|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del
25.9.2008 17:37:52   
łiłi
uuu bejbe kolk ste nacvekale...
sem cist iztirla ,tko da vas se nepoznam glih najbol...pa pol sploh nevem kaj pisat user posted image

evo moja dva user posted image ...jaz mal na user posted image .

nana35 ej sploh nevem kje sem vidla 24user posted image

se spravljam  user posted image   ,pa se mi prov neda..

tamal je prej jedu pa je vse vn pluvov,tko da sem ga ze  user posted image ...joj,je bil tak user posted image ..on bi kr čofotal..sam k je mrzlo pa sam ga na hitrco skopala.

TEO PEJIĆ 26.1.2008
http://liliteo.moj-album.com/

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
25.9.2008 17:48:26   
Intruder24
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

user posted image jaz pozabljivka...sem še dve slikici hotela prilepit.Klemna ko se veselo smeji na tleh,a po drugi strani že skoraj spiuser posted image ,vsake toliko se je naslanjal na rokice in si mel očke,zdaj pa spančka.user posted image

user posted image user posted image

vidiš to se pri nas ne more zgoditi, bi se prej user posted image  in ni šanse, da bi zaspal 

lep avatar! user posted image

< Sporočilo je popravil Intruder24 -- 25.9.2008 17:49:34 >

Radi se mejte!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
25.9.2008 18:10:46   
majra
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

triš si poslala? Oz. lahko katera še meni pošlje pesmice in pravljice. Morda kmalu, sin je čist zapel, da kje jih imam

pošiljam...

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
25.9.2008 18:25:38   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: majra

triš si poslala? Oz. lahko katera še meni pošlje pesmice in pravljice. Morda kmalu, sin je čist zapel, da kje jih imam

pošiljam...

Sem dobila, hvala. Te tukaj vprašam...si ti lahko odprla vseh 5? Jaz 1,2 in 5 ne morem. Je nepoznan formatuser posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
25.9.2008 18:47:50   
majra
Alfabeta imaš ZS

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
25.9.2008 18:48:14   
limma
Ljubljana, najlepša hvala za vse poslano user posted image

mala pikica, za soboto ti sporočim, kako in kaj, ker bo najbrž sestričnina punčka praznovala RD, pa smo že velikokrat manjkaliuser posted image Za rukolo sem pa vprašala, tašča bo vprašala v službi, kjer sreča cel kup ljudi.

Neža noče več spat popoldan in posledično je ob 17.30 že na pol mrtva in se gremo kopat in zdaj že spi... ko bom v službi, bom z njo dobro uro na danuser posted image user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
25.9.2008 18:48:38   
koala
Intru8der hvala ti. Se pa ne mudi, pri nas sparkyjeve pesmice rulajo.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
25.9.2008 19:04:55   
Anchikaa
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ
anchika super za dormeo zdej se boš pa zbujala naspanauser posted image razen če ne boste prevečuser posted image

Čer.

Triška ti pa si žlehtuser posted image sem se prav nasmejala,o ne ne bomo preveč dec delali,še je čas za drugega.

Tako mami od frizerja.Smo meli Dašo zraven in ni niti pisnila celo uro pa pol kaj sma ble s taščo tam.

Intruder,kaj te lahko prosim da še meni spečeš CD??Ti pol plačam al pa prazen CD prinesem,kakor hočeš.

No,zdaj se gre Dašika skopat,morem povedat da se zdaj zelo rada kopa,ji pa kamilice tudi pomagajo,počasi gre prstek na boljše.

Se mogoče še pol kaj oglasim.

LP,
Anchikaa

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
25.9.2008 19:12:50   
Golobček
Še en deževen pozdravček iz Celjskega.

Čas tako hitro beži, da sploh ne utegnem več spremljat, kaj se dogaja.

Alfabeta, ful dobri škornji,jest bi jih tudi mela, sam me je moj zadnjič, vprašal da kolko žen pa ima on ?user posted image user posted image
Veš da ga gledam kot če je malo nor in mu rečem ja eno ne?..user posted image user posted image
On pa meni : ne zgleda da jih mam 50 glede na to kolko šuhov mašuser posted image user posted image , tak da nič ne bouser posted image

Ful lepe slikice vaših sončkov.

Čestitke za obmesečnice

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
25.9.2008 19:19:13   
vaney
čer.

no, samo na hitro...roditeljski sestanek (vsaj mislim) je uspel, prišli so vsi, razen enega starša in smo bili fertik v 1,5 uri.

ste mi pa zdaj prav polepšale dan oz. me nasmejale s tem vanekomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vam ga vsaki po malo posodim, pa ga boste na hitro siteuser posted image  ne, sej lačne in žejne ne bi bile, pa zihr bi bile seznanjene z vsemi najnovejšimi modeli računalnikov, štirikolesnikov...motornih žaguser posted image  oh, ja, face ste, ženskeuser posted image user posted image

grem jest...

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
25.9.2008 19:22:12   
limma
sunny, imaš ZS.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
25.9.2008 19:23:37   
TRIŠ

triš  za zapečt rabiš program. Jaz imam Nero-ta. Mula ti samo išče

Imam jaz vse samo ne znam uporabljatuser posted image

Alfabeta sem kupila 2 cd-ja pa si boš pri meni prepeklauser posted image

Golobček ti bom jaz povedala nasvet  kako priti do novih.Jaz vse dam sosedi pol pa jamram da nimam ničuser posted image

Anchika user posted image user posted image user posted image za frizerja,sedaj pa bo sigurno ta noč podobna moja slikiciuser posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 25.9.2008 19:24:38 >

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
25.9.2008 19:27:49   
Anchikaa
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Anchika user posted image user posted image user posted image za frizerja,sedaj pa bo sigurno ta noč podobna moja slikiciuser posted image

Ne vem če bo kaj,mogoče.Sicer pa me bo moj samo gledal,ker nisem več rjavolaska z rdečimi in blont prameni,ampak sem oranžnolaska.Men se dopade,kak pa bo njemu pa še bog ne ve.user posted image user posted image

Vaney dober tek.

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
25.9.2008 19:30:06   
Alfabeta
Čer!

limma, si prebrala knjigo?

nana lep avatar user posted image user posted image

klepetka mala "rusinja" je res zelo "cute"=kjut, da ne bo pomote

kapica to je pa stvar zaradi katere se naša dobrovoljka takooo razjoče, da je groza. Potem pa prime kapico in jo tako vleče da se vsa nagne na eno stra. Se skoraj z glavo dotika tal, tako vleče dol user posted image

sunny, zgleda da res hoče prešišat vse, ker se ji fržmaga, da je "tamala"user posted image

nana, če mu daš Necquick kakav po moje lahko, ker ne vsebuje nič takega. Še moj sin ga lahko, pa ne sme marsikaj

łiłi sploh ni panike če nas vseh ne poznaš. Ti samo svetuj ali pa odgovori na kako vprašanje pa se nas boš sčasoma vseh navadila. Ima vsaka kak "marker" na sebi, značilnost po kateri si jo boš zapomnilauser posted image , boš videla

intruder, tudi nam se tako spanje ne more zgoditi. Moja tudi potrebuje zavetje mehke postelje ali vsaj avtosedežauser posted image

Golobček, jaz jih HB nimam toliko...Ali pa, pa so že iz preteklih sezon, pa slovo jemljejo. Pa te sem si morala kupiti, ker sem bila lansko zimo prikrajšana za visoke pete na škornjihuser posted image

vaney, jaz sem se pa bala da me boš za ušesa user posted image . No, midva s tvojim bi se že lahko kaj pomenila.....o avtih in motornih zadevah seveda, da ne bo pomote. Za kaj več imam jaz drugih vrh glave dovoljuser posted image

TRIŠ če ne bom pozabila bom s seboj prinesla cd-ja. Pa ti še pokažem kako dela Nero. A ti slučajno kaj rabiš od nas, da ne boš potem rekla, da se nisi upala rečtuser posted image  Glede čevljev pa ...jaz nižje in kake japanke ipd dam kar tašči, za visoko peto pa nimam kandidatov. Se pa po sezoni ali 2 ponavadi naveličam enih, potem pa samo v klet zlagam. Tast me bo pa nekam poslal vsak čas.user posted image

A čolna pa nobena ne kupi?user posted image  Sem se od Triš učila, kako je treba prodajatuser posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
25.9.2008 19:43:05   
Alfabeta
majra, a ti potem prinesem čokolado ali ne? Resno vprašam. imam 75% in 85%

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
25.9.2008 19:51:21   
nana35
Intruder,jaz ti bom kar prazen CD vrnila,ko mi daš polnega.

Alfabeta,super avatar imaš.In dala mu bom kakav,zakaj pa ne.Sem ga že kupila in shranila,jutri bo na sporedu.

łiłi,jaz pa vem kje si videla 24.Pri intruderuser posted image .

Anchikaa,pri meni ni šans,da si naredim frizuro,ko je Klemen buden,vedno čakam da gre spat,potem pa z mamo frizirava.Drugače je lom.

Triš,jaz tudi imam vse te programe za pečt CD-je,pa nič niso v uporabi,so bolj za rezervo,kaj pa če...user posted image

Ja,se še "vidimo"danes.

:))

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
25.9.2008 20:30:29   
majra

Hvala, ampak ne hvala. Te mi niso dobre, beri bljak. Jaz sem bolj za nezdrave varianteuser posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
25.9.2008 20:36:31   
Intruder24
Dober večer user posted image kako se hitro stemni!

IZVIRNO SPOROČILO: Anchikaa

Intruder,kaj te lahko prosim da še meni spečeš CD??Ti pol plačam al pa prazen CD prinesem,kakor hočeš.

Ni problema s CD-ji jaz jih itak ne uporabljam dosti, zato pa jih nimam doma!

IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Intruder ti si pa ful začinila tvoje poste s smeškoti. Včasih kar ne vem kateri je tvoj ali pa od urselare, moram it kar pogledat. user posted image

more bit malo bolj pisan ta naš forum, je bolj veselo...vsaj meni se tak zdi. Glede na to, da je vreme res čist sivo zadnje dni!

Danes sploh nisem bila nič zunaj, sem se včeraj spet nahladila in sem čist fertik (nimam pa več ječmemčka), pa še neprespanost. Vid je bil 10 minut na zraku, pol se je pa itak vlilo. Ko je bilo koliko toliko OK vreme je pa spal.

intruder, tudi nam se tako spanje ne more zgoditi. Moja tudi potrebuje zavetje mehke postelje ali vsaj avtosedežauser posted image

no pri nas je še voziček v rabi kdaj pa kdaj...to pa je tudi vse. Se včasih prav čudim, kako eni kr zaspijo. No sej jaz tudi ne morem kr nekje zaspat user posted image

Lahko noč, jaz se že bojim kakšna noč bo, se je Vid že do zdaj 5x zbudil (upam, da se ni kaj nalezel od mene) in je šel spat pred 45 minutami.

Radi se mejte!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
25.9.2008 20:39:40   
vaney
tako, večerjala sem, zdaj pospravim še eno porcijo pistacij, potem pa spat

alfabeta, ga bom kar k tebi poslala, ko se bo hotel pogovarjati o tehniki, motorjihuser posted image ker meni se ne da več poslušat...

D+BK, uživajte jutri....

triš, ti pa ne pucaj preveč, jutri boš itak dobila par "polirnih past", beri malčkov, ki se plazijouser posted image  pa ti bodo vse zglancaliuser posted image

nočka vsemuser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
25.9.2008 20:49:10   
katee

A čolna pa nobena ne kupi?user posted image   

A to je tisti čoln, ki ste ga letos uporabljali? Jaz bi ga takoj kupila, samo nimam priveza na morju in ga je zelo težko dobiti pri nas user posted image .  So domačini zasidrali svoje barkače in "čolne"(v bistvu samo lupina brez motorja), da ne bi bilo prostora za Slovenčke. Ne, sej se hecam. Mi imamo dovolj bajto na morju.

Sem imela danes samo eno uro aerobike in mi je totalno premalo. Sem polna energije, mojega user posted image  pa še ni doma in ne vem, kdaj bo prišel.

< Sporočilo je popravil katee -- 25.9.2008 20:51:24 >

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
25.9.2008 20:55:12   
majra

nimam kaj pametnega za povedat, ampak mimo tega pa nisem mogla:

IZVIRNO SPOROČILO: katee

Sem imela danes samo eno uro aerobike in mi je totalno premalo.

user posted image user posted image user posted image
Sto ljudi sto čudi. Meni  je že misel na eno uro aerobike preveč. Katee vsaka čast. Ful si pridna. Si pa želim, da bi ti bila na tem področju malo bolj podobna user posted image

D & BK, kdaj smo že zmenjene jutri? Da ne bom kje pred vrati čakala user posted image

< Sporočilo je popravil majra -- 25.9.2008 20:57:53 >

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
25.9.2008 20:55:25   
Sunny Morning
sicer pa Sunny najbolje kot je predlagala Dašabina, ali pa če pri meni počakava Dašobino

Bom najbrž prišla do tebe Alfabeta, sporočim zjutraj, ker ne vem kako bo z Nejinim noskom.

Ej, za tele DC-je se tudi jaz javim.

kapica to je pa stvar zaradi katere se naša dobrovoljka takooo razjoče, da je groza. Potem pa prime kapico in jo tako vleče da se vsa nagne na eno stra. Se skoraj z glavo dotika tal, tako vleče dol user posted image

Če damo Nejo na drugo stran bo mislila, da se gleda v ogledalo, ker je pri nas enako.

IZVIRNO SPOROČILO: majra

Hvala, ampak ne hvala. Te mi niso dobre, beri bljak. Jaz sem bolj za nezdrave varianteuser posted image

user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: vaney
triš, ti pa ne pucaj preveč, jutri boš itak dobila par "polirnih past", beri malčkov, ki se plazijouser posted image  pa ti bodo vse zglancaliuser posted image

Pucala bo najbolj Neja, mogoče ji bo kateri pomagal.user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
25.9.2008 20:56:06   
Sunny Morning
limma imaš ZS.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
25.9.2008 21:00:22   
majra
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

IZVIRNO SPOROČILO: vaney

Pucala bo najbolj Neja, mogoče ji bo kateri pomagal.user posted image

Mi ne. Se držimo načela, da pri drugih ne pospravljamo, še najmanj pa tla brišemo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1049
25.9.2008 21:00:31   
Katrin
Čer user posted image

Že cel teden vam želim nekaj povedati: teta s Kanade je šla, prišla pa je teta s Krvavca user posted image user posted image user posted image

Sicer je pa Anže še vedno sonček in ker se sedaj dojiva le še zjutraj in zvečer, je začel kar fino papati GH: meni se zdi, da poje ogromno user posted image

Uživajte še naprej user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.