klepetka
|
Dober večer punce moje, klepetka je nazaj .Po eni strani itak da ful vesela, po drugi pa besna ko sama nase . Bila sem brez neta in to po svoji krivdi. Zgodilo se je tako, da sem predvčerajšnjim sesala in se s seslcem motala okol računalnika.Po tistem mi pa net ni več delal. Se mislia ,da so pač kakšne motnje, ki pa bodo hitro(vsaj do večera) odpravljene. Ja, figo. ŠE drug dan brez. Prekličem vse živo, od siolove tehnične pomoči, vseh prijateljev, ki imajo vsaj malo pojma o računalnikih... nič. Kličem računalničarja in mi reče da bo prišel šele danes zvečer.OK, pravim, sam da bo čez vikend že. Resetiram modem, ne 1x ampak 5x da bo ja vzpostavilo vezo. Ništa.Vsake toliko se sprehajam do računal., če mogoče že dela. Nič. Potem pa malo prej spet sesam in me prešine ko strela z jasnega, da pa bi bilo mogoče dobro še enkart okol kablov pogledat. IN takoj vidim izklopljen ruter . Vključim... in net dela .KLičem prej računalničarja(druž. prijatelj, vsaj to, ker drugače bi se verjetno najraje v zemljo zabila ), da ne rabi nič hodit, ekr sem že sama zrihtala .Pa me vpraša kaj je bilo narobe, pa mu povem, da je bilo treba samo kabel vtaknit, pa je samo komentiral, da bi to mogel on že takoj pomislit na to, češ čisto meni podobno Da pa se je današnji dan zaključil fantastično, sem pa spet jaz poskrbela. Obiski so glih odšli in na mizi je bilo šeskoraj liter terana in jaz ko jaz sem ga zabrisala po tleh(po nerodnosti, seveda).Vse se je polilo in orng pošpricalo po zidu.Zdaj pa dol ne gre in bo treba steno prebelit . KEr teran se pa res zažre. Ja ni kaj, sem pa res perla med perlami za naredit neumnost No, včerajšne kofetkanje je bilo super, sem pa sklenila, da naju v Celje skoraj ziher ne bo. Iz istega raz loga kot je napisala limma.KEr Lana budno pazi, da ne bo zaspala v avtu in potem če je že predaleč, se dere in tečnari. Tako da še do Ljubljane komaj zaneseva , do Celja je pa le še enkart dlje in bi blo predaleč. Saj če jo nekdo zadaj animira in podaja igrače, je ok. Da grem pa sama z njo tolk daleč, je pa skoraj znanstvena fantastika. Tako da bom še videla kako in kaj. Slikce; slike so, samo niso glih najbolj posrečene. Sicer udeleženi na slikah so super, samo poslikano ni bnajboljš. Bo treba kofetkanje ponovit, da naredimo dobre slike, kajne. So bli pa naši čmrlji prav zanimivi. Prava atrakcija za mimoidoče, ko so tako plezali po tleh . Sicer naša Lana je plezala bolj na izi, počasi, Manja, Žan Luka in MAtic pa so šli so raketa. SVa s piškomiško modro ugotovili, da more drugič Nejca pripeljat sabo, da ne bo Lani glih dolgčas, ekr oni trije so prehitri zanjo sani in katee, a dam lahko slikici, na katerih sta tudi vidve, tud gor. Al samo same čmrljčke? lusa, upam in želim ti, da se vse reši tako kot sama želiš koala, misli pozitivno, me tukaj pa že zdaj stiskamo pesti, pa bo vse ok. BOš videla da bo Žan, tud zate. limma, ti pa si me pogrešala. kako si prijazna. Ti me pa res vedno pogrešiš. ostalo pokomentiram kasneje ....