Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Bi katera priskočila na pomoč? 7.9.2008 16:47:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Ti, ffm22fmf, al kaj si že, eno vprašanje. A usta te tudi bolijo, al kako?
|
|
|
|
RE: Bi katera priskočila na pomoč? 7.9.2008 16:54:57
|
|
|
|
f2m2
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien Ti, ffm22fmf, al kaj si že, eno vprašanje. A usta te tudi bolijo, al kako? Mogoče pa nama je to obema neke vrste izziv in je situacija le zadnja brca, ki naju je pripravila, da nekaj ukreneva v tej smeri...
< Sporočilo je popravil f2m2 -- 7.9.2008 16:55:17 >
|
|
|
|
RE: Bi katera priskočila na pomoč? 7.9.2008 16:56:55
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: f2m2 IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* "Ej, dragi, na RR sem ti našla eno, ki ti je pripravljena dati noge narazen, da se boš lahko izpraznil vanjo, ker se vame ne moreš - pride ob 18-ih"... in kaj potem - pozvonim ob 18-ih, tvoj tip mi odpre vrata:"A ti si tista, ki si prišla, da jo pof*kam?"... Ne samo da moraliziraš, tudi domišljije nimaš... Ej, fu*fehtarka draga... koliko domišljije pa imaš ti, da prideš na forum o nosečnosti in starševstvu iskat f*k?
|
|
|
|
RE: Bi katera priskočila na pomoč? 7.9.2008 16:59:00
|
|
|
|
f2m2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: f2m2 IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* "Ej, dragi, na RR sem ti našla eno, ki ti je pripravljena dati noge narazen, da se boš lahko izpraznil vanjo, ker se vame ne moreš - pride ob 18-ih"... in kaj potem - pozvonim ob 18-ih, tvoj tip mi odpre vrata:"A ti si tista, ki si prišla, da jo pof*kam?"... Ne samo da moraliziraš, tudi domišljije nimaš... Ej, fu*fehtarka draga... koliko domišljije pa imaš ti, da prideš na forum o nosečnosti in starševstvu iskat f*k? Ej, ne vem, ampak jaz vidim, da je to forum o spolnosti... Verjetno ga bereš, ker ti je všeč... pa potem svojo vest potolažiš s tem, da moraliziraš.
|
|
|
|
RE: Bi katera priskočila na pomoč? 7.9.2008 17:01:42
|
|
|
|
Kerensa*
|
Na to temo sem prišla, ker mi je ena druga RR-ovka rekla, naj se pridem sem smejat... smejim se pa vedno rada... in ja - f*k imam tudi rada, ampak da bi se pa takole ponižala... na-a, nekaj morale in kakšen kolešček v glavi, ki se mi še vrti v pravo smer, pa vseeno imam... pa moža znam po*ukat tudi še na kakšen drug način... domišljijo uporabi, punca, pa bo za oba bolje... za začetek jo imej toliko, da se spomniš, da obstajajo fu*kfehtarski forumi - in obišči kakšnega o njih... tole je podforum o spolnosti, ne o prosjačenju.
|
|
|
|
RE: Bi katera priskočila na pomoč? 7.9.2008 17:03:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj ne prosjači, ampak se gre dobrodelnost.
|
|
|
|
RE: Bi katera priskočila na pomoč? 7.9.2008 17:04:41
|
|
|
|
Kerensa*
|
Aja?... ja potem pa na Dobrodelnost prestavite, vraga!
|
|
|
|
RE: Bi katera priskočila na pomoč? 7.9.2008 17:09:59
|
|
|
|
f2m2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Na to temo sem prišla, ker mi je ena druga RR-ovka rekla, naj se pridem sem smejat... smejim se pa vedno rada... in ja - f*k imam tudi rada, ampak da bi se pa takole ponižala... na-a, nekaj morale in kakšen kolešček v glavi, ki se mi še vrti v pravo smer, pa vseeno imam... pa moža znam po*ukat tudi še na kakšen drug način... domišljijo uporabi, punca, pa bo za oba bolje... za začetek jo imej toliko, da se spomniš, da obstajajo fu*kfehtarski forumi - in obišči kakšnega o njih... tole je podforum o spolnosti, ne o prosjačenju. Jaz pri tebi nisem videla nobenega smeha. Samo moraliziranje in zgražanje. Verjetno gre za obrambni mehanizem. Sploh pa se ne počutim ponižana. Prav zabavno mi je opazovati reakcije takih kot si ti in se ob tem prav fino zabavam. Poleg tega pa mogoče še ureničim podvig, ki ga že nekaj časa načrtujeva. :)
|
|
|
|
RE: Bi katera priskočila na pomoč? 7.9.2008 17:11:42
|
|
|
|
Kerensa*
|
Lepo, da uživaš... saj me pa še bolj, ko tole beremo ... da bi se pa jaz razburjala zato, ker tvoj tip ne dobi fu*at od tebe, mi pa na kraj pameti ne pade... po domače povedano - "zaboli me ljevo jaje" za to... ampak mislim pa, da bo zate vseeno bolje, če dojameš, da tukaj na RR ne boš našla nadomestne pi*ke.
|
|
|
|
RE: Bi katera priskočila na pomoč? 7.9.2008 17:13:28
|
|
|
|
f2m2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Lepo, da uživaš... saj me pa še bolj, ko tole beremo ... da bi se pa jaz razburjala zato, ker tvoj tip ne dobi fu*at od tebe, mi pa na kraj pameti ne pade... po domače povedano - "zaboli me ljevo jaje" za to... ampak mislim pa, da bo zate vseeno bolje, če dojameš, da tukaj na RR ne boš našla nadomestne pi*ke. A si v to tako sveto prepričana? Morda zato, ker svet meriš po sebi
|
|
|
|
RE: Bi katera priskočila na pomoč? 7.9.2008 17:14:35
|
|
|
|
Kerensa*
|
Po sebi?... ali morda po vseh ostalih na RR, ki so se ti sploh javile na temi (oz. se ji prišle smejat)?
|
|
|
|
RE: Bi katera priskočila na pomoč? 7.9.2008 17:18:19
|
|
|
|
Kamikaza
|
Prou mogu sm pridt pogledat tole ej. Pa ne dojamm. Majkemi da ne.
|
|
RE: Bi katera priskočila na pomoč? 7.9.2008 17:20:12
|
|
|
|
f2m2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Po sebi?... ali morda po vseh ostalih na RR, ki so se ti sploh javile na temi (oz. se ji prišle smejat)? Tista, ki ima resne namene, se skoraj zagotovo ne bo javljala tule na forum - saj ste moralistke preveč podobne slonu v trgovini s porcelanom. Kaj se pa dogaja v ozadju (zs) pa ve tako ali tako ne boste izvedele, ker mi na kraj pameti ne pade, da bi o tem poročala na forumu.
|
|
|
|
RE: Bi katera priskočila na pomoč? 7.9.2008 17:20:26
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Bi katera priskočila na pomoč? 7.9.2008 17:21:26
|
|
|
|
Kamikaza
|
Baba mene bi blo sram zarad treh stvari: 1 - da ne morm počakat en mesc po porodu 2 - da si nism sposobn sam najdt babe 3 - da mam tako babo k po forumu fehta zame Zamisl se nad sabo ženska.
|
|
RE: Bi katera priskočila na pomoč? 7.9.2008 17:21:47
|
|
|
|
macka22
|
Pozdravljene mlade dame spet sem med vami,ej ti z problemom,najbol da jest pridem porihtam zadevo in grem da se ta kolobocija neha
|
|
|
|
RE: Bi katera priskočila na pomoč? 7.9.2008 17:23:34
|
|
|
|
f2m2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kamikaza Baba mene bi blo sram zarad treh stvari: 1 - da ne morm počakat en mesc po porodu 2 - da si nism sposobn sam najdt babe 3 - da mam tako babo k po forumu fehta zame Zamisl se nad sabo ženska. Pa te naj bo sram, a ne. Sicer pa bi pojasnila našel, če bi bral moje odgovore v tej temi. Ampak tebe je raje sram.
|
|
|
|
RE: Bi katera priskočila na pomoč? 7.9.2008 17:24:52
|
|
|
|
Kamikaza
|
Sm napisu da BI me blo sram. Tko pa me nima za kej bit. U končni fazi je pa ta revež tvoj tip, ne moja baba. Moja je prouzaprou še bl usekana kt ti, ampak na srečo u drugo smer.
|
|
RE: Bi katera priskočila na pomoč? 7.9.2008 17:25:28
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Bi katera priskočila na pomoč? 7.9.2008 17:26:05
|
|
|
|
f2m2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kamikaza Sm napisu da BI me blo sram. Tko pa me nima za kej bit. U končni fazi je pa ta revež tvoj tip, ne moja baba. Moja je prouzaprou še bl usekana kt ti, ampak na srečo u drugo smer. Glede tistega "na srečo", se slišiva čez kakih 5-10 let
|
|
|
|
RE: Bi katera priskočila na pomoč? 7.9.2008 17:26:38
|
|
|
|
f2m2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen a nisi prebrala kam pejd???? www.kupid.com ali www.smokva.com Zakaj, a zato ,ker mi ena anonimna moralistka tako ukaže?
|
|
|
|
RE: Bi katera priskočila na pomoč? 7.9.2008 17:27:08
|
|
|
|
Kamikaza
|
Sori ampak s tako babo kt si ti se pa jst nimam za kej slišat. Ne zdej ne čez 10 let. K mi bo moja zrasla čez glavo si bom znou tut sam drugo najdt. Tolk slab mi pa še ne gre in mi tut nau šlo, dokler se mi bo dvignu.
|
|
RE: Bi katera priskočila na pomoč? 7.9.2008 17:28:04
|
|
|
|
pikicao.
|
nism ukazala, sam pomagam ti da boš lažje našla kar iščeš
|
|
RE: Bi katera priskočila na pomoč? 7.9.2008 17:28:30
|
|
|
|
pikicao.
|
pa kokr vidis tud anonimna moralistka nism
|
TVEvica22Koliko časa na dan gledajo vaši malčki TV?manj kot pol ure (
34%)
več kot pol ure (
21%)
več kot eno uro (
25%)
več kot dve uri (
6%)
kolikor sam hoče (
14%)
Število vseh glasov: 131Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!