|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Imam problem z motorjem
10.9.2008 12:55:51   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: total

BAGI,moj je motorist že od polnoletnosti,pa me nič ne moti,tudi sama sem bila več na motrorju dokler nisem mela otročka,zdaj grem le še občsno znjim na furo,ker me pač več ne vleče,moj pa gre kr večkrat in mu je to res za dušo.Vsak me nekaj za svojo dušo in tisto željo,ki si jo izpolne.Če ma tvoj željo,naj si ga kupi,sam po pameti..bolje kot pa da v gostilni visi...sej se navadiš verjemi miuser posted image

se popolnoma strinjam - moj ga ima še 5 let in če ima željo se zapelje če ne pa ne - kakor čas dopušča.

Sva se pa pogovarjala o tem da ga bova prodala k bo sine začel lesti nanj - ba bolj da ne - skratka prodala ga bova zaradi varnosti otrok čez kake 4-5 let - k bi tud njih mikali motorji - za to varianto sem. Moram rečt da si ga je kupil sam šele pri 30 letih in nisem bila nič proti. To je za dušo, pa ni rečeno da bo divjal z njim, to je bolj moški ego - zdaj sem svoboden - vsaj jaz si tako razlagam.

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   [Brisano sporočilo]
11.9.2008 17:43:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sasa78)
  Neposredna povezava do sporočila: 77
11.9.2008 18:04:51   
Anonimen
Motor je že pri hiši, fantje so navdušeni, jaz niti najmanj, ampak zdaj je, kar je.
ž

Upam, da bo vozil po pameti.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 78
   [Brisano sporočilo]
11.9.2008 18:31:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 79
11.9.2008 18:36:00   
Anonimen
Samo kaj, ko ti tudi pamet včasih ne koristi.

Tu tezko kaj naredis...v bistvu sploh ne mores nic.

Neposredna povezava do sporočila: 80
12.9.2008 10:03:09   
ronja
bagi, probaj ga prepričat, da naj bo zgled svojim otrokom - torej mora lepo vozit, po pravilih in previdno in nič prehitevat kolone in nič v škarje in nič ovinkov sekat in podobno... pa da naj se vozi ob lepih dnevih, ko ljudje pričakujejo motoriste, ne pa v dežju sredi novembra, ko lahko preseneti kakega voznika... Vse v smislu zgleda otrokom, to bo po moje še najbolj palilo, ker svoje otroke ima rad...

Neposredna povezava do sporočila: 81
18.9.2008 11:31:15   
matejchy
js mam isti problem, včeraj mi je dragi povedal da si namerava kupit motoruser posted image pa sm mu povedla da js nisem za to, sam tak vem da ga ne morem odvrnat od te ideje...
me je pa full strah da bi se mu kaj zgodilo, glede na to kolko nesreč jeuser posted image

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 82
18.9.2008 12:43:03   
Nika v službi
Pri vsej stvari je meni samo nekaj precej tuje - to, da tvoj možek lahko mirno gre preko tvojega velikega strahu zanj.

Moj ne bi nikoli naredil (v tem primeru kupil) nečesa, za kar bi vedel, da jaz nikakor ne odobravam in da bo skrajno nesrečna, v skrbeh in ne vem kaj še. Enako seveda tudi jaz. Jaz pač pravim, da so določene stvari, strahovi, ki jih moramo spoštovati in sprejeti. Pa čeprav za ceno svojih sanj.

Res, blazno čudno mi je, da se vsi pogovarjate zgolj o tem ali mu "dovoliti" ta hobi ali ne, nikomur pa ni nič čudno, da partner umira od strahu in moleduje, da naj tega ne stori, drugi partner pa tega krika ne sliši in mirne duše uveljavi svojo veliko, sanjsko željo. Si res drznim reči, da moj tega ne bi nikoli storil. In jaz prav tako ne.

(odgovor članu matejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 83
18.9.2008 14:18:42   
ronja
Nika se strinjam s tabo. Se mi pa zdi, da je tukaj "dovoljenje" igralo neko vlogo v smislu, da je ne bo tako zelo skrbelo - kot "ok, saj ni tako hudo, pa ga imej"... Problem je, kadar je silna želja in neuresničene sanje na eni strani in silen strah na drugi...

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 84
18.9.2008 14:57:16   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

... Problem je, kadar je silna želja in neuresničene sanje na eni strani in silen strah na drugi...

Ja, saj točno tako sem jaz razumela. Prav zaradi tega pravim, da me čudi. Ker v partnerstvu mora biti sreča obojestranska. Ne pa da oni drugi umira od strahu, medtem ko si drugi uresničuje svoje sanje. To mi ne gre skupaj. Sorči.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 85
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Velikost prsi po dojenju.
пеперутка16

Ali so vaše dojke po dojenju ostale enake ali so manjše/večje kot pred nosečnostjo in dojenjem?

Manjše. (75%)

Večje. (25%)

Število vseh glasov: 4

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!