|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del
25.9.2008 21:01:01   
Sunny Morning
Mami malo te pogledam
user posted image

Kako sem zmatrana
user posted image

Jaz imam tudi sprehajalčka
user posted image

Pijem bolj na easy
user posted image

Mami mi je kupila krtačko
user posted image

Jaz imam tudi repček
user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
25.9.2008 21:03:53   
dašabina
IZVIRNO SPOROČILO: majra

IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

majra, a ti potem prinesem čokolado ali ne? Resno vprašam. imam 75% in 85%

Hvala, ampak ne hvala. Te mi niso dobre, beri bljak. Jaz sem bolj za nezdrave varianteuser posted image
UUU ,men so pa fineuser posted image user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
25.9.2008 21:04:08   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: vaney
triš, ti pa ne pucaj preveč, jutri boš itak dobila par "polirnih past", beri malčkov, ki se plazijouser posted image  pa ti bodo vse zglancaliuser posted image

Pucala bo najbolj Neja, mogoče ji bo kateri pomagal.user posted image

Mi ne. Se držimo načela, da pri drugih ne pospravljamo, še najmanj pa tla brišemo user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
25.9.2008 21:08:01   
dašabina
Sunny, Nana ful fine slikice....user posted image user posted image
Nana in ostale krasni avatarčki...user posted image user posted image
sem prebrala, pa se mi nič ne da, grem kar spat, danes pa mene daje "una žalost od vremena"....user posted image user posted image user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

Neposredna povezava do sporočila: 1054
25.9.2008 21:14:16   
limma
sunny, super fotke user posted image Kaaak pogled user posted image , tako te najbrž pogleda, ko ji že 50-ič rečeš, naj ti neha slačit trenirko user posted image Sem ti poslala ZS, je brez "v" user posted image

Alfabeta, nič nisem prebrala, ker se je gospodična po 40 minutah zbudila user posted image Sicer berem pa eno "težko" knjigo, bolj filozofsko in je 5 strani na dan kar dovolj user posted image

Oči me pečejo, grem spat.

Lahko noč user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1055
25.9.2008 21:16:59   
limma
Piba, ker vidim, da si ravno z nami....se zmeniva za kavo drug teden? Če bo deževalo, se lahko pri nas dobiva, da se bosta Klara in Neža igrali..jaz ti bom pa user posted image skuhala, kaj praviš? Sicer se pa slišiva.

< Sporočilo je popravil limma -- 25.9.2008 21:17:55 >

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
25.9.2008 21:21:28   
nana35
intruder .Saj je Klemen tuji navajen tople in mehke user posted image za user posted image ,ampak tukaj je bil takoooo utrujen,da se je non stop naslanjal na rokice in si ribal očke,pa se malo igral in spet počival.Potem sn ga jasno mogla odnest v user posted image in pol je komaj tam resuser posted image ,da bi pa na tleh user posted image ,pa ni šanse,samo tak mu je zgleda blo tam z mano lepo(sem user posted image ), da se nič ni pritoževal, ker se mu je spalo,ampak se je še htel špilat,pa mu nikak ni šlo.

Če mi verjamete ali ne jaz si grem zdaj en user posted image naredit,saj še ni tako pozno,pa se mi lušta.Klemna sem user posted image in namazala,pa user posted image nahranila in tudi user posted image .Ve vašim tudi že kaj umivate?Sem kupila zobno pasto First teeth in ščetkico in tole delava večx na dan.No,zdaj pa že pol urceuser posted image . Naš user posted image se ima fajn,že žvrgoli in skače po kletki,upam da se bo kmalu navadil na nas.
Zdaj pa lepo kapučino in še malo user posted image .
Jutri zjutraj pa bo spet zgodaj dan,upam,da ne bo spet sam user posted image ker bi rada šla s Klemnom user posted image in če bouser posted image ,bo bolj težko.Mogoče pa bo samouser posted image .
Sem pa danes vse user posted image in user posted image ,imam pa še en stroj cot za user posted image .Samo tega user posted image sončka ne bo....

Tako sem vam spet malo popestrila večer...Zdaj pa grem dol z user posted image ,
lahko noč.

:))

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
25.9.2008 21:23:13   
martinca
nana, sunny, ljubljana in še katera,  zelo lepe slike vseh. vsi so pravi cukrčki.

zgleda da danes to slabo vreme vpliva na PAtrika, ker je tečen že celi dan ko 100user posted image . sem bila do štirih sama z njim in sem že komaj čakala da pride Uroš domov da ga je on malo vzel. pa še potem je njemu čez čas že malo najedalo živce to njegovo tečnarjenje.
upam,da bo ponoči lepo spal. in da bo jutrišnji dan kaj boljši.

sem pa bila danes v Mb, in sem v Europarku srečala muziko (si je danes vzela fraj dan, od selitve mislim user posted image ). pa Tinčo sem tudi srečala, samo je nisem nič ogovorila ker bi jo morala poklicat, vem pa ne kako ji je ime. je pa njen Daniel zelo velik in živahen fantek videt.

zdaj pa gremo spat. lahko noč vsem

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
25.9.2008 21:24:24   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: limma
Sem ti poslala ZS, je brez "v" user posted image

Sem že prebrala, je že spakirano, znamka nalimana in jutri roma na pošto.

dašabina kdaj naj bova jutri z Nejo pri Alfabeti?

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
25.9.2008 21:25:54   
nana35
Sunny m.lepe slikice tvoje lepotičke.

martinca,Tinči je pa ime kar Tina.

Neposredna povezava do sporočila: 1060
25.9.2008 21:26:02   
piba
Uf, včeraj nisem uspela priti do neta pa ste že toliko zapisale, da ne vem kje naj začnem.

Na kratko: Vse slikice oz. fotoreportaže so tako lepe in otročki so tako 'cartlih'.

limma in vse ostale knjigobube: Jaz nimam in nimam časa za branje, zvečer prečekiram malo internet . Pa tudi prava dobra knjiga me že dolgo časa ni srečala. Sicer vem, da ste se že o tem pogovarjala, pa vendar; katero knjigo mi priporočate, tako za sprostitev, da jo prebereš v enem mahu?

ljibljana: Prosim, če še meni pošlješ pravljice in pesmice. Hvala.

Še skoraj cel teden imamo probleme s ta veliko. Bruha, pa nima viroze in ni pojedla kaj takšnega. Sumim, da je vse psihološke narave, ker bruha samo zvečer, čez dan pa popolnoma normalno je. Pa trebuh ali kaj drugega je ne boli. Upam, da se kmalu uredi.
Klara dobi zgornji enkici in je malo bolj tečka, drugače pa zadovoljno raziskuje stanovanje po vseh štirih in se postavlja na kolena in tudi na nogice. Bravo Klara!user posted image  

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
25.9.2008 21:26:26   
klepetka
Dober večer punce,

evo mene po enem manjšem mrku. Sem prebrala površno vse, ker ste bile spet zelo pridne.  Malo bom pojamralauser posted image ; skratka, vse mi gre zadne dni narobeuser posted image .Kos sem že mislila da sem zarad zoba na konju, pa evo men ipredvčerajšnjim rahla oteklinica.Potem včeraj tudi, proti večeru pa že oteklina. In danes hajd k zobarju; in ker pri men ibrez komlikacij ne gre... neko vnetje , zarad katerega sem dobila AB, povrh vsega še prehladuser posted image .In predpisan obvezen počitekuser posted image . Da pa to še niv se, je začela kašljat še Lana, sicer ne prehudo zaenkart(pa upam da tud ne bo huje), sitna je tudi, amapk ji je opravičeno, ekr ima čisto prozorno dlesenuser posted image .Tako da mi je čedalje bolj jasno , da bomo mogli ta vikend izpustiti tako Piko kot škratkeuser posted image .Pa tako zelo se se veselila, limma, nana in mala pikica , da se bomo spet videliuser posted image .Še celo user posted image   je rekel, da bo njemu  tokrat lažje( za spoznavanje), ker nas bo manj kot  na pikniku. Ampak limma, kot si napisala, da so škrtaki še cel oktober, ni vrag da si jih enkart ne bomo ogledali.

zdaj pa samo po spominu;
TRIŠ, res hvala ti, da si mi pripravljena psolati tablete.Daj mi povej, ali se to lahko zoblje med dojenjem?kEr zdaj, kadar je potrebno, natepavam lekadol, pa se mi zdi, da je isto, kot da ne bi nič vzela.Pa se  dobijo  samo na recept ali tudi v prosti prodaji, v lekarni seveda.SEm pozabila zobarja vprašat.
Samo zate pa
user posted image
nana, super slikce krompirčka in Lepega , čeprav  bi se ga jaz  balauser posted image .Pa bom ti poslala mail s sliko, ok?Pa še neakj , k osi napisala, da se otepate punc pri Klemnu, pametna taščauser posted image ; ti moram napisat eno zanimivost, da sva bili včeraj z Lano pri prijateljici , ki ima fantka, ki je 1 teden starejši od Lane.  No, in ta fantek se je skoz "pogovarjal"z Lano, jo lasal, slinil, skratka osvajal jo jeuser posted image .Ona pa, zanimivo, amapak prav zares, ko da ga ni. Prav tako nama je delovala, kot da ga ignorira. Kadar pa jo je ogovorila fantkova mamica ,Lana pa vsa v smehu, jo lasala, praskala,.....Temu se pravi lahko samo zvestoba do grobauser posted image .Sva se pa tolk nasmejali s to prijateljico tem njunim početjem, da kar ni res. Res sta bila faceuser posted image

pesmice; nekaj berem, da imate pesmice ... jaz bi pa tudi imela. A mi katera zapeče na CD , pa ji plačam?!Ker ne znam s temi programi, oz. jih nisem uporabljala, zdaj pa je pajčevina na njih in ne greuser posted image user posted image

alfabeta, vau... ma boš nobel. Da se pa jaz take pete obujem, ziher isti trenutek pristanem na zobe in si še kakšnega izbijemuser posted image .To so že vrtoglave pete .

suny in alfabeta, hvala za pohvale mali rusinji. SEm že razmišljala da jo bom dala v avatar.
limma, kako Nežino spanje? Pri nas upam, da se je zdaj Lana unesla.... čas je že bil. Sice rse zbudi 1x-2x na noč , ampak samo toliko, da joško povoha in že spi dalje
mala pikica, nič ne bodi žalostna, saj počasi bomo vse na istemuser posted image . JAz danes do zdaj  tud nisem imela 5 min cajta za rač. .Posledično sem pol vse površno prebralauser posted image

GAŠPER IN NEŽA, LANA Z MAMICO VAMA ŽELI VSE NAJ NAJ

user posted image

saj sem vedela, da bom vse pozabila... grem plonkatuser posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
25.9.2008 21:28:22   
martinca
nana, kako slikovit je ta tvoj post. je še Urošu všeč ko tu poleg mene sedi in se malo s fotoaparatom igra pa še malo na RR pogleda.
pa naj ti kapučino prija. user posted image
zdaj pa res lahko noč.

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
25.9.2008 21:30:23   
klepetka
sunny, kolk je čedna Neja.

ja nana, bravo. Kako si se pa tokrat potrudila slikovno opremit post...mislim user posted image user posted image .Saj prebrala ga še nsiem , ekr je že lep za gledat. GA grem zdajuser posted image

Pa pozabila napisat že prej, čeprav m ije takoj v uč padlo; user posted image  za nov avatar

D+BK; če imate  težave z odvečnimi čokoladami...naš poštar ima velikoooo torbouser posted image

< Sporočilo je popravil klepetka -- 25.9.2008 21:31:14 >

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
25.9.2008 21:31:17   
piba
limma:
Piba, ker vidim, da si ravno z nami....se zmeniva za kavo drug teden? Če bo deževalo, se lahko pri nas dobiva, da se bosta Klara in Neža igrali..jaz ti bom pa skuhala, kaj praviš? Sicer se pa slišiva.

Z veseljem.
Naslednji teden sicer gremo za nekaj dni v Čatež delat družbo bratu s punco in mali Neži, a bova že uskladili termin.

(odgovor članu piba)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
25.9.2008 21:35:40   
martinca
klepetka, da bolečine čimprej minejo in da Lana ne bo zbolela. vama s PAtrikom pošiljava user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu piba)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
25.9.2008 21:39:24   
mala pikica
Sem rekla, da bom zvečer kaj več prebrala in napisala, pa so spet tri strani za prebrat. Jaz pa še komaj gledam, ker sem že od zgodnjih jutranjih oziroma nočnih ur pokonci...

Gašper se vsem zahvaljuje za čestitke ob mini rojstnem dnevu user posted image A ni žalostno, kako čas beži?

slikice in avatarji so seveda zelo luškani. Sploh foto zgodbice so mi zelo všeč user posted image

klepetka user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: vaney
triš, ti pa ne pucaj preveč, jutri boš itak dobila par "polirnih past", beri malčkov, ki se plazijo  pa ti bodo vse zglancali

Pucala bo najbolj Neja, mogoče ji bo kateri pomagal.

Mi ne. Se držimo načela, da pri drugih ne pospravljamo, še najmanj pa tla brišemo

user posted image user posted image user posted image

Ste mi polepšale večer user posted image Jaz lahko Gašperja pripeljem h kateri, če so sesalci in metle odpovedale user posted image

Zdaj pa grem pankat...

user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu piba)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
25.9.2008 21:41:09   
klepetka
martinca, hvala hvala vamauser posted image

sem vam še pozabila napisat, da kako se mi ej pa danes pri zobarju en fant, no malo starejši fant, ki je bolj reven in nima urejenega niti zdr. zavarovanja, sicer pa tak prijazen, pošten  in zelo skromen, zasmilil.Čist zaresuser posted image . nO, ker nima zavarovanja, mu zobar  pravi, ekr je imel en zob za spulit, da je puljenje z injekcijo 60€ , brez  injekcije pa 30€. In ta fant pravi, da ker nima denarja, da naj mu ga spuli brez injekcije. Vam povem , da sem bila pripravlejna mu jaz dati 30€ za injekcijo, amapk je potem zobar se odločil, da mu jo on časti. Meni in med. sestri so šle kar solze, ne moreš verjet, če ne doživiš.user posted image

piba, upam da se tvoja tavelika čimpre jizmaže iz teh težav.Bogicauser posted image .
Pa user posted image  Kalara za nove podvige. Pridna puncauser posted image

< Sporočilo je popravil klepetka -- 25.9.2008 21:45:08 >

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
25.9.2008 21:41:48   
mala pikica
Sem pozabila povedat, da nam je Gašper celo kosilo zbruhal. Zdaj pa ne vem, če je bil kriv manjši košček krompirja ali ga res jezi želodček user posted image Jedel pa je špinačo. Bom mu naslednji teden še enkrat naredila špinačo in bomo videli, kaj je krivo. Je pa mu šlo tudi v nos, pa še v grlu mu je precej ostalo. In ker ni znal izpljunit, se je ves čas tako jokal. Mami pa tudi vsa panična zraven user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
25.9.2008 21:53:08   
martinca
mala pikica, verjetno mu ni pasal košček krompirja. ker Patrik dela isto. je kakšen malo večji kos že vse ven zbruha. verjetno še ni pripravljen na tako hrano. ker ko mu pa malo bolj na grobo spasiram je pa super. pa vseeno držim pesti da ni kak druga krivo. 

Neposredna povezava do sporočila: 1070
25.9.2008 21:55:06   
nana35
klepetka,ti si skoraj vedno zadnja,zdaj sem šla pogledat,če si kaj napisala,poslala sem ti slikico na meil.Upam,da te ne boli preveč in seveda upam,da Lana ne bo zbolela.Klemnu teče iz nosa že kar nekaj dni,en dan bolj drugi dan manj.Tašča je zelo prehlajena in upam,da se ne bo nalezel kaj.
No,če bodo škratki cel oktober,se pa tudi mi kaj prisvetimo tja,se bomo dogovorili.
Lepega se nimaš kaj bati,ker niti kljunčka ne odpre,samo kadar je in žvrgoli.Zob nima,da bi te vgrizniluser posted image .
user posted image  user posted image  user posted image si me nasmejala,očitno ta fantek ni njen tip.Ja seveda prav je da ga je ignorirala,ker to samo dokazuje kar si napisala,da je zelo zvesta mojemu sinu.user posted image Pesmice in pravljice mi bo zapekla intruder,tako da jaz ne znam,bo pa posnela Alfabeta tudi za triš tako da se z eno zmeniš.Rade volje bi ti jaz,ampak tukaj sem pa neznalica.No,ni nujno,samo poskusila še nisem nikoli.
Joj,kaj berem tole pri zobozdravniku.Res žalostno,se še meni tale smili,pa ga sploh nisem videla.Če bi bila jaz zobar bi mu tudi častila,pa še zob bi mu gratis spulila.

mala pikica,meni je Klemen vedno bruhal,kadar je jedel meso v malih koščkih,ker se meso ne razide,mislim je bolj trdno kot vse ostalo,ki se v ustih kar topi,zato mu ga samo zmiksam,pa je.Ne upam mu ga več dajati kar tako.

Zdaj pa res grem.

Lahko noč.

martinca,vidiš kako sem se potrudila kaj,da sem pobarvala post?Se vidi da imam preveč časa,pa obljubila sem da grem že zdavnaj...

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
25.9.2008 22:01:30   
klepetka
aja, nana, se mi zdi, da si ti napisala, da imamo med nami eno novo nosečko?! Pa bolj ko razmišljam manj mi je jasno, katera bi to lahko bila? Al je pa tako osrkrivnostna, al pa moj emšo... hm, to je zdaj vprašanje
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

klepetka,ti si skoraj vedno zadnja,

ja moram prekontrolirat celodnevno stanje tukaj, ne user posted image .Neke vrste  dnevna inventura al kako bi se temu reklouser posted image

< Sporočilo je popravil klepetka -- 25.9.2008 22:03:20 >

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
25.9.2008 22:03:23   
katee
Tako pa Žan Luka uporablja sprehajalčka:

user posted image

Najraje imam TV:

user posted image

Igra s čevlji:

user posted image

V vozeku:

user posted image

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
25.9.2008 22:04:04   
klaja
Čer!

Jaz sem pa danes bila z Julijo pri defektologinji in je bila le-ta navdušena nad njenim napredkom in razvojem, pravi da takšni otroci določene stvari, ki jih Julija naredi že sedaj, dosežejo pri 3. letih, tako da sem kar navdušena in vesela da je tako. Za govor pa je rekla, da se bo razvil nekje po 3. letu, sicer pa grema novembra tako ali tako k logopedinji in boma tam videli kaj bo rekla. Samo da vam povem, da mi je pri Hani kar malo hecno, ker nikamor ne rabima hodit, z Julijo pa sem včasih že 3 na teden bila na raznih pregledih.

Mala pikica saj pa ima čisto vredu mere, moraš pa vedet, da tudi vidva nista ne vem kako velika. Oprosti ampak mene jezijo te njihove meje. Drugače pa se ne sekiraj, če nam ne moreš sledit, ti se le posveti družini, če pa boš imela kaj odvečnega časa, pa napiši kaj, ne imej pa zaradi tega slabe vesti, saj vse vemo, da nas ne boš kar tako skenslala.user posted image

Kaj bi se še katera mene usmilila in mi poslala te pesmice, si bom že sama zapekla, če bom pa kaj zaštrikala, pa mi bo moj odštrikal.

Intruder24 midve bi si lahko ponoči čago naredile z najinima sončkoma. Mene je kar strah it spat, če pa ima take čudne ideje, da bi se po tri ure igralauser posted image .

Katrin torej če le delno dojiš, potem lahko vseeno pride teta z Krvavca!?

Sunny Morning kak je Neja luškana, pa takega lepega čopeka ima!

Klepetka uboga ti, naj čim prej minejo težave. Ampak meni še zmeraj ni jasno, da se bojiš živali.user posted image Mi je prav smešno! Evo zdaj so pa tudi meni solze prišle v oči, ko sem prebrala za tega fanta pri zobozdravniku.

Anchikaa pa prijetno spanje na novem jogiju!

Nana 35 ptiček je pa res lep, meni so tako ali tako vse živali lepe (razen kač, gosenic in temu podobnim insektom).

Grem počasi spat, ker bo tako ali tako hitro alarm.

Neposredna povezava do sporočila: 1074
25.9.2008 22:04:08   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

aja, nana, se mi zdi, da si ti napisala, da imamo med nami eno novo nosečko?! Pa bolj ko razmišljam manj mi je jasno, katera bi to lahko bila? Al je pa tako osrkrivnostna, al pa moj emšo... hm, to je zdaj vprašanje

Zasanjana je noseča

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.