|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB
7.2.2010 10:24:29   
pikachu
Dober dan!

Tukaj pa je tako mirno, kaj vas je vse sneg zametel?

Jaz pa mam danes prosto en dan ko nerabim v službo, no ja zato pa jutri delam.user posted image user posted image user posted image

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
7.2.2010 10:37:18   
talika81
helou!

ma, ni nas zametalo, je pa padlo kr nekaj snega ... ampak je prav lepo pogledat ven, ko je spet vse belo. user posted image

potem si pa odpočij, da boš jutri čila in zdrava v službi.

kje pa delaš, če ni skrivnost?

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
7.2.2010 19:00:33   
pikachu
talika- delam v trgovini.

22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
7.2.2010 19:16:10   
latka
Večer!

Res je lepo, ko je zunaj vse tako belo!Naš mali je danes prav užival na sankanju!

Skratka, rada bi vas vprašala, o čem se pogovarja na prvem razgovoru in katere izvide moram nest s sabo?Imam opravljen HSG, mož spermiogram, pa me zanima, če bo dr.Gavričeva predlagala, da grem na laparoskopijo, ali pa bova lahko deležna umetne oploditve!Meni namreč moj osebni ginekolog nikoli po izvidih HSG ni predlagal laparoskopije, čeprav imam neprehodne jajcevode, temveč je trdil, vztrajal, da poskušava še naprej naravno, ker je možno glede na moje stanje, pa mož ima poslabšane plavalčke, pa tudi ni rekel da je to tak problem!Sicer je že to moj drugi ginekolog in je eden boljših pri nas, vendar mi vseeno ne gre v glavo to, da če sva prvič uspela naravno zanosit, naju sedaj matrajo tako dolgo s naravnim poiskušanjem, pa omenjal je neke homeopatske tablete, ampak od tega jaz ne bom bolj prehodna, pa plavalčki tudi ne bodo kakovostnejšiuser posted image !Skratka po skoraj treh neuspešnih letih truda nama je potem končno dal napotnico za Mb!Sedaj me je pa strah, da se bo tukaj spet nadaljevala ista zgodba!

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
7.2.2010 20:18:56   
beba75

latka v Mb je postopek skoraj vedno tak da na prvem razgovoru dobiš kup napotnic za tebe kdaj moraš dati kri in napotnico za spermiogram za moža.Potem pa se glede na te izvide odločajo kako naprej , ampak ker že imaš HSG te bo verjetno kar poslala na laparoskopijo, da še vse pregledajo ( jajcevode, pregrado) in na podlagi tega in izvidov spermiograma se pol odločajo dalje. Možno pa da je tudi ker kot praviš ima mož slabe plavalčke pa obstaja možnost da te kar takoj uvrstijo na čakalno listo za ICSI.

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
8.2.2010 7:56:05   
db
pichu- tebe sem opazila ko sta že odhajala,jaz sem sedela pri ambulanti in sem reševala križanke,
zarja- kdaj imaš naslednji uz jaz ga imama v petek ob 9:30

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
8.2.2010 8:37:57   
latka
Jurto!

Hvala za odgovor. Sem malce razočarana, kajti pričakovala sem, da ko sva že prišla tako daleč, da se bodo stvari malce hitreje odvijaleuser posted image !Skratka, ni mi jasno, zakaj me moj G nikoli ni poslal na laparo, če imam neprehodne jajcevode, namesto tega je vedno vztrajal pri naravnem poskušanju, pa tudi na spermiogram naju ni pošiljal, samo omenjal je da pa bo verjetno on moral tudi na preiskave, zato sva midva vzela stvari v svoje roke in šla sama na spermiogram!!Nato je videl izvide, torej vzrok za neplodnost je pri obeh!!
Kaj pa najbolj gledajo pri izvidih spermiograma, da potem rečejo, da so slabi plavalčki in te dajo na umetno?

Izvid mojega moža je naslednji:
koncentracija sp.: 5 - normalno je nad 20
število sp.: 29 - normalno nad 40x10/6
hitro gibljivih: 0,40 - normalno nad 0,25
negibljivih: 0,50
Vitalnost: neobarvani-živi: 0,47 - normalno nad 0,75
obarvani: 0,53 - normalno do 0,25
Morfologija: normalni: 0,18 - normalno je nad 0,30
nenormalni: 0,82

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
8.2.2010 8:46:59   
beba75

latka ne vem kdaj je pri njih nenormalni izvidi in greš takoj na umetno. Glej obvezno bota morala še enkrat skozi te preiskave in dajanja krvi ker hočejo imeti svoje izvide. Ne se vstrašit tu vaju ne bojo "pocali" z nekim naravnim poizkušanjem ampak se bojo lotili zadeve tako kot treba. Res jim lahko zaupaš saj vejo kaj delajo, so najboljši strokovnjaki. Verjemi!

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
8.2.2010 9:06:48   
latka
Hvala, res upam da se bodo stvari hitro odvijale in v pravo smer, ker sem že res sitega tega vsega, najbolj pa zdravnikov!Res sem razočarana nad svojim G, sem mislila da nama bo on bolj pomagal kot drugi, vendar sem se očitno zmotila!Verjamem da so v Mb sami strokovnjaki in dobri G, zato upam na same dobre novice!
Pred skoraj 6 leti sem rodila sina s carskim rezom in možno da je takrat oz. delno tudi od tega prišlo do neprehodnosti jajcevodov(sem zasledila nekje, da je možno, če je CR slabo opravljen)!
Ne vem zakaj ta vztrajnost pri naravnem, če vemo, kaj je vzrok neuspehov!!user posted image

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
8.2.2010 11:35:46   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: db
zarja- kdaj imaš naslednji uz jaz ga imama v petek ob 9:30

9,45user posted image , upam, da bom hitro na vrsti, ker ob 11,00 moram še do svojega rednega G na bris...Se smsirama...
Db kolk gonala si dobila? Jaz sem zaradi močne user posted image morala začet šele v soboto, pa to ful z malo dozo zarad prejšnje hiperce.Malo me je strah, da ne bo premalo celic na koncu......

Horny Teddy

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
8.2.2010 14:51:39   
db
jaz sem takoj dobila 225 enot na dan in sem začela v petek,ker ni bilo nobenega folikla nikjer no pol pa se slišiva in vidima

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
8.2.2010 18:53:57   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: db

jaz sem takoj dobila 225 enot na dan in sem začela v petek,ker ni bilo nobenega folikla nikjer no pol pa se slišiva in vidima

meni je dala tri dni po 150, zdaj pa sem še do petka samo na 75..Zato me je kr malo prpa pred UZ.

Horny Teddy

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
8.2.2010 19:03:06   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom
zarja - lubika moja kako si mi kaj! kako kaj pri tebi sedaj, jaz štartam po pingote ta mesec, zdaj čakam še samouser posted image , ki bo kmalu prišla pol pa pokličem in šibam po njihuser posted image

draga user posted image user posted image user posted image naj bo tokrat tako kot mora, do konca. A veš približno datum? Midve z db sma ganz skupaj....

Horny Teddy

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
8.2.2010 19:16:09   
talika81
zarja, boš videla, da bo tokrat vse ok in da bo tokrat ratalo ... user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
8.2.2010 21:26:20   
baby1978
Hello, mi pa se vedno cakamao...

Sem zasledila, da ste morale vse punce dat kri 22 dan- zakaj pa jaz nisem rabla?
So mogoce pozabli?
L.P. B

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
9.2.2010 8:53:00   
talika81
baby, a nisi dobila napotnice, da daš kri med 3. in 5. dnem ter med 20. in 22. dnem ciklusa?

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
9.2.2010 10:23:05   
baby1978
Dobila sem napotnico samo za 3-5 dan in za UZ.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
9.2.2010 10:43:08   
baby1978
hello, sem zdaj poklicala v bolnico in mi je rekla, da jaz pač te preiskave 22 dan ciklusa ne rabim....Tako da.....mi je bilo prikrajsano, vsaj nekaj, so me že tak dovolj prepikali, iz rok in po trebuščku.

baby

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
9.2.2010 11:15:37   
talika81
user posted image user posted image , no super, da ne rabiš to delat ...

za pošto si jih kaj vprašala, kdaj jo lahka pričakuješ? ko si jih že klicala. upam, da jo dobiš kmalu in da bomo lahka pol skupaj v postopku.

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
9.2.2010 13:27:55   
zarja1
Miklaromka naša, vse najlepšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Iz srca privoščim...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
9.2.2010 16:23:00   
zaljubljena23
miklarom hvala...Jaz azte tudi stiskam pestke...

OOO beba, še malo...Te že kaj prstki srbijouser posted image

Miklarom...Vse najboljše

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
9.2.2010 18:08:03   
september1
miklarom vse najboljše!

beba kako kaj kaže?kakšni znakci?

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
9.2.2010 18:28:00   
beba75

Čer!
Jaz nimam nobenih znakov razen tega da mislim da spet ni uspelo. Zjutraj bom sicer naredila test ampak tak vem kaj bo. Saj nisem žalostna po tihem sem to tako  pričakovala ker mi je kar nekaj oseb reklo da v tretje bo ratalo pa tudi astrologinja mi je tako napovedala. To pa naj bi se zgodilo od maja dalje, Prej pa ne. Takrat pa bom že v 2ivf ( mislim glede na to da se ne čaka več tako dolgo) v maju ali juniju. V glavnem letos bo ratalo in to je važno!!!!
Bom pa v pon. tak vprašala sestro Marijo kdaj lahko pričakujem pošto.
Me je pa prehlad oz. ne vem kaj je to kot bronhitis z začetkom pljučnice ( oboje sem že imela in so bili isti znaki). Kašljam kot nora, utrujena po dveh korakih, križ me boli za znoret...., in če ne bo jutri boljše grem v četr. k zdravniku. Če bom zdržala do takrat drugače pa kr k dežurnemu.
Danes sem si naredila vročo kopel z dišavami ( rožmarin, melisa,bor) mogoče pa bo pomagalo.
Vam javim zjutraj če bo mogoče kakšno presenečenje( upanje umre zadne). Če ne pa veselo v novi boj!

(odgovor članu september1)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
9.2.2010 19:26:00   
daga79
allo beba ne tak študirat da je to rekla astrologinja ....bla bla bla ... optimizem je po moje zelo pomemben...pa še nekaj vroča kopel!!!!!!!!!! ni šans dvig telesne temperature je skrajno prepovedan v začetni nosečnosti... ali to že pomeni da si čist obupala????

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
9.2.2010 19:43:35   
zaljubljena23
Beba, držim pesti, da javiš jutri lepo novičko...

Hmm, vraževerje,se ne oziram na tole...Ker bi drugače postala psihični bolnik...Saj mi za letošnje leto ni namenjena N, ampak jaz sem vseeno optimist in verjamem nasprotno ;)

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu daga79)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......