|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del
8.11.2008 17:33:37   
TRIŠ
Dašabina aja prevleka za voziček je pa original od votička in je res super.Je zadnič lilo kot iz škafa Žan pa je užival v ropotu in gledal kapljiceuser posted image

Klepetka tale smajli me pa nasmeje.Se mi zdi da je prav zateuser posted image .Tale ščipanček pa me je tudi nasmejaluser posted image

Katarinas samo da je bolje z malo Larouser posted image

Golobček upam da je Nina boljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image Pa čestitke za obletnicouser posted image user posted image user posted image user posted image

Piškamiška lep avataruser posted image

Sunny morning copatke imam še jaz v četrtek pa jih bom prinesla s seboj in jih bo ena prišla iskat v bolnico,potem pa hitro nakazat dinarčke mmluser posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
8.11.2008 17:46:43   
Sunny Morning
dašabina imaš ZS

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
8.11.2008 17:58:45   
mml
Čer,

nisem vas pozabila, samo enosatvno m idan mine tako, da sploh ne vem kdaj...vas pridno berem, ko se pa malo unese, bom pa kaj več napisala

vsi bolančki tukaj je ena coprnica, da odčara vse bolezni in težave
user posted image

Katja in Ajda vse najboljše in najlepše
user posted image
user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
8.11.2008 18:54:01   
dašabina
Golobček, naj se Nina pozdraviuser posted image user posted image

Katarinas, enako tudi Lariuser posted image user posted image
Mml, hvala za pomoč....

Krasni novi avatarjiuser posted image user posted image user posted image

TRIŠ, imaš ZS---

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
8.11.2008 19:49:25   
martinca
no mi smo nazaj iz kosila. napokala sem se tako, da bom kar počila. sedaj Uroš poleg mene sedi in mi slovnične napake popravlja. da dol padeš kako je zahteven. user posted image

lutiropan, mene tudi ponavadi glava boli dan prej ali tisti dan ko dobim oziroma imam user posted image .

golobček, user posted image user posted image user posted image za Nino da se čimprej pozdravi. vama pa čestitke za obletnico.user posted image

piškamiška, imaš pa nov avatar.user posted image

dašabina, user posted image   za Mihata.

klaja, tudi vam čestitke za jutrišnjo obletnico.user posted image

sunny, user posted image pridna Neja za tako dolgo spanje.

no zdaj pa še naj napišem Urošovo razlago smajilijev.user posted image
user posted image - to pomeni dragega ki je ljubezniv.
user posted image - to pomeni dragega ki je jezen ko kača.user posted image

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
8.11.2008 20:32:26   
Anonimen
Čer!

Pridružujem se tisim, ki jih glava boli in ki imajo trenutno user posted image na obisku. Ah, bo že! pa tega dežja mam tudi že dovolj. No, sedaj pa že kr preveč jamram. Je pa mali bil tudi danes pop tak sitko, sej ni čudnol, ko pa kr velik not prečepimo, pa še 3 zobki mu rinejo vn.

Tudi mi smo včerajšnjo noč spali od 19:30 do 5:30 brez prebujanja, potem pa sem ga mal podojila in je še za slabo urco odspaluser posted image . Upam, da mu to preide v navado in da bomo spali lepše in brez nočnega dojenja. Bo počasi treba končat z dojenjem.

Piškamiška user posted image za nov avatar.

Glede obletnic, mi2 sva imela oktobra 3 leta poroke, drgač pa bova 18.11. praznovala 14 let odkar sva skupaj. Tako, da lutriopan, imava isti dan praznovanja. Čestitke pa tudi vama golobček in upam, da se Nina kmalu pozdravi.

Miha kmalu se pozdraviuser posted image user posted image user posted image

Neja user posted image za prespane noči! Pa kar tako naprej!

(odgovor članu TRIŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 4581
8.11.2008 20:35:08   
Golobček
Samo toliko da se poštemplam, še enkrat.

Nina je malo boljše ker je začel antibiotik delovat, drugače pa je še vedno sitna.

Ja Sani imaš prav res sva bila pridna.Nina je bila v načrtu še malo prej ampak me je zdavje nekaj zafrknilo, ker sem mogla na operacijo tako da se je za pol leta zavleklo.user posted image

Dragi me je peljal na večerjo, vendar sva ugotovila da bova mogla poklicat babija da popazi na otroke midva pa večerjo ponovit, ker so bili mali razgrajačeki zraven.user posted image  In potem tiste ki imate tri veste kako to zgleda.
Vse naokrog kot bi pujski jedli..user posted image user posted image

Drugače pa hvala za lepe želje, zdaj se pa grem dragemu stisnat, seveda če bodo otročički zaspali.

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
8.11.2008 20:48:19   
nana35
Ančika,upam,da ste uživali na rojstnem dnevu.Danes ga ima tudi Luka,od mojega dragega sin in star je 9.let,tako da že cel dan jemo in pijemo,imamo obiske...še zdaj.

No,ponoči smoimeli kar mir,malo smo dajalo čaj in dudico,jedli okoli 6h zjutraj,potem je spal do 8h.To se zelo redko zgodi pri nas.Potem pa sem jaz še spala do 9.30,Klemen pa se je z atijem igral.Ja,potem sem malo tašči pomagala okoli torte in obiski so se pojavili.Pa smo tudi mi šli na sprehod v dežju,lepo smo vzeli drugi voziček,ki ina pregrinjalo za dež,se opremili z marelami in kapucami in šli peš v Miklavž na Dr.polju,katera je v Mb doma,ve kje je to.Šli smo kar lep kos tja in nazaj,Klemen pa je zaspal in spal skoraj celo pot.Doma se je zbudil.In bil dobre volje cel danuser posted image .

Golobček user posted image user posted image user posted image za Nino, da bo kmalu zdrava in
user posted image

Golobček ,vama z user posted image  vse najboljše za obletnico!!
user posted image

klaja,za obletnico vse naj...naj...
user posted image

piškamiška,lepa nova slikica na avatarju!Velenje pa ni na koroškemuser posted image ,je na štajerskem.

mml,ja kje pa si našla tele nove slikice,ki jih daješ gor za rojstni dan??Jaz bi tudi...

:))

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
8.11.2008 20:50:00   
nana35
Katja
user posted image

Ajda

user posted image

Vse najboljše!!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
8.11.2008 21:32:36   
majra
Čer!

Dan je mimo, HB. Smo dopoldan izkoristile s Katjo sonček in smo bile par uric zunaj, popoldan sem se pa vrgla v generalno čiščenje stanovanja. Še zlikat moram, pa bo tipi topi user posted image

Mislim, da je Muzika spraševala, če lahko kaj naredimo ob naših sončkih. Jaz sem do sedaj sfolgala vse, zadnji teden pa komaj skuham. Mam tudi jaz en privesekuser posted image  
Danes mi je Katja vzela 5 let življenja. Sem dajala kuhat, ne vem če sem jo pustila 30sek.izpred oči in v tem času ji je uspelo prit na drugi konec stanovanja (res ni daleč, ampak vseeno), odpret harmonika vrata, pripuzat do kablov in v trenutku ko sem prilaufala do sobe, je že vlekla kabel od male televizije, ki je provizorično postavljena na polici user posted image  ona pa pod njo. Mi je v trenutku ratalo slabo.
Sem šla takoj vse kable in podobne zadeve pospravljat. Jutri še vogale zavarujem, par stvari dvignem na višje, pa bo koliko toliko varno. Da jo ne bom rabila imet res non stop v vidnem polju.

Bolančki, pozdravite se user posted image user posted image user posted image

Slavljenčki, vse najboljše user posted image user posted image user posted image

Golobček, čestitke za obletnico user posted image

Nana, zate imam eno vprašanje, ki si glih iz tega foha. Kje bi se dalo dobit škarje za striženje, tiste za tanjšat lase, tiste nazobčene? Upam, da veš katere mislim

< Sporočilo je popravil majra -- 8.11.2008 21:33:28 >

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
8.11.2008 22:10:47   
sončnica_8
Dober večer,

mi imamo pester vikend, polno obiskov, kuharjenja in vsega po malem, tako da ni kaj veliko časa za pisanje. komaj vas dohitevam!! user posted image

no, pa malo zdaj po vrsti, kot so hiše v Trsti - kot je že rekla piškamiška...

IZVIRNO SPOROČILO: nana35
Kar se pa Korzike in tujine tiče...nisem neki oboževalec morja in potovanj,pa nihče pri nas ni,tako da nam je Slovenija res čisto dovolj lepa za skopat.In posončit.Pa še razumemo se in imajo Spar in vse kar rabimo  in ni treba nositi določenih stvari zraven.Vse tam kupimo,kot da smo doma.Tako da s Korziko ne bo nič,me sploh ne privlači in ne samo Korzika,ne privlači me noben kraj z morjem,šla bi pa v Anglijo,Ameriko(kamorkoli),Pariz...pa še kaj bi se našlo.user posted image
nana saj Korzika ni samo morje, so predvsem lepi hribi, lepe vasice in taka narava, da je res čudovita. se da tudi veliko v hribe hodit user posted image
Sicer pa kot pravis, še veliko je lepih krajev, tudi če ni morja...

koala user posted image , prepričana sem, da je vse ok, najbrž je res kakšen vozliček zaradi mlečne žleze. Je pa pravilno, da te pošljejo na pregled, nikoli ni odveč, če se tem zadevam posveča pozornost tudi, če se izkaže da je bil stah odveč. Sicer pa držim pesti.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Anchika, Triš in Klepetka, zelo lepe slikice! Triš tisti piškoti pa zgledajo tako fini, imaš res pridne otroke.

sani, zasledila sem, da ste imele poleti srečanje, res lepo. A se da kje videt slike? Ko boste prisli v Portoroz pa sporoči.
Kdo ve, lahko bi naslednje poletje srečanje organizirali na Obali, morda pa enega tu, drugega pa recimo na Stajerkem. Ali se motim, da se mi zdi da je nekako najvec predstavnic s Štajerske??

muzika tudi jaz se več krat vprašam kako uspe komu kaj postoriti. Matiček se skozi plazi naokoli, dviguje na noge in hoče, da kaj počneva, potem pa pomislim na tiste, ki imajo več otrok, kako pa njim rata? Sicer pa največ uspem narediti, ko spi ali ga kdo malček počuva. Več krat se mi pa tudi ne da, npr zdaj.

Kaja in Ajda vse naj, naj,user posted image

ravno tako pa čestitke za obletnico Golobčku in Klaji  user posted image , pa naj pade ena romantična user posted image

majra, ojoj joj, to pa si se morala ustrašiti. Neverjetno kaj lahko ušpičijo, če se za sekundo obrneš stran. Najbolj hecno je pa to, da tega niti ne pričakuješ, ko pa so iz dneva v dan sposobni puhno novih fint.
user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
8.11.2008 22:36:42   
ursalara
Punce moje zlate jaz bi z veseljem klepetala z vami samo res nimam časa saj boste same videle ko boste pričele ponovno v službo hoditi!  user posted image Je razlika ali delaš do 14,15h ali pa do 17h,jaz med tednom delam do 17 včasih malo potegnem in ko pridem domov je potrebno še kaj drugega poskrbeti user posted image potem pa še moji pikici vso pozornost posvetiti in je en dva tri dan prekratek,še možičku se nimam vsak dan časa posvetit user posted image tako da punce moje zlate uživajte dokler še lahko! user posted image Danes sem delala do dveh čeprav je delavni čas ob sobotah samo do 13h samo smo morali potegniti je sezona pa je treba kar delat,no potem sem šla malo v šoping pa na večerjo k mojim je bila martinova večerja,mnjam!
Jutri pa letim k sestrici tako da sem napolno zaposlena sem pa tudi malo prehlajena no me kar orng daje jaz pa tako pridna da delam po cele dneve!

Vse ki imate nove avatarje vsi so ful lepi!user posted image

Vsem malčkom čestitke za vse nove zobke in nove podvigeuser posted image !user posted image user posted image

Koala jaz močno stiskam pestke zate user posted image

Vsi bolančkani pozdravite se!user posted image user posted image

Golobček čestitke za obletnico!user posted image user posted image

Mala pikica
čestitke tvojemu sončku za prve korake!user posted image user posted image

No zdaj pa letim se javim ko bo kaj več časa!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
8.11.2008 23:04:46   
mala pikica
Vas samo na hitro pozdravim!

Prej ni delal RR user posted image pa sem se po klepetu z limmo (ki me je ujela na gmailu user posted image ) lotila diplome, zdaj pa se mi ne ljubi na dolgo pisat, ker se mi že na veliko user posted image

limma hvala za klepet in upam, da se res kmalu vidimo user posted image

Nočko vsem user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
8.11.2008 23:06:58   
nana35
majra,vi ste imeli vsaj sonček,mi pa res cel dan dež,pa je malo pršilo in spet močneje,za pop...user posted image .
Imela pa si srečo,da ti mali herkules res ni vrgel televizije dol.Konec dober vse dobro,kajne?In naj se ti povrne nazaj teh 5 let življenja.
majra,škarje za domačo rabo,če ne boš ravno vsak dan strigla mislim,da dobiš že v kaki boljše založeni drogeriji,kot je Muller ali mogoče tudi DM,če pa jih tam ne boš našla pa jih imajo v vsaki frizerski trgovini,stanejo pa tiste cenejše okoli 50€.One drogerijske pa manj,samo so pač za domačo uporabo.Mislim da rabiš take,kajne?Reče pa se jim efilirke,da boš vprašala v trgovini ali pa samo rečeš škarje za redčenje las.

sončnica,nas iz štajerske je res nekoliko več tukaj,ampak je bilo vseh po nekaj,le da se jih veliko ne oglaša več tukaj.Me štajerke pa nekako vztrajamouser posted image .Slike iz piknika se da videt,če bo dala katera goruser posted image .

ursalara,ko bomo vse v službi potem bo tukaj pravo zatišje...me že zdaj žalosti.

Lahko noč vsem.

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
9.11.2008 0:13:43   
majra
Nana, hvala user posted image  Ja, rabim za domačo rabouser posted image  kake jako poceni pa ful kvalitetneuser posted image  

Ursalara, stara sablja, pa kje si nam ti? user posted image  Ah, čak še mesec, dva, pa bomo vse na istem user posted image

Sem vedela, da sem prej nekaj pozabila:
Gašper user posted image user posted image user posted image  za samostojne korake. Zdaj pa hitro raziskovat širni svet   user posted image

user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
9.11.2008 5:16:52   
TRIŠ
mml jaz sem te že prav pogrešalauser posted image ,pa ne vem kje je ursalara,odkar dela je reva kar poniknilauser posted image

majra
HB da jeKatjo čuval angel varuh,še mene je zmrazilo ko sem brala.Ja ti naši sončki so v fazi  raziskovanjauser posted image

Ursalara pa si le tuuser posted image user posted image user posted image user posted image
No včeraj pa smo se imeli prav lušno.Martinovo račko smo zmazali,mami pa se je pregrešila malo pri pecivuuser posted image ,ampak enkrat ni nobenkratuser posted image ,če so bili pa tako dobriuser posted image .Žan še vedno joka ko lula tako da se mi tako smiliuser posted image .Komaj čakam četrtek in da je ta operacija za namauser posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
9.11.2008 6:12:00   
Lunca1
Jutro.

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Klepetka ti si kapučino naredila z mrzlo vodo jaz pa čaj z rižemuser posted image user posted image user posted image .Žan ima prazen hipov čaj in v njemu malo riža da ropota.In ker je ati pospravljal igrače je to daj v omaro.Jaz pa stresem v flaško z vodo in tresem flaško pa se neče stopit,potem pa gledam kaj je to za en vrag in vidim rižuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image , a nisi opazila ko si noter stresala. user posted image

Dašabina ste že kaj boljši? user posted image

Klepetka user posted image user posted image user posted image  za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Zdaj si si pa prislužila svoj nick.

Golobček user posted image  za Nino, pa  user posted image  za obletnico.

Sunny ja verjetno bova edini. user posted image

Čestitke vsem, ki v teh dneh praznujejo.

user posted image

No pri nas ima pa TV na srečo ene 50 kg in mislim, da bi jo Luka bolj težko nase potegnil. Upam.user posted image
Jo še moj težko dvigne. Smo pri Pini imeli srečo, da ni veliko stikala po stanovanju. No tale drugi falotek bo pa verjetno ravno v to smer zašel. Si je že ene parkrat priprl prste med predale in vrata.user posted image

Triš in Majra za vaju en user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
9.11.2008 6:15:39   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

Klepetka ti si kapučino naredila z mrzlo vodo jaz pa čaj z rižemuser posted image user posted image user posted image .Žan ima prazen hipov čaj in v njemu malo riža da ropota.In ker je ati pospravljal igrače je to daj v omaro.Jaz pa stresem v flaško z vodo in tresem flaško pa se neče stopit,potem pa gledam kaj je to za en vrag in vidim rižuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image , a nisi opazila ko si noter stresala. user posted image

Nisem ker ne dajem z žlico ampak samo od oka.Oboje je pa zrnatouser posted image user posted image user posted image .Lunca a ne bi midve kako kavico skupaj popileuser posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
9.11.2008 6:17:15   
TRIŠ
No forum sem prečekirala sedaj pa grem na kulinariko in bom kaj spekla za po kosiluuser posted image .Sploh ne vem kaj mi je.Sedaj ko ne smem jest tako rada pečemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
9.11.2008 6:50:02   
majra
Jutro!

No forum sem prečekirala sedaj pa grem na kulinariko in bom kaj spekla za po kosiluuser posted image .Sploh ne vem kaj mi je.Sedaj ko ne smem jest tako rada pečemuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image
Ampak je nekaj na tem, da boš vedela. Ko sem jaz pred 3 leti resno hujšala, sem se najlažje prebila čez, če sem prebirala in zbirala recepte. Pekla pa res nisem, bi bila skušnjava prevelikauser posted image  

Sem pozabila, en kofe pristavit za dobro jutro
user posted image

< Sporočilo je popravil majra -- 9.11.2008 6:51:59 >

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
9.11.2008 6:55:17   
Lunca1
Triš jaz si grem čaj naredit, Pini pa Živ žav prižgat. Bo malo mir.user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
9.11.2008 7:54:19   
Sunny Morning
DAŠA
user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
9.11.2008 7:54:59   
mala pikica
Jutro!

Gašper že pridno panka, jaz pa sem se tudi mislila iti stisnit k ljubemu, pa je pravkar pogledal iz spalnice user posted image

Joj, kaj ste videla, da ta prekleti Murko že ob strani straši z novega oglasnega sporočila user posted image user posted image user posted image   Pa to ni res, kako je mogel ravno nas najti user posted image user posted image user posted image

No, upam, da vam ne bo pokvaril nedelje. Zgleda da bo sonček, pri nas se že kaže izza megle user posted image Lepo nedeljo vsem!

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
9.11.2008 8:00:26   
dašabina
Dobro jutro punce in hvala ker ste že skuhale kavico...user posted image
Lunca, Miha je malo boljše, ampak zgleda, da se nama bo tale viroza malo zavlekla, bo pa men pljjuča ven vrglo, me je čist zmatralo, ne vem, zgleda, da brez štumfov spim...bo že boljš...
Miha in Maša tud že živžav gledata, da mami lahko tle čekira...
sem se registrirala in zdaj nam grem naročit copatkeuser posted image

Majra in Trišuser posted image user posted image user posted image

Ursalara, lepo te je brat....

vsem vse lepo za obletniceuser posted image user posted image user posted image  , jaz sem tle že pri izkušenih kokah (12 let na 4 podlage)user posted image user posted image user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
9.11.2008 8:14:59   
TRIŠ
Ne boste vrjele kaj delam ČUPAVCEuser posted image .Ja imam enerđiuser posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?