Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 14.9.2008 8:50:28
|
|
|
|
Sunny Morning
|
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ Sunny morning tvoja Neja pa gre res s svetlobno hitrostjo naprej.Jaz mislim da bo hodila prva.No pa da vidimo Ne bom dala roke v ogenj. Jaz stavim na Gašperja. IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ Nana sušilci so večina energijski razred C,A pa so astronomsko dragi Pri ceni elektrike skoraj da ne poloviš razlike v ceni, tako da je skoraj nesmiselno.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 14.9.2008 9:06:00
|
|
|
|
vaney
|
sušilci; jaz bom z našim znorela ali je kaj pokvarjeno, ali pa jaz ne znam prav naštimat triš; koliko časa tebi suši? Jaz un krogec s programi naštimam samo na program čisto suho (za v omaro) - tisto, ko je sonček narisan (ne vem, če imajo vsi enake oznake) in zalaufam, ampak meni suši skoraj 4 ure glih včeraj sem spet norela. Pa še ni čisto suho?!? pa nisem preveč nametala, par kratkih majic in kratkih hlač. Zdaj pa res ne vem...bom še svojo teto poklicala, ima enakega (no, ona ga je po mojem priporočilu kupila, zdaj je pa ona ful zadovoljna, jaz pa norim ) sunny, tvoja Neja je pa res hitra a sta dnes tudi same doma? midva sva spet
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 14.9.2008 9:08:33
|
|
|
|
Sunny Morning
|
JAKOB JONAS LUKA VIVIEN ANA KAROLINA
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 14.9.2008 9:23:57
|
|
|
|
Sunny Morning
|
IZVIRNO SPOROČILO: vaney sunny, tvoja Neja je pa res hitra a sta dnes tudi same doma? midva sva spet A je šel spet na jagerske obveznosti?
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 14.9.2008 9:26:50
|
|
|
|
vaney
|
sunny, ja, šel je že ob 7h in pride enkrat popoldne. Je pa včeraj rekel, da samo še danes, potem bo pa mir, ker je danes ta glavno (praznik na Žežlju - romanje, in imajo vse jagri čez), potem pa konec. Upam, da res, ker se počutim že kot mati samohranilka
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 14.9.2008 9:40:51
|
|
|
|
Sunny Morning
|
IZVIRNO SPOROČILO: vaney sunny, ja, šel je že ob 7h in pride enkrat popoldne. Je pa včeraj rekel, da samo še danes, potem bo pa mir, ker je danes ta glavno (praznik na Žežlju - romanje, in imajo vse jagri čez), potem pa konec. Upam, da res, ker se počutim že kot mati samohranilka Držim pesti, da bo res samo še danes.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 14.9.2008 9:41:59
|
|
|
|
Sunny Morning
|
vaney ne vem, če si vidla ampak pozdravlja te Špela, bivša sodelavka iz Prevol.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 14.9.2008 9:54:08
|
|
|
|
vaney
|
sunny, sem vidla, pa pozabila, zdaj pa spet vidla pozdravi jo nazaj od kje se pa vidve poznate? Ona tudi živi v Straži, v tistem bloku naprej od cvetličarne, sem bila 1x pri njej...davnega leta A še dela na Otočcu ali je že kje med mladimi mamicami? Joj, ona je bila takooo fajn
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 14.9.2008 9:58:40
|
|
|
|
dašabina
|
Vaney, nič bat, tud pri nas smo dopoldne sami, ker je tud šel na jago, jaz imam že tri sončke, pa ga sploh ne pogrešam Drugač pa smo danes tud mi zelo slabo spali, ga je še ANa slišala, je rekla zjutraj,. da se je 9x zbudil.. Mala pikica, saj bo boljše, tud jaz sem ko zombi... Me pa zanima, če je tudi še kateri zdravnik povečal dozo teh D3 kapljic, mi smo jih imeli najprej 5, potem od 6. meseca 7, zdaj pa 8 , zdaj pa razmišljam ali zato še nimamo zob, pač nekaj je omenjala v zvezi s tem.... Kar se pa tiče plazenja, je še vedno užaljen, ko leži na trebuhu in se takoj prevali na hrbet, ko pa je v naročju, pa poskakuje kot mala žaba (se odriva od opore).... Nič, grem pospravljat, ker je dete malo zaspalo... A se katera spomni, kako se reče tistemu programu, ki smo ga snele z interneta za pomanjševanje slik?
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 14.9.2008 10:14:58
|
|
|
|
nana35
|
Tudi jaz se javljam po zelo neprespani noči,sedaj sem se uspela še jaz malenkost naspati,ker je Klemen zgodaj zjutraj že šel z atijem iz spalnice in zdaj spi (po moje)spodaj.Si ne upam niti it pogledat,da me ne vidi in bo drenje tukaj.Moram še pripravit stvari za nas,ker gremo ob 11h v cerkev na krst. Mi ni, ampak je treba. triš,tole s sušilci in energijskimi razredi pa nisem vedela,se vidi,da ga nimamo. Sprehajalec stane 20€ (sicer 26€,pa ti gre 6€na Leclercovo kartico). Jakob,Jonas,Luka,Vivien,Ana Karolina, Vse najboljše!!
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 14.9.2008 10:17:58
|
|
|
|
klepetka
|
Jutro, kofetkam oz. kapučinčkam, pa sem še sem uletela. SEm sama, Lana pa spi. Naša noč je bila super; bujenje samo 3x .Amapk se ne upam prevelč hvalit, ker se mi zdi da je bilo toel bolj za vzpodbudo ME pa tako boli zob že od včeraj, da sem prejle spet vzela lekadol.Tako da ni druge , kot jutri k zobarju Ampak kljub zobobolu gremo danes vseeno na bazar.Do kdaj pa danes "obratuje", katera ve? limma, OK . Prijetno preživite te dni, ko imate obiske. mala pikica, pa smo kar na istem glede spanja, zato še kako dobro vem, kako ti je . Ampak saj veš , pride kakšna boljša noč vmes, tako za vspoddbudo, da nam ti čmrlji dajo novih moči za naslednje katastrofalne noči. KOt je že ena enkart napisala; ne bo dolgo minilo, ko pa jih bomo mogle iz postelje metat. Evo, pri nas imamo dva taka primerka od ponedeljka do petka(ko je čas za šolo in vrtec), med vikendom pa itak akcija skoraj sredi noči(danes napr. ob pol sedmih) Le kdo bi jih razumel Nana , lepo preživite današnji dan na krstu (zvečer pa kakšno poročilo) katee, dobrodošla nazaj JAKOB, JONAS, VIVIEN, ANA KAROLINA VSE LEPO VAM ŽELIM zaenkart tole od mene
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 14.9.2008 10:20:26
|
|
|
|
dašabina
|
Jakob,Jonas,Luka,Vivien,Ana Karolina, Vse najboljše
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 14.9.2008 10:21:37
|
|
|
|
dašabina
|
Alfabeta in ostale, ali imate kakšen dober recept za prebranec?
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 14.9.2008 10:23:25
|
|
|
|
Sunny Morning
|
IZVIRNO SPOROČILO: vaney sunny, sem vidla, pa pozabila, zdaj pa spet vidla pozdravi jo nazaj od kje se pa vidve poznate? Ona tudi živi v Straži, v tistem bloku naprej od cvetličarne, sem bila 1x pri njej...davnega leta A še dela na Otočcu ali je že kje med mladimi mamicami? Joj, ona je bila takooo fajn Še dela na Otočcu, trenutno je na porodniški. Ona je med mojimi vozičkaricami, tako da se skoraj vsak dan vidiva. Rodila je 3.5. letos punčko Lino.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 14.9.2008 10:26:06
|
|
|
|
Sunny Morning
|
A je danes mogoče kakšna polna luna, ker so večinoma tako slabo spali?
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 14.9.2008 10:26:51
|
|
|
|
mml
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 14.9.2008 10:28:14
|
|
|
|
klepetka
|
mml, vau, zdajle si me pa tako presenetila, da sem mogla najprej prav dobro pomislit, zakaj je danes tako pomemben dan . Hvala
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 14.9.2008 10:34:02
|
|
|
|
mml
|
klewpetka sploh ni problem, ker samo en teden zaostajaš za mano
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 14.9.2008 10:40:12
|
|
|
|
martinca
|
nana, upam, da bo današnja noč kaj boljša. pa lepo se imejte na krstu. Jonas, Luka, Jakob, Vivien, Ana Karolina vse naj naj ob 8.mesecu! klepetka vse najlepše ob 12. obletnici poroke.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 14.9.2008 10:45:13
|
|
|
|
klepetka
|
pozabila še prej; hvala vsem za info o TV. Imamo že izbranega; LCD Samsung bo pa še da se malo"považim"; sem tako vesela(kot majhen otrok ko dobi sladkarijo ), ker bom imela končno uštiman akvarij tako kot je treba. Ga bo profi dobil v roke, tako da se res že veselim.Ker za kj takega sem pa res antitalent. Zgodilo pa se bo v soboto. kEr je zdaj precej časa prazen stal, bo zdaj prav prijetna popestritev za v jedilnici; za oko mislim, ne za na krožnik Ko bo zrihtan, vam bom pa slikco pokazala. martinca, hvala .Pa kolk imaš lep avatar.Super je .Patrik je pa ziher glih od frizerja
< Sporočilo je popravil klepetka -- 14.9.2008 10:46:56 >
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 14.9.2008 10:59:55
|
|
|
|
vaney
|
sunny, lepo pozdravi Špelo, ko bom imela pa kaj časa, se bom pa malo oglasila v vajin konec, da vidim še njeno štručko saj njeno številko imam, samo ne vem, če je še skoz ista martinca, zelo lep avatar
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 14.9.2008 11:01:24
|
|
|
|
vaney
|
aja, če ima katera malo časa in se hoče fajn nasmejat, naj gre prebrat "moške finte in navade" na Čvekanje v tri dni jaz sem se nasmejala kot že dolgo ne
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 14.9.2008 11:12:06
|
|
|
|
lutiropan
|
Evo, se vam Kaja mal oglaša.... h hb k 9bjtujb rhg mnf te m m ,mm vjhb vhhuizftr90hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhxxxxxxx Ima danes naročje sindrom . Je tko sitna, samo po naročju bi bila. No saj jih ima dosti pri hiši, sam ko pa mene zagleda, je potem samo mama ma mama.....Sej ,ko kaj delam, da me ne vidi je ok, ko pa me zagleda....
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 14.9.2008 11:18:19
|
|
|
|
klepetka
|
joj, malo sem ga biksnila ; pozabila oz. spustila sem; LUKA, VSE NAJ NAJ ŽELIVA Z LANO TUDI TEBI
< Sporočilo je popravil klepetka -- 14.9.2008 11:31:31 >
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 14.9.2008 11:59:13
|
|
|
|
mala pikica
|
Jaz ne vem, kaj je narobe ponoči. Ugotavljam, da mu je verjetno prevroče, pa se zato zbuja. No, ko sva še zjutraj poskusila jesti in na noben način ni šlo, mi je pa vse popustilo. Ob devetih sem dala Gašperja Dušanu in do desetih mi je uspelo zaspati. Potem nam je z veliki težavami uspleo spraviti zajtrk v Gašperja, zdaj pa smo vsi skupaj boljše volje To nespanje od časa do česa še me ne spravlja ob živce, ga ima pač Dušan čez dan kakšno uro več, pa grem jaz takrat spat. Ampak s tem hranjenjem... To pa se nam res že rola zraven martinca ful luškan avatar!!! Ampak ne bi prepoznala Patrika, če ne bi gor pisalo martinca Kaj ste ga že ostrigli? Daj kakšno slikico, prosim... nana sprehajalca smo kupili v Leclercu, ja. Samo ni imel tast kartice zraven, bi bil še cenejši. triš sprehajalec stane 20 € s kartico (redna cena je 26 €, popoust pa dobiš v obliki bona za naslednji nakup). Se pa mi zelo fajn zdi. Pa še kar nekaj je za igrat zraven sunny si že verjetno prebrala, da v Leclercu klepetka vse najlepše ob obletnici poroke Pa vsem današnjim slavleljnčkom, Jonasu, Luki, Jakobu, Vivien in Ani Karolini vse naj, naj mml ti pa si zelo lepo potrudila z današnjo čestitko Tako... Gašper še je trenutno na sprehodu, ko pa prideta z babico domov, pa gremo na piknik, je sestrična še vedno 2 v 1. Zaenkrat... Upam samo, da ne bomo pomrznili
|
Začetek maja je idealen za daljse izlete in dopustemaca83 RRSte izkoristili kombinacijo praznikov in sli kam na lepse?na daljsi dopust gremo raje poleti (
43%)
na daljsi dopust gremo raje pozimi (
0%)
ne planiramo, ker je maja se premraz (
2%)
maj je super, ne prehladno, ne premrzlo (
30%)
kaj je to dopust? (
20%)
imamo kolektivca, sef doloci kdaj gremo na izlete :( (
6%)
Število vseh glasov: 54Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!