|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del
1.11.2008 19:21:19   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

katee ful dobri čevlji, sem še druge malo pogledala in so mi zelo všeč. Kakšne pa so kaj cene? Moram naslednjič, ko bom v lj, malo pogledat te lepotce user posted image

Cene po pravici povedano nisem gledala, ker sem rekla, da jih bom imela v vsakem primeru. Po moje so okoli 100€. Pojma nimam.

Jaz se pa počasi rihtam. Ne vem še, kaj bi oblekla, pa sej hude izbire nimam, ker mi je vse preveliko.
Malega sem že skopala, sedaj se še z user posted image  igrata, potem ga bom dala pa spat. Zakaj se mi dozdeva, da bom jutri takšna kot je danes Martinca? user posted image

Ecco je v BTCju, tista hala, kjer je Buši notri, zraven BC. Drugače je pa še nekje v centru. Sej ti na njihovi strani piše, kje vse jih prodajajo. Ker prodajajo jih tudi v Alpini.

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
1.11.2008 19:25:27   
Alfabeta
Čer!

No, najprej tole za anito ali katera je že napisala da bi rada videla sliko moje nove barve....
user posted image

Sedaj grem pa brat

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
1.11.2008 19:25:39   
limma
Mi smo tudi s pokopališča, smo šli zvečer in sem prižgala svečko tudi za Matica in Ajšo user posted image

Lunca, če se prav spomnim, je Ecco na Bavarskem dvoru, v smeri proti Kotnikovi... za cene pa ne vem.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
1.11.2008 19:27:23   
limma

IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

Čer!

No, najprej tole za anito ali katera je že napisala da bi rada videla sliko moje nove barve....
user posted image

user posted image meni je všeč user posted image To bi tudi jaz "nosila" user posted image , prejšnje pa ne - nisem dovolj pogumna user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
1.11.2008 19:55:27   
Alfabeta
triš, nisem se sama barvala, Mateja me je, samo itak se te barve spirajo. Kako si ti imela ne vem. Edino če si ti nisi nič las prala 1 mesecuser posted image
Pa bravo user posted image  za razvajanje. In še nekaj user posted image user posted image user posted image  za tvoje zdravje

limma, najprej hvala ker misliš na Ajdico user posted image . Ja, HB je ritka bolje, oz. vsaj mehurčkov in ranic ni več. Sploh ne vem kak to da ima to tako pogosto. Pa imam samo Pamperske, pa ni predolgo v eni plenici, pa..... Ne vem....Filip ni nikoli imeli pleničnegauser posted image  In res je....res bi nam lahko malo pokazala princeskouser posted image

nana, ja moj ne vem če bi preživel, da pridem 4 ure kasneje kot normalno. Bog ne daj da bi mu pa otroke pustila 4 ure dlje...No, s sinom bi še preživel samo s tamalo pa težko....Bi vse aktiviral, pomoje. Mah, sej se ne pritožujem....Je šlo vse v našo dobrobituser posted image  No, kar si je zadal je naredil, to je važno.

intruder user posted image user posted image user posted image  za avatar

klepetka user posted image user posted image user posted image  ti si se ful popravila, s pisanjem mislim, napram v preteklosti. Bravo!!!

katarinas user posted image user posted image user posted image  za avatar

visoke pete....sem se sedajle nasmejala vsem antivisokopetnicam...Moram povedati mojo štorijo z visokimi petami. Jaz sem jih namreč vajena in to tudi zelo visokih, tam okoli 12 cm ni problema, tko za vsak dan. In ko je imel moj brat poroko, sva z njegovo bodočo ženo iskale zame čevlje in edini ki so pasali v piko h kostimu so bili eni rjavi v Bati v LJ z 10 cm petko. In jaz jih probam...kot ulite, malo visoke ampak "kaj, menda bom pa že zdržala na poroki". Ufff, od zjutraj od 10 pa do pol 1 ponoči sem bila v njih, preplesala toliko da joj user posted image (bila sem priča in sem seveda morala držati gor fešto, tak da je še moj brat rekel, da me take še ni videl, tko v elementuuser posted image ) ampak ko sem jih ob pol 1 v gostilni sezula jih nisem več nazaj dobila, sem šla bosa domov. Na šiht sem pa 1 teden hodila v natikačih, ker so me stopala in kolki od plesa tako boleli ko user posted image  in nisem mogla ničesar obut da bi bilo znosno. Toliko o petkah user posted image user posted image user posted image

limma, glede frizure...Sploh ni problema z oranžno, ker se hitro spere, prej kot bi radauser posted image

Lana vse naj naj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Alfabeta -- 1.11.2008 19:56:58 >

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
1.11.2008 20:00:18   
limma
Pa še par Nežinih fotk

moja prva irokeza user posted image
user posted image

moj mali prijateljček...
user posted image

user posted image

mamiiiii, nehaj, mene že trebušček boli, ker se tako smejim user posted image
user posted image

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
1.11.2008 20:15:59   
dašabina
IZVIRNO SPOROČILO: ljubljana

dašabina 7 postov za povrstjo to je pa že monologu podobnouser posted image user posted image user posted image   ja se zgodi če človk ne more spat. BTW super slikce.  hvalauser posted image

Pa sem šelče sedaj opazila da mam  user posted image user posted image user posted image  bravo jaz user posted image
bravo, bravo,  jaz pa šibam proti 4user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
1.11.2008 20:18:39   
ljubljana
katarinas to je moja službena uniforma v kateri sem v pisarni, zraven pridejo še maskirne hlače in srajca. Ta lepo elegantno imam pa samo za ne kakšne posebne dogodke. Pa lani poleti je bila ukazana.

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
1.11.2008 20:19:32   
ljubljana
Danes smo šli pa po temi na sprehod, se je moj pohecal, da smo kot vampirji ker se vedno tako dolgo ven spravljamo, da smo potem zunaj šele ko se stemni.

Copati: san pri marčevkah jih bo naročala, če katero še zanima.

< Sporočilo je popravil ljubljana -- 1.11.2008 20:25:32 >

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
1.11.2008 20:27:16   
ljubljana
limma tvoja Neža je pa prekrasna.

Neposredna povezava do sporočila: 3860
1.11.2008 20:29:39   
dašabina

Danes smo šli pa po temi na sprehod, se je moj pohecal, da smo kot vampirji ker se vedno tako dolgo ven spravljamo, da smo potem zunaj šele ko se stemni.

Copati: san pri marčevkah jih bo naročala, če katero še zanima.
a te naše copatke in katere marčevke - letnik mislim... jaz bi še ene, sm vidla pri Žanu pa so mi zelo všeč....

BTW kdaj se dobimo D+BK?user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

Neposredna povezava do sporočila: 3861
1.11.2008 21:01:35   
mml
Čer,

bom čisto kratka...

Manca je danes zakuhala na 39°C in je za nikamor...upam, da bo jutri kaj boljše. Sedaj pa seveda čakam, če bo Matic tudi zakuhal ali jo bo odnesel brez vročine...no bomo videli...

Lana še enkrat vse najboljše
user posted image

limma Neža je res pravi cukrček user posted image

lunca upam, da ste že iz najhujšega user posted image

službena oblačila...jaz sem tudi po principu ljubljane samo v drugih barvah, moja službena obuvala so pa nekaj na temo user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj grem pa zložit stvari iz sušilca, po tem pa spravit Manco spat, kar bo cel podvig, ker je prej zaradi vročine oddremala eno konkretno kitico...no ja bo že kako user posted image

Mirno in lepo noč vsem

user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
1.11.2008 21:12:08   
mala pikica

Mi smo tudi bili včeraj in danes v temi na sprehodu, smo hodili na pokopališče gledat lučke. Pa imam obutek, da se je Gašper kar malo bal v temi user posted image

1.user posted image Zanima me, kako krotite jezo vaših malčkov. Jaz upam, da ni samo naš Gašper tako hitre jeze. Če mu namreč vzamem kakšno stvar, tako joka, da je joj. In če ga v tem joku ne vzamem na roke, kar cepeta z nogicami user posted image user posted image user posted image user posted image

2.user posted image Kako pa vas kaj ubogajo? Če hočem Gašperju dopovedat, da česa ne sme, preprosto vse presliši, kot da ne govorim njemu user posted image Ko pa zasliši moški glas, pa takoj pogleda user posted image

Vidim, da bo treba poprijeti za kakšno knjigo o vzgoji, kajne user posted image

Sicer pa imam še na zalogi.... user posted image

3.user posted image Kaj po kopanju mažete vaše sončke s kakšno kremo, mlekom, oljem ali kaj podobnega? Jaz imam še vedno navado, da ga tako na hitro po celem telesu namažem kar z niveo soft, še iz časov, ko je imel zelo suho kožo.

4.user posted image Jaz imam občutek, da Gašperjevi spodnji enki rasteta nekoliko postrani, obe navznoter. Kaj je katera opazila kaj podobnega ali vsem rastejo zobki lepo ravno?

Tako... Zaenkrat sem vam dala dovolj dela user posted image Bom pa se še sigurno kaj spomnila user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

Neposredna povezava do sporočila: 3863
1.11.2008 21:14:06   
mala pikica
Manca user posted image user posted image user posted image

limma
Neži pa je res cukrček od cukrčka user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3864
1.11.2008 21:25:49   
majra

Mi smo tudi bili včeraj in danes v temi na sprehodu, smo hodili na pokopališče gledat lučke. Pa imam obutek, da se je Gašper kar malo bal v temi user posted image

1.user posted image Zanima me, kako krotite jezo vaših malčkov. Jaz upam, da ni samo naš Gašper tako hitre jeze. Če mu namreč vzamem kakšno stvar, tako joka, da je joj. In če ga v tem joku ne vzamem na roke, kar cepeta z nogicami user posted image user posted image user posted image user posted image
zaenkrat še nimamo teh problemov, HB. Mislim, da ji vse preveč popuščam in ne dajem povoda za jezo user posted image

2.user posted image Kako pa vas kaj ubogajo? Če hočem Gašperju dopovedat, da česa ne sme, preprosto vse presliši, kot da ne govorim njemu user posted image Ko pa zasliši moški glas, pa takoj pogleda user posted image
Katja se smeji in me gladko ignorira. Če jo kličem tudi ni nobenega odziva, mogoče trzne na peto, šesto user posted image  Če jo pokliče kdorkoli drug, se pa takoj obrne.
Vidim, da bo treba poprijeti za kakšno knjigo o vzgoji, kajne user posted image

Sicer pa imam še na zalogi.... user posted image

3.user posted image Kaj po kopanju mažete vaše sončke s kakšno kremo, mlekom, oljem ali kaj podobnega? Jaz imam še vedno navado, da ga tako na hitro po celem telesu namažem kar z niveo soft, še iz časov, ko je imel zelo suho kožo.
2-3x na teden jo namažem z olivnim oljem
4.user posted image Jaz imam občutek, da Gašperjevi spodnji enki rasteta nekoliko postrani, obe navznoter. Kaj je katera opazila kaj podobnega ali vsem rastejo zobki lepo ravno?
Nam rastejo ravno, sem pa to opazila pri potencialnem zetu

Tako... Zaenkrat sem vam dala dovolj dela user posted image Bom pa se še sigurno kaj spomnila user posted image

Limma, Neža je pa takooooo lepa.

Neposredna povezava do sporočila: 3865
1.11.2008 21:30:19   
Intruder24
limma lepe slikice user posted image

manca user posted image
alfabeta super barva...mi je tudi ta všeč user posted image

mala pikica
1. jaz Vida dam na ignore, ko se jezi in začne na polno dret, ker kaj ni po njegovem...to že počne kakšen mesec...velikokrat mu preusmerim pozornost kam drugam, ker je res mimo!!!!

2. mene Vid še ne uboga, razen če se zaderem..drugače sploh ne trzne...to sem ugotovila, ko sem se zadrla, ko je bil tik nad tem, da na sebe prevrže eno stojalo...

3. jaz Vida po kopanju in tuširanju še vedno mažem z olivnim oljem in nikoli ni imel izpuščajev.

4. še ne morem odgovorit, ker imamo samo enega mičkenega.

morem it!

Radi se mejte!

Neposredna povezava do sporočila: 3866
1.11.2008 21:36:35   
piškamiška
Hvala mala pikica in klepetka za svečko za našega user posted image .user posted image

Matic zate 10ka13lm

Neposredna povezava do sporočila: 3867
1.11.2008 21:44:57   
majra
Alfabeta, super barva.

Mala pikica, lep avatar. Pa sploh ne vemuser posted image , če je nov, ampak mi je sedaj v uč padeluser posted image

(odgovor članu piškamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
1.11.2008 21:47:11   
mala pikica
Še malo slikovnega materiala user posted image

TA ŠE JE IZ ČASA BOLNICE
user posted image

MALI SMEJKO 1.
user posted image

MALI SMEJKO 2.
user posted image

BREZ KOMENTARJA user posted image
user posted image

KO MAMI KAJ NE DOVOLI...
user posted image

ATI, NE ME VEČ ŽGEČKAT!
user posted image

MOJ SONČEK V VSEJ SVOJI VELIČINI user posted image
user posted image

(odgovor članu piškamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
1.11.2008 21:49:30   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: majra

Mala pikica, lep avatar. Pa sploh ne vemuser posted image , če je nov, ampak mi je sedaj v uč padeluser posted image

Pravkar narejen user posted image Hvala! Sem te že hotela večkrat vprašat, kako to, da ti nimaš Katje v avatarju?

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
1.11.2008 21:59:38   
Alfabeta

IZVIRNO SPOROČILO: majra

Pravkar narejen user posted image Hvala! Sem te že hotela večkrat vprašat, kako to, da ti nimaš Katje v avatarju?

mala pikica res lep avatar! Glede majrinega avatarja sem pa tudi jaz že parkart hotla prašat

Neposredna povezava do sporočila: 3871
1.11.2008 22:13:21   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
V nasprotnem primeru pa se bom naslednjič pridružila D+BK zasedbi,

Malo sem zlobna.....ampak upam da bodo štrajkale, da ti izpolniš tole kar si reklauser posted image user posted image user posted image

al smo lahk ponosne, aneda, k se tako hitro zmenmo....user posted image user posted image  ti sam prid, sej naša Sunny je šla  tud v Ljubljano user posted image user posted image user posted image

Tako tako, ti kar pridi. Naslednjič smo pri meni.

zakaj pa SUnny nič ne napiše... upam, da nisi jezna....sej greš še lahk u Lublana...user posted image user posted image

dašabina hvala za dovoljenje user posted image user posted image user posted image  Se mi včeraj nekako ni dalo pisat, mam tud take dneve.

sem pa šla zdajle na aktivne uporabnike in bi me skoraj kap: trenutno na forumu 304 registrirani in 1922 neregistriranih....user posted image user posted image user posted image  pregleduje portal... too much....

user posted image   dašabina ful dobre fotke, še posebaj tiste pod vodo...špica.  ljubljana user posted image za user posted image user posted image user posted image .  Alfabeta lep avatar.  mala pikica tvoj je tudi lep.  Lunca za celo družino user posted image user posted image user posted image user posted image .  
IZVIRNO SPOROČILO: limma
V bistvu je mogoče res boljše zdaj, ko smo še v formi glede neprespanih noči, plenic, dojenje, jokca stokca, itd. user posted image Sunny, a ni zanimivo razmišljanje? Je za razmislit, ne? user posted image
Zanimivo, zanimivo...pri nas smo zdaj v neki čudni situaciji, ko user posted image pravi, da je Neja dost. user posted image  Včasih sva pa razpravljala 2 ali 3.user posted image   katee dobri čevlji, samo meni to ne leži. Se ubijem, če jih samo v vrečki nesem. Jaz prisegam na flat. user posted image    
IZVIRNO SPOROČILO: anitav
Martinca kako je bilo na slačifantih? Jaz sem tudi enkrat bila v NM s prijateljicami in so bli prav fajni za pogledat!
Potem sva bili pa "skupaj". Meni je bilo tudi ful fajn, sem se tako nasmejala in razdrla. user posted image   Lana user posted image za plazenje.  katarinas kakšen posrečen avatar.  Lunca ampak čevlje si mi pa pred nosom snela...točno te sem gledala. Še dobro, da sva vsaka na svojem koncu Slovenije. user posted image   katee fajn se imej, pa glej da ne boš tigra s seboj domov vlekla.  
BTW kdaj se dobimo D+BK?user posted image
Predlagam 13. ali pa 14. november ob 10.00.  Bom tole kar poslala, da ne bo predolgo.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
1.11.2008 22:17:05   
Alfabeta
sunny, meni datum ustrezauser posted image , ura pa tud

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
1.11.2008 22:21:59   
Sunny Morning

Jaz imam prenosno posteljico namesto stajice in če ne gre "zlepa" jo pa noter dam in kar pustim, da se dere. Me bo požrla, če ji ne bom pokazala, da sem jaz glavna.

Jaz sem že skoraj obupala z dopovedovanjem, ker me tudi ne upošteva. Moja mami jo samo pogleda pa vse razume. user posted image

Jaz jo skoraj vsak dan namažen z Mustelinim losijonom.

Tukaj ti pa ne morem pomagat, ker sta naši kar lepo ravni. Svetovat ti pa tudi ne znam kaj naredit...mogoče it do zobozdravnika. user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

Neposredna povezava do sporočila: 3874
1.11.2008 22:29:01   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: katee

user posted image

katee,to pa boš fina ko jih dobiš!!In upam,da si danes šla ven in se imaš skrajno lepo!!Škoda da nisi kje bližje meni doma,bi šli 1x kam skupaj uživat. Upam,da tigra jutri ne bo...ali pač??user posted image

intruder,zelo izviren avatar.Mi tudi nismo imeli buče,ker so bile vse zgodaj in vse potolčene od toče,tako da tudi kupili nismo nobene,pa bomo drugo četo poskusili pregnati kakšno čarovnico.Škoda da ne prideš na srečanje,no mogoče pa bo kateri drugi dan in boš lahko.

Na pokopališču smo bili,prižgali nekaj svečk,rekli kakšno besedo z znanimi,ki smo jih srečali in domov.Potem pa na obisk in zdaj smo prišli,Klemna sem HB že preden šmo odpeketali na obisk skopala,ker mi je revček itak v avtu nazaj grede zaspal,tako da ga nisem nič več motila (tudi zobkov nismo umivali) in ga dala ajat kar v majčki in štramplih(žabah).Jedel pa je palačinko in potem dobi še flaško,če jo bo seveda hotel.

mala pikica,lep avatar,kakor zmeraj,Gašper je že pravi fantalin.

Uboganje-mene Klemen skoraj ne uboga,samo ko rečem,da ne sme nekaj ve,kaj mislim in se smehlja,pa vseeno poskuša kaj naredit kar ne sme,ampak to se mu zdi vse smešno.
Jeza-Klemen ni preveč jezen tip,ampak če mu kaj vzamem,mu tudi ni prav in joka,tako da mislim,da je to kar normalno pri tej starosti naših malčkov.
Po kopanju-ja,jaz ga namažem vsak dan,včasih s kremo od Nivee oz.mlekom,včasih z oljem,kakor na začetku,kremica za ritko obvezna.
Zobki-nisem opazila nobenih posebnosti,mogoče se ti samo dozdeva.Ko bodo prišli stalni,takratz bom pa pozorna...Mislim,pa da so mlečni dokaj lepi pri vseh malih otrocih.
Slike-krasne!!

Mene tudi moški,ki se slačijo ne pritegnejo,vse skupaj mi je nekoliko ped...,no ne vem,nekako jim ne paše takšno obnašanje.Pa saj nisem za luno in sem za vse take in podobne zadeve,ampak tole so mi pa res bolj ženske stvari,ker se dogajajo že dosti časa,tile moški pa se mi ne zdijo primerni za nekakšno počasno in seksi slačenjeuser posted image .Imam raje res prave moške,ki imajo na riti kavbojke...user posted image

klepetka,no saj je bil že čas da si se zamislila nad sabo in svojo površnostjouser posted image , mislim no,kaj pa si ti počela,to pa že presega vse meje...user posted image Pa saj smo te vse razumele,samo malo bolj počasi moramo brati,pa gre.In bravo Lana za tvoje plezalne vaje.user posted image

Tudi jaz prižgem svečko za Ajšo in Matica...

user posted image user posted image

koala,evo smo že tri za čvek...

martinca,kaj pa si se ga napila in zdaj imaš glavoboluser posted image

katarinas,res dober avatar,sem se kar malo nasmejala,ko sem ga zagledalauser posted image

Alfabeta,meni je bila tista barva prej po pravici povedano res bolj všeč,saj ta je tudi dibra,ampak tista pa je bila res odštekana.

limma,Neži pa prava lepotička na slikicah kakor vedno,res je sladka.

dašabina,še malo ja pa  user posted image user posted image user posted image user posted image !

mml,upam,da Manci vročina kmalu mine in da ozdravi!user posted image

:))

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?