|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB
4.2.2010 11:36:50   
baby1978
hello punce--
O Talika si ze dobila posto, jaz se zal ne, ampak mislim, da bo v kratkem- upam....
user posted image

(odgovor članu saturn)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
4.2.2010 11:48:32   
talika81
ja, jaz sem jo že dobila.

in se mi zdi čudno, da je ti in pikachu še nista, glede na to, da sta bile dane isti dan na čakalno. kaj pa če bi poklicala tja in vprašala? ker jaz sem v petek klicala. sej mogoče ni nobene povezave, ampak nikoli ne veš.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
4.2.2010 18:36:54   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: db

a mogoče katea ve kam se je zgubila zarja 1?????

nisem se zgubila, samo časa mi grozno primanjkujeuser posted image . Škoda, da nisem vidla prej bi šla jaz ziher na kafe danes. Sicer pa me je G dans tak namučla, da sem ji na stolu skoraj skup zlezlauser posted image . Mogoče sva se celo vidle?

Pupe moje Štajerske lepo bodite!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
5.2.2010 7:07:40   
talika81
kaj pa je blo, zarja1? kaj si pa mela?

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
5.2.2010 8:12:18   
db
zarja jaz sem bila do 10:20 v ambulanti ker so zamujal ful,sedela pa sem pr ambulanti kjer je tv,pol pa po uz pa sem slonela na ograji ko sem čakala zdravila

< Sporočilo je popravil db -- 5.2.2010 8:15:45 >

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
5.2.2010 8:49:23   
september1
IZVIRNO SPOROČILO: daga79

ja kak to da ti niso delali testov ... kam si to šla ..kaj ne dela te teste tudi dr. Strahova???pojasni prosim...

ojla

daga79
dr.Strahova ne dela amniocinteze, presajalnih pa verjetn tud ne ker če bi jih, bi mi jih verjetn tud nardila.potem sem šla do moje G in mi je ona dala napotnico za presajalne teste. v MB pa so se odločili za AC.Ker če bi mi nardili teste bi bil rezultat okol 1:500 in spet nebi vedli pr čem smo. Pr AC  pa bo 100% rezultat pa še za spol bomo vedli user posted image user posted image user posted image . je pa žalostno to da je 1% možnosti da pride do ss, na kar pa ne pristanem-noge skup tišimuser posted image .To sem šla v MB porodnišnico 1.nadstropje za genetiko.

ja talika samo podaljšali so mi čakanje.pa še na izvide se potem čaka 4 tedne.sam kjaj čmo tko pač je.vse za našga  navihančka.

(odgovor članu daga79)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
5.2.2010 9:03:03   
daga79
DHT dela dr. Strahova ker sem se jaz včeraj naročila pa na NS pa mi je rekla da naj samo potem spodaj povem da hočem še DHT ...
No držim pesti za tebe in tvojo fižolo ti pa drži za mene da bo vse ok na mojih testih ...

lep dan vam želim

(odgovor članu september1)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
5.2.2010 9:21:44   
talika81
september, verjamem, da se ti bo najprej vledko do AO, pol pa še bolj do testov. ampak jaz verjamem, da bo AO pokazala, da je vse tako kot je treba, da je vsse vredu.

uh, danes 14 dni pa imava midva razgovor za postopek. že komaj čakam.

baby, pikachu, a sta že dobili pošto?

(odgovor članu daga79)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
5.2.2010 9:37:58   
september1
daga79 imaš ZS in seveda bom držala pesti za DHT

talika naj ti hitro mine teh 14 dni. že zdaj navijam zate.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
5.2.2010 9:40:24   
talika81
jaz tudi zate. user posted image   user posted image

(odgovor članu september1)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
5.2.2010 13:04:21   
zarja1

zarja jaz sem bila do 10:20 v ambulanti ker so zamujal ful,sedela pa sem pr ambulanti kjer je tv,pol pa po uz pa sem slonela na ograji ko sem čakala zdravila

aa, pol sma ble pa bolj skupaj kot sma mislile. Jaz sem bla v sivi jopi, z dragim. Tud najprej pred TV, pol pri Marijinih vratih.

Horny Teddy

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
5.2.2010 13:05:02   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: talika81

kaj pa je blo, zarja1? kaj si pa mela?

služba me baše....user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
5.2.2010 13:14:48   
db
a je tvoj tako velik pa suh,pa črn ti pa si mela lase spete v čop

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
5.2.2010 13:18:56   
zarja1

a je tvoj tako velik pa suh,pa črn ti pa si mela lase spete v čop

ne, spuščene lase. Moj pa tud ni ne suh, ne visok. Si imela ti roza pisan pulover, al zelen? Teh dveh punc se spomnim.....al dolge blond lase?

Horny Teddy

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
5.2.2010 13:20:26   
zaljubljena23
Talika, hvala

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
5.2.2010 13:51:00   
db
ne imela sem črne hlače in temno moder flis imam pa kratke lase blond imela pa sem 5 številko ti

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
5.2.2010 13:52:14   
zarja1

ne imela sem črne hlače in temno moder flis imam pa kratke lase blond imela pa sem 5 številko ti

jaz pa 8. Se te ne spomnim,,,,res pa je bila kr gužva.....No za drugič ti na ZS pošljem moj mobi, velja? Ko bo zvonilo po ambulanti bova vedele...user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
5.2.2010 14:42:21   
miklarom
LEP POZDRAV DRAGE MOJEuser posted image

zarja - lubika moja kako si mi kaj! kako kaj pri tebi sedaj, jaz štartam po pingote ta mesec, zdaj čakam še samouser posted image , ki bo kmalu prišla pol pa pokličem in šibam po njihuser posted image

talika - user posted image user posted image user posted image  za pošto, sem ti rekla da jo boš dobila že v roku enega tedna, tako kot jaz takrat. S se pa zna res zgoditi, da se srečama skupaj čez 14.dni, ti bom javila kdaj bom imela datum za prvi UZ

september - kako kaj mala bebika, lepo raste, buši se že kaj pozna. Zvizni mi drugi teden pa pridi o.k.

beba75 - a lepo čuvaš svojo pikico? kdaj pa imaš test

db - kako daleč pa si že ti s postopkom!

zaljubljena - držim pesti , da bo IUI uspešen zate

mausika - ojla, draga, dobrodošla med nami . sem vesela da si se odločila za MB, boš videla da boš tukaj zelo zadovoljna. A si že dobila zvezo z njimi. Ti pošljem na ZS mojo tel pa me pokliči kaj če te bo zanimalo. In kako si drugače, dolgo se že nismo videle, bo treba mal spet na kak čvekuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
5.2.2010 15:46:34   
db
oj miklarom sedaj sem na gonalu tko da imam v petek zopet uz kdaj pa greš ti po pingote

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
5.2.2010 19:01:17   
saturn
Punce, dejte mi nekaj povedat...

kak fejst je treba počivat po ETZ? Jaz namreč nisem takšna z obstankom... Prvič, ko sem bila na bolniški, sem vsak dan šla na daljši sprehod, sedaj pa me spet vleče...

Hvala.

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
5.2.2010 19:06:14   
september1
saturn jst bi na tvojmu mestu razkirala in počivala teh 14 dni, kot pa potem bila razočarana. vem da se ti teh 14 dni vleče ampak saj si že skoraj na polovici.(moje mnenje)

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
5.2.2010 19:11:15   
beba75

saturn poslušaj svoje telo in se tako odloči. Jaz sem pri prvem ivf full počivala saj sem imela malo hiperce, sedaj pa sem ležala tisti dan ostalo pa ne. Oz. imam kar nekaj papirjev glede gradnje garaže za porihtat tak da vsako dan dopoldne grem uredit eno zadevo pol pa popoldan počivam, oz. kak mi pač paše. Pač poslušam svoje telo in ko zahteva počitek pač počivam. Res pa je da ne dvigujem težkih stvari, ne  delam nobenih naporov in ne obremenjujem telesa. Vse gre na easy.

miklarom test mam 15.2. samo ga bom doma delala že na valentinovo, pa upam na najboljše!

(odgovor članu saturn)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
5.2.2010 19:23:39   
saturn
No, saj jaz tudi ne izvajam nobenih naporov... Samo ležim ne ves čas... Pa kaj za službo naredim na računalnik...

Bomo videli, kako bo naprej. Sedaj je težje kot prvič. malo bolj stresno, ker vem, da stvari lahko gredo narobe. prvič sem se pač pustila presenetit.

September, hvala. Do testa je pa sicer še kar dolgo. Tudi CBja si ne upam narediti prej. Jaz sem namreč na dan tranferja dobila hormonsko injekcijo... da ne bi bili izvidi lažni.

Beba, držim pesti.

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
5.2.2010 21:26:53   
pikachu
talika - jaz še nisem dobila pošte. mam pa drugače termin za branje izvidov 11.03. in mogoče bom takrat dobila navodila. Morda pa bom v ponedeljek poklicala in vprašala kako je s tem.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
5.2.2010 21:32:26   
pikachu
db- jaz sem bila v četrtek v mb ampak nisem kaj dosti gledala po čakalnici se mi je fejst mudilo pa še strah me je blo dat kri, ker se ful bojim enekcije. bila pa sem oblečena v rjavo jakno pa spete lase sem imela, moj pa je imel modro bundo, bila pa sem tam kakšnih 5 min pri vratih za deljenje terapije.

22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......