|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klomifenke 2008 II.del
16.1.2009 13:47:04   
Anonimen
user posted image   user posted image   user posted image  Nekako so nas morali spodit!! user posted image

(odgovor članu lučka 25)
  Neposredna povezava do sporočila: 2601
16.1.2009 14:22:13   
miska73
Evo sam na hitro... kaj več kasneje (sem v ilegali user posted image )...
Prišla iz LJ z municijo in dvojnimi novimi škornji.
Prva špika superfakta pade že danes in tako vsak dan naslednjih 14 dni...

Energija je na vrhuncu. Pa še sonček je danes lepo sijal. user posted image
Zgleda, da tale GK LJ pozitivno name vpliva... ali pa je to vendarle vpliv novih škornjev... le kdo bi vedel.

BTW... Slavni KONGO v Savljah, ki je priljubljena točka IVF-ovk je odprt dolgo v noč. Pa še pice imajo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
16.1.2009 14:23:41   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: Anya22

Drage moje klomifenke, meni je uspelo v 1. ciklusu K. Danes zjutraj sem opravila CB in je bil viden je debel +!!!!!!!!!!!!!!!!! Hvala za vso moralno pomoč!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

To bejba, take novice radi beremo user posted image user posted image user posted image user posted image
Lepo je videti, da je K vendarle magična formula za nekatere punce.

(odgovor članu Anya22)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
16.1.2009 14:42:53   
Anonimen
Miška, bravo za špikice in nove škornje.. user posted image   Verjamem, da so ti dali motivacijo.  user posted image

(odgovor članu miska73)
  Neposredna povezava do sporočila: 2604
16.1.2009 15:19:40   
tecnobica

Drage moje klomifenke, meni je uspelo v 1. ciklusu K. Danes zjutraj sem opravila CB in je bil viden je debel +!!!!!!!!!!!!!!!!! Hvala za vso moralno pomoč!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE!!!

(odgovor članu Anya22)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
16.1.2009 15:19:49   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Uf, pa res.. Tale film si morm dol potegnit. Sem čisto pozabila. user posted image

Kašn film?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
16.1.2009 18:10:26   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

moja m je prišla v polne sijaju in bolečini, tak da mam 27.1. prvi UZ...pa IUI nekje 31.1.al pa 1.2. ta postopek bo uspešen in najin plus bova zagledala 18.2.!!!!

to mi deliiiiiii..............PRVIČ!

to mi deliiiiiii..............DRUGIČ!

IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Prišla iz LJ z municijo in dvojnimi novimi škornji.
Prva špika superfakta pade že danes in tako vsak dan naslednjih 14 dni...

Energija je na vrhuncu. Pa še sonček je danes lepo sijal.
Zgleda, da tale GK LJ pozitivno name vpliva... ali pa je to vendarle vpliv novih škornjev... le kdo bi vedel.

to mi deliiiiiii..............TRETJIČ!
p.s.: energijo so ti definitivno dali ŠKORNJI....user posted image ...pač smo samo ženske...user posted image

lučka - jaz sem knjigo včeraj videla v naši knjigarni in njihova zaloga je zadovoljiva. Če je ne dobiš v KR mi javi, ti jo kupim jaz in pošljem ...

tečnobica - debata gre okol knjige (al pa dokumentarcu) The secret oz Skrivnost. Zadeva je za filat se z optimizmom več kot idealna.

suzi - pridna! Ti že na polno treniraš, kajne? Najprej na user posted image , potem pa še na user posted image ...user posted image

(odgovor članu Anya22)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
16.1.2009 18:15:31   
neela
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi
neela, kaj pa tvoja M? Dajte se nekako uskladit s fargi, da ne bomo za vsako posebej stiskale pesti. user posted image

hmmm....če jo dobim nekje v začetku naslednjega tedna (kar niti ni tako malo možnosti!) bi verjetno res imele zelo na kmalu IUI...al pa celo na isti dan! Ampak potem pa GK res ne bi preživela....ne samo, da bi naju morali gledat in prenašat, še Fargon in neelko bi jo zasedla....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
16.1.2009 18:48:29   
barvar
Anya ČESTITKE!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Očitno Klomifen vsaj na nekatere deluje. A je katera med vami jemala Klomifen in ni imela ovulacije? Ali pa kot jaz, ki niti user posted image ne dobim pa nisem user posted image !?user posted image
Vidim, da ste vse pozitivno naravnane in tako je prav. Novim zmagam naproti!!!
Lep večer!

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
16.1.2009 19:28:00   
lučka 25
neela, dobila semknjigo!!! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
16.1.2009 19:42:02   
neela
lučka, super! sedaj pa pridi hitro na dnevni raport.....help.....mene bo ta Fargi ugonobila....user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
16.1.2009 19:49:38   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: neela

lučka, super! sedaj pa pridi hitro na dnevni raport.....help.....mene bo ta Fargi ugonobila....user posted image

uboga revica....

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
16.1.2009 20:51:09   
ključek

moja m je prišla v polne sijaju in bolečini, tak da mam 27.1. prvi UZ...pa IUI nekje 31.1.al pa 1.2. ta postopek bo uspešen in najin plus bova zagledala 18.2.!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
17.1.2009 9:52:41   
Fargesia
me to you, kaj so smešni tile fantki! user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
17.1.2009 12:26:16   
lučka 25
Danes je pa tu ful žurka, kao.user posted image

No jaz sem že doma z obveznega pohajkovana po mestu in po čvekanju ob čajčku. Zdaj pa še kosilo skuham, potem pa greva malo poiskat sonce. Se spet skriva za to meglo.user posted image

V glavnem, mejte se.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
17.1.2009 12:33:55   
Grethy
user posted image je spet falila našo bajto in je ruknla user posted image tko da sem ranjena in mi teče kri, dons bom bolj dežurna user posted image da se rane zacelijo in neha kapljat ... pol pa sem se odločila, da bo to mesec počitka od dohtarjev in UZ-jev in da bom doma user posted image user posted image vsekakor psiho na offfff ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
17.1.2009 12:34:37   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Danes je pa tu ful žurka, kao.user posted image

Saj je žurka... sam na drugih temah.
Sva s Fargi po borbi in IVF-jevkah skakale. user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
17.1.2009 12:38:02   
Fargesia
grethy moja....
user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
17.1.2009 12:41:30   
Grethy
H V A L A !!!!!!!!
Ja kaj čmo ... včasih zgleda tale naš boj z naravo kot scanje proti vetru .. ampak o tem fantje vejo več user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
17.1.2009 12:42:31   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

H V A L A !!!!!!!!
Ja kaj čmo ... včasih zgleda tale naš boj z naravo kot scanje proti vetru .. ampak o tem fantje vejo več user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
17.1.2009 12:45:38   
ključek

me to you, kaj so smešni tile fantki! user posted image user posted image

so mi bli nekak najbolj pozitivčki................tako kot ti...........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
17.1.2009 12:47:41   
miska73

H V A L A !!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image   Drži se lubica user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
17.1.2009 13:04:21   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

H V A L A !!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image   Drži se lubica user posted image

Bom miška moja ti pa tud ... zdej rabš pir pa jajca pa te variante user posted image user posted image

P.s.
edn m je vse vejce ukradu user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
17.1.2009 13:06:59   
miska73
Greti, jajca pa pir bojo še mal počakali.
Najprej me more še tale supereca zresetirat.
Ampak stimulacije pa že padajo, si vidla user posted image A ti čem enga banderosota zrihtat... ma kaj le sprašujem... že grem...

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
17.1.2009 13:15:33   
Grethy
O hvalaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nočem, da se me partner dotika - vzroki in...
Ne čutite želje po fizičnem stiku z vašim možem, partnerjem in se sprašujete, kaj je narobe z vami. Preberite, kaj so la...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......