Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Bi katera priskočila na pomoč? 7.9.2008 17:28:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. nism ukazala, sam pomagam ti da boš lažje našla kar iščeš A ti si že dobila kar si iskala, da si vsa v povojih?
|
|
|
|
RE: Bi katera priskočila na pomoč? 7.9.2008 17:29:59
|
|
|
|
pikicao.
|
ja batine od mojga
|
|
RE: Bi katera priskočila na pomoč? 7.9.2008 17:30:31
|
|
|
|
f2m2
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikicao. nism ukazala, sam pomagam ti da boš lažje našla kar iščeš Ni problema. Tudi jaz imam predlog zate. Preberi ali oglej si tole: http://www.kd-sticna.si/Default.aspx?tabid=122 ... Držim pesti, da se boš v kakem liku prepoznala
|
|
|
|
RE: Bi katera priskočila na pomoč? 7.9.2008 17:30:55
|
|
|
|
Kamikaza
|
A na takmu forumu se moja baba zadržuje al kva? Ji bom jst to mau prepovedu, ja.
|
|
RE: Bi katera priskočila na pomoč? 7.9.2008 17:32:09
|
|
|
|
f2m2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kamikaza A na takmu forumu se moja baba zadržuje al kva? Ji bom jst to mau prepovedu, ja. Eni so tako prepričani v to, da je svet skrojen po njih, da še za svoje partnerje ne vedo, kje se zadržujejo (recimo rr) in kaj počnejo (recimo skok čez plot).
|
|
|
|
RE: Bi katera priskočila na pomoč? 7.9.2008 17:33:22
|
|
|
|
Kamikaza
|
Jst točno vem da je moja baba na ringaraji, sam nism pa vedu, da je tolk zmešan folk tle. Sm mislu da je ona edina. Koga pa ona kresne poleg mene, pa točno vem. Tko, kt ona zame ve, katero jst nabrišem. Tolk o morali.
|
|
RE: Bi katera priskočila na pomoč? 7.9.2008 17:34:15
|
|
|
|
f2m2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kamikaza Jst točno vem da je moja baba na ringaraji, sam nism pa vedu, da je tolk zmešan folk tle. Sm mislu da je ona edina. Koga pa ona kresne poleg mene, pa točno vem. Tko, kt ona zame ve, katero jst nabrišem. Tolk o morali. Ni letelo direkt nate...
|
|
|
|
RE: Bi katera priskočila na pomoč? 7.9.2008 17:34:47
|
|
|
|
pikicao.
|
ojej klanjam se ti ja sm se nasla, kr ivan cankar bom
|
|
RE: Bi katera priskočila na pomoč? 7.9.2008 17:35:09
|
|
|
|
Kerensa*
|
Ej, stari, zdej si se pa "malo" preveč razpisal... MARŠ DOL Z RR!
|
|
|
|
RE: Bi katera priskočila na pomoč? 7.9.2008 17:39:10
|
|
|
|
Kamikaza
|
Ja a zdej bom mogu ceu forum prebrt da bom vedu kva si ti tle povedala in kva ne al kaj? Misl si. Sej si mi sama rekla, nej grem pogledat.
|
|
RE: Bi katera priskočila na pomoč? 7.9.2008 17:40:12
|
|
|
|
Kerensa*
|
Pospravi se dol, drgač pridm do tebe.
|
|
|
|
RE: Bi katera priskočila na pomoč? 7.9.2008 17:41:57
|
|
|
|
Kamikaza
|
A dej no kt da se ti da iz pojstle ustat no. Tm bod k si pa mir dej.
|
|
RE: Bi katera priskočila na pomoč? 7.9.2008 17:43:21
|
|
|
|
Kerensa*
|
Da se ne bo tvojemu računalniku kej zgodilo "slučajno", "dragi".
|
|
|
|
RE: Bi katera priskočila na pomoč? 7.9.2008 17:45:02
|
|
|
|
Kamikaza
|
Da nau "slučjn" wireless nehu delat, "draga".
|
|
RE: Bi katera priskočila na pomoč? 7.9.2008 17:46:30
|
|
|
|
pijja
|
Pa vi ste jao.. majke mi....
|
|
RE: Bi katera priskočila na pomoč? 7.9.2008 17:47:30
|
|
|
|
Kerensa*
|
Ja saj sem mu lepo rekla, naj zgine dol... kaj pa piše, kar mu ni treba in kar ga ni nihče prosil... eto, vidiš, kako "vzgojenega" moža imam...
|
|
|
|
RE: Bi katera priskočila na pomoč? 7.9.2008 17:48:18
|
|
|
|
pijja
|
IZVIRNO SPOROČILO: macka22 Pozdravljene mlade dame spet sem med vami,ej ti z problemom,najbol da jest pridem porihtam zadevo in grem da se ta kolobocija neha mA NE NO JEST BI SE ŠE SMEJALA...ups črke
|
|
RE: Bi katera priskočila na pomoč? 7.9.2008 17:52:53
|
|
|
|
pijja
|
IZVIRNO SPOROČILO: f2m2 IZVIRNO SPOROČILO: pijja A ti bi to sedaj prvič prakticirala...ali si že poskusila? kolikokrat si pa bila noseča,ali to izvajaš po vsakem porodu,al kako Kaj pa ljubosumje,ko bi gledala partnerja z drugo,ali pač nisi ljubosumna.Kaj pa če bo partnerju zadišala tuja frčafela pa te bo zaradi tega zapustil? Kako se boš pa potem odzvala? hihihi ....konkretno pa nisi odgovorila,kajneda..... kar se tiče moške duše jo poznam toliko ,kolikor jo želim spoznati Očitno zelo slabo razumeš moško dušo:) Običajno k drugim farjlam za vedno odfrčijo tisti, katerih žene so pretirano ljubosumne in posesivne. Če pa so poleg tega še dovolj stroge in imajo dovolj niti v rokah, sicer tipčki ne odfrčijo formalno, ampak to počnejo na skrivaj
|
|
RE: Bi katera priskočila na pomoč? 7.9.2008 17:54:05
|
|
|
|
pijja
|
|
|
RE: Bi katera priskočila na pomoč? 7.9.2008 19:03:28
|
|
|
|
silvya
|
IZVIRNO SPOROČILO: f2m2 IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Po sebi?... ali morda po vseh ostalih na RR, ki so se ti sploh javile na temi (oz. se ji prišle smejat)? Tista, ki ima resne namene, se skoraj zagotovo ne bo javljala tule na forum - saj ste moralistke preveč podobne slonu v trgovini s porcelanom. Kaj se pa dogaja v ozadju (zs) pa ve tako ali tako ne boste izvedele, ker mi na kraj pameti ne pade, da bi o tem poročala na forumu. Že maš zasut kaslc?
|
|
|
|
RE: Bi katera priskočila na pomoč? 7.9.2008 20:22:27
|
|
|
|
macka22
|
IZVIRNO SPOROČILO: silvya IZVIRNO SPOROČILO: f2m2 IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Po sebi?... ali morda po vseh ostalih na RR, ki so se ti sploh javile na temi (oz. se ji prišle smejat)? Tista, ki ima resne namene, se skoraj zagotovo ne bo javljala tule na forum - saj ste moralistke preveč podobne slonu v trgovini s porcelanom. Kaj se pa dogaja v ozadju (zs) pa ve tako ali tako ne boste izvedele, ker mi na kraj pameti ne pade, da bi o tem poročala na forumu. Že maš zasut kaslc? Ja če ma poznam dobrga kleparja.Aja sori sm mislila razsut kaslc?
|
|
|
|
RE: Bi katera priskočila na pomoč? 7.9.2008 20:36:50
|
|
|
|
Anonimen
|
f2m2 upam,da se ti javi katera,da tvoj mož spozna boljšo od tebe..
|
|
|
|
RE: Bi katera priskočila na pomoč? 7.9.2008 20:58:18
|
|
|
|
Kerensa*
|
Vsaj kakšno tako, ki pri seksu uporablja kaj več od ene luknje med nogama... oz. te niti ne uporablja - samo ponudi jo v uporabo... eh, kakšno uporabo... kot nadomestilo kante za smeti... ker jajca si lahko tip nenazadnje izprazni tudi tja... ne bo bistvene razlike.
|
|
|
|
RE: Bi katera priskočila na pomoč? 7.9.2008 21:41:26
|
|
|
|
Jerneja_
|
Ker portal RR ni portal za posredovanje spolnih uslug temo zaklepam!
|
|
|
nosečnosttanjusiAli se ozirate na delodajalca, oz. svoje delo ko načrtujete nosečnost?da (
26%)
ne (
74%)
Število vseh glasov: 243Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!