zobovja, obris podplata al številko modrca ?????? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 mitov o zanositvi
Vsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......