klepetka
|
Jutro, naša noč.. .NE vem kaj ji je blo. Ona bi se sred noči danes igrala, pela , vriskala,...skratka zabavala. SEm se ponoči večkrat spomnila na malo pikico, ko imajo večkrat take urice čez noč.Mala pikica katee, nee, sploh nisi čudna, prav fejst si. JAz sem imela v mislih, da so slike čudne zato, ekr so slikice , ko so vsi 4-je gor slikane iz take višine, da se jim skoraj samo bučkice vidijo.SEm pa prilimala sem take , ko se vseeno kar dobro vidijo tile naši cukrčki Je še rekel, če sem šla na stol stati al kaj, da sem jih dol slikala .Je pa tud rekel, da je una slika zelooo lepa ko sta vidve z Lano gor .Itak, akko ne b olepa slika, ko sta pa lepi punci gor martinca, lepo da sem te nasmejala. Pa glede terana; saj če bi šlo vse po tleh bi blo super, malo manj super je tisto kar ga je šlo po steni. To je pa res precej MIHA, nana, za zvezdice mi pa niste nič čestitale , sem si mogla kar sama. pa še to sem opazila šele takrat, ko jih je bilo kar nekaj mimo. triš,o ti dobra duša, si mi polepšala dan, ko vidim da ga samo jaz ne polomim muzika, jaz tudi poleg Lane nič kaj dosti ne odrinem. Priznam pa, da včasih se mi pa tud ne da, ko bi lahko. Ampak itak vem da ni panike, ker me vse počaka Lunca, se bomo zmenile
< Sporočilo je popravil klepetka -- 8.11.2008 9:04:40 >