vaney
|
dan. vse sem prebrala in imela sem veliiiiko dela, verjemite, ampak sproti vse pozabila mi smo bili danes tudi na hitro v šopingu v Novem mestu, smo planirali Ljubljano, pa časovno ni zneslo, ker so Gregata že na poti klicali, kdaj misli prit (jagrske obveznosti že cel teden, še danes in jutri najbrž cel dan ) jaz sem zapravljala v Millerju (smo prešli kar na Milumil 3), pa počasi mu bom začela delat ...linote kar na navadnem mleku (Pomursko ste rekle, da je najboljše za začetek, ne? Ali Alpsko ). Grega pa je kupil Anžetu 2 bundici (eno 80 št. eno 92. št, 80 mu je glih prav, 92 pa par cm prevelika, tako da ne vem, kako so vašim sončkom prav 74 št., ali so pa samo številke tako različne )aja, kupovali smo v Kiku, moramo šparat, pa itak bo vse na hitro prerasel, pa še eno majčko in meni eno jopco s kapuco, za ostalo je pa zmanjkalo časa bomo morali it še 1x v Lj, da kupimo še ograjo za na hodnik, ker nam bo Anže kam pobegnil začel še nam je namreč postavljati na noge, zdaj pa ne vem, ali je to ali za 7m3t starega otroka? Valda je ok, če mu tako paše Danes me je prav presenetil, sem mislila, da spi, ker je bilo vse tiho v sobici, pa pridem pogledat, gospod pa na kolegih, z rokami na vrhu ograjice in gleda na tla me je skoraj kap, moramo še danes posteljico spustit triš, sem se mislila danes celo oglasit mimo tebe (saj bi te prej poklicala), ko smo šli 2x mimo vas, pa najprej nisem vedela, če bi vam bilo ok, potem pa itak ni bilo časa... vprašanje; kakšne kapice boste kupovale? in katero številko? samo bombažne ali flis ali??? jaz sem nameravala kupit samo bombažno, pa ne vem, če bo to dosti toplo? ok, za hud mraz, mu bo kar pleteno z "ušesniki", za vsak dan pa ne vem vsem slavljenčkom, vse naj naj grem prilepit še eno slikico od današnje vstaje a je še katera kaj nujnega spraševala? ker jaz pojma nimam, kaj sem brala 5 strani nazaj, ste prehitre zame