|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
4.9.2008 18:43:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Imam problem z motorjem
4.9.2008 18:48:35   
*Uršula*
joj ful težka situacija. jaz na tvojem mestu bi povedala svoje razloge proti in pustila da naredi po scoje, ker konec koncev je odrasel moški ki je odgovoren zase in ne 5 letni fant. če pravi da bo pameten mu zaupaj, kar pa vem da je grozno težko. jaz zase vem da bi me vsakič pri srcu stisnilo ko bi rekel da se gre vozit. upam da zrihtata tako da se bo za vse lepo izšlo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.9.2008 18:52:01   
Anonimen
Jaz se motorjev ful bojim, pa je moj imel neke ideje o skuterju, pa sem mu (ceprav to ful sovrazi) postavila ultimat - jst al pa motor. Butasto, ja, samo mene je tega prevec strah in ze zdaj kdaj se se dlje ne javi in je kje z avtom panicarim. Da bi pa se z motorjem norel, pa ne hvala. user posted image

Skratka, pri meni najverjetneje ne bi slo skozi. user posted image

(odgovor članu *Uršula*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
4.9.2008 18:52:30   
Anonimen
Jaz bi mu predlagala trening voznje na novem dirkaliscu na Vranskem.

Ob dobrem instruktorju je tudi tu zagotovljen (varen) adrenalin.
Saj vem, cisto mimo, ampak jaz bi naredila tako.

Ali pa za denar, ki je namenjen motorju, rentala Ferrarija za kaksen dan ali vikend. Pa se jaz uzivala zraven user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
4.9.2008 18:56:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
4.9.2008 18:58:10   
Anonimen
A nic mu ni vsec? Skoda.

Kaj pa vem, jaz tezko prepovedujem, da tega ne sme. Po drugi strani pa razumem, koliko te skrbi.

Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
4.9.2008 19:14:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
4.9.2008 19:33:18   
bodoča
Tud moj govori o motorju že kar nekaj časa in je zdaj nekje tako daleč, da pa ga bo spomladi kupil.

saj mene je po eni starni strah, po drugi bi se pa tudi jaz zelo rada spet vozila z motorjem. Saj konc koncev je pa verjetnost, da se mu z avtom kaj zgodi na cesti večja kot pa da se bo ravno z motorjem ponesrečil. Ker je veliko več na cesti z avtom, kot pa bi bil z motorjem.

mojeustvarjanje

Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
4.9.2008 19:52:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu bodoča)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
4.9.2008 19:52:59   
total
BAGI,moj je motorist že od polnoletnosti,pa me nič ne moti,tudi sama sem bila več na motrorju dokler nisem mela otročka,zdaj grem le še občsno znjim na furo,ker me pač več ne vleče,moj pa gre kr večkrat in mu je to res za dušo.Vsak me nekaj za svojo dušo in tisto željo,ki si jo izpolne.Če ma tvoj željo,naj si ga kupi,sam po pameti..bolje kot pa da v gostilni visi...sej se navadiš verjemi miuser posted image

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.9.2008 20:39:44   
kawasakica
vem, da te matra ampak mislim, da nihče nima pravice odločat ali si lahko njegov partner uresniči sanje ali ne. Je odrasel moški, ki se verjetno zaveda odgovornosti in nevarnosti. Preslikaj se, kak bi se ti počutla?
Če si ga tako želi, pa ga naj ima. Garancije, da se mu ne bo nič zgodilo, pa res žal ni.
Tud moj je motorist, ni mi vseeno, ko se gre pelat, pa mu nikoli nisem rekla, da se ne sme

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.9.2008 20:55:26   
marita
lej jaz ti povem kako je bilo pri nama:

sedaj imava 2 otroka. Ko sem bila noseča v drugo, je ratal čist obeseden, skoz visel na internetu, gledal oglase. Mislila sem da sam mal za foro. Ene par motorjev je šel gledat. In za enga se je slednjič odločil in tako je kupil aprilio. Itak, da sem bila v sebi proti temu dejanu, sploh ko sem bila v drugo noseča. Pogovorila sva se o vseh plusih in minusih. Pustila sem mu, da se sam odloči po svoji presoji. Tako se je odločil za nakup motorja. Sem mnenja, da odrasli osebi nekaj ne moreš prepovedat. Je zelo uredu človek, dober po srcu, miren, pameten, preudaren.

Kakšen je bil konec: po 4 mesecih ga je prodal sam od sebe. Z dnem ko je šel motor od hiše, sem si blazno oddahnila. Ja, pri njemu je zmagal razum. Naredil je par voženj na morje in na Hrvaško. In mu je blo čist mem, da se vozi sam oz. s kolegom, mi (njegova družina) pa sami doma. Takrat je bil drugi otrok star komaj nekaj mesecev, danes je star 6 mesecev.

Rekel je, da je vseeno faj imet motor, amapk kasneje ko otroci odrastejo, da zdaj je pa to res sebično dejanje in da ne želi družine puščati same.

Lahko ti povem, da tiste ure, ko je bil na vožnji na morje, da sem bila čist preč od skrbi, sam mu nisem hotla težit. Bilo je grozno čakat na njegov klic, da se mi je javil, da je prispel na cilj.

Upam, da rešita vajino situacijo. Jaz sem vesela, da se je pri nas "faza motorja" tako srečno končala.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kawasakica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
4.9.2008 20:56:45   
Ženkica
Za kakšen model Aprile pa gre, če ni skrivnost?

Sicer pa, razumem tvoj strah, oba sva motorista, sicer že skoraj bivša (kot kaže); pomanjkanje časa in otrok naredita svoje, pa tudi denar  in stroški povezani z motorizmom. Motor sicer še imava, ampak sva prešaltala na bicikle in začela ful uživat.
Točno vem kaj doživljaš, ampak če praviš, da je sicer super mož in da denar ni ovira, potem nimaš kaj; je odrasel moški. Če se bo(sta) odločil ZA motor, potem srečno na cesti.

Aja, moja velika želja je, da ko hči malo odraste, da bova spet imela vsak svoj motor in potovala po Evropi (tako kot včasih). Do takrat pa bo kot kaže bicikl in mati narava zakon. user posted image

(odgovor članu kawasakica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.9.2008 21:00:49   
Anonimen
Zaradi mene lahko gre skakat s padalom, pilotirat letala,.... (smo čisto blizu športnega letališča ),.... samo da niso motorji.

A če letalo pade dol ali se padalo ne odpre pa je kaj bolj varno kot motor???Mislim no.

(odgovor članu marita)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
4.9.2008 21:20:18   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Jaz bi mu predlagala trening voznje na novem dirkaliscu na Vranskem.

Ob dobrem instruktorju je tudi tu zagotovljen (varen) adrenalin.
Saj vem, cisto mimo, ampak jaz bi naredila tako.

Ali pa za denar, ki je namenjen motorju, rentala Ferrarija za kaksen dan ali vikend. Pa se jaz uzivala zraven user posted image .

Kje pa je to drikališče?user posted image

midva sva motorista, mojemu sem prepovedala prodati motor, ko sem zanosila, priznam, da me je strah zanj, a tudi zelo razumem njegovo ljubezen do motorjev. Moja je še večja, pa od nosečnosti še nisem sedela na motorju...... bom, ko bom pripravljena....

zato ti težko povem, kaj narediti......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
4.9.2008 21:25:40   
kaya2007
iz svojih izkušenj ti povem, da ponavadi moškega ne moreš odvrnit od te vrste igračk oz. jih prepričat z racionalnimi razlogi, da niso ok. če pa jih že, ti bo full zameril in te krivil, ker si ga prikrajšala za užitke, ki si jih želi. rešitev? mogoče ti bo ratalo, če boš preusmerila njegovo pozornost na nekaj drugega kar bi lahko nadomestilo motor...torej neko zadevo, ki je sezonska, jo lahko počne čez vikende itd. itd., tako da bo sam ugotovil, da oboje  pa ne more imeti in da nima smisla, da mu motor stoji v garaži in da ga vsako leto registrira samo zato, da se 1x ali 2x pelje.
moj mož je bil vse življenje motorist in ni šans, da bi se odpovedal motorju kar tako. smo kupili čoln, vsak vikend hodili na morje, če je bilo lepo vreme...in na koncu smo motor prodali. mož pa je imel občutek, da se je sam tako odločil. elegantno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   [Brisano sporočilo]
4.9.2008 21:30:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Ženkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   [Brisano sporočilo]
4.9.2008 21:33:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
4.9.2008 21:37:02   
kajajaka
Midva sva motor prodala, ko sem zanosila. Na stara leta si ga bova pa najbrž spet kupila - za dušo user posted image .

Res pa je, da je bila odločitev obojestranska !!!, ker nama je dete na prvem mestu in je že tako veliko možnosti, da se kaj zgodi... z motorjem je pa še večja!

Seveda mora vsak živeti tudi svoje sanje in se jim zaradi otroka (ali partnerja) ne sme odpovedat! Lahko pa jih prestavi za določen čas in se posvati drugim rečem.

Sicer mi pa niti pod razno ni jasno kdaj bi mi sedaj našli čas za motor - nas mala polno zaposljuje user posted image

Mislim, da je najbolje, da se temeljito pogovorita in ne samo za-proti motorju, ampak tudi o drugih sanjah - morda bosta našla še kak hobi, ki bi veselil tudi tvojega dragega in tebi malo manj živce žrl...
Moj npr. si je sedaj kupil harmoniko in se uči user posted image ...

Je pa res, da če si spoznala motorista in ga takega sprejela (če prav razumem sta se oba veselo vozila včasih) nimaš pravice pričakovat, da se bo sedaj spremenil samo zaradi otrok ali zaradi tvojega strahu.

Pa srečno!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 19
4.9.2008 21:39:19   
Kerensa*
Kaj boš ti naredila, sicer ne vem, ampak če bi moj mož vztrajal pri nakupu motorja, bi imela jaz sicer enake skrbi, kot ti, vendar bi mu zaupala... bi pa postavila pogoj, da če bo šlo karkoli drugače, kakor bi se predtem dogovorila, bi šel motor od hiše... če ne zlepa, pa zgrda... lahko tudi z njim vred, če bi se odločil, da mu je motor pomembnejši od družine... pod "drugače" pa je lahko razumljeno marsikaj - od tega, da družinski izleti ne bodo trpeli na račun njegovih voženj z motorjem, pa do tega, da bo dejansko vozil po predpisih in tega, da družinski proračun ne bo trpel (vsaj ne preveč) zaradi hobija... na srečo mu zaupam, glavo pa vsi nosimo naprodaj vsak dan, ko stopimo iz stanovanja (ali pa še to ne)... skrbeti je eno, paničariti pa drugo.

Neposredna povezava do sporočila: 20
4.9.2008 21:40:42   
ssevin
BAGI, sočustvujem s tabo in edino ti lahko rečem srečno.Če kaj sovražim, so to motorji in jaz definitivno tega ne bi dovolila, šla bi na nož in do kraja 100%. Življenje bi obrnila za 360 stopinj, definitivno. Le če mu boš pokazala koliko resno misliš, bo tudi on pokazal kaj je ipak na prvem mestu. To da pa ti nekomu preprečuješ sanje in ostale kozlarije, pa lahko komu drugemu razlage pravljice. Dokler bo on ZAVESTNO ogrožal svoje življenje in s tem tudi življenje najinih otrok, takšen je res še samo za na cesto, dobesedno. Toliko od mene in o motorjih.user posted image  Vem ja, psiho, kaj češ user posted image  Samo ko vidim, da se tudi nosečnice frajerišajo z motorji, se zdim sebi kar ok.user posted image

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   [Brisano sporočilo]
4.9.2008 21:45:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu kajajaka)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
4.9.2008 21:54:18   
ssevin
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin

Življenje bi obrnila za 360 stopinj, definitivno. 

Mater, pol pa sem na začetku spet  user posted image

(odgovor članu ssevin)
Neposredna povezava do sporočila: 23
4.9.2008 22:00:04   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: BAGI

IZVIRNO SPOROČILO: kajajaka

Moj npr. si je sedaj kupil harmoniko in se uči user posted image ...

Zdaj sva se pa z mojim skoraj polulala od smeha. Pa brez zamere.

O.k., tisto, da se nadomesti motor s čolnom, še razumem, samo, da bi pa "frajtonarco" začel trenirat,.... user posted image user posted image user posted image  

dajta še enkrat razmislit, noooo... a veš kolk bi mu bilo adrenalinsko s frajtonarco skakat po odru v družbi pnevmatičnih blondink user posted image user posted image user posted image

Si ga prav v živo predstavljam.... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 24
   [Brisano sporočilo]
4.9.2008 22:02:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ssevin)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Zgaga med nosečnostjo?
Matejčika

DA (64%)

NE (36%)

Število vseh glasov: 216

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!