|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB
31.12.2009 13:36:41   
zarja1
Rojena77 iskrene čestitke!!!!!!!! Sem vedla da je to to.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
31.12.2009 13:48:08   
rojena77
Zarja, hvala lepa!

Ampak a veš da sploh še ne dojemam, glede na to, da v prvem poskusu uspe 20 % parov, sem si mislila da nekje do 2012 pa menda že bo....

Vse lepo v l. 2010 in lepo praznovanje danes ti želim!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
31.12.2009 17:30:43   
tassi1
vsem želim lepe praznike, zlasti pa , da se nam vsem uresniči naša velika želja zaslišati besedico mami v letu 2010

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

(odgovor članu rojena77)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
31.12.2009 20:11:22   
db
vsem želim to da se vsakemu uresniči vse to kar si najbolj želi

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
2.1.2010 21:03:25   
barchy81
Srečnga pa zdravga....pa velik uspeha pri plusih, v nosečnosti ali pa z malimi razgrajači!
A mi lahko katera pove kako je z zamrznjenčki v MB? Pred dvema letoma sem imela IVF v MB, zdaj pa naju čakata še dva pingota. Kakšen je postopek, pa če slučajno veste ali zamrzejo dva skupaj ali vsakega za sebe?
Lepo se imejte in hvala za pomoč...

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
3.1.2010 9:01:19   
talika81
dan, punce moje!

kako ste kaj praznovale novo leto?

mi2 vsa imela načrte, da greva silvestrovat v večnamensko dvorano v mojem kraju. ampak potem nisva šla, ker mi je v četrtek popoldne umrla moja draga stara mama. user posted image   user posted image   user posted image   tako da smo imeli nepozaben silvestrski dan, katerega pa si ne želim, da se še kdaj ponovi.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu barchy81)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
3.1.2010 10:34:33   
daga79
moje sožalje talika...

pa dobra novica ...
9 dan ET na zadnji dan starega leta sem naredila test pa je bil user posted image FS danes zjutraj pa še CB pa še en plusek... v torek pa grem še na krvni test...
Kaj pravite lepo božično novoletno darilo za naju a ne?? Vesela sva nepopisno - sam čakama še na potrditev v ambulanti in da bomo na prvem UZ slišali dva user posted image

Držim pesti tudi za vse ki še čakate...

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
3.1.2010 11:03:28   
september1
talika iskreno sožalje.

daga79 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za user posted image ,in srečno na UZ.

(odgovor članu daga79)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
3.1.2010 11:13:20   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: barchy81

Srečnga pa zdravga....pa velik uspeha pri plusih, v nosečnosti ali pa z malimi razgrajači!
A mi lahko katera pove kako je z zamrznjenčki v MB? Pred dvema letoma sem imela IVF v MB, zdaj pa naju čakata še dva pingota. Kakšen je postopek, pa če slučajno veste ali zamrzejo dva skupaj ali vsakega za sebe?
Lepo se imejte in hvala za pomoč...

Pokličeš prvi dan menstruacije in te naročijo na UZ. Če se ni kaj spremenilo v zadnjem času. Bodo punce povedale.

(odgovor članu barchy81)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
3.1.2010 17:34:50   
talika81
dagauser posted image  user posted image  user posted image ... naj še krvnio test potrdi ti dve user posted image ...

rojena, kako si nam kaj?

september, pa ti? že kaj manj slabsti?

hvala vam punce za izrečeno sožalje ...

mi2 pa čakava na pošto iz MB. vem, da je še malo prehitro, da bi jo dobila, ampak vseeno nestrpno čakam, kdaj bi naj prišla. čeprav če povem iskreno, jo ne pričakujem prej ko nekje konec februarja ... al pa še kasnej ...

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
3.1.2010 18:50:37   
Anonimen
Dober večer.
talika 81 ti si bila dana na čakalno listo 4.12. tako kot jaz pa so meni takrat rekli da bom 15 marca, ko imam pregled izvidov že povsej verjetnosti dobila terapijo.

(odgovor članu talika81)
  Neposredna povezava do sporočila: 3061
3.1.2010 18:53:28   
talika81
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Dober večer.
talika 81 ti si bila dana na čakalno listo 4.12. tako kot jaz pa so meni takrat rekli da bom 15 marca, ko imam pregled izvidov že povsej verjetnosti dobila terapijo.

bomo videli, a ne? upajmo, da bo tako. čeprav pa samo da enkrat bo, a ne?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
3.1.2010 19:16:57   
pikachu
Pozdravljene! Najprej srečno 2010 in čimkrajše čakalne vrste.
Ja tudi meni so rekli, da naj bi marca dobila terapilo takrat ko imam pregled izvidov.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
3.1.2010 19:59:50   
miklarom
talika81 -. iskreno sožaljeuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
3.1.2010 21:14:24   
pikachu
talika 81- iskreno sožalje

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
4.1.2010 8:41:15   
talika81
punce, user posted image user posted image  hvala vam.

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
4.1.2010 9:51:57   
daga79
allo

po kolikih dnem po krvnem testu ti dajo prvi UZ? 2 tedna več???

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
4.1.2010 10:08:56   
miklarom
IZVIRNO SPOROČILO: daga79

allo

po kolikih dnem po krvnem testu ti dajo prvi UZ? 2 tedna več???

v MB imaš prvi UZ po krvnem testu čez 14.dni

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu daga79)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
4.1.2010 12:49:44   
zarja1
Talika iskreno sožalje.user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
4.1.2010 12:50:30   
zarja1

moje sožalje talika...

pa dobra novica ...
9 dan ET na zadnji dan starega leta sem naredila test pa je bil user posted image FS danes zjutraj pa še CB pa še en plusek... v torek pa grem še na krvni test...
Kaj pravite lepo božično novoletno darilo za naju a ne?? Vesela sva nepopisno - sam čakama še na potrditev v ambulanti in da bomo na prvem UZ slišali dva user posted image

user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu daga79)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
4.1.2010 13:06:54   
tassi1
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

moje sožalje talika...

pa dobra novica ...

user posted image user posted image user posted image

pa še jest user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
4.1.2010 13:07:51   
tassi1
IZVIRNO SPOROČILO: talika81

dan, punce moje!

kako ste kaj praznovale novo leto?

mi2 vsa imela načrte, da greva silvestrovat v večnamensko dvorano v mojem kraju. ampak potem nisva šla, ker mi je v četrtek popoldne umrla moja draga stara mama. user posted image   user posted image   user posted image   tako da smo imeli nepozaben silvestrski dan, katerega pa si ne želim, da se še kdaj ponovi.

moje sožalje  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
4.1.2010 14:06:00   
baby1978
Ola punce....

Tudi meni so rekla, da bova marca že ziher dobila terapijo, pa sva bila dana 4.12.2009 na čakalno listo, vam javim, ko dobim pošto, sej veste, k meni pride pošta najprej....:)

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
4.1.2010 14:19:57   
shyshy
Čau punce...

eno vprašanje imam. Hecno, ampak res me firbec. Kaj počnejo v ambulanti v MB v tisti sobi, kjer piše delitev terapije? Nikol še nisem šla tja, ampak vse punce so vedno tako dolgoooooo noter. Pa sem firbčna... men se zdi ta soba k en bau bau, k da je ena pošastka noter user posted image

Kakšna delitev terapije je to?!?

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
4.1.2010 14:44:22   
talika81
shyshy, v tisti sobi dobiš hormone, ki jih moraš jemat za postopek, pa vzamejo ti kri, pa dobiš stop injekcijo, pa še kaj bi se našlo ... zakaj tako dolgo traja? verjetno zato, ker se marsikaj s sestro marijo pogovoriš in predno ti vse razloži, traja nekaj časa ...
sej se je meni tudi vedno zdelo, da so punce tako dolgo noter, dokler nisem sama bla na tem, da sem šla do sestre marije po terapijo ... potem pa sem ugotovila, zakaj traja par minut, da prideš nazaj ven.

(odgovor članu shyshy)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......