|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB
9.2.2010 19:47:30   
tassi1
MIKLAROMKA_  vse najboljše ti želim! user posted image user posted image user posted image

user posted image  

< Sporočilo je popravil tassi1 -- 9.2.2010 19:48:38 >

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

(odgovor članu daga79)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
9.2.2010 22:12:58   
saturn
Beba,

držim pesti, da so te občutki tokrat prevarali. Dokler se ne ulije, je še vedno upanje. Saj vem, da je težko, sploh ko si enkrat to že dala skozi in veš, kako je biti razočaran.

Sicer pa tudi jaz nimam nobenih znakov...

A misliš, da lahko jutrišnji test pokaže realno sliko? Si tudi ti mogoče ob tranferju dobila kakšno injekcijo?

Drži se.

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
9.2.2010 22:40:04   
pikachu
MIKLAROMKA- vse naj naj tudi od mene.
.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
10.2.2010 6:29:16   
tassi1
Beba- a si nalulala en lep plusek??
držim pestke user posted image user posted image user posted image

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
10.2.2010 7:49:25   
metuljci
dobro jutro po zelo dolgem času.

malo se vam oglašam, čeprav vas redno spremljam.
sem bila prejšnji teden na razgovoru in so ti moji zanimivi jajčniki en velik problem, tako, da smo se odločili da probamo naslednjič s postopkom IVM, če ne bo ratalo pa me čaka laparo zaradi pco

držim pesti za vas vse, da čimprej dočakate svoje sončke z čimmanj "matranja"

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
10.2.2010 7:50:33   
zarja1
Beba ti tvoji opisi počutja so meni takrat prinesli user posted image user posted image . Ne obupat pred rezultatom. Držim pesti.

Aja še tole; čakalne vrste BAJE od maja naprej več ne bodo daljše kot mesec dni.user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
10.2.2010 9:06:59   
september1
dobro jutro

beba75 pa kje ti je optimizem?dokler se ne ulije oz ni uradnega testa ni nič izgubljeno. saj veš mene je skoz spremljal izcedek.te pa čist razumem po eni strani ko ti v prvo ni uspelo in točno veš kakšni so občutki.pa po mpje je danes prehitro za test.

metuljči bravo za IVF boš videla da bo uspešen.a zdaj so te dali na čakalno?

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
10.2.2010 9:25:40   
db
beba mi je poslala sporočilo da vam naj javim da ji ni ratalo in da čaka na nov postopek in naj poem da ni preveč razočarana saj je tak rezultat pričakoval

(odgovor članu september1)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
10.2.2010 10:03:31   
miklarom
hvala vam za lepe želje, mater smo se že postarali me ta emšo kar fajn tišči pod rebra sam se ne damuser posted image

zarja1 -  ma ne vem še za datum ker še čakam da pride user posted image , mi že mal zamuja danes je že 31.dan od zadnje M. verjetno bo zdaj bolj pozna ker je prejšnji mesec prišla veliko prehitro že na 20.dan. Takoj ko jo dobim ti javim datum, bom se vam še oglašala iz Kanina.

beba75 - user posted image user posted image user posted image , pa hudiča no lubika moja, pa kaj je zdaj to, držim pesti zate že zdaj za naprej.

september1 - ojla, mater sem jest jezna danes, sem včeraj šele pozno vidla da si me klicala, sem cel dan hodla okol in ga mal žingala in sem čist pozabla da je torek, telefon sem mela pa doma, tega si ne oprostim, hudiča kolk sem lahk tak smotana, sem ratala prav pozabljiva pa ta emšouser posted image , upam da ne zameriš

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu september1)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
10.2.2010 10:04:49   
miklarom
tassi1 - hvalauser posted image , pa kje se ti nam skrivaš hudiča, pa kaj te je sneg zametal al kaj. Kako je zdaj kaj pri tebi

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
10.2.2010 10:32:06   
zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: db

beba mi je poslala sporočilo da vam naj javim da ji ni ratalo in da čaka na nov postopek in naj poem da ni preveč razočarana saj je tak rezultat pričakoval

jaz pa sem razočarana, zate...user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
10.2.2010 10:34:48   
talika81
jaz sem tudi razočarane zate, beba ... naslednjič pa ma, da resnično rata ...  user posted image user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
10.2.2010 10:47:15   
saturn
Beba, resnično mi je žal.
Upam, da se boš hitro pobrala in v nove borbe. Držim pesti.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
10.2.2010 13:58:28   
Matejčika
Beba user posted image user posted image

Miklarom user posted image vse najboljše tudi od mene!

Včeraj sem šla po Dipfradine (al kak se že reče in napiše), dobila sem celo vrečo.user posted image user posted image Danes mi je tašča dala inekcijo, ker se meni preveč roke tresejo. Nimam rada inekcij. Pa to bom že potrpela, je malenkost. Zanima me ena stvar. Imam namen si davat inekcije ob 9h zjutraj. Ampak mislim da dvakrat vmes pa imam ob 8h že izpit, tak da bom morala ob 7h od doma, kaj bo kaj narobe, če si dvakrat dam dve uri prej inekcijo? Al mora bit to strogo na uro?

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu saturn)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
10.2.2010 14:47:33   
zaljubljena23
Beba, zelo mi je žal, da ni uspelo...Objemček....

zarja, lepa novička, glede čakalnih dob mislim user posted image user posted image user posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
10.2.2010 14:52:56   
saturn
IZVIRNO SPOROČILO: Matejčika

Včeraj sem šla po Dipfradine (al kak se že reče in napiše), dobila sem celo vrečo.user posted image user posted image Danes mi je tašča dala inekcijo, ker se meni preveč roke tresejo. Nimam rada inekcij. Pa to bom že potrpela, je malenkost. Zanima me ena stvar. Imam namen si davat inekcije ob 9h zjutraj. Ampak mislim da dvakrat vmes pa imam ob 8h že izpit, tak da bom morala ob 7h od doma, kaj bo kaj narobe, če si dvakrat dam dve uri prej inekcijo? Al mora bit to strogo na uro?

Matejčika, nimam pojma, kaj pomeni, če si jih dvakrat daš dve uri prej. Jaz sem si jih načeloma dajala ob uri. Kaj pa, če pokličeš v Mb in vprašaš?

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
10.2.2010 15:05:32   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: saturn

IZVIRNO SPOROČILO: Matejčika

Matejčika, nimam pojma, kaj pomeni, če si jih dvakrat daš dve uri prej. Jaz sem si jih načeloma dajala ob uri. Kaj pa, če pokličeš v Mb in vprašaš?

Joj kak sovražim, ko imam cel roman napisan pa me ven vrže.user posted image
Ok še enkrat...

2 uri se mi zdi kar precejk zamika, zato raje dr. vprašaj kako je s tem. Jaz sem si dajala ob večerih (okrog devetih), ker sem bila ponavadi takrat že doma. Imela sem max pol ure zamika, edino enkrat vem, da mi je sestra Marija rekla, da naj si dam Dipfereline 2 uri pred stopko in je to pomenilo ob osmih namesto ob devetih pa ni bilo problema.
Je pa včasih kar problem to, ja... Jaz se spomnim, da sem si enkrat dajala injekcijo na wc-ju japonske restavracije v Trstu. Ni bilo za zaklenit in zunaj vrsta. HB sem bila takrat že zverzirana in sem to na hitro zrihtala. Sem pa samo upala, da ne bo katera not vdrla in mislila, da se drogiram.user posted image user posted image

(odgovor članu saturn)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
10.2.2010 20:13:03   
beba75

Punce moje hvala za objemčke in da ste navijale zame. Res nisem preveč razočarana saj sem to nekako pričakovala. Zdaj komaj čakam da mi v pon. ko grem še na krvnega povejo kdaj štartam oz. lahko pričakujem pošto za 2ivf. Ta pa tako VEM da bo zmagovalen, zato komaj čakam da začnem.

matejčika meni je sestra Marija prvič zelo poudarila da se morem pikat ob isti uri. Jaz sem se tudi zvečer ob 21uri je baje še boljše ker prespiš stranske učinke pa umuriš se... Saj osebno menim da ne bo katastrofe če dvakrat se pikneš prej samo glej da to ne bo se ponavljalo, ker potem vsa stvar nima smisla. Boljše je če sedaj prestaviš na zvečer( če se da) in se potem držiš te ure.

saturn jaz ob transferju nisem dobila inj. ker imam drugačno podporo(tbl. in globule za v nožnico), tak da je stvar pri meni bila kar realna. Ti pa svetujem da ti še kakšen dan počakaš glede na to da si imela transfer tudi pozneje.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
10.2.2010 23:04:20   
pikachu
Dber večer.
Jaz pa danes častimuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Malo je že pozno ampak prej nisem utegnila sem mela obiske.

22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
11.2.2010 8:08:04   
saturn
IZVIRNO SPOROČILO: pikachu

Dber večer.
Jaz pa danes častimuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Malo je že pozno ampak prej nisem utegnila sem mela obiske.

Potem pa vse najboljše! Vse lepo ti želim.

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
11.2.2010 8:11:29   
saturn
Jutro!

Da se še jaz malo oglasim. Mislim, da se bo pri meni počasi vlilo, ker me že celo jutro tako čudno špika kot pred M. No, dokler se res ne vlije, upanje sicer ostaja, a ga je znatno manjuser posted image .

Lep dan vsem.

(odgovor članu saturn)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
11.2.2010 8:37:37   
talika81
saturn, ne še obupat ... dokler se ne ulije, je še vedno upanje.

pikachu, vse naj naj in naj se ti uresničijo vse sanje.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu saturn)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
11.2.2010 9:47:23   
pikachu
Hvala za lepe želje talika in saturn.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
11.2.2010 10:20:23   
talika81
pikachu, a si že dobila kakšno pošto iz MB? ker se mi zdej pa zdi že zelo čudno, da sem jo jaz dobila, ve pa ne, ko ste ble dane isti dan na čakalno listo.

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
11.2.2010 11:35:21   
miklarom
pikachu -vse naj,naj    user posted image

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......