klepetka
|
Dober dan! sem pekla ene take dobre štručke, da vam morem recept pol napisat, če bo katera probala, ekr so res dobre. SEm mogla recept testirat .Evo , še foto dokumentacija; katee in mml, če sta "ZA " v petek, potem z veseljem. Gibala pa se bom, tisto ta uradno, v centru, potem po 9. uri bolj sproščujoče gibanje( nakupovalno in pasenje firbca ) pa bo sledilo v BTC&okolici .Bosta povedali kak oin kaj, ok?Bom pa sama šla, brez Lane.Sicer sem jo mislila sabo vzet, ekr me ne bi nič motila, amapk ker se je že mami ponudila za varuško pa tud ok. mml meni bi ta ura super odgovarjala. Drugače pa za prespane noči. Naj tako tud ostane. Pa pridna sta vidva z Maticem, ko takole pridno nabirata kondicijo . To, kar se t ije pa narediolo glede zamenjave dnevov; meni se je to že velikokrat .Tako da nisi edina triš, upam da je Matic boljše in ni več bruhal. Aha, vidim da je že bolje. Revček bogi, akj je prestajal ponoči. martinca, vrata montirana? Super za nove prostore, boste res imeli veliko prostora katee, upam in želim ti , da ta vpliv lune kmalu popusti .In res je, kot pravi TRIŠ, kdor se ima rad, se mora tud kdaj skregat.Pa eno zate, za boljše počutje. intruder, kako lepo pesmico imaš v podpisu .JE iz knjige kuharice Emilije , kajne? In drugače? znosno? koala, za Aleksov nosek limma, kako sta pa vidve, zdaj ko "samevata"?Neži fejst pogreša atija? Se še vedno puli za monitor?Saj bo, še malo pa bo doma, kajne lusa, polno za Dašo, da prežene ta zoprni kašelj. In upam da bo nocojšnja noč bolj prijazna tako do nje kot do vas i n kašelj ne bo prehudo moteč. golobček, tud vam želim glede noči enako . Saj tale luna bo menda kaj popustila . Pri nas pa tokratna najbolj Domna meče . lutriopan, za Kajine mere koala, tole glede grizenja; jaz mislim, da z nazaj ugriznit ne boš dosegla nič.Mislim pa, da je tole samo obdobje. Čeprav mi je tale izjava malo čudna, da ga je trea nazaj..al sem pa jaz čudna.Ne vem, pri naši otrocih, predvsem pri M. in D. največ dosežem na lep način. Ker če hočem kaj na silo ali bolj na grobo, ni učinka. nana, iamm ja, ji ga bom poslala.Samo za njeno zdravstveno stanje potem jaz ne odgovarjam . Tako, na grobo sem obdelala