nana35
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta nana, meni je na tej slikici v avatarju takooo prisrčen. Res! Glede slikic pa....a si videla...zaradi zlorabe (pomoje ravno tega na forumih) bodo izžrebali zmagovalca, ne bodo odločali glasovi. AHa, so ti že povedali Ja ,tudi jaz mislim,da zaradi tega.Pa dobro je,pa naj tako odločijo,meni je vseeno,jaz sem dala slikico gor,ker je pač taka igra,pa nimam navade nekje sodelovati in sem si rekla,pa zakaj ne bi 1x?Evo,pa lahko mojega sončka tudi drugi vidijo. In hvala za pohvale mojemu pikecu,saj je res tukaj na tej slikici bolj pocukran . intruder,res,tuji jaz sn se nasmejala tvojim slikam in primerjavam, , dobre slike si najšla,nisn pa si tvoje tašče tak predstavlala,res ne,misla sn da ma bol črne lase in da je bol debela . katee,najlepša ti hvala za CD,ki si ga zapekla zame in se res potrudila.Hvala, hvala,ko ga dobim,pa se ti še 1x zahvalim. ursalara,jutri bom spet glasovala za tvojo pupo, da bi le dobila sobico. IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning Držte se, ker tole je v stilu klepetke in nane. Pa kaj si hecna no,ne delaj nama konkurence. IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta sunny, jst nardim pol pa vidimo ali nm je všeč al ne....Pa nam ni nartabul. Za moj okus pride zarad špeha preslanu. Ni nartabul zdravu tu, veš. No, mal dolenščine, da se ne bodo sam štajrke hvalle Sn čist fse razumela,tak da veš .Najbolša je pa nartabul .Pa sn se spet malo hvalla pri intruderci, . mala pikica,kaj pa jaz ko ti nisem nobenega sporočila poslala na telefon ?Sem mislila,da ti ne bi ravno gnjavila zdaj v bolnico,pa sem raje tu gor želela vse lepo Gašperju in vama z možekom. Moram še eno stoječo sliko prilepit ali dve. Ali pa tri Tota je pa specjalna