|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobra pričakujemo ||
17.10.2008 10:09:39   
22zlatolaska19
IZVIRNO SPOROČILO: tane

user posted image

user posted image   user posted image  user posted image
oz.  user posted image   pričakujemo oktobra

xx.10. - Barbara_L   v nove boje                    
xx.10. - M1987 (8. krog) user posted image user posted image user posted image v nove boje
xx.10. - anci banci  user posted image user posted image user posted image   v nove boje
xx.10. - rakica26
xx.10. - _ancica_ (7. krog) user posted image user posted image user posted image   v nove boje
xx.10. - žabica00 (3. krog)   v nove boje          
xx.10. - liam user posted image user posted image user posted image   v nove boje
xx.10. - pravoda (2. krog)user posted image
user posted image user posted image   v nove boje
xx.10. - Mala_princeska (1. krog) - srečka user posted image - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
xx.10. - miklarom
xx.10. - nia*
xx.10. - Matejčika (2. krog) user posted image user posted image user posted image v nove boje
xx.10. - db user posted image user posted image user posted image v nove boje
xx.10. - tropical (7. krog)
xx.10. - dulcinea
xx.10. - iskrica976
xx.10. - lidam   v nove boje
01.10. - mibi
01.10. - little angeluser posted image user posted image user posted image v nove boje
01.10. - Anya22 (10. krog) user posted image user posted image user posted image v nove boje
01.10. - obayifo user posted image user posted image user posted image v nove boje
02.10. - boob
03.10. - murkica
04.10. - S* (3. krog) user posted image  user posted image user posted image v nove boje
04.10. - tane user posted image  user posted image user posted image v nove boje
05.10. - skuštrana suzi  user posted image   user posted image   user posted image  v nove boje
05.10. - nhaya user posted image user posted image user posted image v nove boje
06.10. - R777 (3. krog) - srečka user posted image - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
06.10. - Gwendolen user posted image user posted image user posted image z optimizmom v nove boje
07.10. - talika81
07.10. - katka11
08.10. - loveforever (1. krog) - srečkauser posted image user posted image user posted image user posted image
08.10. - natasa28  srečkauser posted image user posted image user posted image user posted image
08.10. - Tejchy25 user posted image  user posted image user posted image v nove boje
08.10. - alekasandra
09.10. - didikaa (7. krog)
09.10. - pin - user posted image user posted image user posted image v nove boje
10.10. - Sulfinija (66. krog)
10.10. - bambinca - srečkauser posted image user posted image user posted image user posted image
10.10. - becky (9. krog)user posted image user posted image user posted image v nove boje
10.10. - kalypso (2.krog)
12.10. - Tiki55 (14. krog) user posted image user posted image user posted image v nove boje
13.10. - Muca83 (12. krog) user posted image user posted image user posted image  v nove boje
13.10. - la-na (6. krog)
14.10. - tetka5 (2. krog)
15.10. - 22zlatolaska19 (5. krog) user posted image user posted image user posted image user posted image
17.10. - Upsss (5. krog)
19.10. - krota (3. krog)
19.10. - gospodarica
20.10. - misk2 user posted image user posted image user posted image   v nove boje
20.10.- ursula3
21.10. - ziva1 (11. krog)
22.10. - pikica25 (10. krog)
22.10. - pearl_shell (9. krog)
24.10. - Štručka1 (4. krog)
24.10. - a.jrad
24.10. - BEBIII
25.10. - baby1978 (1. krog)
25.10. - ...Martina...
25.10. - avaya
26.10. - monty (5. krog)
27.10. - lenna
27.10. - luna81
28.10. - MiSka_82
28.10. - Anya22 (11. krog)
29.10. - giotti (4. krog)

user posted image

user posted image

66 nas je že!!! Od tega pa že 552
553 nosečk user posted image !!!

user posted image  NAVIJAČICEuser posted image

* Cari
* witto
* pokica_
* giotti
* *kinnie*
* žabica00
* sonček85
* pikicao.
* kleja
* tinuška
* ursa30
* bambinca

* Tiki55
* spps
* živa25
* Majch

* DannyS
* *alina*
* skrivnost
* Orhideje
* Arual
* sončekm

* BEBIII
* 22zlatolaska19

user posted image     

NAŠA HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...  

OKTOBRSKA STAVNICA  

JANUAR.................................... 25,0% srečk nosečk  
FEBRUAR..................................19,4% srečk nosečk  
MAREC..................................... .20,9% srečk nosečk  
APRIL..........................................23,7% srečk nosečk  
MAJ............................................18,3% srečk nosečk  
JUNIJ...........................................22,5% srečk nosečk  
JULIJ ..........................................21.8% srečk nosečk
AVGUST.....................................19,30% srečk nosečk
SEPTEMBER...............................15,3% srečk nosečk
OKTOBER....................................--,--% srečk nosečk

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
17.10.2008 10:31:38   
tane

user posted image

user posted image   user posted image  user posted image
oz.  user posted image   pričakujemo oktobra

xx.10. - Barbara_L   v nove boje                    
xx.10. - M1987 (8. krog) user posted image user posted image user posted image v nove boje
xx.10. - anci banci  user posted image user posted image user posted image   v nove boje
xx.10. - rakica26
xx.10. - _ancica_ (7. krog) user posted image user posted image user posted image   v nove boje
xx.10. - žabica00 (3. krog)   v nove boje          
xx.10. - liam user posted image user posted image user posted image   v nove boje
xx.10. - pravoda (2. krog)user posted image
user posted image user posted image   v nove boje
xx.10. - Mala_princeska (1. krog) - srečka user posted image - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
xx.10. - miklarom
xx.10. - nia*
xx.10. - Matejčika (2. krog) user posted image user posted image user posted image v nove boje
xx.10. - db user posted image user posted image user posted image v nove boje
xx.10. - tropical (7. krog)
xx.10. - dulcinea
xx.10. - iskrica976
xx.10. - lidam   v nove boje
01.10. - mibi
01.10. - little angeluser posted image user posted image user posted image v nove boje
01.10. - Anya22 (10. krog) user posted image user posted image user posted image v nove boje
01.10. - obayifo user posted image user posted image user posted image v nove boje
02.10. - boob
03.10. - murkica
04.10. - S* (3. krog) user posted image  user posted image user posted image v nove boje
04.10. - tane user posted image  user posted image user posted image v nove boje
05.10. - skuštrana suzi  user posted image   user posted image   user posted image  v nove boje
05.10. - nhaya user posted image user posted image user posted image v nove boje
06.10. - R777 (3. krog) - srečka user posted image - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
06.10. - Gwendolen user posted image user posted image user posted image z optimizmom v nove boje
07.10. - talika81
07.10. - katka11
08.10. - loveforever (1. krog) - srečkauser posted image user posted image user posted image user posted image
08.10. - natasa28  srečkauser posted image user posted image user posted image user posted image
08.10. - Tejchy25 user posted image  user posted image user posted image v nove boje
08.10. - alekasandra
09.10. - didikaa (7. krog)
09.10. - pin - user posted image user posted image user posted image v nove boje
10.10. - Sulfinija (66. krog)
10.10. - bambinca - srečkauser posted image user posted image user posted image user posted image
10.10. - becky (9. krog)user posted image user posted image user posted image v nove boje
10.10. - kalypso (2.krog)
12.10. - Tiki55 (14. krog) user posted image user posted image user posted image v nove boje
13.10. - Muca83 (12. krog) user posted image user posted image user posted image  v nove boje
13.10. - la-na (6. krog)
14.10. - tetka5 (2. krog)
15.10. - 22zlatolaska19 (5. krog)- srečka user posted image user posted image user posted image user posted image
17.10. - Upsss (5. krog)
19.10. - krota (3. krog)
19.10. - gospodarica
20.10. - misk2 user posted image user posted image user posted image   v nove boje
20.10.- ursula3
21.10. - ziva1 (11. krog)
22.10. - pikica25 (10. krog)
22.10. - pearl_shell (9. krog)
24.10. - Štručka1 (4. krog)
24.10. - a.jrad
24.10. - BEBIII
25.10. - baby1978 (1. krog)
25.10. - ...Martina...
25.10. - avaya
26.10. - monty (5. krog)
27.10. - lenna
27.10. - luna81
28.10. - MiSka_82
28.10. - Anya22 (11. krog)
29.10. - giotti (4. krog)

user posted image

user posted image

66 nas je že!!! Od tega pa že 
552 nosečk user posted image !!!

user posted image  NAVIJAČICEuser posted image

* Cari
* witto
* pokica_
* giotti
* *kinnie*
* žabica00
* sonček85
* pikicao.
* kleja
* tinuška
* ursa30
* bambinca

* Tiki55
* spps
* živa25
* Majch

* DannyS
* *alina*
* skrivnost
* Orhideje
* Arual
* sončekm

* BEBIII
* 22zlatolaska19

user posted image     

NAŠA HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...  

OKTOBRSKA STAVNICA  

JANUAR.................................... 25,0% srečk nosečk  
FEBRUAR..................................19,4% srečk nosečk  
MAREC..................................... .20,9% srečk nosečk  
APRIL..........................................23,7% srečk nosečk  
MAJ............................................18,3% srečk nosečk  
JUNIJ...........................................22,5% srečk nosečk  
JULIJ ..........................................21.8% srečk nosečk
AVGUST.....................................19,30% srečk nosečk
SEPTEMBER...............................15,3% srečk nosečk
OKTOBER....................................--,--% srečk nosečk

(odgovor članu 22zlatolaska19)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
17.10.2008 11:10:00   
dini
Je kera gor?

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
17.10.2008 11:16:30   
dulcinea
Tane, a 552 nosečk je? user posted image

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
17.10.2008 11:21:59   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea

Tane, a 552 nosečk je? user posted image

user posted image , no ko bi vsaj tako bilo...priznam, da tega nikol ne spreminjam, samo dodajam ali barvam na seznamu, tko, da bom pazila še na to.

midve se pa vidiva/bereva pri novembrčicah, za tokratnouser posted image pauser posted image user posted image user posted image tud če si boš malo pavze vzela, sam veselo novičko nam pa le sporočiuser posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
17.10.2008 11:26:28   
ella.
punce moje, dobro jutro vsem,

tistim ta malo bolj žalostnim danes želim lepši november...

giotti: ti si pa "delala ljubezen" na polno luno - PERFECT :))))

tane: mala bokserka je pa fantastična...jest tut meu nekoč... smrk

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
17.10.2008 11:42:06   
sonček85
ellči:danes je tvoja pupa stara 12t moja pa 13tuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
17.10.2008 11:55:10   
dini
sonček85 kako si mi?user posted image user posted image
Men je blo zjutri nek slabo pa usake tolko me trebuh boli, ko pojem kej me je parkrat takoj zabolel.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
17.10.2008 12:01:35   
sonček85
Sem dobro ,sedaj kuham kosilo in sem že pojedla 2jajčki in 2 kosa potičke orhove.njamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
In ti pa tvoji znaki ,vse kaže na neki tistega pa ni kako zdaj to.Msalo se pokregaj na to svojo user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
17.10.2008 12:03:03   
dini
Ma sej se usak dan kregam z user posted image  pa je ful trmasta.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
17.10.2008 12:03:19   
S*
Evo, mojega dopusta je konec in v ponedeljek spet veselo na delo.  Imela sva se super, me je pa kar kmalu jok prijel včeraj, ko sva prispela na deževen Brnik.
Za vse srečke user posted image  iskrene čestitke,
za vse, ki vas je obiskala user posted image , en velik   user posted image
za vse, ki še čakate, pa user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
17.10.2008 12:11:47   
dini
S* upam da si ful uživala in da si prnesla kej s sabouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
17.10.2008 12:13:58   
tane
S* welcome back...upam, da ste 3nazaj prišliuser posted image al je še prezgodaj...midve se tud vidva v novembru, ker je mojauser posted image po 8dneh zamude prišlauser posted image
ja tlele tak dež, da sem čisto mokra prišla vslužbo, pa od dežja da ne bom pomoteuser posted image vi ste pa verjetno še v kratkih rokavih hodil naokrog, pa mogoče se tud kaj kopali?

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
17.10.2008 12:37:37   
ursa30
S, dobrodošla spet med nami user posted image user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
17.10.2008 12:52:05   
ella.

sonček; jupiiiiiiiiijejeeeeeeee user posted image user posted image user posted image

bejbke, danes sem pa tako zaspana, da se mi tut jest ne da. Najraje bi kar domov pobegnila, se v postlco zakopala pa bukle brala...

Srečna sem s svojima fantoma!

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
17.10.2008 13:00:32   
sonček85
s*:dobrodošla nazaj in naj bo nov. tvoj mesec
ellči:ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
17.10.2008 13:14:47   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: kalypso

No, po dolgem raziskovanju in iskanju po internetu, sem ugotovila, da je ovulacija tisti dan, ko temp. najbolj pade in se takoj naslednji dan dosti dvigne... Pravzaprav mi ni več najbolj jasno... Nekateri pravijo, da je ovulacija tisti dan, ko se temp. najbolj dvigne. Kaj od tega zdaj drži? user posted image

Draga Kalypso, pojma nimam, kaj naj ti odgovorim, kljub toni prebrane teorije, je potem praksa vse kaj drugega. Kajti tudi sama sem pričakovala padec in nato dvig (saj je ni strani, kjer to ne bi pisalo user posted image ), praksa pa je pokazala meritve, ki jih lahko vidiš spodaj v tabelci user posted image Torej, BREZ PADCA ter DVIGOVANJE NAJMANJ TRI DNI NAMESTO ENEGA (mogoče še več, to bom vedla šele jutri).
Kaj zdaj pomeni tisti slavni stavek, O nastopi en do dva dni pred dvigom? Katerim dvigom? Prvim, drugim, tretjim? Takoj po padcu. Katerem padcu, če ga sploh ni bilo user posted image  Torej to je pa praksa. In spet je edini možen odgovor, vsaka ženska je drugačna, pa če je še tako nezadovoljiv v tem trenutku. Še dobro, da imam čez 1 teden ginekologinjo in bom šla kar s to tabelco tja po še eno strokovno razlago, čeprav na žalost spet samo teoretično. Itak mi resnice o moji ovulaciji ne bo znala povedati, saj ni jasnovidka, kot bi rekel slavni Pušenjak user posted image
In lahko me je samo sram, da v bistvu sama ne vem niti toliko o svojem  fizičnem telesu, da bi znala sama zaznati ta tako pomeben trenutek v mojem telesu user posted image
Zdaj pa ne bom tule več smetila s tem, kar se melje po moji glavi večino dneva, se bom raje preselila v kakšno bolj primerno temo, pridi za mano Kalypso na kakšno temo o ovulcaiji user posted image  
in se posvečam od tega trenutka samo še vam, drage moje... user posted image

user posted image

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
17.10.2008 13:40:34   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: ursula3

Kaj se je men dans zgodilo...ko da imam 15 let. V trgovini s pripomočki za ugotavljanje nosečnosti zagledam kolegico izpred 10ih let...jst pa v roki BC...pa vsa trgovina upirjeni pogledi v najin dialog...in na koncu me še upraša, a ti nimaš še nič otrok? p.s.: BC ni videla ker sem ga itak nekam zatlačla v trgovini...vsaj mislm da sem ga, zato giotti, verjetno tud če sem noseča in tudi če imam 30 let (ker verjamem, da si otroci sami zberejo starše) a mislš da bi me s takim obnašanjem kdo izbral? malo za šalo malo zares.....držim pesti za vse nosečke wanna be oktober 

wow, zdaj si me pa dobila, filozofinja ursula user posted image

A sva midve mogoče iz istega planeta, ker jaz namreč tudi verjamem (žal samo verjamem, za kaj več nimam niti najmanjše osnove/izkušnje user posted image ), da si duša sama zbere svoje prve učitelje, torej starše... od te hipoteze dalje pa se lahko začne huda filozofska debata, ki ne vem, če je zanjo tale prostor in čas dovolj primeren. Ker pa si dodala, malo za šalo..., pa naj bo tudi odgovor moj bolj za šalo, če želiš, pa je lahko tudi zares. Skratka, menim, da je tvoje vedenje tako zelo prisrčno nedolžno in tako zelo iskreno opisano, da ne ena duša, ampak najmanj cela četa duš bi se tepla za tako mamico. Zdaj pa, kako visoko duhovno zavest bi imela ta duša, pa je mogoče odvisno tudi od tebe. Namreč, tudi ti na nek način izbiraš dušo oziroma pride v tvoje življenje tista, ki je nekako zate najbolj primerna, ob kateri se boš največ naučila. Če bereš na primer indijske spise Vede, tam je na primer zapisano, da če želiš, da pride v tvoje življenje zelo duhvono razvita duši, potem ne imej spolnih odnosov najmanj 3 mesece, potem pa samo enkrat tisti dan, ki je pravi, in to NE NA POLNO LUNO (tole je podatek za Ello, ki se ji zdi, da sva izbrala perfekten dan za delanje ljubezni user posted image ), veliko se posvečaj meditaciji ter asanam, seveda ne jej živali in imej post enkrat na teden, veliko doniraj za druge, itd... potem dobiš, v angleščini povedano a noble child.
To sicer niti ni bil konkreten odgovor na tvoje vprašanje, je pa vsekakor nekaj povedal. Če ne drugega, je povedal vsaj to, da gotovo obstaja otroška duša za prav vsakega starša. Pač v skladu z njenim ter staršinim preteklimi dejanji.

Zdaj pa bolj k resnim temam, nič več za šalo. Kaj pravi torej tvoj Baby check, ki si ga tako skrivala včeraj pred prijateljico (čeprav v resnici, pred seboj, saj to ti je jasno, a ne? user posted image )

Evo, enega user posted image  za srečo!

(odgovor članu ursula3)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
17.10.2008 13:46:02   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea

Po moje drži prva trditev. Da je ovulacija, ko se temp. spusti.

da se eno izmed jajčec odpre, poskrbi LH hormon(padec temp.,

Samo še to izjavim, potem pa res neham na tej temi o ovulaciji. Tole mi je dalo mislit še enkrat... jajčece odpre ->LH hormon -> padec temperature. Torej, je možno da se moje jajčece preprosto ni odprlo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
17.10.2008 13:46:24   
monty
ella kaj pa jaz k mi je OV testek na nedeljo pokazal dve enaki črtici (to bi naj bil kao pozitiven test) in sva telovadila nedeljo, pon in torek. Samo OV test naj bi pokazal da bo OV čez 12 do 36 ur. Smo bli dovolj blizu???

Sonček kaj dobrega skuhaj, midva sva danes komot (no če sem čist poštena že dva tedna nisem nič skuhala( pa ne zaradi lenobe ampak zaradi norih urnikov ki so zdele)), in greva kr na pico.

bi pa rade volje kaj domačega user posted image !

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
17.10.2008 13:52:57   
giotti
Žabica, Barbara, Dulci, Živa in gotovo še katera, pa tudi tiste, ki nikoli niso še prebrale karkoli na kakršnekoli forumu... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje gre naprej, kljub temu izredno nezaželjenem rdečem obisku. Pa saj se itak vsak dan učimo, da pač ne moremo imeti vsega, kar želimo in pa če že lahko imamo, mogoče ne ravno tisti čas, ko mi želimo. Že kot otrok so nas učili, da vsake želje se pač ne da izpolniti. Edino, kar vam (nam) preostane je sprejeti in ne trpeti. Upanje pa seveda ostaja, saj brez njega gremo lahko samo še na oni svet. Karkoli nam upanje predstavlja.
Se vidimo v novembru user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
17.10.2008 13:56:21   
monty
giotti, kregat te je treba, da takole govoriš o sebi. Samo srečne so lahko tiste, ki vedo kdaj imajo OV, sam po moje jih je 80 ali pa več posto takih, ki se jim niti sanja ne. Ali pa so take kot jaz ko sem bla prepričana, da vem itak, da mam takrat več izcedka... bla bla. 5 mesecev je mimo pa mi očitno še ni uspel najt pravega trenutka.user posted image  Ko sem začela na tem projektu pa sem bila vsa vzvišena, da zakaj pa ne bi ratal u prvo, samo vedet moraš kdaj je pravi čas. In sem se delala norca iz tistih, ki se jim draga moja pri  25 in nekaterim več niti sanja ne, da ima ženska samo dan ali dva, da sploh lahko zanosi. Tako, da veš ali pa vemo že ogromno, samo to ni dovolj. Mora se enostavno zgodit.

In toplo ti priporočam ne brat vsega kar najdeš ker boš samo še bolj zmedena in na koncu se nam zdi da imamo vse pobrkljano. ta pa čist razumem, da bi rada vedela kdaj je ta vražja OV ker po toliko meseceih se ti res ne da več po varianti, sej bo ko bo.

sranje je edino ker je to začaran krog, bolj kot se trudiš manj rata. In če se ne trudiš imaš spet salbo vest, da nisi vsega neredil in da smo dneve zgrešil....

OJOJ, nalagam, pa menda bolj sebi kot tebi, ker sem ista....user posted image

giottka, držim pesti!!!!

p.s. te pa rada berem.

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
17.10.2008 14:00:37   
giotti

IZVIRNO SPOROČILO: crvicek

Giotti, ti pa ki nisi privrženec tablet, pa jejta full oreščkov, ker imajo veliko vitamina E. Boš vidla tudi ti, kako to deluje na temperaturo. user posted image user posted image user posted image user posted image

Malo za hec malo za res....ma vam odkrito povem, da je res nekaj na tem.

Ja, vem da je, jih jem že kar lep čas kar dosti. Včasih po par tednov samo to in nič drugega. Saj pravim, da je to največje darilo narave, hrana, ki pade dobesedno na tla in je ponujena samo za jest. In ne le E vitamin, vse, kar telo rabi zato, da živi, in to dolgo in zdravo, je v enem samem oreščku oreha na primer. A ni to čudež? Mjami user posted image

(odgovor članu crvicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
17.10.2008 14:04:31   
S*
Hvala punce za dobrodošlico. Ja v Turčiji je bilo včeraj 32°C, morje ima pa še vedno 24 °C, tako da sva se večinoma kopala v morju. Tako da je danes kar šok, ko je zunaj tako vreme, da bi kar... Glavno je, da sem se odpočila, če pa smo prišli nazaj v treh pa...Upajmo na najboljše...

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
17.10.2008 14:05:55   
giotti
(to bi naj bil
IZVIRNO SPOROČILO: monty

ella kaj pa jaz k mi je OV testek na nedeljo pokazal dve enaki črtici (to bi naj bil kao pozitiven test) in sva telovadila nedeljo, pon in torek. Samo OV test naj bi pokazal da bo OV čez 12 do 36 ur. Smo bli dovolj blizu???

Monty, ti bom kar jaz odogovorila, ker bo Ella imela dovolj posla že z mano user posted image

Če ste bili dovolj blizu? Zdaj, Montym odvisno, al želiš fantka al punčko. Za punčko ste bili vsak dan preblizu, za fantka bosta pa kar dva ali pa trije, ker tole bo pa bataljonski napad na tvoje jajčece. Tako da get ready baby in začni že danes telovadit, tečt, jest za tri... rabila boš veliko hrbtnih mišic ter moči, da boš okoli s tremi v trebuhu hodila user posted image  

(odgovor članu monty)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......