|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB
4.1.2010 15:49:37   
miklarom
babike a v vaših koncih kaj user posted image , pri nas fullllll naletava mrzlo je pa k hudič, da me kar fajn zebe user posted image , še malo pa bom lahko šla delat user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
4.1.2010 16:14:23   
shyshy
Talika81, hvala ti. Sej vem da sem k en mejhen otrok k se sprašujem kaj je v eni sobi, ampak kaj naj user posted image  Res me je firbec...user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
4.1.2010 19:11:07   
rojena77
OOOOOOO daga, čestitam!

A imaš že kakšne znake?
Jaz nobenih razen napihnjenosti zaradi hiperce.

Katera bo naslednja? Se mi zdi, da v Mb kr vse, ki sem jih spremljala so zanosile... user posted image

(odgovor članu daga79)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
4.1.2010 19:36:18   
miklarom
 daga in  rojena77 - čestitke user posted image user posted image user posted image , lepo in mirno user posted image

september1 - kako si kaj ti, slabosti še prisotne in kako počutjeuser posted image

talika81 - a si že dobila pošto!

beba75 - kdaj začneš s postopkom

jaz še malo pa grem po našega user posted image , februar bo kmalu tu in upam da nam tokrat le uspe priti do konca in dobiti v naročje to našo tako željeno user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu rojena77)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
4.1.2010 19:56:18   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom
jaz še malo pa grem po našega user posted image , februar bo kmalu tu in upam da nam tokrat le uspe priti do konca in dobiti v naročje to našo tako željeno user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image navijam že zdajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
5.1.2010 6:37:46   
daga79
jutro,

ja kar nekaj znakov se mi pojavlja -nespečnost - skoz nekaj sanjam-spim slabo , lakota katastrofalna , špikanje v jajčnikih pa občutek podoben kot pri menzi ampak samo nekaj časa potem mine ....vrtoglavica sploh kadar hitro vstanem drugače pa se OK počutim slabosti še ni ...upam da je ne bo.. rajši imam lakoto.. hehe

(odgovor članu rojena77)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
5.1.2010 8:42:06   
talika81
miklarom, ne, nisem še dobila pošte. sej mislim, da ne bo tko hitro. no, vsaj jaz je ne pričakujem tako kmalu.
ti začneš pa februarja s postopkom, a ne?

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu daga79)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
5.1.2010 8:56:23   
t27
Zdravo vsem!

Mene pa zanima, k grem prvič v četrtek po injekcije, kam točno morem jit, spodaj v klet v sprejem ali v prvo nadstropje. Hvala za info in držim pesti za nas vse borke.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
5.1.2010 9:22:40   
september1
lepo zasneženo dobro jutro.

t27 po terapijo greš spodaj k sestri Mariji. sam a nimaš prej UZ?

miklarom in talika81
men je še kr slabo in še tud kr bruham.

zdaj ko je pa konc praznikov in dopustov bi se pa lahko dobile na enmu user posted image ? al še kr ne. Mislim da je že več kot leto od kar smo bile nazadnje????!!!!!????!!!!!

daga79 poznam vse te znake. men se je vrtoglavica zelo hitro umirila, lakota, slabosti in bruhanje pa se je začelo v 6 tednu in traja še vse do danes. men ni problema it bruhat sem že itak navajena sam navličana sem že slabosti in čudnega okusa v ustih, pa imam žvečilko sam pol sem pa takoj spet lačna. Saj bo. Boš videla če ti je slabo boš vedela da si še noseča.user posted image

(odgovor članu t27)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
5.1.2010 10:12:00   
t27
oj, samo tabletke sem dobila in potem po seznamu so me naročili za injekcije, tako imam na zelenem listu napisano. 

(odgovor članu september1)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
5.1.2010 10:21:45   
september1
t27 imaš prav, sem šla sama na svoj stari list gledat in sem vidla da je UZ kasneje.

ja dol v klet k sestri mariji greš po terapijo.

(odgovor članu t27)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
5.1.2010 10:27:30   
t27
hvala :):):) Držmo pesti na vas, nas, mene!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3087
5.1.2010 14:11:02   
daga79
beta 1160 še potrjeno s krvnim testom
user posted image user posted image

(odgovor članu t27)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
5.1.2010 14:56:30   
talika81
user posted image   user posted image   user posted image   user posted image , daga79, sem zelo, zelo vesela, da je bil user posted image  potrjen tudi s krvnim testom.

in kdaj imaš prvi UZ?

rojena, kako pa je kaj s tabo?

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu daga79)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
5.1.2010 15:38:57   
rojena77
Pozdravljene punce

Kako ste?

JAz sem ok, znakov nobenih, no razen hiperce seveda, trebuh imam kot da sem v petem mesecu.

Drugače pa ne slabosti, ne nič skratka.

Daga, imaš pa ti visoko beto - na kateri dan je bilo to? Jaz sem imela na 12 dan malo pod 8oo.

Držim pesti za vse - upam da bo to leto ta pravo za vse!

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
5.1.2010 17:11:57   
september1
daga79 čestitke za potrjeno nosečnost. zdaj pa le uživaj in čim manj slabosti.

rojena77 vsebnost hormona je čist različna pr ženskah, v moji skupini je bila ena ko ga je imela nekaj čez 4000, in takoj so ji rekla da sumijo na večplodno, čeprav so ji vstavili en zarodek.In res je bila noseča z enojajčnimi dvojčki.

jaz sem mela mal čez 800 pa se je en zarodek poslovil, ena pa okol 500 pa pričakuje dvojčka.

miklarom naj ti dnevi do ETZ--ja čim hitreje minejo.

beba75 kje se pa ti skrivaš?

(odgovor članu rojena77)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
6.1.2010 16:37:12   
beba75

Lep pozdrav vsem!

Se opravičujem ker se nisem nič oglasila, ampak se ni nič dogajalouser posted image o čem bi lahko pisala. Brala sem pa redno in sem zelo vesela user posted image da imamo nove nosečkeuser posted image user posted image !        

Pri meni pa je stanje tako; M nisem dobila samo nek rjav flekec dva dni . Naredila sveda v upanju test ki je bil negativenuser posted image . Počakala še 14 dni ponovila še enkrat in stanje enako. Sedaj sem začela jesti primulot nor da si sprožim  M potem pokličem in grem po mojega pingvička( če bo seveda preživel odmrznitev). O.K. bo kako bo ne delam si nekakšnih upanj, saj mi je iz več strani bilo povedano ( vedeževalka in astrologinja) da bo v naslednem postopku ratalo.

Me pa zanima sledeče, glede na to da sem 1IVF imela v novembru( puncija 7.11.2009) in imam še pingvinčka po katerega grem konec meseca, kdaj bi lahko pričakovala pošto za 2IVF?

Neposredna povezava do sporočila: 3092
6.1.2010 18:46:39   
saturn
IZVIRNO SPOROČILO: beba75

Lep pozdrav vsem!

Se opravičujem ker se nisem nič oglasila, ampak se ni nič dogajalouser posted image o čem bi lahko pisala. Brala sem pa redno in sem zelo vesela user posted image da imamo nove nosečkeuser posted image user posted image !        

Pri meni pa je stanje tako; M nisem dobila samo nek rjav flekec dva dni . Naredila sveda v upanju test ki je bil negativenuser posted image . Počakala še 14 dni ponovila še enkrat in stanje enako. Sedaj sem začela jesti primulot nor da si sprožim  M potem pokličem in grem po mojega pingvička( če bo seveda preživel odmrznitev). O.K. bo kako bo ne delam si nekakšnih upanj, saj mi je iz več strani bilo povedano ( vedeževalka in astrologinja) da bo v naslednem postopku ratalo.

Me pa zanima sledeče, glede na to da sem 1IVF imela v novembru( puncija 7.11.2009) in imam še pingvinčka po katerega grem konec meseca, kdaj bi lahko pričakovala pošto za 2IVF?

Aha, to vprašanje zanima tudi mene. Tudi jaz čakam na M (upam, da tale vikend, se je zaradi vseh hormonov vse malo podaljšalo) in upam, da grem po pingvinčka že konec meseca (kako že gre to: M + 14 dni do ovulacije + 5 dni za transfer), če preživi odmrzovanje... Če ne uspe, kdaj mislite, da bi lahko dobila pošto za drugi IVF (jaz pa sem imela prvi transfer konec oktobra).

Hvala za infose.

(odgovor članu beba75)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
7.1.2010 8:56:06   
daga79
allo
imam še eno vprašanje za tiste ki ste že imele 1. UZ v ambulanti - ali lahko gre partner zraven ??
in še eno ali ste po 1. uz še na bolniški???
Hvala!

(odgovor članu saturn)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
7.1.2010 9:14:36   
zaljubljena23
Hej punce...

Po dolgem času se vam spet javljam...Najprej vam moram zaželeti srečno, zdravo in predvsem uspešno novo leto...Naj bo to leto, leto veliko pluskov na tej temi...

Daga, tebi pa iskrene čestitke za lepo praznično darilo...user posted image

Huh, eto zdaj pa sem pozabila kaj še se je dogajalouser posted image user posted image user posted image Vglavnem, vsem čakajočim na pošto za postopek, želim, da bi ti dnevi hitro minili, tistim, ki pa so začele s postopkom in katere čakajo da gredo po zamrznjenčke pa želim, da bi bilo uspešno in bi končno dočakale svojo srečo....

Pri nas ni nič novega...26. imam pregled v MB, pa bomo videli kako bo...Doma me sicer čaka škatlica klomifena, ampak pri deceberski M (tako kot sva se z mojim G dogovorila) je nisem odprla...Saj je bila M čudna (šibka, v obliki izcedka in kratka)...Pa me je bilo nekako strah (sem podoživljala zgodbo iz marca, ko je bila M enaka in sem začela s klomifenom, pa se je slabo končalo)...In sva se z mojim zmenila, da počakava še en cikel...Zdaj pa sem ravno na dabrostonu, tako da če je tako ratalo M ne bo, če pa ni, pa bo prišla vsaj taka kot treba in bom lahko začela s klomifenom...

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu daga79)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
7.1.2010 11:23:01   
september1
IZVIRNO SPOROČILO: daga79

allo
imam še eno vprašanje za tiste ki ste že imele 1. UZ v ambulanti - ali lahko gre partner zraven ??
in še eno ali ste po 1. uz še na bolniški???
Hvala!

lahko gre zraven!

ko te pokličejo iz kabineta takoj povej da partner čaka pred vrati in bo G najprej sam pogledal/a potem pa bo sestra poklicala partnerja in bo še G njemu vse lepo razložil/a

jaz sem skoz na bolniški.najbolj zaradi jutranjih slabosti in bruhanj.user posted image

< Sporočilo je popravil september1 -- 7.1.2010 11:37:26 >

(odgovor članu daga79)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
7.1.2010 11:42:00   
talika81
ojej, september, a še ni nič boljš? upam, da se bo to pri tebi kmalu nehalo ...

mi smo pa včeraj pokopali našo drago staro mamo ... bil je zelo naporen dan. sedaj pa naprej živet z upanjem, da nam bo boljš, a ne?

Neposredna povezava do sporočila: 3097
7.1.2010 15:51:31   
zaljubljena23
Saj sem vedela, da sem nekaj pozabila...Talika iskreno sožalje

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
8.1.2010 9:02:18   
september1
ja talika zaenkrat še ni nič bolje! ampak sem optimistična in bo slej ko prej se nehalo, če ne prej ko rodim.user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
8.1.2010 10:41:20   
talika81
user posted image   user posted image   user posted image  ja, september, točno tako. če ne prej, kot pa ko boš rodila. ampak sej bodo prej minile slabosti, boš videla.   user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......