|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB
11.2.2010 14:41:56   
Matejčika
Pikaču vse najboljše ti želim tudi jaz!user posted image user posted image

Dajte mi še nekaj povedat. Kaj če kak mehurček v šprici ostane, nebo nič narobe, ali? Saj to negre direkt v žilo, tak da skoraj nebi smelo bit nič narobe. Ker včasih mi ostane na batu kak mehurček in ga nikakor nemorem spravit na vrh, da bi ga ven stisnila. Danes sem tak že pomoje preveč tekočine ven spustila. Namesto kapljice, je bilo več kapljic. Upam, da nebo nič narobe.

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
11.2.2010 15:02:14   
saturn
Matejčika,

zaostale mehurčke najlažje spraviš ven (ne da bi ven spravljala tudi tekočino) tako, da s prsti frcneš ob brizgalko, enkrat, dvakrat. Takrat se lepo mehurček pomakne do vrha in ga z enim samim potiskom spraviš ven. Takšne so moje izkušnje.

Mislim pa, da ne bi smelo biti nič narobe, če bi res kakšen ostal v injekciji. Saj si ne dajemo injekcij v žilo...

Upam, da sem kaj pomagala.

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
11.2.2010 15:08:36   
baby1978
Matejčika......ne se bat, mehurček ali dva ni take razlike, sej se pikaš pod kožo in ne v žilo, moj nasvet, čimmanj migat z špricami pred uporabo, pol pa dvaktat -trikrat čvrgni v šprico.

talika- mi še čakamo na pošto....

Pikachu- vse naj najuser posted image

(odgovor članu saturn)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
11.2.2010 15:10:32   
Matejčika
hvala sturn, ampak jaz ful tolčem po inekciji, ampak eden majhen je ostal. In se ni vdal! user posted image Bom jutri poskusila znova. Do marca bom že pogruntala. user posted image

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu saturn)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
11.2.2010 16:54:04   
Matejčika
Aja, še nekaj, kake ste pa imele kaj stranske učinke?

Neposredna povezava do sporočila: 3455
11.2.2010 18:46:15   
beba75
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

pikachu -vse naj,naj    user posted image

Še od mene!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
11.2.2010 18:51:01   
zaljubljena23
pikachu, vse najboljše....

saturn...optimisitčno...

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
11.2.2010 21:06:44   
pikachu
talika jaz še nisem dobila pošte. sem pa danes dobila domov izvide od uz, pa sem jih pokazala eni kolegici ki dela v zdravstvu in mi je rekla da imam majhno pregrado v maternici, da tako piše zdaj pa nevem, ker meni tam niso nič rekli da bi bilo kaj narobe. Sem čist zmedena.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
11.2.2010 21:08:22   
pikachu
Hvala vsem za lepe želje!

22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
12.2.2010 7:24:21   
talika81
pikachu, sej ti bodo povedali, kaj in kako, ko boste brali izvide. če te fejst firbec matra, pa lahko pišeš pušenjaku, in ti bo on povedal, kaj in kako.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
12.2.2010 8:25:53   
daga79
Hello imam eno vprašanje za vse tiste ki ste jemale utrogestan do 12 tedna nosečnosti... žal mi v ambulanti niso povedali da je treba ta hormon (tudi dabroston) prenehati jemati postopoma zmanjševati doze ali so vam to povedli??? mene je na to opozorila moja ginekologinja - vam je to znano???

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
12.2.2010 9:36:20   
pikachu
Hvala talika!
sem pisala včeraj pa mi je isto napisal, da gre za majhno pregrado zdaj pa me je kar strah kaj bo.

< Sporočilo je popravil pikachu -- 12.2.2010 9:39:26 >

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
12.2.2010 11:37:54   
talika81
no, sej se boste na razgovoru pogovorili, kako in kaj. mogoče ti bodo celo predlagali, da greš na odstranitev pregrade.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
12.2.2010 11:44:42   
marta82
Daga ja preneha se postopoma, od 12. tedna zmanjšuječ, vsakih nekaj dni eno tabletko manj.
Pikachu mislim, da se boste vse na razgovoru pogovorili. Če menijo, da bi bila pregrada ovira za vgnezditev ali kasneje v nosečnosti ti jo bojo odstranili. Ni nič groznega.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
12.2.2010 14:06:11   
talika81
pikachu, res nič bat. če bi to res oviralo zanositev in pol tudi nosečnost, je boljš, da se odstrani, pa je. ampak sej se boste vse pomenli v MB, ko bosta mela razgovor ...

mene pa dans malo stiska ... ne vem, kaj mi je. mogoče zato, ker sva ju3 povabljena na "zabavo" ob rojstvu drugega otroka najinih kolegov. in naju bodo ziher spraševali, kaj pa mi2 čakava. eh, sej bo ... sej danes teden imava razgovor v MB in pol se bo, upam da, kmalu vse skupaj začelo.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
12.2.2010 14:51:43   
zaljubljena23
pikachu, a pa kaj piše velikost pregrade?

Če je majhna, se pravi pod 10 mm, te ne bodo poslali na odstranitev, razen če se odločiš sama...Meni so jo tudi odkrili, bila je velika 8 mm in mi je G na neplodnostni dejal, da je majhna in ne predstavlja nobene ovire oziroma je ni potrebno odstraniti...Ampak midva sva se vseeno odločila, da jo dam odstraniti, ker če bi slučajno kdaj pri N šlo kaj narobe si bi očitala, pa spet bi izgubila mesece čakanja...

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
12.2.2010 17:15:23   
september1
daga jst sem jemala dabroston najprej po 3x1 na dan potem pa en teden 2x1 in še zadnji teden po 1x1na dan

Neposredna povezava do sporočila: 3467
12.2.2010 19:42:34   
športnica
ojla,

evo, končno dobili pošto, začelo se je dogajat. uuuuiiiiii, sm vesela. 23.2. mava razgovor, bo takrat še katera tam? baje da gre to po skupinah. upam da čimprej začnemo. piše da prideva tja, da podpiševa izjavo in da dobiva recepte. koliko časa trajajo terapije itd? je to kmalu ali govorimo o mesecih?

hvala, papa

(odgovor članu september1)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
12.2.2010 20:51:16   
pikachu
pikachu, a pa kaj piše velikost pregrade?
IZVIRNO SPOROČILO: zaljubljena23

Ja piše  12mmx8mm zdaj pa nevem ali se to šteje za majhno ali veliko?

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
12.2.2010 20:54:47   
pikachu
 ali morda katera ve če mi pregrado odstranijo kako dolgo bom mogla potem čakat da lahko grem v postopek?

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
13.2.2010 7:52:53   
saturn
No, meni je danes zjutraj CB potrdil moje slabe občutke, tako da bo treba spet v nove borbe. Upam samo, da lahko z novim postopkom začneva čim hitreje.

Lp.

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
13.2.2010 8:41:58   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: pikachu

ali morda katera ve če mi pregrado odstranijo kako dolgo bom mogla potem čakat da lahko grem v postopek?

Meni so priporočali 2-3 cikluse.

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
13.2.2010 8:48:08   
zaljubljena23
Pikachu, meni je samo pisalo 8mm, ni bilo nič po dveh cifer..Ziher prav gledaš?...Meni je bilo rečeno, da moram počakati samo 1M in lahko začnemo delati na naraščaju...Kako pa je za postopek pa ne vem...

Aja, moja M je spet rpišla, tako da začnem z IUI postopkom..V ponedeljek moram klicati za prvi UZ, ki mi ga morajo narediti do 5.dne cikla

Satur, zelo mi je žaluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
13.2.2010 9:37:04   
pikachu
Dobro jutro!

Ja na izvidu piše :"v zadnji steni vidna ovalna hiperehogena struktura 12x8mm, ki deformira v sprednji tretjini kavuma." sem prepisala iz izvida. ali misliš da se bodo odločili za odstranitev glede na velikost?

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
13.2.2010 10:22:04   
baby1978
pikachu- moj predlog je, ne se prevec okoli tega obremenjevat. Pocakaj, kaj bo povedal zdravnik v neplodnostni. pregrada ni vzrok za neplodnost, veliko jih donosi z pregrado. Sem sama v bolnici v sluzbi in verjemi mi- izvide naj bere samo zdravnik, ker me sestre nismo zato dovolj ......

l.p. b

Mi pa se kr cakamo na posto....

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......