sončnica_8
|
Dober večer, mi imamo pester vikend, polno obiskov, kuharjenja in vsega po malem, tako da ni kaj veliko časa za pisanje. komaj vas dohitevam!! no, pa malo zdaj po vrsti, kot so hiše v Trsti - kot je že rekla piškamiška... IZVIRNO SPOROČILO: nana35 Kar se pa Korzike in tujine tiče...nisem neki oboževalec morja in potovanj,pa nihče pri nas ni,tako da nam je Slovenija res čisto dovolj lepa za skopat.In posončit.Pa še razumemo se in imajo Spar in vse kar rabimo in ni treba nositi določenih stvari zraven.Vse tam kupimo,kot da smo doma.Tako da s Korziko ne bo nič,me sploh ne privlači in ne samo Korzika,ne privlači me noben kraj z morjem,šla bi pa v Anglijo,Ameriko(kamorkoli),Pariz...pa še kaj bi se našlo. nana saj Korzika ni samo morje, so predvsem lepi hribi, lepe vasice in taka narava, da je res čudovita. se da tudi veliko v hribe hodit Sicer pa kot pravis, še veliko je lepih krajev, tudi če ni morja... koala , prepričana sem, da je vse ok, najbrž je res kakšen vozliček zaradi mlečne žleze. Je pa pravilno, da te pošljejo na pregled, nikoli ni odveč, če se tem zadevam posveča pozornost tudi, če se izkaže da je bil stah odveč. Sicer pa držim pesti. Anchika, Triš in Klepetka, zelo lepe slikice! Triš tisti piškoti pa zgledajo tako fini, imaš res pridne otroke. sani, zasledila sem, da ste imele poleti srečanje, res lepo. A se da kje videt slike? Ko boste prisli v Portoroz pa sporoči. Kdo ve, lahko bi naslednje poletje srečanje organizirali na Obali, morda pa enega tu, drugega pa recimo na Stajerkem. Ali se motim, da se mi zdi da je nekako najvec predstavnic s Štajerske?? muzika tudi jaz se več krat vprašam kako uspe komu kaj postoriti. Matiček se skozi plazi naokoli, dviguje na noge in hoče, da kaj počneva, potem pa pomislim na tiste, ki imajo več otrok, kako pa njim rata? Sicer pa največ uspem narediti, ko spi ali ga kdo malček počuva. Več krat se mi pa tudi ne da, npr zdaj. Kaja in Ajda vse naj, naj, ravno tako pa čestitke za obletnico Golobčku in Klaji , pa naj pade ena romantična majra, ojoj joj, to pa si se morala ustrašiti. Neverjetno kaj lahko ušpičijo, če se za sekundo obrneš stran. Najbolj hecno je pa to, da tega niti ne pričakuješ, ko pa so iz dneva v dan sposobni puhno novih fint.
|