|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB
28.12.2009 12:20:08   
rojena77
Punce, kako ste?

Jaz sem 9 dni po Et in sem fasala hiperco, vsak dan dajem kri....
Upam da ne bom v bolnici pristala

a ima katera kak nasvet, lahko karkoli naredim razen da veliko pijem. A bi morala skos ležati?

Daga, kdaj delaš test?

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
28.12.2009 12:36:42   
zarja1
držim pesti, da ne bo hudo. Je pa malo, res malo, fajn ker se user posted image user posted image lepše vgnezdijo. Držim pesti, da boš čez kak dan ali dva sporočila, da si srečka user posted image . Mast sem vesela zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu rojena77)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
28.12.2009 12:49:10   
rojena77
Zarja, ampak a ni čudno tako pozno - 9 dni po et...

Misliš da bi morala ležati? Jaz hodim normalno v službo, ampak v počasnem posnetku delam vse.....

Kako si ti?

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
28.12.2009 12:53:11   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: rojena77

Zarja, ampak a ni čudno tako pozno - 9 dni po et...

Misliš da bi morala ležati? Jaz hodim normalno v službo, ampak v počasnem posnetku delam vse.....

Kako si ti?

pa hiperca rukne čist različno, mene je pred ET, druge takoj po ET..... Jaz bi vseeno na tvojem mestu bolj počivala, doma. Je pa odločitev tvoja. Te je samo napihnilo, al so tud bolečine prisotne? Ti kr telo poslušaj pa bo. user posted image user posted image user posted image

Jaz sem ok, v pričakovanju user posted image (nekaj se že nakazuje) pol pa huraaaaaaa v nov postopek.

Horny Teddy

(odgovor članu rojena77)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
28.12.2009 12:55:45   
rojena77
Bolečin nobenih, no razen tega da komaj hodim, ker imam trebuh kot tiste ki so v 4 mesecu

ampak sem bila včeraj in danes na UZ in je videla tekočino v trebuhu. Upam da ne pride do pljuč, jutri moram ponovno dat kri. Kri je bila danes pa kr ok.

A misliš da ima to kake veze z vgnezditvijo - zdaj se je že če je nameraval

Bom držala pesti - komaj čakam da zapišeš da si že tam......user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
28.12.2009 12:58:04   
gapii27
se vam mal prklopim user posted image

meni je hiperca pomenla vgnezditev, pa v večina primerih je res tako... men je blo tak hudo da sem mogla v bolnico, ker nisem mogla ne jest ne pit... kri in voda čist v k....  no zdej pa čakamo naša dva pikecauser posted image

srečno vsem skupi

(odgovor članu rojena77)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
28.12.2009 12:59:21   
gapii27
aja pa hormon bi ti že zdaj lahko pokazal...meni je po 6 dneh pokazal je blo okol 48 

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
28.12.2009 13:00:45   
zarja1
Rojena77 pomoje se ti že sedaj kaj v krvi vidi glede user posted image . Kri ti čekirajo, ker zna hiperca celo sliko fajn poslabšat. Glede na to, da te redno spremljajo nič bat. Ta tekočina dokler je v trebušni votlini, še ni panike. Saj tud v pljučih ni še grozne panike-ni pa fajn. Upam, da do tega ne prideš.Jaz bi pa vseeno na tvojem mestu doma počivala. Saj veš, hiperca ima tud posledico, da poveča notranje organe in takrat je strogo mirovanje obvezno, da se kje kaj ne pretrga.

Lepo bodi doma in uživaj. Jaz sem ziher, da ti user posted image sedaj več ne uide.user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu rojena77)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
28.12.2009 13:25:04   
rojena77
Zarja in Gapi, hvala, sta me pomirile

Hormona mi niso merili, je pa na uz rekla da se nekaj vidi, ampak niti slučajno ni nujno da je to to

Nič se ne slepim, če je je, če ni ni...

Si pa res ne želim v bolnišnico, služba pa šola.... uf,

Pa saj bo, še vsaka je preživela, pa bom še jaz

Bom danes ostala doma, tako da imam čas čvekat

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
29.12.2009 15:13:53   
Matejčika
Rojena, držim pesti, da je to to! In da ti nebi bilo treba v bolnišnico.

Zarja, povej, kaj so ti že dodelili protokol?

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu rojena77)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
29.12.2009 17:42:30   
Anonimen
Ojči borke! Najprej čestitke vsem, ki ste v tem letu zagledale plusek, ostalim pa želim da se jim ta želja izpolni v letu 2010. Naj nakratko opišem svoj problem: z možem se trudima za dojenčka že 8let. Na začetku naju nihče ni jemal resno, ko sem svoji gin. po dveh letih povadala za moje oz. najine težave mi je rekla da sma še mlada in da naj malo še počakama (bila sma stara 23 let poročena)., dobila sem odpor in nisem si več upala do gin. čas pa je tekel. sedaj sem se opogumila in menjala gin. ki naju je takij napotil na kliniko v MB kjer so ugotovili da ima partner premalo semenčic. no in že dem dala kri za preiskave  naslednji teden imam UZ zdaj pa me zanima kako to poteka ker me je že sedaj strah! a je to preko trebuha? joj sem že tako prestrašena da sploh več ne spim ponoči. se opravičujem za mojo nevednost in upam da mi bo katera pomagala HVALA

(odgovor članu Matejčika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3036
29.12.2009 19:12:22   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Matejčika
Zarja, povej, kaj so ti že dodelili protokol?

ne. Pomoje me čaka glih enak postopek kot vse samo doza bo manjša po prvih gonalih. Ma čakam to user posted image , da začnem s femodenom pa se kr nekje skriva, packa.user posted image

Pa ti?

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 3037
29.12.2009 19:13:51   
zarja1
Anonimna nič bat. Je vse čist ok in za preživet. Zdaj vaju čaka kakšna preiskava, potem kakšen poskus inseminacije, potem kak IVF.....vse jemlji kot hojo po stopničkah...na easy, sproščeno....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
29.12.2009 19:35:33   
Matejčika
UZ pa je vaginalni. 

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
29.12.2009 21:06:35   
Anonimen
Kako pa poteka? joj mi je nerodno ampak si neznam predstavlat .

Neposredna povezava do sporočila: 3040
29.12.2009 21:12:41   
larisa75
Anonimna, pozdravljena!
Nimaš se česa bati. UZ je vaginalen in čisto neboleč, manj neprijeten kot ginekološki pregled. V  MB so vsi zdravniki zelo nežni in prijazni (mislim, da so mi skoraj vsi delali UZ), tako, da se res nimaš česa bati. Ne dlaj si strahov vnaprej, ko boš vedela, kaj te čaka naprej, pa zopet tu povprašaj, pa ti bomo punce z veseljem odgovorile. Skratka, UZ se ne boj in mirno spi v teh prazničnih dneh.
Vse lepo in eno zdravo user posted image ti želim v letu, ki prihaja, Larisa

Neposredna povezava do sporočila: 3041
29.12.2009 21:26:43   
Anonimen
a lahko vprašam kako dolgo traja oz. poteka uz? a se slečeš v ambulanti ali imajo posebno kabino kje počakaš na vrsto?

(odgovor članu larisa75)
  Neposredna povezava do sporočila: 3042
29.12.2009 21:41:17   
larisa75
Anonimna, nima ti biti kaj nerodno. Vsi smo bili enkrat prvič. Uvodni protokol najbrž poznaš: daš kartico in dobiš številko in barvo. Ko si na vrsti, te pokliče in pove v katero kabino greš. Tam se slečeš in počakaš, da te sestra povabi v ordinacijo ali pa vstopiš, ko zazvoni zvonec. Jaz sem vedno imela s sabo eno kratko krilce in copate, ker sicer nosim samo hlače. Ordinacija je zelo majhna, tako da v bistvu, ko vstopiš že stojiš zraven stola, kamor se vsedeš oziroma uležeš. Je takšen kot ginekološki. Sam UZ ne traja dolgo. Zdravnik ti vstavi UZ-paličico v nožnico in pogleda jajčnike, maternico. Vse to lahko spremljaš na ekranu na steni. Ti rečem, enostavneje kot gin. pregled. Upam, da sem ti kaj pomagala. Če te še kaj zanima, vprašaj. Lp, Larisa 

(odgovor članu larisa75)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
29.12.2009 21:54:29   
Anonimen
Hvala larisa malo sem pomirjena. a so drugače prijazni? Moja gin. je vedno bla slabe volje pa nič povedla.

(odgovor članu larisa75)
  Neposredna povezava do sporočila: 3044
29.12.2009 21:56:54   
Anonimen
aja še to ali moraš tudi dokolenke dol slečz oz nogavičke? 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3045
29.12.2009 22:00:44   
larisa75
Nogavičke lahko imaš oblečene. JA, VSI SO ZELO PRIJAZNI!!! Lp, Larisa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
31.12.2009 9:04:29   
pikovit
No pa da se še pr mojih štajrkah malce javim.Takole imamo pr nas.Včeraj sem bila na UZ in imamo enega.Srček bije in je 7,7 mm velik.Noseča pa sem 6t6d.

Punce jaz še kar ne verjamem.Očitno bom šele,ko ga bom imela v rokah user posted image

Še tu vam želim eno fejst leto 2010 in da vse kar niste storile v 2009 naredite v 2010.

Lepo praznujte user posted image

(odgovor članu larisa75)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
31.12.2009 9:06:09   
zarja1
Babe moje želim vam, da bo leto 2010 popolno, od A do Ž : Avanturistično, Bogato, Cvetoče, Čilo, Darežljivo, Enkratno, Fino, Genialno, Hvaležno, Igrivo, Jasno, Kulturno, Lepo, Mirno, Nepozabno, Očarljivo, Popolno, Razburljivo, Strastno, Šarmantno, Toplo, Ustvarjalno, Varno, Zadovoljno, Živo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
31.12.2009 10:30:00   
miklarom
drage moje, da se vam na hitro javim iz prekrasnega Dunaja, tukaj je vse v lučkam, vse lepo okrašeno, skratka fenomenalno in imamo se prav lepo.

NAJ VAM DANES  VSEM SKUPAJ ZAŽELIM SREČNO, ZDRAVO, LEPO, POLNO UPANJA, SREČE, LJUBEZNI PREDVSEM PA VSEM, KI STE ŽE V POSTOPKU, KI ŠE BOMO V POSTOPKU , KI STE ŽE NOSEČKE, IN VSE KI STE ŽE MAMICE SREČNO NOVO LETO 2010 IN VELIKO SKRITIH IN URESNIČENIH ŽELJ.
RADA VAS IMAM VSE !

user posted image               user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
31.12.2009 10:48:30   
talika81
pikovituser posted image  user posted image  user posted image za vaju. naj res ostane tako naprej do konca ... user posted image

miklarom, super, sem vesela za vaju, da se imata lepo ... tudi vi lepo praznujte novo leto ...

VSEM ŽELIM LEP SILVESTERSKI VEČER,MNOGO VESELJA, LEPO PRAZNUJTE IN SE BEREMO V NOVEM LETU, V LETU 2010. IN OČITNO BO TO LETO NAŠE LETO ... user posted image   user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......