|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del
26.9.2008 8:41:53   
nana35
Dobro jutro.

Gašper najprej user posted image za tvoja dva prva koraka.

Naš Klemen tudi zelo lepo napreduje kar se tiče hoje,plazenja po kolenih,puzanja...V glavnem nič mu ne dela kakih težav, obvlada stvaruser posted image .
Se tudi po plazenju lepo sam vsede,v posteljici se dvigne v sedeči položaj in stopi na nogice.Tako lepo me je presenetil že ob 5h zjutraj s smejanjem, ko pa sem odprla oči pa sedi in se smeje.Ko sem ga položila nazaj pa je kar zaspal nazaj.In čez nekaj časa enako,samo da je tokrat stal.

Naš Lepi tako lepo žvrgoli,da jo joj,zdaj sem prepričana da je fant,tako da Intruder, tvoja ata je imel prav.user posted image

Anchikaa,upam,da bo zobek kmalu zunaj,mi smo take nočne čage imeli 2 tedna.Zdaj spimo nekaj časa lepše.Ampak še 1x vedno ponoči jemouser posted image ,pa boljše to,kot pa celo noč jamranja.

D&BK lepo kofetkajte in klepetajte,da bomo imeli še slabše vremeuser posted image .

Teo,vse najboljše za 8.mesecev!!
user posted image

martinca,tako je prav da se vsakič javiš,pa čeprav samo s par besedami,saj ni treba vedno spisov pisat,toliko da se oglasiš.

intruder,si me nasmejala s svojim postom in z nočnim šihtom,imaš pa prav, kar pritoži se,ker to nikamor več ne vodi.user posted image

:))

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
26.9.2008 8:43:47   
Intruder24
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Intruder hitro še enega napiši, da bo user posted image  za user posted image user posted image user posted image . user posted image

Res? Veš, da nisem gledala user posted image .

No bravo meni, sem prava čvekulja že user posted image

nana če ti moj ata reče, da je pjeb je pjeb no user posted image

< Sporočilo je popravil Intruder24 -- 26.9.2008 8:45:32 >

Radi se mejte!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
26.9.2008 8:44:07   
TRIŠ

IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica
Jaz sem vam včeraj pozabila povedat, da je Gašper sam naredil dva koraka user posted image user posted image  Sicer po sedežni, je pa!!! Na eni strani je bil dragi, na drugi pa jaz, in ko je šibal proti meni, se je kar spustil in šel user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem vedela, da sem stavila na pravega.user posted image

Jaz pa še vedno stavim na Nejouser posted image user posted image user posted image

Sunny morning bojo tudi ostale ampak vsak je nekaj posebnega,zato semuser posted image .Upam da se čimprej pozdravita in da se vidimouser posted image ,drugače pa jaz ne kompliciram z bacili,ker jih lahko povsod dobi,tako da če se vsaj počutita dobro pridita

Neposredna povezava do sporočila: 1103
26.9.2008 8:45:33   
nana35
Intruder hitro še en post,da jih bo 500 in triuser posted image .
Pa čestitke za 3 zvezdice že vnaprej,da bom prvauser posted image .
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1104
26.9.2008 8:46:32   
TRIŠ
babilonka ku,ku dej napiši kaj ne samo bratuser posted image

Intruder sedaj si pa že prava čvekaricauser posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 26.9.2008 8:49:14 >

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
26.9.2008 8:46:52   
nana35
Intruder,Pa si me prehitela,no sem ti vsaj čestitala.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
26.9.2008 8:47:09   
Intruder24
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

Intruder hitro še en post,da jih bo 500 in triuser posted image .
user posted image

hvala hvala user posted image

Radi se mejte!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
26.9.2008 8:49:10   
Intruder24
nana pa fajn, da se Klemen zbuja s smehomuser posted image , Vid pa zadnje čase, samo z jokom. Pa nič mu ni prav. Sploh ne vem kaj mu je. Ne zna in ne zna sam zaspat nazaj!

gašper bravo za prva koraka user posted image

< Sporočilo je popravil Intruder24 -- 26.9.2008 8:51:46 >

Radi se mejte!

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
26.9.2008 9:03:26   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

nana kar v vrsto se postavi...za mano.user posted image user posted image user posted image

TRIŠ mogoče se Neja dobro počuti, da bi lahko prišla...jaz sem bolj vprašljiva, me malo preveč greje. Jo bom kar k mamici zapeljala, da si malo počinem.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
26.9.2008 9:06:27   
TRIŠ
TRIŠ mogoče se Neja dobro počuti, da bi lahko prišla...jaz sem bolj vprašljiva, me malo preveč greje. Jo bom kar k mamici zapeljala, da si malo počinem.

Potem pa se le spočijuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1110
26.9.2008 9:14:20   
nana35
intruder,mogoče pa bojo res zobki,ker Klemen je bil isti,ko so začeli rast. upam,da so in da ga ta slaba volja čimprej mine.

Zdaj pa ugašam računalnik,ker sem tako itak non stop tukaj,vreme je zanič, Klemen spančka svoj zamujeni jutranji spanec,jaz pa tako ne bom nič naredila,če bom tukaj sedela.

Lepo čvekajte,pa vas preberem enkrat ko pridem gor.

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
26.9.2008 9:15:40   
limma
Dobro jutro,

mi smo spali še kar, čeprav se je zbudila že ob 22h in tako joookala, da jo je samo dojenje potolažilouser posted image , ampak kljub temu komaj gledam. Pijem kapučino, tak ta pravi, s pen'cami in cimetom, da se malo k sebi spravim user posted image

klepetka, boste prišli pa en lep, sončen vikend v oktobru. Pazi nase user posted image , ni hec, če si prehladiš tak "zob" (ki ga sicer več niuser posted image ), bodi v hiši in se izogibaj prepihu.. zdaj sem kot ena sitna mama, ampak je čisto res. Jaz sem se vsakič kak teden pazila (meni so vse osmice operirali vsako posbej in sem šla 4x skozi touser posted image ). Super avatar z malo Rusinjo user posted image , pa upam, da se ne naleze prehčada in da boš tudi ti kmalu boljša user posted image user posted image Bogi fant pri zobarju user posted image

nana, res imaš lep avatar user posted image To je zadnja slikca s prvega sklopa, a ne? No, če boste prišli na škratke, javi, da se vidimouser posted image

piba, zmenjeno za kavouser posted image Nobena zabavna knjiga mi ne pride na misel, jaz neke zatežene beremuser posted image No, mogoče ti bo všeč Noge gor, pa bo! Tema sicer ni lahkotna, ampak je duhovito napisana. Upam, da bo Leinih težav čim prej konec user posted image

mala pikica, bogi Gašper... že tako malo poje, potem pa še vse zbruhauser posted image Kdaj bi v soboto prišli v Velenje? A bi se mogoče probali zmenit za kavo preden greste gledat Pikine dogodivščine?

Bom kar poslala, ker sta še 2 strani...

(odgovor članu piba)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
26.9.2008 9:23:35   
klaja
Teo vse najlepše za mini praznik!

Intruder čestitke za zvezdico, zdaj pa si že res prava klepetulja!

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
26.9.2008 9:25:24   
klepetka
Jutro,

najprej za vsako

user posted image

Naša noč je bila super, samo 1x bujenje na hitrcouser posted image .Zdaj pa spi, jaz pa hitro sem.

klaja, user posted image  za Julijin napredek.Pa  pojma nimam kaj se tako bojim živali. Saj ne da jih ne bi marala, ampak enostavno strah me je. Mi je mami rekla, da do 3. razreda se nisem nikoli nobene živali bala, potem pa me je ugriznil pes pa da mogoče od tu ta strah. Če me je strah še rib ; glih predvčerajšnjim mi je svakinja iz njenega akvarija prinesla 2 ribi, in ker je bila umazana voda v lončku, nisem mogla jih kar zliti noter. No, ena je bila velika oz. majhna 1 cm, to sem brez večjih težav spravila v akvarij. VElik problem je nastal pri čistilčku, ki meri vsega skupaj 4 cm. Ti po vem da sem take uganjala zraven kako ga not spravit, da mi je še danes nerodno. Je rekeluser posted image , da bi on verjetno prej krokodila v Nil spravil kot pa jaz tega čistiilca v akvarij. Maruša je rekla, da sem zgedala nekkao tako, kot tista dva  mojstra v risanki a je to , ekr sem iskala vse možne varianteuser posted image .No, ampak konec dober vse dobro.user posted image .Pa enkart pridem k tašči, pa vidim da je kletka od ptiča odprta; prav boječe pogledam okol, v tistem ptič pilotira točno nad mojo glavo.Verjetno ni treba opisati moje reakcijeuser posted image

nana, zdaj si pa blažena med samimi moškimi pri hiši , eče je še prič M. spola.Amapk Klemen je pa tudi med turb ootroci, če že to vse obvladauser posted image

intruder, ti čveka..čestitkeuser posted image .Zdaj pa hiti naproti 4. zvezdi

Gašper,...vau.user posted image , čestitkeza prve korake. Zdaj ti pa sledi Neja pa Klemen pa Žan Luka,.......sami turbouser posted image -očitno

Triš, bom ti poslala ZS.
Sunny, en kup user posted image za vaju z Nejo.

D+BK ne preveč čvekat , da ne bo spet lilo. SIcer pa prijetno kofetkanje, pa boste pol povedale, če je bila kavica boljša kot  tista moja  zguraj ponujenauser posted image

sani?? suzana? lunca?nusy?ursalara?,.........?user posted image

lp , grem likat namesto zvečer-če mi bo ratalo

Neposredna povezava do sporočila: 1114
26.9.2008 9:34:02   
klepetka
IZVIRNO SPOROČILO: limma

Pijem kapučino, tak ta pravi, s pen'cami in cimetom, da se malo k sebi spravim user posted image

kakšen  kapučino pa je touser posted image ?TAle "pen cami" tuhtam, kaj naj bi pomenilouser posted image

klepetka, boste prišli pa en lep, sončen vikend v oktobru.
 obveznouser posted image
Pazi nase user posted image , ni hec, če si prehladiš tak "zob" (ki ga sicer več niuser posted image ), bodi v hiši in se izogibaj prepihu.. zdaj sem kot ena sitna mama, ampak je čisto res. Jaz sem se vsakič kak teden pazila (meni so vse osmice operirali vsako posbej in sem šla 4x skozi touser posted image ).

jaz sem pa naslednji dan rinila ven na sonce , čeprav je zeloo pihalo, zdaj pa imamuser posted image .In ne, veš da  nisi kot sitna mama, ker si napislaa, kar bi se jaz mogla že prvi dan držat..pa se nisem user posted image .Zdaj pa imamuser posted image .Ah, bo bolje
Super avatar z malo Rusinjo user posted image ,
hvala
pa upam, da se ne naleze prehčada in da boš tudi ti kmalu boljša user posted image user posted image
pikapolonice pomagajo, ekr ni ponoči nič kašljala in danes tud  še nič. Upam da tako ostane
Bogi fant pri zobarju user posted image

ampak si res zamisliš, če si priča takemu dogodku.

< Sporočilo je popravil klepetka -- 26.9.2008 9:35:23 >

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
26.9.2008 9:40:43   
limma
katee, lepe slikce user posted image

klaja user posted image za prespano noč

Gašper user posted image user posted image skoraj ne morem verjet, pri 9. mesecih! Bravo, še enkrat! user posted image user posted image

Anchikaa - hvala za user posted image , res bi rabila še eno.. ne vem, kaj mi jeuser posted image

Majra - do nas je sicer malo daleč, ampak če celo noč bediš, lahko prideš, malo pospraviš, zjutraj pa skupaj kavico spijeva user posted image Pa Katjo vzemi s seboj, da bo imela Neža družbo.. že eno uro se matra, pa še ni zaspala, tolče z dudo po ograji user posted image

Intruder, si me nasmejala user posted image user posted image Kolegica, povej Vidu, da je delo preko polnega delovnega časa le izjema in sicer največ 8 ur na teden, 20 ur na mesec in 180 ur na leto, če se prav spomnim user posted image , pa višja plača gor ali dol user posted image Neža tudi ne zna zaspat nazaj, pa ponoči ji še nekako uspeva (zadnje 3, 4 tedne, od kar si zna sama dat dudo), podnevi pa - ko se zbudi, se zbudi.. in potem spi 20 min in je vsa zaspančkana....ampak spat pa ne user posted image

Sunny, user posted image user posted image da se čim prej pozdravita. Pa hvala vnaprej user posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
26.9.2008 9:45:41   
limma

IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

Pijem kapučino, tak ta pravi, s pen'cami in cimetom, da se malo k sebi spravim user posted image

kakšen  kapučino pa je touser posted image ?TAle "pen cami" tuhtam, kaj naj bi pomenilouser posted image

Kapučino je navaden, potem si pa mleko spenim, da je veliiiiko penic, tako kot v gostilni user posted image , pa cimet si posujem po vrhu, njami user posted image Sem še tvojega spila, hvala in rogljiček pojedla - ni boljšega user posted image

Bogi fant pri zobarju user posted image

ampak si res zamisliš, če si priča takemu dogodku.

Res se zamisliš user posted image , kako so eni ubogi, eni imamo pa vsega dovolj... in smo kdaj slabe volje zaradi nekih brezveznih malenkostiuser posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
26.9.2008 9:48:26   
limma
Intruder, čestitke za 3 user posted image user posted image user posted image

Končno je zaspala, jaz grem tudi stanovanje popsravit. Za likat pa nimam, bravo jaz user posted image

D&G (intruder, super asociacija), lepo se imejte na kavi!

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
26.9.2008 9:49:36   
Sunny Morning
Eno tako malo bolj glupo vprašanje. A moram tole mleko pred uporabo prekuhat ali lahko samo segrejem?
user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
26.9.2008 9:55:31   
klepetka
sunny, sva nekje na istem glede tega mlekauser posted image .Samo menis e zdi, da je to mlekoo za prekuhat, ja
Ej, pa sploh ni glupo vprašanje, saj vsega pa tud ne mormo vedet, a ne deuser posted image

< Sporočilo je popravil klepetka -- 26.9.2008 9:57:20 >

Neposredna povezava do sporočila: 1120
26.9.2008 9:57:05   
limma

Eno tako malo bolj glupo vprašanje. A moram tole mleko pred uporabo prekuhat ali lahko samo segrejem?
user posted image

Kaj pa piše na mleku?

Neposredna povezava do sporočila: 1121
26.9.2008 9:59:38   
Sunny Morning
user posted image  

Kaj pa piše na mleku?

Nič, zato pa sprašujem.user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
26.9.2008 10:00:50   
limma

user posted image  

Kaj pa piše na mleku?

Sem vedela, da sem nerodno vprašala user posted image Če je pasterizirano,..? Če je, ga ni treba prekuhat, prav tako, če piše UVT.

< Sporočilo je popravil limma -- 26.9.2008 10:05:23 >

Neposredna povezava do sporočila: 1123
26.9.2008 10:14:21   
Sunny Morning
user posted image  

Kaj pa piše na mleku?

Sem vedela, da sem nerodno vprašala user posted image Če je pasterizirano,..? Če je, ga ni treba prekuhat, prav tako, če piše UVT.

user posted image  Piše: "Polno mleko s 3,5% mlečne maščobe, pasterizirano pri visoki temperaturi in homogenizirano.

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
26.9.2008 11:07:24   
katarinas
Dan!
Noč je bila kar ok, zdaj je Lara spala jaz pa kašljalauser posted image

D + BK naju z Nejo nažalost ne bo.user posted image  Neja je še vedno vsa nahodna, jaz sem tudi še prehlajena in se mi zdi škoda, da bi vse najine bacile nosile k vašim sončkom. Bomo se raje pridružile, ko bova vsaj malo bolj zdravi. Imejte se fajn.

Naju tudi ne, preveč bacilov bi se potem potikalo okoli...mogoče bi se mogli dobit vsi bolančki, itak je vseeno potem kdo ima bacileuser posted image

Pa lepo čvekajte, se mi zdi, da se že pozna...pri nas piiiiiiiiihaaaaaaauser posted image user posted image

Sunny le počivaj, jaz sem vse prehlade prebolela na nogah zdaj me je pa vse to dohitelo in se že 14 dni vleče

Gašper user posted image , mami a si kaj ponosna?user posted image

In eno tole za lepši dan
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.