|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del
8.11.2008 6:25:24   
TRIŠ
anita ti samo pridi na kavico,si dobrodošlauser posted image .

Koala sem cel večer ko nisem mogla spat mislila nate.Kdaj imaš pregled?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mi imamo pregled tudi 31.12user posted image

Nana ja res jih je veselje pogledat kadar so pridni ampak včasih pa se začne že alarm z jokom ob šestih zjutraj ,ko nekdo nekoga draži,takrat pa bi jih pošibala po riti da bi se kar kadilouser posted image

muzika tudi jaz bolj malo naredim poleg Žana .On me dobesedno sleče tako se obesi za nogouser posted image user posted image user posted image

Katte ti se pa kar topiš na slikicah z otrociuser posted image .Krasne slikice vaših cukerčkovuser posted image

Klepetka ti si kapučino naredila z mrzlo vodo jaz pa čaj z rižemuser posted image user posted image user posted image .Žan ima prazen hipov čaj in v njemu malo riža da ropota.In ker je ati pospravljal igrače je to daj v omaro.Jaz pa stresem v flaško z vodo in tresem flaško pa se neče stopit,potem pa gledam kaj je to za en vrag in vidim rižuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dašabina za Mihauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,da se čimprej pozdravi.Katero prevleko si me spraševalauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
8.11.2008 8:05:10   
martinca
dobro jutro!

suzana, upam, da bo čas brez user posted image hitro minil.

mala pikica, user posted image za Gašperjeve prve korake.

koala, 
user posted image user posted image zate, pa upam, da bo vse v najlepšem redu.

ančika, zelo lepe slike. a piščančke pa ste kupili v Juriju?

sani, zadnjič sem zasledila da je bilo govora o tvoji svakinji.user posted image

klepetka, ojoj, ti pa imaš res pestro doma. najprej net potem pa še teran po tleh. no zdaj pa še berem, da si delaš kapučino z mrzlo vodo.user posted image user posted image si me nasmejala že na vse zgodaj zjutraj.

dašabina, da se Miha čimprej pozdravi. user posted image

triš, sem se tvojemu naretemu čaju z rižem tudi nasmejala. ja tako je če atiji pospravljajo igrače.user posted image

mi pa gremo danes na kosilo, nas je Grega povabil, ker je dobil prvo plačo. user posted image user posted image Grega še več takšnih plač.

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
8.11.2008 8:30:05   
katee
Jutro!

Mojadva srčka še spita. Žan Luka kar zraven user posted image  spančka. Se je ponoči (ob 5.20) začel jokcati, pa sem mu flaško naredila in je kar pri nama zaspal.

Jaz sem si pa že user posted image  skuhala, ena runda user posted image  se že pere, user posted image   tudi že pobrano.

Včeraj sem spet selekcijo cunjic za Žan Luko naredila in sem ugotovila, da mu je kar nekaj stvari premalih. Moram iti v shopping in mu kupiti vse od hlač, jopic, bodijev, trenerkice,...

Danes imamo namen iti na pohištveni sejem. Je treba pogledat nove smernice pohištva, kuhinj, kopalnic,... Upam, da me ne bodo razočarali.

dašabina: upam, da se bo Miha kmalu pozdravil!

Triš: kdo se pa ne bi topil ob takih cukrih, a ne? Sam na slikah sem pa res čudna. Klepetka, naslednjič moraš odrezati mojo glavo stran!

Lep dan vam želim!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
8.11.2008 8:40:31   
dašabina
Gašper user posted image  user posted image user posted image za prve korake...
Triš, prevleka za voziček?

Hvala, da mislite na nas, ko vidim tale sonček, vem, da bomo kmalu zdravi.... LEpo bodite...
Koala, tud jaz mislim nate....user posted image user posted image

Katee, meni se ne zdiš nič čudna, prav fejst, te občudujem, ko tako skrbiš zase z aerobiko....

Sani, moja hoja ta teden je bila tako- tako, ker nekako nisem mogla zvečer pustit Mihca, se je sam name obešal....user posted image  Bom pa ta teden bolj pridnauser posted image

Majra, pozdravi seuser posted image user posted image

Vaney, pri nas ob istih priložnostih zna rečt mamauser posted image user posted image  Pa tako je hecen, ko se kao jezi in nekaj brunda....user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
8.11.2008 8:52:10   
klepetka
Jutro,

naša noč..user posted image user posted image .NE vem kaj ji je blo. Ona bi se sred noči danes igrala, pela , vriskala,...skratka zabavala. SEm se ponoči večkrat spomnila na malo pikico, ko imajo večkrat take urice čez noč.Mala pikicauser posted image

katee, nee,  sploh nisi čudna, prav fejst si. JAz sem imela v mislih,  da so slike čudne zato, ekr so slikice , ko so vsi 4-je gor slikane iz take višine, da se jim skoraj samo bučkice vidijo.SEm pa prilimala sem take , ko se vseeno kar dobro vidijo tile naši cukrčki Je še user posted image  rekel, če sem šla na stol stati al kaj, da sem jih  dol slikalauser posted image user posted image .Je pa tud rekel,  da je una slika zelooo lepa ko sta vidve z Lano goruser posted image .Itak, akko ne b olepa slika, ko sta pa lepi punci goruser posted image

martinca, lepo da sem te nasmejala. Pa glede terana; saj če bi šlo vse po tleh bi blo super, malo manj super je tisto kar ga je šlo po steni. To je pa res precejuser posted image

MIHA, user posted image user posted image user posted image user posted image

nana, za zvezdice mi pa niste nič čestitale user posted image , sem si mogla kar sama. user posted image user posted image pa še to sem opazila šele takrat, ko jih je bilo kar nekaj mimo.

triš,o ti dobra duša, si mi polepšala dan, ko vidim da ga samo jaz ne polomimuser posted image

muzika, jaz tudi poleg Lane nič kaj dosti ne odrinem. Priznam pa, da včasih se mi pa tud ne da, ko bi lahko. Ampak itak vem da ni panike, ker me vse počakauser posted image

Lunca, se bomo zmenileuser posted image

< Sporočilo je popravil klepetka -- 8.11.2008 9:04:40 >

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
8.11.2008 9:32:56   
limma
Dobro jutro še z moje strani,

mi smo imeli super nočko, je Neža (prvič) spala od 18.30 do 6.50 user posted image user posted image user posted image Zjutraj se pa sploh ni hotela dojitiuser posted image , tako da bomo očitno počasi nehali...

klepetka, če nam prespane noči pridejo v navado, morate pa nujno na obisk, da se Lana "naleze" od Neže.. poleg klepetanja, seveda user posted image

Anchikaa, super slikce, koliko piščančkov imate user posted image

Triš, tudi vaše fotke so super in piškoti tudi user posted image

Fotke z Lj srečanja so pa tudi krasne, same svetle glavice. katee, super si user posted image Pa ena mamica ima krasne nogavice oz. žabe user posted image Obožujem barvaste žabe user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
8.11.2008 9:36:35   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: limma

Pa ena mamica ima krasne nogavice oz. žabe user posted image Obožujem barvaste žabe user posted image

To je pa naša mml. Ona ima vedno odbite žabe!user posted image user posted image

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
8.11.2008 10:34:01   
nana35
muzika,jaz še kar naredim poleg Klemna,saj sem ti že povedala.Res da včasih malo težje,ampak kar gre.Pa še sem skočim.Zdaj ko je večji,se veliko zaigra in s čim za kratek čas zamoti,pa kaj naredim.Saj drugače pa sva non stop skupaj in kaj počneva.

IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

.. samo  jaz    bi  se tud tega ščipančka po moje balauser posted image user posted image

Klepetka,pa za nazaj,čestitke za 5 zvezdic!!user posted image user posted image

Tole sem se pa res zdaj nasmejala.Oprosti klepetka,ampak včaih ga pa res s kako črko mimo vdarišuser posted image .
Ja,kapučino pa res ne bo šel z mrzlo vodo.ne verjemi vsega ko pravijo,da je mrzla kava dobra za lepoto.Bo treba najprej toplo naredit,pa pustiti da se ohladi.user posted image
In seveda lepe slikice,kakor rečemo vsakič,ampak kaj ko pa so res tako posrečene.

triš,tale z rižem je tudi dobrauser posted image .Babe,babe,včasih ga pa res vsekamo.

dašabina,mislim na Mihca,da čimprej ozdravi!!

:))

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
8.11.2008 10:44:51   
Anchikaa
Dobro jutro,dober dan.

Ja Martinca pri Uroševem stricu jih je kupil tast.Pa itak vse tam kupuje.Pa koruzo nam je letos on sadil,pa orala je žena njegova.Res so pridni.user posted image

Mene pa tako glava boli,da bi jo najrajši odšraufala pa na steno obesla.Pa še brat od mojga ma koline danes pri nas,ker mu je tašča dala pujčka za r.d.Upam da bo men tut kdaj jo dala,ko bomo šli za sebe.Ma nem začela o tašči,ker me še bolj glava boli.

HB grem danes k mojem atiju,ker ma njegova r.d. in se bomo malo meli fajn.

LP in lepo se (s)mejte,
Anchikaa

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
8.11.2008 11:21:27   
katarinas
DAn

No smo imeli boljšo noč, Triš sem sprobala tvoj recept, mogoče je pa res pomagalouser posted image  

IZVIRNO SPOROČILO: dašabina
Katarinas, Lara gre tudi v Pedenjped - OŠ?Sem šla danes vpisat Mihata in je socialna zelo pohvalila enoto, da imajo eno novo vzgojiteljico iz Ptuja (Mala pikicauser posted image )  in da otročki gredo spat ob 11. uri, kar se mi zdi super....user posted image

Ja tudi mi imamo v OŠ Dragotin Kette, tudi meni je zelo pohvalila vzgojiteljice, pa tudi od drugod sem slišala same pohvale. To pa nisem vedela, da gredo že ob 11 spat, to se pa tud meni dopadeuser posted image

Nič tole je bilo res na kratko, moram zdaj it, si moram še lase posušit, potem pa gremo k tašči na kosilouser posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
8.11.2008 12:25:08   
lutiropan
Dober dan.

Kje se kaj potepate, kaj počnete?

Dašabina  user posted image user posted image za Miha, da bo kmalu boljši

Anitav in Golobček hvala za čestitki Kaji za 10 m

Drugač me pa glava boli za znort, pa user posted image je prišla  na obisk. Sem opazola, da me tisti dan ali pa že en prej glava boli, pa prej nikoli nisem imela problemov, ko so bili tisti dnevi v mesecu....

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
8.11.2008 12:44:34   
Golobček
Pozdravček!

No pri nas se je stanje poslabšalo, imamo bolnika. Nina je čez noč zbolea, se je začela okrog 10.30 nekaj jokat, pa se se sploh ni hotla umirit in to se je dogajalo celo noč, zato sva jo z dragim zjutraj peljala k zdravniku in ima vnetje ušeskov, pa še kašlja ful tako da sva dobile antibiotik. Zdajle pa pančka.

Vam pa moram povedat da imava danes z dragim obletnico. Je že 5 let kar sva se poročila, skupaj pa sva že skoraj 7 let.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lutiropan

Drugač me pa glava boli za znort, pa user posted image je prišla  na obisk. Sem opazola, da me tisti dan ali pa že en prej glava boli, pa prej nikoli nisem imela problemov, ko so bili tisti dnevi v mesecu....

Mene vedno začne bolet glava par dni preden pride user posted image . Drugače pa imam jaz migrene, tako da vem kako je to če boli glava. Jaz takrat komaj funkcioniram in kot zanalašč sem glih takrat sama za vse.
Tako da pošiljam tiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da te čimprej spusti. 

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
8.11.2008 13:10:29   
ljubljana
Evo punce razpis je zunaj če še katero zanima.

http://www.jssmol.si/stanovanja.asp?tekst=neprofitna_stanovanja.inc

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
8.11.2008 13:43:03   
lutiropan
Vam pa moram povedat da imava danes z dragim obletnico. Je že 5 let kar sva se poročila, skupaj pa sva že skoraj 7 let.

O čestitke ob obletnici.user posted image user posted image Še ena novemberska poroka. Midva pa imava 18. obletnico.Imava pa 2 leti, skupaj živiva pa že 13 let..., no 1.12. bo točno 13 let, ko sem se selila na Gorenjsko.

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
8.11.2008 13:46:48   
piškamiška
Dober dan!

Nejc spi tako da imam par minutk za RR.

Pa gremo lepo po vrsti...kot so hiše v Trsti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Koala........samo pozitivne misli in vse bo ok, boš videla. Pa eno veliko user posted image v tvoj konec!

Golobček....upam, da se hitro pozdravite! Tudi zate in za bolančko Nino eno user posted image ! In user posted image za obletnico!

Dašabina tudi tvojemu bolančku ena user posted image !

Sani.....nekaj sem celo uspela spremljati...kolk so mi smešni tile tanovi poslanci, še vsi "zeleni" in čist prestrašeni.  Gorana mi pa ni bil znan...sploh ne vem če sem kdaj videla videospot od Saške.user posted image    Ja zmajčice pa poznam iz tekem Olimpije, smo bili en cajt redni obiskovalci tekem v Tivoliju.

Klepetka......sem se ful nasmejala tvojim prigodam!user posted image user posted image user posted image user posted image
Je imel pa anes tudi Nejc "igralno" noč. Sredi noči se midva zbudiva in naju nejc iz posteljice gleda in nekaj veselo razlaga. Midva sva se tako ustrašila, ker nisva pričakovala tega prizora.
Slikce so super, še posebej ker so gor naši januarčki in januarčice!user posted image

Ančika in Triš.....super slikce!

aja da ne pozabim........pozdrav na Koroško, v Velenje če se ne motim!!!!!!!!! user posted image

tako, sedaj gremo pa še malo ven na zrak....

Matic zate 10ka13lm

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
8.11.2008 14:38:23   
klaja
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

On me dobesedno sleče tako se obesi za nogouser posted image user posted image user posted image

Tudi pri nas je tako.user posted image

Katee da se ti ne bo potem vse dopadlo na sejmu. Le naglej se!

Golobček user posted image za tvojo Nino, naj se čim prej pozdravi! Pa čestitke za vajino obletnico, midva pa jo imava jutri, samo ne od poroke, ampak odkar sva skupaj in to 11-to.

Klepetka in Triš sta pa dobri!user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
8.11.2008 14:41:00   
koala
Dan!

Punce , še enkrat hvala za vse dobre želje, sem prepričana da bo vse OK. Mora biti. Triš, za pregled še nič ne vem, ker moram počakat user posted image , pa se prvi dan naročit, se mi zdi da si bo čas vzela zdaj ko ni treba.

Golobček user posted image user posted image user posted image  za vaju z Nino.

Miha tudi tebi user posted image user posted image user posted image .

Piškamiška čudovit avatar.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu piškamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
8.11.2008 14:57:06   
Intruder24
Samo toliko, da vas pozdravim.

Vsem bolančkom user posted image

Pa eno mavrico , da premaga to sivino!user posted image

Radi se mejte!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4568
8.11.2008 15:29:28   
Golobček
Se mi je kr zdelo da bom nekaj pozabla.

Gašper bravo za prve korakeuser posted image , zdaj pa le glej da ne boš prehitro ušel mamici.user posted image

Slavljenčki tudi na vas nisem pozabla. Vse najboljše
user posted image

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
8.11.2008 16:25:53   
Sunny Morning
Dan.

Včeraj sem Nejo komaj spravila spat. Že dolgo se ni zgodilo, da bi bila ob 21.00 še budna. Do 23.00 je še 2x jokala potem pa spala do 6.30. Potem sva se pa še eno uro stiskali na veliki postelji in na koncu vstali ob 7.30. Sploh ni slabo.

Miha user posted image user posted image user posted image
Ampak sta pa z Žanom ful solidarna, skoraj nikoli ni samo eden buban.user posted image

dašabina ti bom do večera poslala ZS za copatke. A te, ki smo jih zdaj dobili ti prineseš na srečanje ali so še vedno pri TRIŠ?

Lunca a bova spet edini brez otroškega?user posted image

muzika tudi jaz bolj malo naredim poleg Žana .On me dobesedno sleče tako se obesi za nogouser posted image user posted image user posted image

A ve imata tudi otroške priveske na hlačah?user posted image  Pri nas je enako in me včasih prav jezi.

Klepetka ti si kapučino naredila z mrzlo vodo jaz pa čaj z rižemuser posted image user posted image user posted image .Žan ima prazen hipov čaj in v njemu malo riža da ropota.In ker je ati pospravljal igrače je to daj v omaro.Jaz pa stresem v flaško z vodo in tresem flaško pa se neče stopit,potem pa gledam kaj je to za en vrag in vidim rižuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Nina user posted image user posted image user posted image

piškamiška kako je Nejc resen na novi slikici.user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
8.11.2008 16:27:10   
Sunny Morning
Golobček
user posted image

Sta bila pa z user posted image v teh 7 letih zelo pridna kar se user posted image tiče. user posted image

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
8.11.2008 16:29:08   
Sunny Morning
KAJA oprosti za zamudo user posted image
user posted image

AJDA
user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
8.11.2008 16:44:05   
dašabina
Vse, ki ste v tej rundi naročile copatke, imate ZS (Nana, Intruder, Ursulina, Suzana, Katee, Sani, Lutiropan,, Triš, )

Sunny, vidim, da bi ti tud še rada naročila, a lahko že zdaj kaj poveš, ker premetavam te copatke gor in dol, samo število, boš ene ali več?

Kaja in Ajda, vse naj, najuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil dašabina -- 8.11.2008 16:46:35 >

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
8.11.2008 16:48:28   
dašabina
ja, Žan in Miha sta res solidarnauser posted image user posted image  nam pa gre na boljš, hvala vsem ...

copatki so še pri triš

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
8.11.2008 17:22:41   
Sunny Morning
dašabina bom kar dvoje. Grem zdaj pogledat in ti pošljem ZS.

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?