|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB
21.12.2009 19:43:26   
rojena77
Daga, pozdravljena

Pol bova delali test skupaj! No skoraj skupaj

Držim pesti, da uspe!

Jaz sem bila danes na sprehodu... sploh ni mraz, prav luštno je, moram pa še vsa darila nakupit....

Hvala vsem, ki držite pesti zame!

(odgovor članu daga79)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
22.12.2009 8:33:31   
talika81
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36

talika pozdravljena! ti sporočam novičko da smo zoet zagledali user posted image . upamo na najboljše in da tokrat priguramo srečno do konca.
tebi pa tudi veliko uspeha , če sem prav zasledila imaš kmalu postopekuser posted image

user posted image   user posted image   user posted image  super, pikica, sem zelo vesela zate. tudi jaz ti želim, da bi tokrat bilo uspešno do konca. ja, upamo, da bomo tud mi kmalu v postopku in da bom tudi jaz lahko kmalu povedala veselo novico.

daga, super.   user posted image   user posted image   user posted image  naj bo sreda tvoj dan ...

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
22.12.2009 9:48:38   
september1
rojena user posted image user posted image user posted image user posted image za ET in srečno do konca,

daga lepo število celic in srečno v sredo

pikica36 čestitke za user posted image

(odgovor članu daga79)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
22.12.2009 9:54:09   
talika81
o, september, kako si mi kaj? še te mučijo slabosti?

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu september1)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
22.12.2009 10:39:43   
september1
ja talika slabosti so še zmeraj prisotne. včeraj sm misla da bom umrla ko je moj odprl hladilnik in je po klobasah "prismrdelo", slabo mi je še kr 24h/dan pa čudn občutek v ustih, pa vrtoglavice pa jedla bi na vsako uro. no saj vem da so to samo dobri znaki sam mal sem jih pa res že naveličana.
danes sem se naročla na nuhalno in imam datum 20.1.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
22.12.2009 11:24:48   
tassi1
user posted image user posted image user posted image

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

Neposredna povezava do sporočila: 3006
22.12.2009 11:27:17   
talika81
o, super. boš videla in slišala spet tvojega user posted imageuser posted image   user posted image   user posted image

uh, jej, sej bo upam da to vse kmalu mimo. in upam, da boš imela lepe praznike ne glede na te tvoje slabosti ...

a sta doma že povedala? so verjetno bili zelo veseli ....

tassi1, kje pa se ti skrivaš? nič več te ni na spregled ...

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
22.12.2009 12:53:14   
september1
talika ja doma sma že povedala ker nisem mogla več skrivat slabosti in bruhanja in je brezveze. itak mi je pa že tast preden sma povedla ko je vedel da bruham govoril da morm k zdravniku da mam virozo in mi govoril kaj morm jest in,......user posted image user posted image user posted image

tassi kako sta se zdaj s tvojim dogovorila?

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
22.12.2009 12:54:04   
talika81
IZVIRNO SPOROČILO: september1

tassi kako sta se zdaj s tvojim dogovorila?

ja, to zanima tudi mene. si ga le uspela prepričat?

Neposredna povezava do sporočila: 3009
22.12.2009 15:40:11   
tassi1
No, tak na pol sem ga prepričala. Je pa fora sam v tem, ker mi je en mistik pred leti povedal, da bom pred svojim 37 letom mami- sam samo z umetno-oz.ivf( je bil bosanac)- 37 pa bom poleti drugo leto.user posted image user posted image
Drugač pa sva v petek kupila najin prvi čist novi avto( je čist sam moj user posted image user posted image ), pa je bilo ful dela s skakanjem okoli in ker delam do 17, je to bil pravi logističen podvig. Zdej dobim ga pred božičem, tak da pol bom pa važna user posted image user posted image user posted image
Kaj a bo kej z našo kavico?? user posted image
a ste za  user posted image user posted image user posted image

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
22.12.2009 17:12:20   
september1
tassi jst sem takoj za kavico.
pa čestitke in srečno vožnjo z avtom

< Sporočilo je popravil september1 -- 22.12.2009 17:13:10 >

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
23.12.2009 14:53:55   
talika81
punce, kje pa ste vse danes? a vse veselo nakupujete al kako?

uh, kavica bi se pa res prilegla ... in čvek tudi ...

kako ste kaj naslednji teden? bi mele kaj cajta?

Neposredna povezava do sporočila: 3012
23.12.2009 22:10:38   
miklarom
september1 - nosečka naša kako si kajuser posted image

tassi1 - srečno vožnjo z novim avtom, in pazi da ti ga kdo ne rukne, tak k ga je meni k sem ga imela komaj en mesec, pa mi ga je en bedak stolkel, evo zdaj ga imam že teden dni na servisu, dali pa so mi nadomestnegauser posted image

talika - kako pa kaj ti, kdaj začneš s postopkom, jaz začnem v ferbruarju

Beba75 - oj, kje si ti meni kaj, in kako siuser posted image

joj, jaz drugi teden ne morem na kavico, k v nedeljo že šibama s kolegi na Dunaj, kjer bomo silvestrovali in se vrnema komaj 3.1. zvečer enkrat, po novem letu bi pa lahko.

VSEM ŽELIM VESELE BOŽIČNE PRAZNIKE, IN NAJ VAM BOŽIČEK PRINESE KAJ LEPEGA  ,  V PRIHAJAJOČEM NOVEM LETU 2010 PA ČIMVEČ PLUSEKOV, IN PA MALIHuser posted image

user posted image                                user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
24.12.2009 7:16:15   
talika81
o, miklarom, pozdravljena!

kako si nam ti kaj?

jaz še ne vem, kdaj začenm s postopkom, čakam na pošto. jaz predvidevam, da bi pošto dobila nekje konc februarja, v začetku marca ... bomo videli, kako in kaj.
o, lepo, da boste silvestrovali na Dunaju. zna bit zelo lepo, sploh ko je dunaj ponavadi tako lepo okrašen.

tudi vama želim max. lepe praznike, lepo silvestrujta in uživajta ... user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
24.12.2009 9:00:00   
pikachu
Pozdravljene. Vsem želim lep BOŽIČ . Zdaj pa letim v službo sem že malo pozna.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3015
24.12.2009 9:04:16   
daga79
tudi jaz vsem želim lepe praznike in vam hkrati sporočam da sem dobila v varstvo dve pikici user posted image user posted image

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
24.12.2009 9:49:29   
talika81
super, daga ... user posted image  user posted image  user posted image . zdaj pa se le pazi .... lepe praznike tudi tebi in tvojim domačim ...

(odgovor članu daga79)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
24.12.2009 9:53:39   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: daga79

tudi jaz vsem želim lepe praznike in vam hkrati sporočam da sem dobila v varstvo dve pikici user posted image user posted image
superrrrrr user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu daga79)
Neposredna povezava do sporočila: 3018
24.12.2009 12:13:41   
rojena77
Čestitam Daga! Grej ju in božaj trebuščka

Če se morda kateri ljubi odgovarjat - sem 6 dan po Et in nimam popolnoma nobenega znaka, ne bolečin, ne večjih joškic.....hodim v službo kot vsak normalen človek... skratka skoraj pozabila sem že.... Kdaj naj bi se začelo kaj dogajati sploh?

Vsem želi pa čudovit večer s svojimi najdražjimi!

(odgovor članu daga79)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
24.12.2009 12:32:05   
zaljubljena23

Ko prižgejo božične se luči,
vsak v srcu si nekaj zaželi.
Naj Božič bo prijazen,naj bodo
prijazni v njem ljudje,
naj misli bodo iskrene
in veselo bo srce.

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu rojena77)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
25.12.2009 22:07:52   
pikovit
Punce čisto na hitro vam povem.Včeraj smo videli srčka :)Noseči smo pa 6t user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
25.12.2009 22:15:23   
miklarom
pikovitka - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jeeeeeee, to mi delaj, zdaj pa ti želim lepo user posted image in uživaj 1000/uro

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
28.12.2009 8:21:46   
daga79
hej danes se 6 dan po ET nekaj me črviči pa ne vem če je to glih dober znak... kaj pravite je tudi vas kaj črvičilo?? upam da je z mojima pikicama vse ok in je to samo pomeni da sta se primla
kaj pravite???

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
28.12.2009 12:00:15   
zaljubljena23
Pikovit, super...Sem full vesela...Bravo za srčka user posted image user posted image user posted image user posted image

Daga, nimam še s tem izkušenj, tako da ti ne znam pomagati...

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu daga79)
Neposredna povezava do sporočila: 3024
28.12.2009 12:15:51   
zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: daga79

hej danes se 6 dan po ET nekaj me črviči pa ne vem če je to glih dober znak... kaj pravite je tudi vas kaj črvičilo?? upam da je z mojima pikicama vse ok in je to samo pomeni da sta se primla
kaj pravite???

Draga Daga, ti znakci so ali pa ne. Pri enih pomenijouser posted image , pri drugih ne. Jaz nisem imela amabaš nikakvih znakcev pa sem takrat glih bla user posted image , ene pa že drug dan občutijo vse nosečniške tegobe. Ene črviči in že čakajo prihod user posted image , pa se jim le nasmehne sreče in so user posted image .

Zato je vsako kalkuliranje odveč. Vem pa kako težko je te dni preživljat, ko se ti en trenutek zdi, da si sigurno že user posted image , že drug trenutek pa te obhajajo dvomi. Probaj se čim bolj, kolk le gre, sprostit in ne negativno mislit. Kar je - že je.
Držim pesti za user posted image user posted image .

Horny Teddy

(odgovor članu daga79)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......