Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Bi katera priskočila na pomoč? 7.9.2008 1:07:14
|
|
|
|
f2m2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica Sicer pa je tvoj od dolgega časa in čakanja na odgovore najbrž tako ali tako že zaspal. Tako, da želim tudi tebi lahko noč....pa sanjaj kaj....npr. o "žrtvi" na RR-ju... Saj ni nujno nocoj :) Ko bo - ce pac bo :)
|
|
|
|
RE: Bi katera priskočila na pomoč? 7.9.2008 4:04:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: f2m2 Ker sem po porodu, se ne morem imeti spolnih odnosov. Si pa moj tip ze ful zeli in bi mu rada malo pomagala... a bi se bila katera pripravljena "zrtvovati"? Ce je katera za, naj mi pise na zs. OMG.. a je tak bebo, da si sam še ene za poseksat ne najde, da mu jo moraš ti iskat.
|
|
|
|
RE: Bi katera priskočila na pomoč? 7.9.2008 6:41:48
|
|
|
|
Kerensa*
|
Čakaj no malo, no... pomoč je eno, nategnit nekoga, za kogar se ti pa niti ne sanja, kdo je in kakšen je, je pa drugo... a boš, hudič babji, vsaj njegovo fotko pokazala al' se pričakuje, da bomo na oglede hodili?... in kako si ti to predstavljaš?... "Ej, dragi, na RR sem ti našla eno, ki ti je pripravljena dati noge narazen, da se boš lahko izpraznil vanjo, ker se vame ne moreš - pride ob 18-ih"... in kaj potem - pozvonim ob 18-ih, tvoj tip mi odpre vrata:"A ti si tista, ki si prišla, da jo pof*kam?"... saj še pokimat ne moreš, hudiča... razumem dvojčke, trojčke in kvadriljončke, ampak tole... mamma mia (ta izraz je zdaj popularen, zaradi filma)... zakaj neki se mi zdi, da si ga bo tvoj še en čas d*kal?... by the way - a imaš ti samo pi*do al'...?
|
|
|
|
RE: Bi katera priskočila na pomoč? 7.9.2008 7:57:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 .....ker zavračam dejstvo da ženske kot ti obstajajo Torej bi v takem primeru lahko rekli, da so od Boga poslane?
|
|
|
|
RE: Bi katera priskočila na pomoč? 7.9.2008 8:18:57
|
|
|
|
oka
|
Pa tvoj ve za tole tvojo akcijo, al bo presenečenje?
|
|
|
|
RE: Bi katera priskočila na pomoč? 7.9.2008 8:39:47
|
|
|
|
Bety upa
|
Vzodna in zahodna kultura......medseboj se zelo razlikujeta že od nekdaj... Na vzhodu ni greh in ponižanje, če tvoj moški gre seksati z drugo žensko. To je za njihovo razumevanje samo telesni užitek. Na Japonskem si ženske celo dovolijo izbirati svojim moškim privlačno žensko, ki ga bo zadovoljila..... Dejansko cel Vzhod ima čisto drug pogled na seks in ljubezen, na zakon in prevaro... Po muslimanskem zakonu, vsak moški lahko ima do 4 žene, za katere je dolžan skrbeti. Žene naj ne bi delale, temveč je njihova naloga vestno skrbeti za otroke in moža. Te ženske, matere.... ne poznajo občutka ljubosumlje. Zelo dobro funkcionirajo in se razumejo s drugimi ženami. Vmesni prostor med zahodom in vzhodom pa je območje Balkana. Tam pa moški na skrivaj imajo več žena. Žene so ljubosumne. In tako naprej....Da ne filozofiram.... Ta proces globalizacije pa je prinesel mešanje kultur, mnenj, navad..... Ne čudite se nobeni stvari. Nekje je ravno to normalno dejanje....
|
|
|
|
RE: Bi katera priskočila na pomoč? 7.9.2008 8:57:41
|
|
|
|
pijja
|
Dej ga na dražbo...ups saj si ga že
|
|
RE: Bi katera priskočila na pomoč? 7.9.2008 10:40:39
|
|
|
|
Rožica I
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bety upa Na Japonskem si ženske celo dovolijo izbirati svojim moškim privlačno žensko, ki ga bo zadovoljila..... Dejansko cel Vzhod ima čisto drug pogled na seks in ljubezen, na zakon in prevaro... -------------------- Ja, po moje je ena rešitev . Pejta mal na Japonsko za kak podaljšan vikend ..
|
|
RE: Bi katera priskočila na pomoč? 7.9.2008 10:56:17
|
|
|
|
tanikaa
|
A se gremo igrico, saj ni res, pa je?
|
|
RE: Bi katera priskočila na pomoč? 7.9.2008 11:00:20
|
|
|
|
silvya
|
IZVIRNO SPOROČILO: f2m2 Svet ne gre v k***... jaz resno sprasujem. Pa tudi misel na to me kar rajca. Ne vem zakaj ste nekatere tako zelo zadrgnjene... Ne zadrgnjene, pač pa zdrave pameti.
|
|
|
|
RE: Bi katera priskočila na pomoč? 7.9.2008 11:35:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Si pa moj tip ze ful zeli in bi mu rada malo pomagala... a bi se bila katera pripravljena "zrtvovati"? A prijateljice nimas nobene v blizini...glede na to, da se vsaj obicajno druzimo s podobno mislecimi?
|
|
|
|
RE: Bi katera priskočila na pomoč? 7.9.2008 11:39:21
|
|
|
|
Rožica I
|
Po moje, da se prjateljcam več ne da !
|
|
RE: Bi katera priskočila na pomoč? 7.9.2008 11:49:50
|
|
|
|
issa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica I Po moje, da se prjateljcam več ne da ! uf temu sem se pa zdaj nasmejala!!!!
|
|
|
|
RE: Bi katera priskočila na pomoč? 7.9.2008 11:58:11
|
|
|
|
pijja
|
[quote]Ker sem po porodu, se ne morem imeti spolnih odnosov. Si pa moj tip ze ful zeli in bi mu rada malo pomagala... a bi se bila katera pripravljena "zrtvovati"? A ti bi to sedaj prvič prakticirala...ali si že poskusila? kolikokrat si pa bila noseča,ali to izvajaš po vsakem porodu,al kako Kaj pa ljubosumje,ko bi gledala partnerja z drugo,ali pač nisi ljubosumna.Kaj pa če bo partnerju zadišala tuja frčafela pa te bo zaradi tega zapustil? Kako se boš pa potem odzvala? No ampak res ,čisto resno sprašujem
|
|
RE: Bi katera priskočila na pomoč? 7.9.2008 12:26:41
|
|
|
|
Little Butterfly
|
IZVIRNO SPOROČILO: f2m2 Ker sem po porodu, se ne morem imeti spolnih odnosov. Si pa moj tip ze ful zeli in bi mu rada malo pomagala... a bi se bila katera pripravljena "zrtvovati"? Ce je katera za, naj mi pise na zs. Punca, sorry, ampak jaz se tudi sprašujem, ali nas ti malo zafrkavaš al kaj? Daj uporabi malo svoje domišljije, malo roke in še kaj druga, da bo lažje počakal na spolne odnose in ga tako zadovoljiš, ne moreš pa svojega tipa ponujat kot na dražbi. Zdaj ali ti je čisto vseeno kaj dela, ali ga sploh nimaš rada in ti je vseeno koliko jih še ima zraven tebe... Ne vem, meni je to vse skupaj prav čudno! Daj imej sama sebe malo bolj rada in ne ponujaj fanta, ki bi naj bil samo tvoj, ostalim dekletom.
|
|
|
|
RE: Bi katera priskočila na pomoč? 7.9.2008 12:29:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Cenen način pridobivanja "prijateljic". Trakec si spremeni.
|
|
|
|
RE: Bi katera priskočila na pomoč? 7.9.2008 12:50:32
|
|
|
|
Anonimen
|
pojdi na kupid.com ali smokva.com (tam ti ne bodo nič moralizirali, še ponujalči se ti bodo) pa se tam logiraj in tam išči, ker tuki ne verjamem da boš kaj našla
|
|
|
|
RE: Bi katera priskočila na pomoč? 7.9.2008 13:52:55
|
|
|
|
Naja30
|
Avtorica posta, super kost si vrgla! Upam, da se bom še smejala na tale račun!
|
|
|
|
RE: Bi katera priskočila na pomoč? 7.9.2008 14:49:47
|
|
|
|
nizy
|
kar naj malo počaka , bo potem bolj zagret
|
|
|
|
RE: Bi katera priskočila na pomoč? 7.9.2008 14:52:15
|
|
|
|
nizy
|
aja , kaj bi medtem ti delala jaz nevem če bi privoščla drugi , se raj ločim .
|
|
|
|
RE: Bi katera priskočila na pomoč? 7.9.2008 16:38:45
|
|
|
|
f2m2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* "Ej, dragi, na RR sem ti našla eno, ki ti je pripravljena dati noge narazen, da se boš lahko izpraznil vanjo, ker se vame ne moreš - pride ob 18-ih"... in kaj potem - pozvonim ob 18-ih, tvoj tip mi odpre vrata:"A ti si tista, ki si prišla, da jo pof*kam?"... Ne samo da moraliziraš, tudi domišljije nimaš... Če je pa katera resna pa kar na zs. Bom že tam predstavila podrobnosti :)... Odprta sem tudi za predloge.
|
|
|
|
RE: Bi katera priskočila na pomoč? 7.9.2008 16:40:03
|
|
|
|
f2m2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen OMG.. a je tak bebo, da si sam še ene za poseksat ne najde, da mu jo moraš ti iskat. Raje vidim, da mu jo izberem jaz, kt da si jo sam. Ker potem bo veselje obojestransko
|
|
|
|
RE: Bi katera priskočila na pomoč? 7.9.2008 16:41:55
|
|
|
|
f2m2
|
IZVIRNO SPOROČILO: pijja A ti bi to sedaj prvič prakticirala...ali si že poskusila? kolikokrat si pa bila noseča,ali to izvajaš po vsakem porodu,al kako Kaj pa ljubosumje,ko bi gledala partnerja z drugo,ali pač nisi ljubosumna.Kaj pa če bo partnerju zadišala tuja frčafela pa te bo zaradi tega zapustil? Kako se boš pa potem odzvala? Očitno zelo slabo razumeš moško dušo:) Običajno k drugim farjlam za vedno odfrčijo tisti, katerih žene so pretirano ljubosumne in posesivne. Če pa so poleg tega še dovolj stroge in imajo dovolj niti v rokah, sicer tipčki ne odfrčijo formalno, ampak to počnejo na skrivaj
|
|
|
|
RE: Bi katera priskočila na pomoč? 7.9.2008 16:43:07
|
|
|
|
f2m2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Si pa moj tip ze ful zeli in bi mu rada malo pomagala... a bi se bila katera pripravljena "zrtvovati"? A prijateljice nimas nobene v blizini...glede na to, da se vsaj obicajno druzimo s podobno mislecimi? Ej, prijateljic nikoli ne mešam v take zadeve. Ena "higijena" pa že mora biti... :)
|
|
|
Katero ime za deklico?xsandraxKatero izmed naštetih vam je najbolj všeč? Hvala :)Hana (
53%)
Lina (
26%)
Taja (
21%)
Število vseh glasov: 235Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!