|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Imam problem z motorjem
5.9.2008 13:58:19   
Ženkica
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

IZVIRNO SPOROČILO: Ženkica

IZVIRNO SPOROČILO: Looney27

Ne, vem pa katera je dr. looney na motosvetu. Jaz imam tam drugi nick user posted image

aha... sem takoj na dr. looney pomislila user posted image user posted image

ja, jaz tudi tam nimam tega nicka user posted image

Jst tut ne user posted image

vem vem, zate že vem user posted image

kaj vidva imata že drugega otročka?user posted image

Neeeee; Kaja bo sicer oktobra dopolnila 2 leti; čas beži.

Pri nama je bilo ravno včeraj vprašanje ali kupiti motor (doma že imava enega, ki večino časa sameva v garaži), ki si ga sicer ful želim (enkrat; Ducati Monster) ali 2 nova (bolj ornk varianta) bicikla. In ko sem rekla, da rajš še dva bicikla (navdušujeva se nad gorskim kolesarjenjem; po ta novem he he) je reku moj: "joj, kam smo prišli" user posted image

Ni mogel verjet, ker zadnji dve leti sem jaz tista, ki se več vozi z morjem (pa še vedno imam letos več km-jev z biciklom kot z motorjem user posted image ).
Priznam pa, da ni več tok zabavno, kot je bilo ko sva imela vsak svojega in sva "šibala" naokoli.

Otrok, družina in stroški in pomanjkanje časa naredijo svoje.

Ampak enkrat.................... user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 51
5.9.2008 14:17:36   
Freycha
moj je tudi danes naredil generalno pucanje na motorju in na kolesih, pa je bil bolj navdušen nad tem, kako je kolesa spucal in kako se greva lahko spet kmalu voziti, kot pa, kako je spucal motor user posted image

Skoraj pa ne morem verjeti, da je šel tvoj skoraj dol z motorja...... ker če bi pa komu pripisala, da se ne da motiti, bi pa njemu user posted image  potem je roly zdej na suhem s kopanjonom user posted image

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 52
5.9.2008 14:32:38   
Ženkica

Skoraj pa ne morem verjeti, da je šel tvoj skoraj dol z motorja...... ker če bi pa komu pripisala, da se ne da motiti, bi pa njemu user posted image  potem je roly zdej na suhem s kopanjonom user posted image

Ja ja, kot sem že omenila, mu v user posted image nisem dovolila prodat motorja; skoraj ga moram prisilit, da se gre kdaj še zapeljat en krog, v bistvu se samo še jaz kdaj zapeljem na kakšno bolj "resno" turco. Pa še to samo cca 1x na mesec. Je pa tudi res, da se nikakor ne moreva losat (prodat) Mileta - ga je že rahlo sit. Če bi imel nov - drug motor, bi se veselje vrnilo, brez panike.

Uff, Roly pa je že zelooo dolgo "na suhem"; huda konkurenca naredi svoje user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 53
5.9.2008 15:00:31   
dreamhorse
Postavi se v njegovo kožo. Strašansko si želiš nekaj, on pa ti to prepoveduje. S tem ne boš nič rešila. Naj ga ima, ti mu pa zaupaj, pa bo stvar rešena.
Lonney, pri 200 ali 300 je enako, če treščiš.. si mrtev... In če je pesek na cestišču na ovinku letiš ven tako z R1, kot s Dukom. Sicer se pa toliko lahko pelješ samo na avtobanu (ps.. škoda gum za tako nateravanje) Tako da SS ali supermoto ne igra vloge. Če ni skrivnost, tvoj nick na motosvetu in kak motor imata z fantom. SS mi ne pomeni kaj dosti.
Freycha, kako to, da ne moreš prodat Mile.. Pretiravaš s ceno, so jim lani zelo padle. Letnik? Sicer pa Aprili malo srečam na cesti v primerjavi z drugimi motorji.

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 54
5.9.2008 15:12:19   
Ženkica
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

Postavi se v njegovo kožo. Strašansko si želiš nekaj, on pa ti to prepoveduje. S tem ne boš nič rešila. Naj ga ima, ti mu pa zaupaj, pa bo stvar rešena.
Lonney, pri 200 ali 300 je enako, če treščiš.. si mrtev... In če je pesek na cestišču na ovinku letiš ven tako z R1, kot s Dukom. Sicer se pa toliko lahko pelješ samo na avtobanu (ps.. škoda gum za tako nateravanje) Tako da SS ali supermoto ne igra vloge. Če ni skrivnost, tvoj nick na motosvetu in kak motor imata z fantom. SS mi ne pomeni kaj dosti.
Freycha, kako to, da ne moreš prodat Mile.. Pretiravaš s ceno, so jim lani zelo padle. Letnik? Sicer pa Aprili malo srečam na cesti v primerjavi z drugimi motorji.

1. se strinjam; mrtev si tudi z enduro ali pa z SS motorjem; kar je nad 150 km/h pa pojem itak nimaš šanse
2. očitno si mene zamenjal s Freycho; midva z možem imava Mileta, ki je star že 6 let; sicer še vedno super motor, gre kot po tračnicah, da o karakteristikah dvovaljnika rajš ne bi govorila (ampak to je res že bolj za na motosvet), ampak bi se rada vrnila nazaj na kakšen bolj "fune" bike (če sploh). Težko je dans prodat rabljen motor, jih je kot listja in trave. Za 1000 evrov ga pa pač ne dava, se potem rajš pelem tiste 2x na mesec, pa naj stoji v garaži.
aja, ne zna vsak pelat mileta, zato pa jih tudi ni velik user posted image he he

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 55
5.9.2008 15:45:06   
dreamhorse
Sorry, sem spregledala. Poznam karakterisitke dvovalnika, tako da ne rabiš govorit, sma ga tudi midva včasih imela v garaži. :) ... sicer pa res, malo sma šla of topic.
Res da je težko prodat star motor, sploh ker so cene novih bolj na dosegu roke. Ali pa vsaj malo rabljenih. Dosti je takih, ki motor menjujejo vsako leto, pa še zgubiš ne toliko, kot, kakor praviš če je enkrat že star. Če pa želiš kaj novega, potem se je treba tudi starega kako rešit.

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 56
5.9.2008 17:05:52   
Mala_princeska
Malo off topic - eni se navdušujejo nad motorji, da jih imajo na namizju, drugi nad avtomobili.

No, večkrat na namizju nov avto - trenutno Pasat.

Navdušuje se nad Variantom.

No, navdušuje se nad avtomobili in vse kar je povezano z njimi. Avto tuning,....bere forume,......Včasih je bil norc na decibele v muzki,...

V glavnem vsak ima svoj hobi. Eni motorje /eni avtomobile.

Srečno Bagi.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

Neposredna povezava do sporočila: 57
5.9.2008 17:08:04   
Gina
NIsem brala, kaj so ti drugi odgovarjali. MOje mnenje je, da če ti je namenjeno, da se boš nekje sesul, se boš itak, če ne z motorjem, te bo pa avto zbil. Verjamem,d a gremo točno pravi čas iz tega sveta, če se še tolk neumno sliši in verjamem, da če nam ni usojeno iti, da ne bomo šli, niti če se vozimo z motorjem. Verjamem tudi, da si moramo življenje narediti lepo in početi vsaj takrat ko lahko, reči ki so nam fajn. Jaz mu sigurno ne bi rekla, da ne sme. Pravzaprav moj leti s padalom in vozi z motorjem. Razumem tvoj strah, ker moj včasih leti tudi z zmajem, kjer je mene vedno strah, ker se je enkrat že "ubil", vsakič praznuje na obletnico rojstni dan. Ampak a veš, to je moj problem, moja navezanost, moj ego iz mene ven govori. Po moje je najboljše pri sebi razčistit. Če pa ne moreš, potem je pa res kriza, ker potem boš skozi trpela, vsakič ko bo šel, in ne boš si mogla pomagat. Potem bosta trpela oba. Tudi če ga prisiliš, da ne sme vozit, bosta trpela oba, saj je to, kakor razumem njegova res močna želja, ne ena muha enodnevnica. Če si nesrečen prenašaš svojo nesrečo naprej. Najprej na partnerja in otroka. Žal, ampak tako je. 

Neposredna povezava do sporočila: 58
   [Brisano sporočilo]
5.9.2008 18:05:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 59
5.9.2008 18:36:51   
Looney27
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

Lonney, pri 200 ali 300 je enako, če treščiš.. si mrtev...

Jaz sem se pri 216 km/h (policijski zapisnik) pa sem še vedno - na srečo med živimi. Dosti je odvisno od sreče, kam padeš in kako padeš.

Neposredna povezava do sporočila: 60
5.9.2008 19:19:35   
Anonimen
MOje mnenje je, da če ti je namenjeno, da se boš nekje sesul, se boš itak, če ne z motorjem, te bo pa avto zbil.

Ne vem, verjetno je res nekje nekaj zapisano...kaj pa vem kaj. Jaz sem ogromnoooooooooo na cesti pa do zdaj se nisem uporabila ABS-a. Ne vem, ce sem sploh bila v situaciji, ki se mi je zdela nevarna pa bi se mi po vseh statistkiha to moralo zgoditi (no, ze trkam, da se mi kmalu ne user posted image ). Kaj pa vem, kaj je na tem. Jaz se na cesti enostavno pocutim dobro in varno, vecinoma uzivam v voznji in se obenem cudim, kje videvate vse vrste cudakov iz naslova voznikov. Vozim relativno hitro (razen v naseljih, kjer sem pravi penzič user posted image ) pa se mi ne zdi, da koga ogrozam, vsaj trobi ne nihce user posted image . Tako da BAGI...ne vem...mene bi bilo tudi strah motorja, ziher, ampak na drugi strani, ce dam skupaj pamet, ki naj bi jo imel v teh letih, izkusnje in kancek zadrzanosti....sem ze blizje, da recem ja tudi na glas.

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 61
   [Brisano sporočilo]
5.9.2008 19:27:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 62
5.9.2008 19:29:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: BAGI

IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

....sem ze blizje, da recem ja tudi na glas.

Jaz sem rekla bolj potiho. user posted image

Sve su ostalo nianse user posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 63
5.9.2008 21:54:25   
Gina
Ne vem bagi, jaz mislim,da če te nekaj zelo zelo vleče, se težko temu upreš. In v končni fazi vzameš v zakup možnost, da se ti tudi kaj zgodi vmes. Veš za riziko. POglej, vsak dan vzamem v zakup, da je kup norcev na moji skoraj 2 uri dolgi poti v službo in nazaj. Pa vendarle grem.
Jaz verjamem, da če te nekaj vleče, je najbrž naravna stvar, da si prisluhneš in tisto počneš. Je že tako namenjeno in prav. Še vedno, kadar sem delala v skladu z intuicijo, je bilo vse ok in še vedno, kadar sem delala kontra njej, ni bilo ok. Meni se to ne zdi izzivanje usode. LJudje smo čudni, ranljivi, narejeni smo pač tako, da smo krhki. Ja, lahko se nam nekaj zgodi. Samo zaradi tega se izogibati vsemu kar je nevarno, pa ne vem če je smiselno. Samo ti se moraš odločit čisto sama, ne glede na to, kaj jaz mislim.

A pa misliš, da bi te tvoj sploh poslušal, če bi mu rekla,d a ne sme?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 64
5.9.2008 22:30:20   
Anja**
Draga Bagi!

Predlagam, da vaš ata pokliče našega. Pa naj skupaj sanjata...user posted image  No, mislim, da so mojemu v.d. možu sanje o motorju minile (upam). Še vedno pa je celi slinast...

Naš ata bi mu lahko povedal kje in kako je razbil prvo aprillio: po njegovem voznem pasu je pripeljal pijan voznik. Plastika je frčala, motor totalka, 4 dni bolnice, 2 uri mojega drenja, Lana se mu je jokala v telefon in ga spraševala, če je umrl?!!

Ok, pol to ni blo dovolj si je moral nabavit boljši motor, takega konkretnega - potovalnega. Mater mu...
Se je peljal med njivami (saj veš kje) in užival v vožnji (bojda ni imel več kot 40 km na števcu) in ga je zbila srna!!!
Dobil je močan udarec z desne strani, vrglo ga je po cestišču, celi potolčen, bla bla.., srna mrtva.

Zdaj zopet sanja... ampak tokrat bo po moje... Ne grem se več: al bo mel motor pa lahko gre spat k svoji mami; al bo mel pa nas. Odločitev je njegova.

Aja, še en argument za tebe: Kako se bo vozil z motorjem po tamala dva v vrtec? A boste dvojni bencin trošli? Ti z avtom on pa pred vami z motorjem, al kak?

No, lep pozdrav, A.

Neposredna povezava do sporočila: 65
   [Brisano sporočilo]
6.9.2008 16:08:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anja**)
  Neposredna povezava do sporočila: 66
6.9.2008 18:20:16   
dreamhorse
Looney, potem si pa mela očitno srečo. Odvisno seveda, kam si "treščila". Malo je takih, ki jih tako odnesejo kot ti. Po pameti... oz. po kolesih :)

Neposredna povezava do sporočila: 67
6.9.2008 18:27:13   
zabrnek
Hmz....če veš da bo po pameti vozil je že veliko, še zmeraj pa veliko nevarnost predstavljajo drugi udeleženci v prometu. Ali pa na podeželju živali. Sam sem imel tudi neprijetno izkušnjo z motorjem. Ponoči na vaški cest se srečam z avtom, malenkost so me zaslepile luči. In nisem videl da voznik v avtu za štrik drži konja in ga pelje domov. Konj je tekal zraven avta dobesedno na mojem pasu(ozke ceste). Priletel čelno v konja, česar sploh nisem pričakoval. Sem mislil da sanjam. Na srečo poškodbe niso bile hude.

Mu pa kr dovoli, če si to res želi.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 68
   [Brisano sporočilo]
6.9.2008 21:39:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu zabrnek)
  Neposredna povezava do sporočila: 69
7.9.2008 19:35:42   
ssevin
Navsezgodaj sem bila priča prometni nesreči, kjer je motorist na srečo preživel. Samo vem, da sem izgubila apetit in upam, da bom hitro pozabla tistega reveža celega krvavega...Sem se takoj spomnila na to temo.

Neposredna povezava do sporočila: 70
7.9.2008 20:20:37   
Pobalami

Nisem brala odgovorov. Motor sam po sebi ni nič slabega, slaba je presoja o zmožnosti voznika, prekoračevanje mej...

Če bi moj hotel na vsak način kupiti športen motor bi zahtevala naj gre na tečaj varne vožnje. Drugače no go.

TEČAJ

kaj takega.

< Sporočilo je popravil Pobalami -- 7.9.2008 20:22:35 >

(odgovor članu ssevin)
Neposredna povezava do sporočila: 71
7.9.2008 20:28:23   
Pobalami
IZVIRNO SPOROČILO: BAGI

Zanima me, kaj praviš na izzivanje usode.
Se je ne da izzvati, ker nam, tudi če jo, ni namenjeno umreti?

Če ne upoštevaš omejitev hitrosti, prehitevaš čez polno črto po možnosti v ovinku, prehitevaš stoječo kolono na ful sigurno izzivaš usodo. Verjetnost, da boš imel nesrečo je večja. Vse omejitve na cesti, kolone so tam iz enega razloga. In če motorist (to je pogosteje) ali avto to ne upošteva izziva usodo. To je moje mnenje. Če pa mislite, da ima vsak neko kozmično usodo, ki mu je usojena ne glede na to kaj dela pa tudi vredu.

Neposredna povezava do sporočila: 72
8.9.2008 14:49:47   
ninataja
IZVIRNO SPOROČILO: muška
kakšen model pa ima? Enduro se pravi potovalnega ali cestaka? Sprašujem zato, ker si mi obudila spomine, midva sva imela Aprilio Caponorda Enduro stil, se pravi, potovalni fotelj sem jaz temu rekla. user posted image

Mislim da je tole name letelo, kajne muška? BMW R 1200.  Ravno ta vikend ga je pucal. Ma jst sem umirala od smeha kako se je to spravu delat user posted image  Je pa kupil še orginalne kovčke (levo desno zadaj) in da bi se mi odkupu je zame pa še tako naslonjalo naroču, da se fajn zleknem zadaj. user posted image  Čist preveč akomot sva zdj v primerjavi kako sem se jst vozila zadi z bolečo ritjo na tisti Yamahi. Dio mio, nikol več user posted image  

Za cilj si vedno izberi luno. Saj če padeš še vedno pristaneš med zvezdami.

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 73
9.9.2008 14:44:53   
muška
ha, ha, ha, takšnega sva midva imela nazadnje (rdečega).  In preden si ga je kupil, je šel s testnim na vožnjo. Testni je imel kufre gor, moj dec je pozabil na kufre in ko je rinil nekje na ozko vmes, jih je zbil dol. Totalka!  Ma sem bila besna, ko mi je prinesel položnico domov, se spomnim, da bilo takrat ene 75.000 sit user posted image
Ampak je dobro pamtil za v bodoče, ker je na "svoje" (jaz sem itak skoz pravila, da ima zdaj dvojne) pazil tak, da je že bil tečen user posted image

(odgovor članu ninataja)
Neposredna povezava do sporočila: 74
10.9.2008 11:38:57   
koala
Bagi te razumem, pa tudi tvojega dragega. meni se kljub mojemu sončku vedno ka vidim kako "mašino" na dveh kolesih cedijo sline.
Sicer se zavedam, da je na motorju mečkalna cona prav motorist, pa ipak. Jaz bi ga mela, še sreča da nimam prostora zanj.user posted image

Sem pa mnenja, da če ti je usojeno umreti na motorju, tudi boš, če ne na svojem, pa na sposojenem.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

varstvo
Siana

Kam raje daste otroka?

V vrtec (77%)

Varuški (23%)

Število vseh glasov: 43

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!