mml
|
Hvala vsem za lepe želej, objemčke in pikapoke , očitno pomagajo...Matic manj kiha in smrka, še vedno pa malo kašlja, ampak ni hujšega, Manca občasno malo posmrka, jaz sem pa praktično OK, tako da Djerba zanekrat ostaja na programu limma ja zgodaj se je treba začeti navajati na neudobne letalske sedeže . Super, da je tvoj dragi dobil kovček. Ko sem šla prvič v ZDA, sem šla službeno ,sem imela eno predstavitev, in so mi izgubili kovček, sem bila čisto brez vsega, mi je bilo prav zoprno, čeprav so obljubili, da ga dobim čez 24 ur, sem ga dobila po več kot 48 urah, ravno dovolj zgodaj, da sem se preoblekla iz kavbojk v bolj formalno oblačilo za predstavitev ursalara mi hodimo na Djerbo, ker si tam hitro, je relativno poceni, vsi so zelo priajzni, vreme je super, morje je toplo in čisto...nussy ima pa dol taščo...ti se pa nikar ne izgovarjaj na EMŠO, še dolgo ne boš imela te pravice klaja in dašabina ta odločitev za še enega v bližnji prihodnosti, moja EMŠO žal tega ne dopušča... mala pikica saj bo kmalu december in bomo vse imele manj časa za dnevno čvekanje..pa nikar ne bodi žalostna nana super za boljše spanje , pri nas je pa sedaj malo slabše, ker se Matic zbuja zaradi zamašenega noska in kašlja, po tem pa hoče dudo...tako da upam, da bo kmalu spet po starem sani čestitke sestrični za krepkega fantiča .... ...veganstvo...kaj pa vem, meni so ekstremi v vsako smer malo mimo... anchikaa super fotke alfabeta super zgodbica ni kaj golobček držim pesti, da za super izvid UZ, boš videla, da bo vse OK ...no pa še to...Matic se zna od danes čisto sam vsesti in občasno mu uspe, da ob ograji ali naslonjalu sam vstane...tako, da zdaj mu pa ne morem več reči, da je nepremičnina Imam danes bolj malo časa, ker je mož ves dan v službi in je tukaj moja mama, kar pomeni, da so časovne razmere malo drugačne