|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del
7.11.2008 17:54:37   
majra
IZVIRNO SPOROČILO: sani1

majra- tudi tebe pogrešam. Kje se skrivaš?

Belokranjke- nisem vedela, da imate vi županjo. Pa zdej še v parlamentu sedi...user posted image

Že tri dni preganjam glavobol-neuspešno, pa mi ni do ničesar. Pa enega vremenarčka mam doma, ki ga zobki martrajo, pa ven ne mormo in to je to user posted image

Ja, jaz imam mati županjo user posted image  Sem jo danes gledala in moram rečt, da me je kar pozitivno presenetila, če odmislimo grozovitansko tremo in zatikanje pri branju-je razumljivo-, ker je drugače ena blond kokoška user posted image Pa njena največja napaka, podgurka je user posted image  beri: Ženska iz Novega mesta je županja v Metliki. Stari metličani se v grobu obračajo user posted image

Grem....prepričat Katjo, da bi malo počile v temi in tišini user posted image

< Sporočilo je popravil majra -- 7.11.2008 18:00:13 >

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
7.11.2008 18:06:38   
koala
Punce havla vam, vsem skupaj in vsaki posebaj. Me vsakič znova presune in do solz gane ta naša povezanost. Rad vas imamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Anchika ja al ga nebi donov spravla, al bi pa moralai pujčeka in piščančka domov prišvercatuser posted image

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
7.11.2008 18:31:32   
loveforever
pozdravljene!!

no jaz sem tista, ki vas muči-le kdo je?:user posted image  ne bodite jezne ker se vmešavam v vašo temo nikomur nič ne bom naredila kakor vam je že golobček povedal se osebno poznava

in kaj delam na vaši temi? nič posebnega slikce ki jih pošiljate za rojstne dneve si kopiram v mapico ker velikokrat potrebujem kaj za kakšno vabilo!!

drugače pa sama spadam med junijke 2009 v temi nosečnost:) no seveda pa sem že tudi mamica 2-letne hčerke!!

no sedaj pa grem, brez zamere, če pa me opazite, pa veste da si slikce za rojstne dneve kopiramuser posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
7.11.2008 18:45:15   
limma
koala, tudi me te imamo rade user posted image user posted image user posted image

Pa to ne morem verjet!? Loveforever se je oglasila user posted image Lepo, lepo, da si stopila iz anonimnosti..... si nam pa dala dela user posted image

sani, nisem gledala parlamenta, ker nismo nič spali user posted image Super za škornje, sigurno so lepi, če niso po letošnji modi user posted image

Zdaj se grem pa spravit in na pilates user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
7.11.2008 18:46:17   
limma
suzana, ti med vikendom napišem moj gsm, da se lahko zmeniva za obiskuser posted image Velja? Šibam zdaj...

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
7.11.2008 18:48:47   
TRIŠ
No tako piškotki za jutrijšnjo martinovo soboto so končani,user posted image ,Matic in Lana pa so nesli na ocenitev še vinčka.Ker imam čas pa bom hitro prilepila nekaj slikicuser posted image

NE VEM ZAKAJ IMAJO NAŠI OTROCI OTROŠKO SOBO.MATIC DELA NALOGO,LANA ZLAGA PUZLE ŽAN PA VSE RAZTURIuser posted image

user posted image

NO MATIC JE SAM NAREDIL OREHOVE ROGLIČKE SKUPAJ Z LANO PA STA JIH OBLIKOVALA
(sem se tako smejala ko sta jih delala,so padali komentarji tale je pa kot od atija lulček in....mislim sta si dala duška.Ker je bilo tega zelo veliko sta na koncu rekla da kaj pa ko bi naredili en velik družinski piškot namesto teh malihuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

IN KONČNI IZDELKI NAŠIH SONČKOV.RES STA BILA PRIDNAuser posted image

user posted image

PA ŠE AJDA IN ŽAN V TOPLICAH.Alfabeta tole bo za spomin na pester danuser posted image user posted image user posted image user posted image .Ja sedaj se smejem ,prej sem pa dva dni jokalauser posted image

user posted image

DAJVA ŠPRICAJVA KDO BO BOLJuser posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
7.11.2008 19:17:07   
klepetka
Dober večer punce moje,

klepetka je nazajuser posted image .Po eni strani itak da  ful vesela, po drugi pa besna ko user posted image  sama naseuser posted image . Bila sem brez neta in to po svoji krivdi.

Zgodilo se je tako, da sem predvčerajšnjim sesala in se s seslcem motala okol računalnika.Po tistem mi pa net ni več delal. Se mislia ,da so pač kakšne motnje, ki pa bodo hitro(vsaj do večera) odpravljene. Ja, figo. ŠE drug dan brez.
Prekličem vse živo, od siolove tehnične pomoči, vseh prijateljev, ki imajo vsaj  malo pojma o računalnikih... nič. Kličem računalničarja in mi reče da bo prišel šele danes zvečer.OK, pravim, sam da bo čez vikend že. Resetiram modem, ne 1x ampak 5x da bo ja vzpostavilo vezo. Ništa.Vsake toliko se sprehajam do računal., če mogoče že dela. Nič.

Potem pa malo prej spet sesam in me prešine ko strela z jasnega, da pa bi bilo mogoče dobro še enkart okol kablov pogledat. IN takoj vidim izklopljen ruteruser posted image user posted image user posted image . Vključim... in  net delauser posted image .KLičem prej računalničarja(druž. prijatelj, vsaj to, ker drugače bi se verjetno najraje v zemljo zabilauser posted image ), da ne rabi nič hodit, ekr sem že sama zrihtalauser posted image .Pa me vpraša kaj je bilo narobe, pa mu povem, da je bilo treba samo kabel vtaknit, pa je samo komentiral, da bi to mogel on že takoj pomislit  na to, češ čisto meni podobnouser posted image user posted image user posted image

Da pa se je današnji dan zaključil fantastično, sem pa spet jaz poskrbela. Obiski so glih odšli in na  mizi je bilo šeskoraj liter   terana  in jaz ko jaz sem ga zabrisala po tleh(po nerodnosti, seveda).Vse se je polilo in orng pošpricalo po zidu.Zdaj pa dol ne gre in bo treba steno prebelituser posted image . KEr teran se pa res zažre.
Ja ni kaj, sem pa res perla med perlami za naredit neumnostuser posted image user posted image

No, včerajšne kofetkanje je bilo super, sem pa sklenila, da naju v Celje skoraj ziher ne bo. Iz  istega raz loga kot  je napisala limma.KEr Lana budno pazi, da ne bo zaspala v avtu in potem če je že predaleč, se dere in tečnari. Tako da še do Ljubljane komaj zaneseva , do Celja je pa le še enkart dlje in bi blo predaleč. Saj če jo nekdo zadaj animira in podaja igrače, je ok. Da grem pa sama z njo tolk daleč, je pa skoraj znanstvena fantastika.  Tako da bom še videla kako in kaj.

Slikce; slike so, samo niso glih najbolj posrečene. Sicer udeleženi na slikah so super, samo poslikano ni bnajboljš. Bo treba kofetkanje ponovit, da naredimo dobre slike, kajne.
So bli pa naši čmrlji prav zanimivi. Prava atrakcija za mimoidoče, ko  so tako plezali po tlehuser posted image . Sicer naša Lana je plezala  bolj na izi, počasi, Manja, Žan Luka in MAtic pa so šli so raketa.user posted image SVa s piškomiško modro ugotovili, da more drugič Nejca pripeljat sabo, da ne bo Lani glih dolgčas, ekr oni trije so prehitri zanjouser posted image  
sani in katee, a dam lahko  slikici, na katerih sta tudi vidve, tud gor. Al samo same čmrljčke?

lusa, upam in želim ti, da se vse reši tako kot sama želišuser posted image

koala, misli pozitivno, me tukaj pa že zdaj stiskamo pesti, pa bo vse ok. BOš videla da bouser posted image user posted image

Žan, user posted image user posted image user posted image  tud zate.
limma, ti pa si me pogrešala. kako si prijazna. Ti me pa res vedno pogrešiš.user posted image

ostalo pokomentiram kasneje ....

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
7.11.2008 19:26:26   
Lunca1
Sani ja sem v redu uredila, je bilo 80 EUR manj kot lani. user posted image

KOala tudi jaz sem imela eno zatrdlino pod pazduho, pa se je izkazalo da je samo zamašena lojnica. je šlo samo nazaj. Upam da pri tebi ni nič hujšega. Držim pesti.

Sani kakšen je vozek?

Loveforever pozdravljena. Pa lepo nosečnost ti želim. user posted image

Klepetka, vidiš tako je pa, če si preveč pridna. user posted image user posted image user posted image  Viš bi lahko rekla, da se tamala zadaj motala in verjetno izklopila. user posted image  Pa škoda da te ne bo v Celje. Boš kaj prišla spet do Ljubljane? Mi je žal da zadnjič nisem mogla priti.

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
7.11.2008 19:30:18   
Golobček
Jaz sem spet  tu, čakam da se mi laikalnik zagreje pol pa veselo na delo, seveda dokler se ne začne kmetija.user posted image

Punce naj prosim da katera link od tistih lepih slikic, meni enostavno ne dela več. Naslov je,, hiti's animationer,, sem že sama probala pa ne gre, no če ima katera bi lepo proslauser posted image .

Koala drugače pa tudi jaz mislim na tebe in upam da bo vse vredu, misli pozitivno in se spomni na vse tukaj mislimo nateuser posted image user posted image user posted image

Grem zdaj likalnik je že vroč...

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
7.11.2008 20:01:05   
TRIŠ
Klepetka pa sem se spet nasmejalauser posted image user posted image user posted image user posted image najbolje pa je tist smajli z očali ker si vse zrihtalauser posted image user posted image user posted image user posted image .No če rabiš pomoč pri beljenju pa ti pridem pomagatuser posted image
No jaz ,Lana in ati pa smo šli na en večerni sprehod,Matic pa je čuval Žana če se zbudi in ko pridemo domov Žan buden v veliki postelji Matic pa na sedežni spi.Joj hvala bogu da ni padel iz postelje.Otroke res čuvajo angeliuser posted image

Golobček tudi meni ne odpre povezave tako da je nekaj narobe s stranjo poskusi s tem  http://www.cosgan.de/smilie.php ali pa tem http://yoursmiles.org./t-rest.php.

Pa jaz te občudujem da greš sedaj likat.Jaz grem samo še pod tuš in v posteljouser posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 7.11.2008 20:04:23 >

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
7.11.2008 20:11:10   
mala pikica
Hitro nekaj malega napišem, potem pa grem lika. Pridna jaz user posted image

nana mi smo tudi dobili obvestilo za otroški dodatek. Jaz mislim, da ga boste vse dobile, ker jih pošilja ministrstvo in ne CSD.

triš hvala za smajlije user posted image Tvoje pa vidim user posted image
Glede sprehodov pa se nič ne sekiraj. Jaz bom jutri tudi dala Gašperju dežno prevleko gor in gremo. Pa če si cel svet misli, da sem  user posted image

ice ice pingvin... meni pa je to tako luškana reklama user posted image Pri nas pa je še Gašper ni opazil oziroma se pofučka na televizijo user posted image Sicer pa user posted image user posted image user posted image Alex, pa čeprav so to zate račke user posted image Sicer pa koala samo zate nešteto user posted image in user posted image Bom močno mislila nate, še bolj močno pa upala, da ni nič nevarnega.

ančika ful luškane slikice user posted image

loveforever lepo, da si se oglasila user posted image Pa ne biti nič huda, me vsako/vsakega, ki večkrat zavije na našo temo 'obtožimo', da je en naš očka, v šali seveda user posted image Pa čestitke za user posted image /user posted image in čim lepšo nosečnost user posted image

triš prečudovite slikice in seveda prečudoviti in več kot zlati tvoji otroci user posted image user posted image user posted image Pa tako lepo imate po hiški user posted image Sem pa kar na veliko pogledala, ko sem videla, da si našla Žana budnega, Matic pa je spal zraven. Je kar Žan čuval Matica user posted image Zdaj se smejemo, ko je vse v redu... Naši user posted image res čuvajo naše sončke!

klepetka škoda, da vaju ne bo v Celje user posted image Zakaj pa se ne bi vidve z limmo dogovorile s katero od naših punc, pa bi šle skupaj? Je vseeno lažje, če lahko nekdo daje igračke otročkom v roke.

Zdaj pa hitro likat...

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
7.11.2008 20:18:23   
Anonimen
Sani nisem nič gledala parlamenta, sam vem,da so danes potrdili Pahorja. Ja,imamo pa metliško mati županjo not. A da je mela veliko tremo?

Triš kot vedno zelo lepe slikice. Pa vi tudi kr velik pečete piškote, a to na željo mamice ali otrokuser posted image Pa kako lepo stanovanje mate oz.hiško. Moram se kdaj povabit na kakšno kavico k tebi...

(odgovor članu katarinas)
  Neposredna povezava do sporočila: 4537
7.11.2008 20:29:27   
SuzanaKK
No, zdaj se naj pa še samo aaaaaaaa razkrije, potem pa ne bomo mogle več šimfatuser posted image .

Jaz si grem zdaj večerjo naredit, ko sem Aljaža končno spat spravila, pridem kasneje.

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
7.11.2008 20:31:28   
koala
Punce hvala vam še enkrat, saj ponavadi sem optimist, ampak ta zatrdlina me je res potolkla. Sicer pa ob tolikih pozitivnih mislih ni šment da to nebi bila samo bulica, ki nervira koalo.

Lunca če bi bil ta zatrdlina pod pazduho se sploh nebi sekirala, sem že večkrat ob kaki mali poškodbi našla tudi to, ta bulica, ki je kar velika pa je prav v dojki, eh saj bo........

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
7.11.2008 21:16:31   
vaney
čer.

Prebrala sem vse, samo napisat mi ni uspelo nič, ker mi je včeraj računalnik nekaj štrajkal...

V glavnem, Anže je pogruntal, da obstaja tudi mama in je prvič rekel "mama". Ampak sem dobra samo, ko mu je hudo, drugače je ati zakon.

triš, miljon objemčkov zate za nesrečni splet dogodkov in miljon pikapok za vse dobro naprej. Pa zelo lepe fotke, kot vednouser posted image

mml, so moji copatki že kje blizu?

anita, jaz več nič ne razumem, kaj bo s tem mobilnim vrtec. Zadnjič mi je ravnateljica rekla, da občina ne odobri sredstev in da ne bo nič še nekaj mesecev, danes sem šla pa še 1x vprašat, ker sem prebrala tvoje vprašanje in mi je tajnica rekla, da je teoretično možno, da bo že 1.2., ampak če bo pa to tudi v praksi izvedljivo, pa še ne vejouser posted image  in potem naj človek kaj veuser posted image
Aja, glede pregleda, mi ga imamo tudi 31. 12. ob 10.25. Tudi jaz sem čudno gledala, ampak jih po drugi strani razumem...potrdilo za vrtec ne sme biti staaro več kot 1 teden, v vrtec grejo 5.1., vse vmes so prazniki, tako da jim ostaneta samo 30.12. in 31.12. Ja, kaj češ. Mi gremo pa 24.11. še na ponovitev alergoloških testov, glih zaradi morebitne diete v vrtcu, jaz imam na isti dan ortodonta, tako da bomo še kar lepo okrog dohtarjev letali proti koncu letauser posted image

dašabina, je Miha kaj boljše?

mala pikica, user posted image  za Gašperjeve prve korake. Anže je tudi precej spreten, po 4 gre kot raketa, drugače se pa z eno roko drži za oporo, z drugo pa dela, kar si pač umisli. Če se spusti, stoji ene 2 sekunde, potem pade. Počasi bo že, saj ima šele dobrih 9 mesecev. Jaz se s tem sploh ne obremenjujem, sploh ker vidim v vrtcu v jaslih tako veliko otrok in nekateri so pri 1 letu kot raztrgani dohtarji, drugi pa že pri skoraj 2 letih ne povejo nič in komaj hodijo...vse ob svojem času.

koala, držim pesti, da bo vse ok

majra, ja boga, enkrat hrbtenica, drugič glavobol...upam, da čimprej mine.

nana, tvoj Klemen je pa napreden dečkouser posted image

grem še malo pred tv in spat

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
7.11.2008 21:18:10   
vaney
aja, še to, s tem Vanekom ste me pa prav nasmejaleuser posted image  bogi revež si sploh na forum ne upat prituser posted image user posted image user posted image  saj je boljše, da ne, on je na porodniški in mora Anžeta čuvat, ne pa na računalniku visetuser posted image user posted image user posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
7.11.2008 21:39:06   
nana35
dašabina,vse maile,ki sem ti jih poslala danes glede copatk...velja tisti predzadnji,ko so na sliki 4 kom.copatkov.Potem sem ti še en mail poslala,ta tudi velja,samo tele bi bile 2x enake.Joj,vem,da kompliciram ampak...ti pošljem ZS.

sani,nič se ne bom smejala,si kakšna pač si in če t gmail svojimi naslovi in krompirčki,krstnimi botrami in krščenci razveseli,potem pa je itak vse ok,samo da te razveseli in da nisi slabe volje,pa zatežena brez veze.In veseli me da te moj Klemen razveseljuje vsaj na sliki.Mene v živo vsako sekundo dnevauser posted image .

loveforever,ni treba slikic tukaj kopirat,pojdi na www.glitterfy.com in imaš tam vse kar potrebuješ.No si pa razrešila veliko uganko,pa seveda pozdravljena!user posted image .Seveda pa vso srečo v nosečnosti in v bodoče ko postaneš srugič mamica.

triš,kako lepo je videti pri tvoji živahni kuhinjski mizi toliko lepih otrok...user posted image  Povej,če te pogled nanje na tej slikici ne pomiri in razveseli tvoje srce? Če pa še moje...Zlati,zlati so.In mali Žan...je pravi srček,pa nič ne pišem kar tako,da veš.In res lepe slike.

klepetka,kdaj si ti pokasirala 5 zvezdic??Smo čestitale??Tole,ko si brez neta poznam,pa po lastni krivdi,kakor jaz takrat.Pa samo podatke je bilo treba znova vpisat,ker je tašča predolgo resetirala modem in rutar.Ne smeš predolgo držati v luknjici  in resetirat,ker podatki kar izginejo.Tako smo samo znova vpisali vse...tale pop...in neke številke ki so na listu,ki ga dobiš ko dobiš geslo.Pa je potem delalo!!Jaz pa 3 dni trpelauser posted image .

Klemen se tudi požvižga na reklame...pa naj bo tale pingvin ali pampers.

vaney,Klemen je na začetku tudi govoril samo ata ata,ko pa je bilo hudo pa šele mama,drugače ne.No,zdaj pa večinoma samo govori mama mama...Tako da potrpljenje pa bo.

:))

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
7.11.2008 22:10:38   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

sani in katee, a dam lahko  slikici, na katerih sta tudi vidve, tud gor. Al samo same čmrljčke?

Zaradi mene daš lahko!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
7.11.2008 22:20:51   
mala pikica
Ne morem verjeti... Vidim, da nas je muzika prišla pogledat user posted image user posted image user posted image Hej, deklica, malo nas vsaj pozdravi user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
7.11.2008 22:25:51   
muzika
Pozdravljene klepetke. Večina je verjetno že pozabila name, saj me kar nekaj mesecev ni bilo tukaj. No, sedaj smo se končno preselili in tudi računalnik je pri roki. Res pa je, da je dela z pakiranjem in razporejanjem ogromno in da me škatle še kar čakajo. Katera se je že selila, ve, o čem govorim.

Malo sem pokukala nazaj in vidim, da se štajerski čvek še ni prav polegel, pa se že dogovarjate za novega. Pa nič hudega, porodniške se počasi iztekajo, pa je treba pohitetiuser posted image . Mogoče se vam tudi tokrat pridružim. Sedaj pa  mi že oči skupaj lezejo.

Aja, pa še nekaj: ali tudi vam poleg vaših user posted image  ne uspe ničesar poštenega naredit? Jaz imam še toliko dela, pa poleg Jakoba ne upem naredit ničesar razen skuhat in mogoče malo pospravit.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
7.11.2008 22:27:37   
muzika
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

Ne morem verjeti... Vidim, da nas je muzika prišla pogledat user posted image user posted image user posted image Hej, deklica, malo nas vsaj pozdravi user posted image

Prenos misli???user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
7.11.2008 22:49:58   
klepetka
o muzika,  lepo da si se ogalsila. Naj ti pride to v navado zdajuser posted image . Škatle bodo počakaleuser posted image

Gašper, user posted image  za prve korake.user posted image
mala pikica, saj verjemi, da bi jaz z veseljem prišla v Celje, samo tako ne bo mogoče, kot je zadnje čase v avtu.Sicer  pa bom oprobali kaj skombinirati pa  bomo vidli kako in kaj. Si tudi jaz želim tud vas oddaljene videtiuser posted image . SE nismo že od piknikauser posted image

lunca, a čmo kar kmalu udarit pol en kofeuser posted image ?Jaz bi.user posted image

loveforever, pozdravljena. Smo se kar pozabavale  in nasmejale na tvoj račun, kajneuser posted image

limma, vau, kaj Neži že vse obvladauser posted image user posted image ; Bo mogla pokazat oz. povedat Lani kako in kajuser posted image . kER očitno  naša rabi eno malo brciko v ritico, v kar sem se prepričala včeraj.Namreč videla je ostale tri januračke, ko so šli ko   raketa, danes je tud ona že pospešilauser posted image .Tako  da punca rabi mal konkurence očitnouser posted image .Hecam seuser posted image
ančika, super slikce.. samo  jaz    bi  se tud tega ščipančka po moje balauser posted image user posted image

nana, jao, pol sva že dve, ki ga sem in tja kdaj biksneva. Hvala, draga prijateljica, mi  je takoj lažje pri srcu user posted image user posted image
triš, kako imaš ti pridne otrokeuser posted image .Pa lepeuser posted image  Me je pa kar zmrazilo, ko sem brala o MAticu in ŽAnu. Pa glavno da je vse ok.
Ja glede beljenja; bi  rabial pomoč, ja, ekr mi   user posted image  po moje  ne bo zaupal  penzla    kar takouser posted image . Tako   da dobrodošla. PA resno mislim. No, saj belit ti pa ne bo   treba.user posted image
Me je pa tako neumno vprašal, akj sem delala da sem      polila  in nasvinajla zid  user posted image ; ja kaj, dregnla sem flašo pa je šlo vse nekamuser posted image user posted image

zdaj pa še mal slikc;
sani ne bom dala gor.Zaenkart.
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

No, da vam, povem kaj sem prej ušpičila; Tako za piko na iuser posted image ; danes se mi pa res vse nekaj mota.
POtem ko sem tukaj nehala pisat, sem si šla narest kapučino, kot že mnogokrat dozdaj. In ko nalijem vodo v šalco  pridno mešam, mešam, gledam čukasto kaj za en vrag  se ne stopi kapučino, pa še mešam,  pa še zmeraj nič stopljeno. Potem  pa ko  potipam šalco,   mi pa le potegne .... ja , saj se ne more stopit, ko  sem  pa mrzlo vodo  nalila.user posted image user posted image user posted image .Jao meni....... še dobro da je jutri nov danuser posted image

No, lahko noč vam želim vsem

< Sporočilo je popravil klepetka -- 7.11.2008 22:56:29 >

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
7.11.2008 23:02:30   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas
Sunny imaš antilop stolček še viška? No saj bi ga v četrtek sprobale, ampak samo da vprašamuser posted image

Saj si vse povedala...ja je še doma.

koala user posted image user posted image user posted image

Anchikaa lušne slikice.

TRIŠ ti imaš res zlate otroke. Ajda in Žan sta pa prav posrečena.

Smo pa danes Nejo ponovno zmerili in ima že prvo črtico na podboju pri babici. "Visoka" je pa 76cm.user posted image  Pa v lekarno sem šla po vrečke za lulat in bova v ponedeljek ponovili vajo.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
7.11.2008 23:32:30   
dašabina
Evo, samo še jaz tle strašim....

Ja moja ženska in mamina intuicija mi ni dala miru, ker je bil Miha tako nerazpoložen že kot dolgo neuser posted image  zato naju je očka zjutraj kar zapeljjal do zdravnice... sicer nisva nič dobila, ker je viroza, vendar je že začel hujšati in ga moram fino nalivati s tekočino... je pa itak skoraj nič, danes eno skutico, pol hrenovke, pol slivove kašice... ima pa še vedno tako zabit nosek in tako kašlja, da je joj....user posted image  saj bo, sam mi je res hudo ko ga vidim takega, ko pa je vedno nasmejan...če bi šlo na slabš, bova pa šla kri dat,....zlatek moj mali, hvala vsem za dobre želje in pikapoke....user posted image user posted image moram še te domače žavbice sprobat, kar ste napisale....

Katarinas, Lara gre tudi v Pedenjped - OŠ?Sem šla danes vpisat Mihata in je socialna zelo pohvalila enoto, da imajo eno novo vzgojiteljico iz Ptuja (Mala pikicauser posted image )  in da otročki gredo spat ob 11. uri, kar se mi zdi super....user posted image

Koala, user posted image user posted image

Triš, hvala za skrb, sem mobič pomotoma doma pustila in ja, sem vesela nagrade.... pa krasne slikice, lepo praznujte Martinovo.... Kjje si pa kupila prevleko, a v Mullerju?

Klepetka, krasne slikice....user posted image

Za copatke pa bom jutri vse uredila, če še katera želi, naj javi do večera....
nočko....

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
8.11.2008 6:13:02   
Lunca1
Dobro jutro.

Klepetka kar se mene tiče lahko. user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
OTROKE POZIMI KOPAJTE enkrat na TRI DNI
Otrok ni treba kopati vsak dan, še posebej ne pozimi, dovolj je enkrat na tri dni. Edino higiena genitalij je vsakodnevn...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?