klepetka
|
Jutro, najprej za vsako Naša noč je bila super, samo 1x bujenje na hitrco .Zdaj pa spi, jaz pa hitro sem. klaja, za Julijin napredek.Pa pojma nimam kaj se tako bojim živali. Saj ne da jih ne bi marala, ampak enostavno strah me je. Mi je mami rekla, da do 3. razreda se nisem nikoli nobene živali bala, potem pa me je ugriznil pes pa da mogoče od tu ta strah. Če me je strah še rib ; glih predvčerajšnjim mi je svakinja iz njenega akvarija prinesla 2 ribi, in ker je bila umazana voda v lončku, nisem mogla jih kar zliti noter. No, ena je bila velika oz. majhna 1 cm, to sem brez večjih težav spravila v akvarij. VElik problem je nastal pri čistilčku, ki meri vsega skupaj 4 cm. Ti po vem da sem take uganjala zraven kako ga not spravit, da mi je še danes nerodno. Je rekel , da bi on verjetno prej krokodila v Nil spravil kot pa jaz tega čistiilca v akvarij. Maruša je rekla, da sem zgedala nekkao tako, kot tista dva mojstra v risanki a je to , ekr sem iskala vse možne variante .No, ampak konec dober vse dobro. .Pa enkart pridem k tašči, pa vidim da je kletka od ptiča odprta; prav boječe pogledam okol, v tistem ptič pilotira točno nad mojo glavo.Verjetno ni treba opisati moje reakcije nana, zdaj si pa blažena med samimi moškimi pri hiši , eče je še prič M. spola.Amapk Klemen je pa tudi med turb ootroci, če že to vse obvlada intruder, ti čveka..čestitke .Zdaj pa hiti naproti 4. zvezdi Gašper,...vau. , čestitkeza prve korake. Zdaj ti pa sledi Neja pa Klemen pa Žan Luka,.......sami turbo -očitno Triš, bom ti poslala ZS. Sunny, en kup za vaju z Nejo. D+BK ne preveč čvekat , da ne bo spet lilo. SIcer pa prijetno kofetkanje, pa boste pol povedale, če je bila kavica boljša kot tista moja zguraj ponujena sani?? suzana? lunca?nusy?ursalara?,.........? lp , grem likat namesto zvečer-če mi bo ratalo