nana35
|
Ste pa danes bile zeloo pridne s pisanjem,se vidi da je vreme slabo.Mi smo se pa vseenopotepali zunaj,ker ni deževalo in nisem nič gledala na RR. Zdaj pa imam!! sunny m.sem videla sušilec v Tušu,izgled je super,tudi v katalogu sem ga pšogledala,le energijski razred je c,pa saj nima veze. Neja je pa res že praca deklina,kako se mi zdi da je že odrasla na prvi sliki. koala, za Alexov 3.zobek.Z dudo imamo mi iste probleme,kakor ti. Klepetka in majra,jutri vama vseeno čestitam za obletnico!! martinca,seveda smo te pogrešale,kaj pa si mislila?Sem te zato danes klicala! IZVIRNO SPOROČILO: martinca saj če greš z nano po nakupih vidiš kaj je še nujnega za tvojega otroka. pa to ni zdaj nič slabega mišljenega nana! Vem,da nisi nič slabega mislila s tem,jaz pač rada kupim,vse kar rabim in kar ne rabim . dašabina za mere! ljubljana,hvala za rožice.Res je čudovita slika se popolnoma strinjam s Triš. Kot na razglednici. vaney,jaz bom kupila kakšno flis kapico,pa če bo še kakšna lepa tudi,za zimo pa imamo že tri kapice in rokavičke zraven,so pletene,pa ne domače izdelave,ampak kar iz H&M in C&A.In eno šminkersko imamo .Za považit,kako smo lepi. Slikice-zelo lepe in tvoj sonček je že pravi veliki dečko. Alfabeta tudi Ajda je pravi sonček na slikici s kiflčkom.Ja,Klemen se je prehladil med spanjem,vsaj po moje in nimamo odprtega okna,samo prezračeno je,pa potem zapremo.Vso noč se odkriva in jaz ga vso noč pokrivam . Mu teče iz noska. Limma ti pa kar pridno jej,si tako suha,da ti kakšna kila gor ne bo nič škodila. Tole bom poslala,pa imam še zadnjo stran za pogledat,potem pa likanje . No,tole kar rada počnem...