Gina
|
NIsem brala, kaj so ti drugi odgovarjali. MOje mnenje je, da če ti je namenjeno, da se boš nekje sesul, se boš itak, če ne z motorjem, te bo pa avto zbil. Verjamem,d a gremo točno pravi čas iz tega sveta, če se še tolk neumno sliši in verjamem, da če nam ni usojeno iti, da ne bomo šli, niti če se vozimo z motorjem. Verjamem tudi, da si moramo življenje narediti lepo in početi vsaj takrat ko lahko, reči ki so nam fajn. Jaz mu sigurno ne bi rekla, da ne sme. Pravzaprav moj leti s padalom in vozi z motorjem. Razumem tvoj strah, ker moj včasih leti tudi z zmajem, kjer je mene vedno strah, ker se je enkrat že "ubil", vsakič praznuje na obletnico rojstni dan. Ampak a veš, to je moj problem, moja navezanost, moj ego iz mene ven govori. Po moje je najboljše pri sebi razčistit. Če pa ne moreš, potem je pa res kriza, ker potem boš skozi trpela, vsakič ko bo šel, in ne boš si mogla pomagat. Potem bosta trpela oba. Tudi če ga prisiliš, da ne sme vozit, bosta trpela oba, saj je to, kakor razumem njegova res močna želja, ne ena muha enodnevnica. Če si nesrečen prenašaš svojo nesrečo naprej. Najprej na partnerja in otroka. Žal, ampak tako je.
|