|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del
17.9.2008 10:55:05   
klaja
Intruder, ne naju se ne boji, prav tako ne Julije in babice in dedka, to je pa tudi vse. Ostali pa je ne smejo niti pogledat. To je glih najslabše, da vsak ki vidi malega otročka kar rine v njega. Pa saj še vsak vikend gremo kam, pa čez teden tudi vidi kake druge face, ampak ne ona bo jokala. Upam da jo čim prej mine.

Anchikaa z veseljem bi šle s tabo, ampak si sama z obema enostavno ne upam.

Ljubljana si pa dobra v takem snegu z vozičkom, mene niti ven iz hiše ne bi spravli, kaj šele da bi šla v takem kam z vozičkom.user posted image

Lunca1 kako pa kaj tvoja Pina, ti še nagaja kaj?

Koalauser posted image hvala!

Triš si jemljema vzgled po takih kot si ti, pa Dašabini,... Upam da nam uspe!

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 451
17.9.2008 11:11:01   
Intruder24
IZVIRNO SPOROČILO: klaja

Intruder, ne naju se ne boji, prav tako ne Julije in babice in dedka, to je pa tudi vse. Ostali pa je ne smejo niti pogledat. To je glih najslabše, da vsak ki vidi malega otročka kar rine v njega. Pa saj še vsak vikend gremo kam, pa čez teden tudi vidi kake druge face, ampak ne ona bo jokala. Upam da jo čim prej mine.

jaz gledam to tak, da meni tudi ni všeč, če bi zdaj neka neznana faca v mene rinla...edini način, da ona lahko pove, da ji ne paše je, da joče.

Radi se mejte!

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 452
17.9.2008 11:24:13   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: klaja
Triš si jemljema vzgled po takih kot si ti, pa Dašabini,... Upam da nam uspe!

Sta vidva z možem vsem nam lahko zgleduser posted image .

Drugače pa smo danes dobili baby vac user posted image in življenje je postalo lepše zame in za našega sončka.Smrklji so nam tekli v potokih.Niti pa ni preveč jokaluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 453
17.9.2008 11:25:06   
dašabina
klaja ja hodim v službo
sani moje punce so 11 in 9 let

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 454
17.9.2008 11:52:08   
ursalara
Nana  user posted image za službo!

Dašabina ful lepe slikice!user posted image      

Sunny držim pesti da se tole z glavico kmalu zrihta!user posted image    user posted image Neja čestitke za zobka!      user posted image In bravo za sušilca  user posted image

Klepetka jaz se tudi bojim   user posted image zobarja grem raje še enkrat rodit!Samo zadnje čase kar pridno hodim samo se dan pred obiskom res psihično pripravim!  user posted image

Katarinas       user posted image

Grem brati dalje imam še nekaj strani!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 455
17.9.2008 12:02:44   
Anchikaa
IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK

Anči naš mulc pa obožuje kopanje. Si ji ti poskusila dati kake igračke v vodo? Aljaž ima račko (tako kot v avatarju, takoj se vidi, kakšna ljubezen je touser posted image ) in ribico termometer in je vedno tako veselje, da sva po navadi z dragim oba čisto mokra. Ali pa ji naredi ful pene. Mogoče si to že vse naredila, pa vseeno ne mara vode. Da ne boš zdaj mislila, da ti pamet solim.

Ma ne kaj bom mislila da mi pamet soliš,ne bodi hecna no.Vsak nasvet prav pride.Smo poskušali vse to,ampak ni vžgalo.Včeraj pa kot da bi odrezal od prej in je veselo čofotala.Mogoče pa se kopalnice boji,ker je mojemu enkrat se speljala v kadi in je malo vodice popila pa se prestrašla.Bomo jo pa te v dnevni sobi kopali,samo da se.Zdaj pa še bolj,ker se zaradi palčka more dalj namakat da se koža zmehča in ji lahko pol lažje sčistim.

Malečka panča zunaj v vozičku,jaz pa morem it naret slivove cmoke.Njami.

LP,
Anchikaa

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 456
17.9.2008 12:07:33   
Anchikaa
IZVIRNO SPOROČILO: sani1

anchikaa- kolko že ima tvoja beba kg? Pol je pa res prava baba. Jaz že mojo komaj držim v rokah pa ima komaj 7,5 kg. Tako, da ti verjamem, da je težko...

Ja je res težko jo imet malo dalj časa na rokah.Prejšnji mesec je imela 9300g,zdaj jih že ima po mojem enih 10.Se kar malo bojim še do 29.10. ko imama spet pregled,ampak HB ima tako P da nič kaj ne komplicira glede njenih kg,vedno pravi,samo da je zdrava,da nima kakih problemov.Zdaj pa imama malo sranje na palčku ampak upam da se hitro poštima.Sem pa opazila da ima Daša zelo visok prag bolečine.Ko se ji je palček zagnojil nič ni jokala ali pa bila kaj tečna.Edino kaj jo je zabolelo,če se je po nesreči tresnila vanj.Jaz bi se na njenem mestu drla kot zverina,ker to ful boli.Saj bo,samo čas je potreben.

Zaj pa res grem.

LP,
Anchikaa

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 457
17.9.2008 12:20:13   
Lunca1
Sani zloži se približno takole.

user posted image

Klaja, Pina se je malo umirila, sicer ima še izpade, samo jih je občutno manj. user posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 458
17.9.2008 12:25:24   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1
Sani zloži se približno takole.

user posted image  

Uau, tole bi pa tudi jaz imela. Sem zadnjič v H&M-u videla eno s trikolesnikom in mi je takoj padel v oči.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 459
17.9.2008 12:52:33   
ursalara
Baby vac jaz ga imam že od vsega začetka in ga ne menjam!Super stvarca!   user posted image

Triš   user posted image za Žana

Mml za Manco!  user posted image Zdaj pa oprosti slab spomin imam a te Djerba tako vleče ali imate kaj drugega dol,sory saj veš emšo!Od mojga sestra je bila lani na djerbi in je rekla da je sanjsko je bila že marsikje pa ji ni tako všeč je bila letov v Grčiji pa je vsa razoračarana prišla domov in je rekla da hodi od zdaj naprej samo še na Djerbo!

Sprehajalček sem ga šla včeraj kupiti!So šli spet dinarčkiuser posted image

Pojoča knjigica pri nas ne pali jo ima kolegica in ko sve bile pri njej ji je kolegica prinesla jo je enkrat pogledala in vrgla ob tla user posted image tako da pri nas take stvari ne palijo!    user posted image

Dašabina  user posted image       za voziček!

Igrače pri nas jih imamo kar veliko,kupili smo ji tudi tiste ki se mečejo okvički notri pa jo ne zanima kaj preveč je dobila za darilo eno želvico na isti način ko mečeš te okvirčke,kocke notri pa se igra pet minut pol jo pa ne zanima več   user posted image pri nas so bolj formulce v igri!Je čisto po očiju!  user posted image Kar je še super da mi ne bo treba ne vem koliko denarja zmetat za barbike,motorčke,čolvne in štirikolesnika ji naj pa kar oči kupi!user posted image

Vsem bolančkanim user posted image čimprej se pozdravite!

Lunca     user posted image za voziček!

Daša vse najboljše!user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: koala

ursalara

Hvala!

IZVIRNO SPOROČILO: sani1

ursalara- si me nasmejala s smeškoti. Prav fajn, da si si vzela malo časa...

Me veseli da sem te nasmejala!Samo kaj ko ni malo časa že cel dopoldne visim tukaj gor da vas preberem in kaj pokomentiram!user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 460
17.9.2008 12:53:09   
ursalara
No končno da sem prišla do konca!Bravouser posted image user posted image zame!

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 461
17.9.2008 12:54:32   
TRIŠ
DAŠA VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJO OBMESEČNICOuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 462
17.9.2008 14:16:20   
Sunny Morning
DAŠA
user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 463
17.9.2008 14:56:19   
SuzanaKK
Lunca super, da si se javila. Upam, da ti bo čas dovoljeval, da boš še lahko klepetala z nami. A Quinny-ja ste pa dali v klet?user posted image

klaja welcome back!Pri nas pa ni nekih problemov, kar se tujih ljudi tiče. Če ga je le kdo pripravljen nositi naokoli, ni panike. Mulo vsakega izkoristiuser posted image .

limma ok, če sem nabasana do vrha in še čez, potem jaz tudi ne morem spati, ampak lačna recimo ne morem iti, prej zaspim, če sem lepo sita. Kdaj si šla potem spat? Joj, tvoj dragi se mi že pošteno smili.

ursalara tvoji posti so res super.

Midva sva šla končno ven, ker je tak lep sonček, se mi zdi, da je kar za 100 % boljše volje. No trnutno protestira v posteljici, ker je zaspan. Tole dnevno spanje je čisti obup, se dere kot sraka, preden zaspi.

V glavnem, to bi bilo to zaenkrat.

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 464
17.9.2008 14:57:25   
katarinas
Helo!
Sem glih s kosila in je trebušček postal treeeeebuhuser posted image , je treba mal počivat, da se zdaj še enakomerno porazdelih po drugih delih telesa (beri: stegna!).

Naša noč je bila danesuser posted image , se nismo niti 1x zbudili, nos je pa še vedno zamašen. TRIŠ boš videla kako se fino spuca z baby-vacom, sej Lara se od začetka tud ni tako drlauser posted image

Daša vse najboljše user posted image

Igrače: mi ne kupujemo zdaj nič, zato ker jo zanima tisoč drugih stvari, še najboljš je daljinec in seveda telefon - ji bomo pa res kupili eno igračko telefon, to bo še vžgalo (pa še moj mobi si bo oddahnil). Pa tale sprehajalček se mi tudi dopade, v Baby centru je en 50 €user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 465
17.9.2008 15:12:46   
katarinas
Še tole prilimam, pol pa šibam gremo v mesto na en špancir pa v Muellerja po kašice.....

TAKOLE PA MAMICO POČAKAM, KO SE ZBUDIM:
user posted image

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 466
17.9.2008 15:31:05   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas
Igrače: mi ne kupujemo zdaj nič, zato ker jo zanima tisoč drugih stvari, še najboljš je daljinec in seveda telefon - ji bomo pa res kupili eno igračko telefon, to bo še vžgalo (pa še moj mobi si bo oddahnil). Pa tale sprehajalček se mi tudi dopade, v Baby centru je en 50 €user posted image

Katarinas sprehajalec je v akciji sedaj 38 eur,čeprav meni je bilo tudi to velikouser posted image ,zato sem kupila rabljenega in mi ni žaluser posted image .Baby vac pa je res zakon.Sedaj je zaspal,do sedaj pa je bil non stop na rokah.Sem čisto hinuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 467
17.9.2008 15:31:51   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: katarinas
TAKOLE PA MAMICO POČAKAM, KO SE ZBUDIM:
user posted image

Iiiiiiiiiiiiiii kako lepouser posted image ,pri nas še nismo tako napredniuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 468
17.9.2008 17:16:27   
Anchikaa
Ker imam ravno čas pa ker se mi je, nalimam nekaj slikic:

evo dokaz;naša nepremičnina
user posted image

tukaj pa je najlepše
user posted image

kopam se
user posted image

pri stricu Leonu
user posted image

pa še malo za lušte delat,kremšnite
user posted image

Zdaj pša grem mojga jezit,ker ga že dolgo nisem,hahauser posted image user posted image

LP,
Anchikaa

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 469
17.9.2008 17:40:17   
Golobček
OJLA !

Pa mi je uspelo prit do računalnika,vsak dan je več dela pa čeprav sem skoz doma, mi nekako ne zlaufa it pogledat kaj se tu dogaja.
Nina vsako noč histerično joka, tako da bolj slabo spimo.Potem pa se zbudi še Nik in imamo ponoči drenje.

Vsem slavljenčkom vse najboljše, tudi za nazaj.

Še dober teden in imamo UZ in da vam povem, da me je vsak dan bolj strah, kako se bo izšlo tolr z našimi kolkami.

Grem imam zastonj muziko.... 

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 470
17.9.2008 18:19:57   
Sunny Morning
Golobček boš videla, da bodo kolki ok. Veš, da mi vsi stiskamo pesti za Nino.

Nina
user posted image

< Sporočilo je popravil Sunny Morning -- 17.9.2008 18:22:13 >

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 471
17.9.2008 18:41:36   
nana35
intruder,hvala za obisk in lep dolg sprehod.Hvala za knjigico!!

Anchikaa,upam,da se Daši kmalu nohtek porihta in da bo nogica spet zdrava. Daša je pravi bombonček,res je bila pridna na srečanju.Ne pa moj falot. Pa je vseeno moj srček.

klaja,pa nimaš nobenega varstva,da bi lahko dopoldan prišla? Poskusi si nekaj uredit in se zmenimo,pa lahko res greš z Anchiko,kot ti je predlagala.

suzana,zakaj bi ti bilo žal,če boš kupila pojočo knjigo?Če se Aljaž ne bo igral z njo pa se boš tiuser posted image .

Pozabila sem zjutraj povedat,da smo imeli spet lepo noč,tako da zdaj 2 dni že bolje spimo vsi po vrsti.Upam,da še bo več takih noči oz.bi bila prezahtevna,če bi prosila za vse noči?user posted image
Klemen je smrkav,drugače je vredu,ampak nosek je kar poln,pa teče z njega.Kar groza me je ko bom spet sesala...

No,jaz sem našla čas za sesanje ravno zdaj.Končala sem in hitro sem gor na RR,potem pa grem po moja dva,sta šla z Lukecom na fuzbal.Tako,da izkoriščam samoto,ki jo imam za sesanje...user posted image sicer pa me čaka samo še kopalnica,to bom pa naredila ko bo Klemen ajčkal zvečer.Pomila,pospravila...bo že.

Danes sem se vagala s Klemnom,mislim da ima okvirno 10 kg,sva oba oblečena imela 10,5 kg.Za cm pa ne vem.Bom počakala na P.

Triš user posted image super za baby vac,si pa še dalje odlašala kot jaz predno sem ga končno kupila in mislila,zakaj ga nisem že prejuser posted image .user posted image

dašabina,res si pridna mamica,pa še v službo hodiš,vsaka ti čast,ni kaj. Kako vse zmoreš...pa saj vem,vse se navadiš.Jaz si nisem predstavljala kako bom,ko bo Klemen na svetu in potem vse nekako gre,imela sem časa na pretek,pa še vse pospravljeno in čisto.No,zdaj ni več tako lepo pospravljeno in čisto,ampak za silo je,imam pa vedno manj časa,ampak še vedno sfolgam,pa skuham,polikam,posesam in še sem skočim in klepetarim.Tako,da bi mislim da zmogla še z enim otročkom.user posted image

Lunca jaz imam približno tak voziček,samo da ima spredaj eno kolo (oz.dve  majhni,kakor Zapp)in je res super za v avto in ni težek.Poleči se pa res ne da popolnoma,ampak jaz ga sploh še nisem uporabljala,sem ga mami dala,da bo ona vozila Klemna v njem,ko ga bo čuvala (sama je rekla,da bo tako),pa imam še vrečo zraven in plastiko za dež.

Danes sem usposobila sprehajalca(je od Fisher price),malo sem prah z njega pihnilauser posted image in gre.Moj ima še baterije in igra.Zaenkrat se bomo samo igrali z njim,kasneje pa hodili,ko bo čas za to.

katarinas,anchikaa,lepe slikice!!Morem kako gor dat še jazuser posted image .

Golobček,držim pesti da se bo dobro izšlo s kolki!

:))

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 472
17.9.2008 18:57:29   
sani1
Samo, da vam povem da je moja sestrična danes rodila krepkega fanta 3720g po imenu Urban!

Čestitke novopečena mamica!user posted image user posted image user posted image

pridem kasneje..

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 473
17.9.2008 19:04:32   
Alfabeta
Čer.

Samo na hitro nekaj prilepim, več zvečer.

Aja, pa Sunny, velja.

Test za mame:
Sprehajala sem se s svojo 4 letno hčerkico. Pobrala je nekaj s tal in nesla k ustom. Vzela sem ji stvar iz rok in jo prosila naj to ne dela."Zakaj?" me je vprašala. "Zato ker je bilo na tleh, ne veš od kod je prišlo, je umazano in verjetno polno bacilov", sem odgovorila.
Ta trenutek me je pogledala z neizmernim občudovanjem in vprašala: "Mami, kako pa ti to vse veš? Ti si tako pametna." Hitro sem razmišljala. "Vse mame vejo te stvari. Kajti vse morajo narediti poseben test za mame. Stvari moraš vedeti, ali pa ti ne dovolijo biti mama."
Sprehajali sva se naprej v tišini kakšne 2 do 3 minute, a očitno je razglabljala o tem kar sem ji povedala. "OH, zdaj vem!" je vsa zažarela. "Torej, če ne narediš testa, potem moraš biti očka." "Točno," sem odgovorila z velikim nasmeškom

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 474
17.9.2008 19:41:11   
limma
Dober večer,
user posted image je čudežno dobil nazaj kovček.. sicer z zlomljeno ključavnico, pa vseeno user posted image

user posted image za Ninine kolke in Dašin noht oz. prstek

Sani, čestitke za tvojo sestrično in Urbana user posted image

klaja, Neža se tudi nekaterih ljudi boji, pa novih hrupov (4-letni bratranec ji je čisto preglasen in jo vedno spravi v jok), ampak se bosta že navadili... se pa tudi Neža zvečer več noče dojit, v bistvu se dojiva samo še ponoči in zjutraj, takrat pa komaj čakauser posted image

Grem počistit kopalnico in potem še malo brat.

Lahko noč.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?