mml
|
Dan, no z Maticem sva s telovadbe in je bilo prav OK, samo na koncu je bil Matic že hudo utrujen in se mu ni zdelo več tako hudo zabavno in mi je mrknil še preden sem uspela odparkirat avto. Sicer je pa to predvsem kombinacija pilatesa, joge in tibetanskih vaj, tako da gre predvsem za raztezanje in izboljševanje mišičnega tonusa. Tako da katee in sani (13. stoji dobrih 200m stran ) meni je bilo všeč in bova z Maticem hodila, ampak šele od oktobra dalje, ker smo prej na morju. Naša noč je bila kar OK, samo enkrat se je zbudil in ni vedel, kaj bi in si je zažele dudo, ki jo je takoj pljunil ven in spal dalje limma no super, da je dobil kovček, škoda za ključavnico, ampak bistveno, da so stvari, ki jih ima rad spet na varnem mala pikica glede na to, kar si napisala, se je Gašper zbudil ob 4. in ni hotel spati???? Se mi prav smiliš, glede na to, da moraš po taki noči po tem v laboratorij sprehajalček jaz moram preverit, ampak mislim, da imamo dva, tako da če ga katera želi, lahko enega dobi, moram pa preverit in javim še pred dopustom... Pa uspela sem prodati nosečniška oblačila (no ostale so mi ene hlače, ampak ni panike), tako da triš hvala za vzpodbudo, zdaj si grem pa brez slabe vesti kupit čevlje v Bato igrače: mi jih prakitčno za Matica ne kupujemo, ker je že Mancinih preveč, pa pri nas "fake" daljinci in mobitieli sploh niso zanimivi, morajo biti ta pravi, vključno z baterijami, sicer ne veljajo...ne vem, kako to vesta . Sicer so pa zel ozabavne igrače bobenčki in klaviature - so všeč obema, pa pametni kuža je tudi super, Matic zelo rad prelaga kocke, predvsem pa ga zanima vse tisto s čimer se Manca v tistem trenutku igra... nana super, da takole prihranite pri kurjavi, pri nas to žal ne gre, ker imamo plinsko peč...no upam, da bo letos malo ceneje, ker smo šli z Butan plina na mestni plinovod in naj bi bil ovse skupaj 30% ceneje, čeprav je bil prvi račun sumljiv visok...bomo videli... kar se pa tiče tvoejga vprašanja glede Klemnvoe rdečine...težko rečem..Manca je bila recim otako rdeča okrog ust in po bradi, če je jedla stročji fižol...po tem je pa minilo...po tvojem opisu bi rekla, da gre za lokalno reakcijo na nekaj s čimer je bil Klemen v stiku...lahko kakšna gumjasta igrača, ki jo je žvečil, kašen robček s katerim si ga obrisala...težko rečem, upam, da je danes že bolješ martinca fotke so prav super, vidim ,da ste se imele štajerske čveke lepo dašabina da boste vsi čim prej zdravi triš upam, da ostane samo pri nahodu in ne bo hujšega lutiropan upam, da ti izobraževanje lepo mineva lunca upam, da je tudi tvoj dan v službi dnaes prijeten in da je Luka doma priden, pa suepr, da je Pina zadnje čase manj trmasta Daša čestitke z zamudo in Jure vse najboljše