mml
|
Dan, da se na hitro javim...sem slabe volje za znoret, ker sem PREHLAJENA....pojma nimam, kje sem se prehladila, pa to še ni tako hudo, da sem jaz prehlajena, me pa vse mine, ko pomislim, da bosta čez nekaj dni smrkala Manca in Matic , pa naslednji ponedeljek bi morali na Djerbo, saj ne vem, če ne bi rajši vsega skupaj odpovedali, ker z bolnima otrokoma biti v hotelski sobi ni najbolj zabavno . Saj čez dan še nekako gre, samo ponoči je smotano, ker če si obrišem nos, se Matic skoraj zbudi, tako da sem pol noči po tem presmrkala, ker si nisem upala usekniti in sem na 3/4 neprespana...po tem imam pa še slabo vest, ker sem mislila, da se je Matic zbudil sredi noči in sem mu uturila dudo in je tako jokal...no ko je pa le zaspal, sem ugotovila, da je ura že 6.10..bogi revček je po tem spal skoraj do 8., ko se je malo najedel in odspal še kitico do malo čez 9, ob 11.30 je bil pa spet tečen in je šel malo spat. Oči je Manci obljubil palačinke za zajtrk in ji jih je spekel, ko je prišel iz službe, zdaj sta šla pa hranit sosedovega mačkon, ki mu je ime Miško , smo včeraj posebaj za njega kupili mačje piškote...upam, da mu bodo všeč, ker je to takšen klasičen kmečki maček, navajen na pomije, mleko,... mala pikica te čisto razumem, da ti gre takšno Gašperjevo hranjenje na živce, ker je bila Manca zelo podobna...ne morem ti reči, da bo minilo, ker pri Manci je še vedno problem, se pa po tem ,ko je otrok malo večji, ne obremenjuješ več s tem ali je kaj pojedel ali ne...pri Manci je bilo obvezno petje pesmic pri vsakem obroku, plus razne igračke, da se je zamotila in sploh odprla usta...no postopoma je vse to minilo, samo še vedno bi najrajši jedla, kar med igranjem, sedenje za mizo je zanjo čista izguba časa...tako da očitno otroci, ki so bolj motorično aktivni manj radi jedo...ker jim je to čisto odveč in dolgočasno...saj bo boljše klepetka za novoizbran LCD TV, upam, da boste z njim zadovoljni sunny mislim, da si ti razmišljala o luni...jutri je polna luna...jaz sem že v službi ugotovila, da je največ "problemov" eno noč pred polno luno...tako da mogoče je bil pa res to razlog za slabo spanje vaney naj vama današnji dan hitro mine . Meni supilec praviloma supi en stroj perila tam ene 2uri in pol, če je pa kaj večjega pa malo dalj, če ga pa ne nabašem čisto do polnega pa tudi manj kot 2 uri...Upam, da boš pogruntala, kaj ga biksa in bo po em boljše sušil... dašabina mi2 sva enkrat delala prebranac od začetka in konca...pa sva skelnila, da ni vredno in tako kar lepo kupiva Etinega, ga streseva v glineno posodo in za dobre pol ure postaviva v pečico na 200°C, da se zgoraj naredi taka lepa skorjica, če pa hočeš, lahko prej dodaš še kakšen feferon,...Meni je super nana lepo se imejte na krstu kapljice meni se zdijo Antiflat zakon, Koroške so pa bolj za pocrklat alfabeta za -kg, meni pa moj pujsmeter po enem mesecu striktno brez hrane po 19. uri (no ja pojedla sem kakšno breskev...) kaže popolnoma enako , včeraj sem se pa prekršila, ker smo imeli za kosilo zelenjavno juho in sem bila precej lačna in me prav zanima, kaj bo pujsmeter pokazal jutri...najbrž vsaj pol kile plusa kuhanje za če jemo kaj nevtralnega po tem je Matic tisto, kar jemo ostali..tako je včeraj on jedel enako zelenjavno juho kot mi, v petek je jedel testenine, samo mi2 sva jih z lososom on pa z brokolijem, danes pa ne bo šlo, ker bodo medaljoni svinjske ribice z gorgonozolo v paradižnikovi omaki...tako da bo verjetno bučke z ajdovo kašo...jaz se bom potrudila, da bo od 9. meseca dalje jedel isto kot mi, ker se mi res ne da dvojno kuhati in se mi tudi ne zdi potrebno...pri Manci se je čisto obneselo. previjanje in oblačenja pri tem pa pri nas ni heca...Matic točno ve, da na previjalni mizi ni šale in je treba lepo odležat, da ga previjem in oblečem, sem že pri Manci bila stroga kar se tega tiče, ker se mi je zdelo bedasto, da bi jo lovila po previjalni mizi in previjala stoje in oblačila, ko leži na trebuhu...pa se je čisto obneslo in mislim ,da se bo tudi pri Maticu ...kaj pa vem, jaz sem pri nekaterh stvareh za malo bolj strogo vzgojo...se mi zdi, da morajo otroci vedeti ,da vsega ne morejo početi povsod in da je kdaj pa kdaj treba tudi malo počakati in potrpeti... Zdaj lahko pa počasi spakiram poletne stvari in jih nesem bratrančevi hčerki, ki januarja pričakuje , ker očitno je spet čas za bodije, dolge rokave, dolge hlače, jakne...pa tako je bilo super... Razmišljam, če bi šla pozdravit kolegico, ki kandidira pri eni od strank in ima danes "predstavitev" v bližini, bi se vsaj malo načvekali, če ne bo preveč zaposlena