marita
|
lej jaz ti povem kako je bilo pri nama: sedaj imava 2 otroka. Ko sem bila noseča v drugo, je ratal čist obeseden, skoz visel na internetu, gledal oglase. Mislila sem da sam mal za foro. Ene par motorjev je šel gledat. In za enga se je slednjič odločil in tako je kupil aprilio. Itak, da sem bila v sebi proti temu dejanu, sploh ko sem bila v drugo noseča. Pogovorila sva se o vseh plusih in minusih. Pustila sem mu, da se sam odloči po svoji presoji. Tako se je odločil za nakup motorja. Sem mnenja, da odrasli osebi nekaj ne moreš prepovedat. Je zelo uredu človek, dober po srcu, miren, pameten, preudaren. Kakšen je bil konec: po 4 mesecih ga je prodal sam od sebe. Z dnem ko je šel motor od hiše, sem si blazno oddahnila. Ja, pri njemu je zmagal razum. Naredil je par voženj na morje in na Hrvaško. In mu je blo čist mem, da se vozi sam oz. s kolegom, mi (njegova družina) pa sami doma. Takrat je bil drugi otrok star komaj nekaj mesecev, danes je star 6 mesecev. Rekel je, da je vseeno faj imet motor, amapk kasneje ko otroci odrastejo, da zdaj je pa to res sebično dejanje in da ne želi družine puščati same. Lahko ti povem, da tiste ure, ko je bil na vožnji na morje, da sem bila čist preč od skrbi, sam mu nisem hotla težit. Bilo je grozno čakat na njegov klic, da se mi je javil, da je prispel na cilj. Upam, da rešita vajino situacijo. Jaz sem vesela, da se je pri nas "faza motorja" tako srečno končala.
|