Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 25.9.2008 17:37:52
|
|
|
|
łiłi
|
uuu bejbe kolk ste nacvekale... sem cist iztirla ,tko da vas se nepoznam glih najbol...pa pol sploh nevem kaj pisat evo moja dva ...jaz mal na . nana35 ej sploh nevem kje sem vidla 24 se spravljam ,pa se mi prov neda.. tamal je prej jedu pa je vse vn pluvov,tko da sem ga ze ...joj,je bil tak ..on bi kr čofotal..sam k je mrzlo pa sam ga na hitrco skopala.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 25.9.2008 17:48:26
|
|
|
|
Intruder24
|
IZVIRNO SPOROČILO: nana35 jaz pozabljivka...sem še dve slikici hotela prilepit.Klemna ko se veselo smeji na tleh,a po drugi strani že skoraj spi ,vsake toliko se je naslanjal na rokice in si mel očke,zdaj pa spančka. vidiš to se pri nas ne more zgoditi, bi se prej in ni šanse, da bi zaspal lep avatar!
< Sporočilo je popravil Intruder24 -- 25.9.2008 17:49:34 >
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 25.9.2008 18:10:46
|
|
|
|
majra
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta triš si poslala? Oz. lahko katera še meni pošlje pesmice in pravljice. Morda kmalu, sin je čist zapel, da kje jih imam pošiljam...
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 25.9.2008 18:25:38
|
|
|
|
Alfabeta
|
IZVIRNO SPOROČILO: majra IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta triš si poslala? Oz. lahko katera še meni pošlje pesmice in pravljice. Morda kmalu, sin je čist zapel, da kje jih imam pošiljam... Sem dobila, hvala. Te tukaj vprašam...si ti lahko odprla vseh 5? Jaz 1,2 in 5 ne morem. Je nepoznan format
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 25.9.2008 18:47:50
|
|
|
|
majra
|
Alfabeta imaš ZS
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 25.9.2008 18:48:14
|
|
|
|
limma
|
Ljubljana, najlepša hvala za vse poslano mala pikica, za soboto ti sporočim, kako in kaj, ker bo najbrž sestričnina punčka praznovala RD, pa smo že velikokrat manjkali Za rukolo sem pa vprašala, tašča bo vprašala v službi, kjer sreča cel kup ljudi. Neža noče več spat popoldan in posledično je ob 17.30 že na pol mrtva in se gremo kopat in zdaj že spi... ko bom v službi, bom z njo dobro uro na dan
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 25.9.2008 18:48:38
|
|
|
|
koala
|
Intru8der hvala ti. Se pa ne mudi, pri nas sparkyjeve pesmice rulajo.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 25.9.2008 19:04:55
|
|
|
|
Anchikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ anchika super za dormeo zdej se boš pa zbujala naspana razen če ne boste preveč Čer. Triška ti pa si žleht sem se prav nasmejala,o ne ne bomo preveč dec delali,še je čas za drugega. Tako mami od frizerja.Smo meli Dašo zraven in ni niti pisnila celo uro pa pol kaj sma ble s taščo tam. Intruder,kaj te lahko prosim da še meni spečeš CD??Ti pol plačam al pa prazen CD prinesem,kakor hočeš. No,zdaj se gre Dašika skopat,morem povedat da se zdaj zelo rada kopa,ji pa kamilice tudi pomagajo,počasi gre prstek na boljše. Se mogoče še pol kaj oglasim. LP, Anchikaa
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 25.9.2008 19:12:50
|
|
|
|
Golobček
|
Še en deževen pozdravček iz Celjskega. Čas tako hitro beži, da sploh ne utegnem več spremljat, kaj se dogaja. Alfabeta, ful dobri škornji,jest bi jih tudi mela, sam me je moj zadnjič, vprašal da kolko žen pa ima on ? Veš da ga gledam kot če je malo nor in mu rečem ja eno ne?.. On pa meni : ne zgleda da jih mam 50 glede na to kolko šuhov maš , tak da nič ne bo Ful lepe slikice vaših sončkov. Čestitke za obmesečnice
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 25.9.2008 19:19:13
|
|
|
|
vaney
|
čer. no, samo na hitro...roditeljski sestanek (vsaj mislim) je uspel, prišli so vsi, razen enega starša in smo bili fertik v 1,5 uri. ste mi pa zdaj prav polepšale dan oz. me nasmejale s tem vanekom vam ga vsaki po malo posodim, pa ga boste na hitro site ne, sej lačne in žejne ne bi bile, pa zihr bi bile seznanjene z vsemi najnovejšimi modeli računalnikov, štirikolesnikov...motornih žag oh, ja, face ste, ženske grem jest...
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 25.9.2008 19:22:12
|
|
|
|
limma
|
sunny, imaš ZS.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 25.9.2008 19:23:37
|
|
|
|
TRIŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta triš za zapečt rabiš program. Jaz imam Nero-ta. Mula ti samo išče Imam jaz vse samo ne znam uporabljat Alfabeta sem kupila 2 cd-ja pa si boš pri meni prepekla Golobček ti bom jaz povedala nasvet kako priti do novih.Jaz vse dam sosedi pol pa jamram da nimam nič Anchika za frizerja,sedaj pa bo sigurno ta noč podobna moja slikici
< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 25.9.2008 19:24:38 >
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 25.9.2008 19:27:49
|
|
|
|
Anchikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ Anchika za frizerja,sedaj pa bo sigurno ta noč podobna moja slikici Ne vem če bo kaj,mogoče.Sicer pa me bo moj samo gledal,ker nisem več rjavolaska z rdečimi in blont prameni,ampak sem oranžnolaska.Men se dopade,kak pa bo njemu pa še bog ne ve. Vaney dober tek.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 25.9.2008 19:30:06
|
|
|
|
Alfabeta
|
Čer! limma, si prebrala knjigo? nana lep avatar klepetka mala "rusinja" je res zelo "cute"=kjut, da ne bo pomote kapica to je pa stvar zaradi katere se naša dobrovoljka takooo razjoče, da je groza. Potem pa prime kapico in jo tako vleče da se vsa nagne na eno stra. Se skoraj z glavo dotika tal, tako vleče dol sunny, zgleda da res hoče prešišat vse, ker se ji fržmaga, da je "tamala" nana, če mu daš Necquick kakav po moje lahko, ker ne vsebuje nič takega. Še moj sin ga lahko, pa ne sme marsikaj łiłi sploh ni panike če nas vseh ne poznaš. Ti samo svetuj ali pa odgovori na kako vprašanje pa se nas boš sčasoma vseh navadila. Ima vsaka kak "marker" na sebi, značilnost po kateri si jo boš zapomnila , boš videla intruder, tudi nam se tako spanje ne more zgoditi. Moja tudi potrebuje zavetje mehke postelje ali vsaj avtosedeža Golobček, jaz jih HB nimam toliko...Ali pa, pa so že iz preteklih sezon, pa slovo jemljejo. Pa te sem si morala kupiti, ker sem bila lansko zimo prikrajšana za visoke pete na škornjih vaney, jaz sem se pa bala da me boš za ušesa . No, midva s tvojim bi se že lahko kaj pomenila.....o avtih in motornih zadevah seveda, da ne bo pomote. Za kaj več imam jaz drugih vrh glave dovolj TRIŠ če ne bom pozabila bom s seboj prinesla cd-ja. Pa ti še pokažem kako dela Nero. A ti slučajno kaj rabiš od nas, da ne boš potem rekla, da se nisi upala rečt Glede čevljev pa ...jaz nižje in kake japanke ipd dam kar tašči, za visoko peto pa nimam kandidatov. Se pa po sezoni ali 2 ponavadi naveličam enih, potem pa samo v klet zlagam. Tast me bo pa nekam poslal vsak čas. A čolna pa nobena ne kupi? Sem se od Triš učila, kako je treba prodajat
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 25.9.2008 19:43:05
|
|
|
|
Alfabeta
|
majra, a ti potem prinesem čokolado ali ne? Resno vprašam. imam 75% in 85%
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 25.9.2008 19:51:21
|
|
|
|
nana35
|
Intruder,jaz ti bom kar prazen CD vrnila,ko mi daš polnega. Alfabeta,super avatar imaš.In dala mu bom kakav,zakaj pa ne.Sem ga že kupila in shranila,jutri bo na sporedu. łiłi,jaz pa vem kje si videla 24.Pri intruder . Anchikaa,pri meni ni šans,da si naredim frizuro,ko je Klemen buden,vedno čakam da gre spat,potem pa z mamo frizirava.Drugače je lom. Triš,jaz tudi imam vse te programe za pečt CD-je,pa nič niso v uporabi,so bolj za rezervo,kaj pa če... Ja,se še "vidimo"danes.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 25.9.2008 20:30:29
|
|
|
|
majra
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta majra, a ti potem prinesem čokolado ali ne? Resno vprašam. imam 75% in 85% Hvala, ampak ne hvala. Te mi niso dobre, beri bljak. Jaz sem bolj za nezdrave variante
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 25.9.2008 20:36:31
|
|
|
|
Intruder24
|
Dober večer kako se hitro stemni! IZVIRNO SPOROČILO: Anchikaa Intruder,kaj te lahko prosim da še meni spečeš CD??Ti pol plačam al pa prazen CD prinesem,kakor hočeš. Ni problema s CD-ji jaz jih itak ne uporabljam dosti, zato pa jih nimam doma! IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning Intruder ti si pa ful začinila tvoje poste s smeškoti. Včasih kar ne vem kateri je tvoj ali pa od urselare, moram it kar pogledat. more bit malo bolj pisan ta naš forum, je bolj veselo...vsaj meni se tak zdi. Glede na to, da je vreme res čist sivo zadnje dni! Danes sploh nisem bila nič zunaj, sem se včeraj spet nahladila in sem čist fertik (nimam pa več ječmemčka), pa še neprespanost. Vid je bil 10 minut na zraku, pol se je pa itak vlilo. Ko je bilo koliko toliko OK vreme je pa spal. IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta intruder, tudi nam se tako spanje ne more zgoditi. Moja tudi potrebuje zavetje mehke postelje ali vsaj avtosedeža no pri nas je še voziček v rabi kdaj pa kdaj...to pa je tudi vse. Se včasih prav čudim, kako eni kr zaspijo. No sej jaz tudi ne morem kr nekje zaspat Lahko noč, jaz se že bojim kakšna noč bo, se je Vid že do zdaj 5x zbudil (upam, da se ni kaj nalezel od mene) in je šel spat pred 45 minutami.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 25.9.2008 20:39:40
|
|
|
|
vaney
|
tako, večerjala sem, zdaj pospravim še eno porcijo pistacij, potem pa spat alfabeta, ga bom kar k tebi poslala, ko se bo hotel pogovarjati o tehniki, motorjih ker meni se ne da več poslušat... D+BK, uživajte jutri.... triš, ti pa ne pucaj preveč, jutri boš itak dobila par "polirnih past", beri malčkov, ki se plazijo pa ti bodo vse zglancali nočka vsem
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 25.9.2008 20:49:10
|
|
|
|
katee
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta A čolna pa nobena ne kupi? A to je tisti čoln, ki ste ga letos uporabljali? Jaz bi ga takoj kupila, samo nimam priveza na morju in ga je zelo težko dobiti pri nas . So domačini zasidrali svoje barkače in "čolne"(v bistvu samo lupina brez motorja), da ne bi bilo prostora za Slovenčke. Ne, sej se hecam. Mi imamo dovolj bajto na morju. Sem imela danes samo eno uro aerobike in mi je totalno premalo. Sem polna energije, mojega pa še ni doma in ne vem, kdaj bo prišel.
< Sporočilo je popravil katee -- 25.9.2008 20:51:24 >
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 25.9.2008 20:55:12
|
|
|
|
majra
|
nimam kaj pametnega za povedat, ampak mimo tega pa nisem mogla: IZVIRNO SPOROČILO: katee Sem imela danes samo eno uro aerobike in mi je totalno premalo. Sto ljudi sto čudi. Meni je že misel na eno uro aerobike preveč. Katee vsaka čast. Ful si pridna. Si pa želim, da bi ti bila na tem področju malo bolj podobna D & BK, kdaj smo že zmenjene jutri? Da ne bom kje pred vrati čakala
< Sporočilo je popravil majra -- 25.9.2008 20:57:53 >
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 25.9.2008 20:55:25
|
|
|
|
Sunny Morning
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta sicer pa Sunny najbolje kot je predlagala Dašabina, ali pa če pri meni počakava Dašobino Bom najbrž prišla do tebe Alfabeta, sporočim zjutraj, ker ne vem kako bo z Nejinim noskom. Ej, za tele DC-je se tudi jaz javim. IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta kapica to je pa stvar zaradi katere se naša dobrovoljka takooo razjoče, da je groza. Potem pa prime kapico in jo tako vleče da se vsa nagne na eno stra. Se skoraj z glavo dotika tal, tako vleče dol Če damo Nejo na drugo stran bo mislila, da se gleda v ogledalo, ker je pri nas enako. IZVIRNO SPOROČILO: majra IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta majra, a ti potem prinesem čokolado ali ne? Resno vprašam. imam 75% in 85% Hvala, ampak ne hvala. Te mi niso dobre, beri bljak. Jaz sem bolj za nezdrave variante IZVIRNO SPOROČILO: vaney triš, ti pa ne pucaj preveč, jutri boš itak dobila par "polirnih past", beri malčkov, ki se plazijo pa ti bodo vse zglancali Pucala bo najbolj Neja, mogoče ji bo kateri pomagal.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 25.9.2008 20:56:06
|
|
|
|
Sunny Morning
|
limma imaš ZS.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 25.9.2008 21:00:22
|
|
|
|
majra
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning IZVIRNO SPOROČILO: vaney triš, ti pa ne pucaj preveč, jutri boš itak dobila par "polirnih past", beri malčkov, ki se plazijo pa ti bodo vse zglancali Pucala bo najbolj Neja, mogoče ji bo kateri pomagal. Mi ne. Se držimo načela, da pri drugih ne pospravljamo, še najmanj pa tla brišemo
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 25.9.2008 21:00:31
|
|
|
|
Katrin
|
Čer Že cel teden vam želim nekaj povedati: teta s Kanade je šla, prišla pa je teta s Krvavca Sicer je pa Anže še vedno sonček in ker se sedaj dojiva le še zjutraj in zvečer, je začel kar fino papati GH: meni se zdi, da poje ogromno Uživajte še naprej
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.