klepetka
|
Dober večer punce, evo mene po enem manjšem mrku. Sem prebrala površno vse, ker ste bile spet zelo pridne. Malo bom pojamrala ; skratka, vse mi gre zadne dni narobe .Kos sem že mislila da sem zarad zoba na konju, pa evo men ipredvčerajšnjim rahla oteklinica.Potem včeraj tudi, proti večeru pa že oteklina. In danes hajd k zobarju; in ker pri men ibrez komlikacij ne gre... neko vnetje , zarad katerega sem dobila AB, povrh vsega še prehlad .In predpisan obvezen počitek . Da pa to še niv se, je začela kašljat še Lana, sicer ne prehudo zaenkart(pa upam da tud ne bo huje), sitna je tudi, amapk ji je opravičeno, ekr ima čisto prozorno dlesen .Tako da mi je čedalje bolj jasno , da bomo mogli ta vikend izpustiti tako Piko kot škratke .Pa tako zelo se se veselila, limma, nana in mala pikica , da se bomo spet videli .Še celo je rekel, da bo njemu tokrat lažje( za spoznavanje), ker nas bo manj kot na pikniku. Ampak limma, kot si napisala, da so škrtaki še cel oktober, ni vrag da si jih enkart ne bomo ogledali. zdaj pa samo po spominu; TRIŠ, res hvala ti, da si mi pripravljena psolati tablete.Daj mi povej, ali se to lahko zoblje med dojenjem?kEr zdaj, kadar je potrebno, natepavam lekadol, pa se mi zdi, da je isto, kot da ne bi nič vzela.Pa se dobijo samo na recept ali tudi v prosti prodaji, v lekarni seveda.SEm pozabila zobarja vprašat. Samo zate pa nana, super slikce krompirčka in Lepega , čeprav bi se ga jaz bala .Pa bom ti poslala mail s sliko, ok?Pa še neakj , k osi napisala, da se otepate punc pri Klemnu, pametna tašča ; ti moram napisat eno zanimivost, da sva bili včeraj z Lano pri prijateljici , ki ima fantka, ki je 1 teden starejši od Lane. No, in ta fantek se je skoz "pogovarjal"z Lano, jo lasal, slinil, skratka osvajal jo je .Ona pa, zanimivo, amapak prav zares, ko da ga ni. Prav tako nama je delovala, kot da ga ignorira. Kadar pa jo je ogovorila fantkova mamica ,Lana pa vsa v smehu, jo lasala, praskala,.....Temu se pravi lahko samo zvestoba do groba .Sva se pa tolk nasmejali s to prijateljico tem njunim početjem, da kar ni res. Res sta bila face pesmice; nekaj berem, da imate pesmice ... jaz bi pa tudi imela. A mi katera zapeče na CD , pa ji plačam?!Ker ne znam s temi programi, oz. jih nisem uporabljala, zdaj pa je pajčevina na njih in ne gre alfabeta, vau... ma boš nobel. Da se pa jaz take pete obujem, ziher isti trenutek pristanem na zobe in si še kakšnega izbijem .To so že vrtoglave pete . suny in alfabeta, hvala za pohvale mali rusinji. SEm že razmišljala da jo bom dala v avatar. limma, kako Nežino spanje? Pri nas upam, da se je zdaj Lana unesla.... čas je že bil. Sice rse zbudi 1x-2x na noč , ampak samo toliko, da joško povoha in že spi dalje mala pikica, nič ne bodi žalostna, saj počasi bomo vse na istem . JAz danes do zdaj tud nisem imela 5 min cajta za rač. .Posledično sem pol vse površno prebrala GAŠPER IN NEŽA, LANA Z MAMICO VAMA ŽELI VSE NAJ NAJ saj sem vedela, da bom vse pozabila... grem plonkat