|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bi katera priskočila na pomoč?
7.9.2008 1:07:14   
f2m2
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Sicer pa je tvoj od dolgega časa in čakanja na odgovore najbrž tako ali tako že zaspal. Tako, da želim tudi tebi lahko noč....pa sanjaj kaj....npr. o "žrtvi" na RR-ju...

Saj ni nujno nocoj :) Ko bo - ce pac bo :)

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 26
7.9.2008 4:04:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: f2m2

Ker sem po porodu, se ne morem imeti spolnih odnosov. Si pa moj tip ze ful zeli in bi mu rada malo pomagala... a bi se bila katera pripravljena "zrtvovati"?

Ce je katera za, naj mi pise na zs.

OMG.. a je tak bebo, da si sam še ene za poseksat ne najde, da mu jo moraš ti iskat. user posted image  user posted image

(odgovor članu f2m2)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
7.9.2008 6:41:48   
Kerensa*
Čakaj no malo, no... pomoč je eno, nategnit nekoga, za kogar se ti pa niti ne sanja, kdo je in kakšen je, je pa drugo... a boš, hudič babji, vsaj njegovo fotko pokazala al' se pričakuje, da bomo na oglede hodili?... in kako si ti to predstavljaš?... "Ej, dragi, na RR sem ti našla eno, ki ti je pripravljena dati noge narazen, da se boš lahko izpraznil vanjo, ker se vame ne moreš - pride ob 18-ih"... in kaj potem - pozvonim ob 18-ih, tvoj tip mi odpre vrata:"A ti si tista, ki si prišla, da jo pof*kam?"... saj še pokimat ne moreš, hudiča... razumem dvojčke, trojčke in kvadriljončke, ampak tole... mamma mia (ta izraz je zdaj popularen, zaradi filma)... zakaj neki se mi zdi, da si ga bo tvoj še en čas d*kal?... by the way - a imaš ti samo pi*do al'...?

(odgovor članu f2m2)
Neposredna povezava do sporočila: 28
7.9.2008 7:57:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

.....ker zavračam dejstvo da ženske kot ti obstajajo

Torej bi v takem primeru lahko rekli, da so od Boga poslane?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
7.9.2008 8:18:57   
oka
user posted image   Pa tvoj ve za tole tvojo akcijo, al bo presenečenje? 

(odgovor članu f2m2)
Neposredna povezava do sporočila: 30
7.9.2008 8:39:47   
Bety upa
Vzodna in zahodna kultura......medseboj se zelo razlikujeta že od nekdaj...

Na vzhodu ni greh in ponižanje, če tvoj moški gre seksati z drugo žensko. To je za njihovo razumevanje samo telesni užitek. Na Japonskem si ženske celo dovolijo izbirati svojim moškim privlačno žensko, ki ga bo zadovoljila.....

Dejansko cel Vzhod ima čisto drug pogled na seks in ljubezen, na zakon in prevaro...

Po muslimanskem zakonu, vsak moški lahko ima do 4 žene, za katere je dolžan skrbeti. Žene naj ne bi delale, temveč je njihova naloga vestno skrbeti za otroke in moža. Te ženske, matere.... ne poznajo občutka ljubosumlje. Zelo dobro funkcionirajo in se razumejo s drugimi ženami.

Vmesni prostor med zahodom in vzhodom pa je območje Balkana. Tam pa moški na skrivaj imajo več žena. Žene so ljubosumne.

In tako naprej....Da ne filozofiram....

Ta proces globalizacije pa je prinesel mešanje kultur, mnenj, navad.....

Ne čudite se nobeni stvari. Nekje je ravno to normalno dejanje....

(odgovor članu oka)
Neposredna povezava do sporočila: 31
7.9.2008 8:57:41   
pijja
Dej ga na dražbo...ups saj si ga že user posted image

Takšni, kot smo bili včeraj, nismo danes in tudi jutri ne bomo

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 32
7.9.2008 10:40:39   
Rožica I
IZVIRNO SPOROČILO: Bety upa

Na Japonskem si ženske celo dovolijo izbirati svojim moškim privlačno žensko, ki ga bo zadovoljila.....
Dejansko cel Vzhod ima čisto drug pogled na seks in ljubezen, na zakon in prevaro...

--------------------
Ja, po moje je ena rešitev user posted image . Pejta mal na Japonsko za kak podaljšan vikenduser posted image  user posted image ..

ROŽICA

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 33
7.9.2008 10:56:17   
tanikaa
A se gremo igrico, saj ni res, pa je? user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 34
7.9.2008 11:00:20   
silvya

Svet ne gre v k***... jaz resno sprasujem. Pa tudi misel na to me kar rajca. Ne vem zakaj ste nekatere tako zelo zadrgnjene... 

Ne zadrgnjene, pač pa zdrave pameti. user posted image

(odgovor članu f2m2)
Neposredna povezava do sporočila: 35
7.9.2008 11:31:29   
mojamura
hm....kot ti je Marogica že napisala, da si zgrešila forum oz. portal. meni je vseeno kakšno spolno usmerjenost ima nekdo, če žena želi, da se njen moški zadovolji z drugo, ker pač ona iz zdravstvenih razlogov ne more, so be it.

dokler mene ne posiljuje nekdo s svojimi načeli se držim sledečega

live and let live

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 36
7.9.2008 11:35:56   
Anonimen
Si pa moj tip ze ful zeli in bi mu rada malo pomagala... a bi se bila katera pripravljena "zrtvovati"?

A prijateljice nimas nobene v blizini...glede na to, da se vsaj obicajno druzimo s podobno mislecimi?

(odgovor članu f2m2)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
7.9.2008 11:39:21   
Rožica I
Po moje, da se prjateljcam več ne da user posted image !

ROŽICA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
7.9.2008 11:49:50   
issa
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I

Po moje, da se prjateljcam več ne da user posted image !

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  uf temu sem se pa zdaj nasmejala!!!!

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 39
7.9.2008 11:58:11   
pijja
[quote]Ker sem po porodu, se ne morem imeti spolnih odnosov. Si pa moj tip ze ful zeli in bi mu rada malo pomagala... a bi se bila katera pripravljena "zrtvovati"?

A ti bi to sedaj prvič prakticirala...ali si že poskusila? kolikokrat si pa bila noseča,ali to izvajaš po vsakem porodu,al kakouser posted image  Kaj pa ljubosumje,ko bi gledala partnerja z drugo,ali pač nisi ljubosumna.Kaj pa če bo partnerju zadišala tuja frčafela pa te bo zaradi tega zapustil? Kako se boš pa potem odzvala?

No ampak res ,čisto resno sprašujem user posted image

Takšni, kot smo bili včeraj, nismo danes in tudi jutri ne bomo

(odgovor članu f2m2)
Neposredna povezava do sporočila: 40
7.9.2008 12:26:41   
Little Butterfly

Ker sem po porodu, se ne morem imeti spolnih odnosov. Si pa moj tip ze ful zeli in bi mu rada malo pomagala... a bi se bila katera pripravljena "zrtvovati"?

Ce je katera za, naj mi pise na zs.

Punca, sorry, ampak jaz se tudi sprašujem, ali nas ti malo zafrkavaš al kaj?
Daj uporabi malo svoje domišljije, malo roke in še kaj druga, da bo lažje počakal na spolne odnose in ga tako zadovoljiš, ne moreš pa svojega tipa ponujat kot na dražbi. Zdaj ali ti je čisto vseeno kaj dela, ali ga sploh nimaš rada in ti je vseeno koliko jih še ima zraven tebe... Ne vem, meni je to vse skupaj prav čudno! user posted image
Daj imej sama sebe malo bolj rada in ne ponujaj fanta, ki bi naj bil samo tvoj, ostalim dekletom.

(odgovor članu f2m2)
Neposredna povezava do sporočila: 41
7.9.2008 12:29:06   
Anonimen
Cenen način pridobivanja "prijateljic". Trakec si spremeni.

(odgovor članu f2m2)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
7.9.2008 12:50:32   
Anonimen
pojdi na kupid.com ali smokva.com (tam ti ne bodo nič moralizirali, še ponujalči se ti bodo)
pa se tam logiraj in tam išči, ker tuki ne verjamem da boš kaj našla

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
7.9.2008 13:52:55   
Naja30
Avtorica posta, super kost si vrgla! Upam, da se bom še smejala na tale račun! user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
7.9.2008 14:49:47   
nizy
kar naj malo počaka , bo potem bolj zagret user posted image  user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 45
7.9.2008 14:52:15   
nizy
aja , kaj bi medtem ti delala user posted image jaz nevem če bi user posted image privoščla drugi , se raj ločim .

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 46
7.9.2008 16:38:45   
f2m2
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

"Ej, dragi, na RR sem ti našla eno, ki ti je pripravljena dati noge narazen, da se boš lahko izpraznil vanjo, ker se vame ne moreš - pride ob 18-ih"... in kaj potem - pozvonim ob 18-ih, tvoj tip mi odpre vrata:"A ti si tista, ki si prišla, da jo pof*kam?"...

Ne samo da moraliziraš, tudi domišljije nimaš...

Če je pa katera resna pa kar na zs. Bom že tam predstavila podrobnosti :)... Odprta sem tudi za predloge.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 47
7.9.2008 16:40:03   
f2m2
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
OMG.. a je tak bebo, da si sam še ene za poseksat ne najde, da mu jo moraš ti iskat. user posted image  user posted image

Raje vidim, da mu jo izberem jaz, kt da si jo sam. Ker potem bo veselje obojestransko user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 48
7.9.2008 16:41:55   
f2m2
IZVIRNO SPOROČILO: pijja
A ti bi to sedaj prvič prakticirala...ali si že poskusila? kolikokrat si pa bila noseča,ali to izvajaš po vsakem porodu,al kakouser posted image  Kaj pa ljubosumje,ko bi gledala partnerja z drugo,ali pač nisi ljubosumna.Kaj pa če bo partnerju zadišala tuja frčafela pa te bo zaradi tega zapustil? Kako se boš pa potem odzvala?

Očitno zelo slabo razumeš moško dušo:) Običajno k drugim farjlam za vedno odfrčijo tisti, katerih žene so pretirano ljubosumne in posesivne. Če pa so poleg tega še dovolj stroge in imajo dovolj niti v rokah, sicer tipčki ne odfrčijo formalno, ampak to počnejo na skrivaj user posted image

(odgovor članu pijja)
Neposredna povezava do sporočila: 49
7.9.2008 16:43:07   
f2m2
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Si pa moj tip ze ful zeli in bi mu rada malo pomagala... a bi se bila katera pripravljena "zrtvovati"?

A prijateljice nimas nobene v blizini...glede na to, da se vsaj obicajno druzimo s podobno mislecimi?

Ej, prijateljic nikoli ne mešam v take zadeve. Ena "higijena" pa že mora biti... :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

umivanje zob
varuška mb

Kolikokrat na dan otroku umivate zobe (oz. si jih otroci sami)?

manj kot 1x na dan (11%)

1x na dan (34%)

2x na dan (48%)

3x na dan (5%)

bolj pogosto (2%)

Število vseh glasov: 351

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!