|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del
6.10.2008 21:44:43   
sani1
Pozdravljene še z moje strani...

Sem dala v album še moj pogled iz stanovanja... Bi dala tukaj pa žal ne znam...user posted image   Se učim počasi...user posted image

sunny- jaz ga tudi nebi zamenjala...  Čestitke za diplomo!!!user posted image

mml- krasne slikce...  V sredo pridi na kavico...

ljubljana- velja za sredo. Imam v telefonu opomnik, da nebi slučajno pozabila...user posted image   me emšo daje...user posted image

katee- za sredo smo zmenjene!

katarinas- zadnjič, ko smo govorile o čevljih shoo shoo al kako se to nepiše bi te lepo prosila, ker imaš ti tiste od 12-18m če bi izmerila zunanji spodnji del. Upam, da veš kaj mislim. Ker sem jaz šla merit in risat nogo od moje pupe, ko stopi in ima 12 cm. Tako, da razmišljam tudi o tej številki. So vsi čeveljci drugačni. Prosim te!!!

alfabeta- joj joj joj. Ti pa res znaš narediti lušte. Bi jih zdej zraven čaja zmazala vse...user posted image

Suzana- tebi hočem skoz odgovorit, da sva se imela za obletnico zelo zelo lepo. Sem presenetila dragega po dolgem času. Pa nisem se napila, ker mi potem sploh ni pasalo...user posted image   tako je pri nas smo bolj kot ne anti alkoholiki...user posted image

Dali smo glasove za vse, čeprav zdej berem, da bo računalniško. Bom tudi jaz dala gor eno fotko od Manje...user posted image   

No grem zdej počasi pod tuš in spat...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
6.10.2008 21:47:17   
sani1
mala pikica- zelo lepo, da sta zopet doma v domači oskrbi.  Ne sekiraj se preveč glede Gašperjevih kg bo vse nadoknadil. Boš videla...

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
6.10.2008 21:47:56   
sani1
Pa vsem, ki praznujete vse najboljše!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
6.10.2008 21:54:21   
sani1
Nobene ni...  Kaj je zdej to?

Pa, da oddam še en post, da bom danes dobila še eno zvezdico.  Evo 1000  tukaj...

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
6.10.2008 21:55:37   
sani1
Jupi  sem vesela user posted image zdej pa grem spat, ker se sama sabo pogovarjam...user posted image

Nočko...

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
6.10.2008 21:59:37   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: sani1
katarinas- zadnjič, ko smo govorile o čevljih shoo shoo al kako se to nepiše bi te lepo prosila, ker imaš ti tiste od 12-18m če bi izmerila zunanji spodnji del. Upam, da veš kaj mislim. Ker sem jaz šla merit in risat nogo od moje pupe, ko stopi in ima 12 cm. Tako, da razmišljam tudi o tej številki. So vsi čeveljci drugačni. Prosim te!!!

Ja seveda, že merim....user posted image  Zunanji spodnji del pride 13.5 cm  - tako kot piše na njihovi strani za št. L (13.5 cm). Itak moraš za copatke nekaj mm še dodati (za nogavičke in da ne bo tiščalo)...no saj si verjetno vse že prebralauser posted image  
Lara ima tudi malo čez 12 cm dolgo stopalo tako, da bo kar prav, da naročiš 12-18Muser posted image  No bom zdaj nehala nakladatuser posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
6.10.2008 22:01:00   
katarinas
IZVIRNO SPOROČILO: sani1

Nobene ni...  Kaj je zdej to?

Kako da neuser posted image , saj se jaz s tabo pogovarjam, si me zdaj kar zapustilauser posted image user posted image

No user posted image  za zvezdice!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
6.10.2008 22:20:11   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

nana, meni je na tej slikici v avatarju takooo prisrčen. Res! Glede slikic pa....a si videla...zaradi zlorabe (pomoje ravno tega na forumih) bodo izžrebali zmagovalca, ne bodo odločali glasovi. AHa, so ti že povedaliuser posted image  

Ja ,tudi jaz mislim,da zaradi tega.Pa dobro je,pa naj tako odločijo,meni je vseeno,jaz sem dala slikico gor,ker je pač taka igra,pa nimam navade nekje sodelovati in sem si rekla,pa zakaj ne bi 1x?Evo,pa lahko mojega sončka tudi drugi vidijo.user posted image
In hvala za pohvale mojemu pikecu,saj je res tukaj na tej slikici bolj pocukran user posted image .

intruder,res,tuji jaz sn se nasmejala tvojim slikam in primerjavam,user posted image , dobre slike si najšla,nisn pa si tvoje tašče tak predstavlala,res ne,misla sn da ma bol črne lase in da je bol debelauser posted image .

katee,najlepša ti hvala za CD,ki si ga zapekla zame in se res potrudila.Hvala, hvala,ko ga dobim,pa se ti še 1x zahvalim.user posted image

ursalara,jutri bom spet glasovala za tvojo pupo, da bi le dobila sobico.

IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Držte se, ker tole je v stilu klepetke in nane. user posted image

Pa kaj si hecna no,ne delaj nama konkurence.user posted image

sunny, jst nardim pol pa vidimo ali nm je všeč al ne....Pa nam ni nartabul. Za moj okus pride zarad špeha preslanu. Ni nartabul zdravu tu, veš. No, mal dolenščine, da se ne bodo sam štajrke hvalleuser posted image

Sn čist fse razumela,tak da vešuser posted image .Najbolša je pa nartabuluser posted image .Pa sn se spet malo hvalla pri intruderci,user posted image .

mala pikica,kaj pa jaz ko ti nisem nobenega sporočila poslala na telefonuser posted image ?Sem mislila,da ti ne bi ravno gnjavila zdaj v bolnico,pa sem raje tu gor želela vse lepo Gašperju in vama z možekom.

Moram še eno stoječo sliko prilepit ali dve.
user posted image

user posted image

Ali pa triuser posted image

user posted image Tota je pa specjalnauser posted image

:))

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
6.10.2008 22:22:33   
piškamiška
joj  kolk sem napisala, pa mi je vse zbrisalo........user posted image user posted image user posted image user posted image

No pa vseeno.............en velik HURA za Gašperja in malo pikico! Lepo, da je sedaj vse ok!!!!!!!!

Smo bili pa danes prvič na plavanju. Nejc je ful užival. Tako je čofotal, da sem bila vsa  mokra.

user posted image

V nedeljo smo imeli pa trgatev na Dolenjskem. In medtem, ko je bila mami pridna, je malček spančkal!
user posted image

Sem pa tudi jaz naročila Sho Shoos copatke l velikost. Bomo videli kako bodo Nejcu všeč. user posted image

Sedaj grem pa počasi spat.

lahko nočko

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
6.10.2008 22:28:29   
nana35
No pri zadnjem jih nisem zaj...ker sem se sama,HB da je bil zelooo kratek.

sani,čestitke za 4 zvezdice!!user posted image  user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil nana35 -- 6.10.2008 22:29:51 >

:))

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
7.10.2008 7:04:43   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas

Eno vprašanje: Koliko kapljic AD3 dajete zdaj svojim user posted image ?

10 kadar ne pozabimuser posted image

Katee hvalauser posted image user posted image user posted image

Mala pikica samo da sta z Gašperjem doma

mml krasne slikiceuser posted image user posted image user posted image user posted image temu se reče pa uživanjeuser posted image

Ursalara sem dala 5user posted image

Sani ja ti pa skoraj v nebesih živiš.Ko okno odpreš a se ti nič ne zvrti.V katerem nadstropju pa siuser posted image .Pauser posted image user posted image user posted image user posted image za zvezdico čvekicauser posted image

Nana lepe slikice avatar pa je res posebenuser posted image .
Piškamiška lepe slikice,se vidi že na sliki da je Nejc užival,ker je kot mala ribicauser posted image

No tako pa začnimo nov danuser posted image .Žan mi ga je že navsezgodaj popestril ko je šel v kopalnico in vzel v roke ščetko za čiščenje WC-jauser posted image .Nekaj je zaropotalo pa sem mislila da je premaknil ali prevrnil koš pa zagledam nasmejan prizor Žana z ščetko v roki.Sva imela takoj jutanje kopanjeuser posted image

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
7.10.2008 8:20:53   
Intruder24
Dobro jutro,

pri nas pa se borita user posted image in user posted image na drugi strani. Upam, da sonce zmaga, čeprav ne kaže najbolje!

lepe slikice vseh malih sončkovuser posted image !

D3kapljice damo mi 2 na dan!

Sani čestitke za zvezdice!user posted image

mala pikica lepo, da ste doma in da je Gašper bolje! user posted image

nana tota moja tašča ak. user posted image je sicer bol debela nima pa črne lase, ampak neke bol svetle  žute premene not, na bol rjavo podlago ... sn pa tudi jaz glasovala za malega krompirčka! user posted image
Aja, sleepy wrap je pri nas zanimiv tak dugo kot je vse drugo in to je ene 15 minut do pol vure! Isto se začne dret v vozu in avtozicu, pri nas je vse odvisno od trenutnega počutja!user posted image

< Sporočilo je popravil Intruder24 -- 7.10.2008 8:28:50 >

Radi se mejte!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
7.10.2008 8:30:48   
klaja
Golobček bravo za Nika, da se je znebil gipsa!

Sunny Morning čestitke za diplomo, sedaj pa imama nekaj skupnegauser posted image ! Nisi pa nič povedala, ti, ti, ti,..

Ursalara seveda bomo glasovale!

Nana35 tudi za vaju sem glasovala!

Koala tole je pa res hudo, user posted image .

Mml lepe slikice, se vidi, da sta otroka uživala!

Torej še moram glasovat za Ajdo in Lano, bom ju poiskala. Se bom pa tudi jaz potrudla in dala kako slikico gor.

Martinca ne, nismo blizu nasada jabolk, mogoče se je Uroš z Miranom kaj pogovarjal o tem, ga bom vprašala. Glede poklica pa nas je očitno kar nekaj takih, ki smo poslovne sekretarke. Pa čestitke Patriku za nov podvig, vstajanje.

Mala pikica super, da sta doma!

Ad3 dajem 7 kapljic.

sani1 čestitke za zvezdico!

Nana in Piškamiška lepe slikice!

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
7.10.2008 8:50:36   
Alfabeta
Jutro

Samo tole, Lara, Lana, Patrik, Klemen in seveda Ajda imate naš glasuser posted image . Smo ga ponovno oddale

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
7.10.2008 8:56:34   
TRIŠ

Jutro

Samo tole, Lara, Lana, Patrik, Klemen in seveda Ajda imate naš glasuser posted image . Smo ga ponovno oddale

Jaz pa glasujem samo za Laro ker ostalih ne najdemuser posted image Daj mi prosim link kje bom lahko še ostale sončke glasovalauser posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
7.10.2008 8:58:19   
martinca
dobro jutro!

Patrik že dva jutra pije mleko po flaški.user posted image user posted image ampak je potrebno polno animacije poleg. user posted image pa glavno da pije.

sani, user posted image user posted image za 4 user posted image . kako pa si presenetila dragega če nam zaupaš? saj verjetno je romantika kar prekipevala po šivih.
z balkona imaš pa lep razgled. si na taki višini da vsaj drugemu sosedu direkt v stanovanje ne vidiš.

alfabeta, klepetka, katarinas, nana in moj piki poki sem glasovala za vas. 

Kaja vse naj naj za mini rojstni dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
7.10.2008 9:04:09   
Intruder24
Kaja vse najlepše za mini rojstni dan!
user posted image

Radi se mejte!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
7.10.2008 9:22:38   
Alfabeta
triš, izvoli

http://www.tusbabyklub.si/naj-malček/

pol greš pa na nagradne igre in nas vse tam najdeš

< Sporočilo je popravil Alfabeta -- 7.10.2008 9:23:14 >

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
7.10.2008 9:24:24   
Alfabeta
klaja, najin glas sta dobili obe tvoji princeski

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
7.10.2008 9:32:37   
TRIŠ
Rada bi naročila tele copatke[stores.ebay.ie] pa ne znam user posted image .Ali katera obvlada in bi mi lahko pomagala.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
7.10.2008 9:35:57   
TRIŠ

triš, izvoli

http://www.tusbabyklub.si/naj-malček/

pol greš pa na nagradne igre in nas vse tam najdeš

Hvala .Sem dala vsem januarčkomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Če glasujete pritisnite samo zadnjo zvezdico,ker če pritisnete prvo zbijete povprečjeuser posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
7.10.2008 9:36:13   
limma
Dobro jutro,

jaz sem tudi glasovala za vse januarske sončke, zdaj grem pa malo pospravit, dokler Neži spi.

mml, hvala, bomo kupili tak lonček user posted image

Lep dan!

< Sporočilo je popravil limma -- 7.10.2008 9:46:26 >

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
7.10.2008 9:38:10   
sani1
Dobro jutro!

Hvala vsem za čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image ...  Zdej pa sem res že prava čvekica...user posted image

katarinas - hvala. Res si super. Sej sem videla na njihovi strani te cm ampak sej veš, da se raje prepričam če res drži. Jih bom popoldan naročila, ker grem zdej počasi na kofe in potep v mesto... Sem te pa res nehote zapustila včeraj. Oprosti! In še enkrat hvala... Moj je rekel, da moram naročiti tiste superge. user posted image   meni pa niso ravno ne vem kako všeč... AD3 kaplice je meni pediatrinja rekla, da ji naj čez zimo dajem kar po 10. Tako, da če ni sonca ji dam 10 kapljic.

nana- Klemen je res pravi frajer. Pa navihan tudi kaj?

piškamiška- Super za plavanje. Sta bila to na tečaju?

triš- zadnjič sem pozabila pokomentirat, da imaš res dober okus za avtomobile. Svaka ti čast!!!  Ja živim v 12 nadstropju. Še više bi, če bi bilo mogoče. Mogoče bova pa zdej ko bodo v Lj zgradili 50nad. stolpnico tam kje kupila stanovanje v 49...user posted image   Ja sej veš elita živi visoko...user posted image user posted image user posted image   Nič se ti ne zvrti, ko pogledaš ven. Sploh nimaš občutka, da si visoko...

martinca-  ni ravno za na forum...  Je pa pri meni tako, da nisem ravno neki romantik. Svečke in te priprave vzamejo samo čas in potem pospravljanje pa nič nimam od tega...user posted image Vedno  rečem :  J... ti romantiku peiđi na stvar... user posted image user posted image user posted image   Ja nismo vse ženske iz istega testa...user posted image

Zdej pa grem.  Se že oglaša in kavica kliče...  se beremo...

Lep dan vsem!

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
7.10.2008 9:41:08   
mala pikica
Jutro!

Mi smo lepo spali, Gašper je bil buden samo od 1-2 ponoči. Potem pa se je zbudil okrog petih in je bil zelo lačen, je pojedel nekaj žličk čokolinota in potem še spal do sedmih user posted image Bruhal več včeraj ni, blato pa se tudi že formira. Je pa še vedno čisto izmučen, bo verjetno trajalo kar nekaj časa, da pride spet čisto k sebi. Sedaj ko se plazi po vseh štirih, kar naenkrat omaga in pada z lički na tla. Ga pa sedaj vsaka najmanjša bolečina spravi v jok, bošček moj.

nana, moja zlata, saj vem, da si mislila na naju user posted image Pa saj sem se kar nekajkrat zahvalila vsem puncam tukaj na forumu. Koala je še posebej prenašala vse novice sem k vam, pa sem ji za to še dodatno hvaležna. Sem pa ves čas v bolnici razmišljala, da sigurno pošiljate veliko pikapolonic in objemčkov mojemu sončku in to mi res veliko pomeni. Šele ko pridejo problemi, ugotovimo, koliko si v resnici pomenimo tukaj in takrat se imamo še toliko bolj rade user posted image Tvoj mali krompirček pa je res tako zlati s tem nasmeškom v avatarju, se mora človeku nasmešek prikrasti na usta user posted image

plavanje... jaz sem skoraj prepričana, da je Gašper dobil rotavirus na plavanju. Inkubacijska doba je do 48 ur, Gašper pa je prvič bruhal 36 ur po tistem, ko smo prišli iz toplic. Sem ravno včeraj klicala, da ne bomo več hodili, in je vaditeljica rekla, da mora v Ljubljano preveriti, če nam lahko vrnejo denar user posted image

Moj sonček zdaj panka zunaj v vozičku, jaz pa grem malo knjigo brat.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
7.10.2008 9:48:45   
limma

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Rada bi naročila tele copatke[stores.ebay.ie] pa ne znam user posted image .Ali katera obvlada in bi mi lahko pomagala.

Triš, če ti do večera ne bo nobena odgovorila, ti bo moj user posted image povedal, kako in kaj... velja? user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?