giotti
|
IZVIRNO SPOROČILO: ursula3 Kaj se je men dans zgodilo...ko da imam 15 let. V trgovini s pripomočki za ugotavljanje nosečnosti zagledam kolegico izpred 10ih let...jst pa v roki BC...pa vsa trgovina upirjeni pogledi v najin dialog...in na koncu me še upraša, a ti nimaš še nič otrok? p.s.: BC ni videla ker sem ga itak nekam zatlačla v trgovini...vsaj mislm da sem ga, zato giotti, verjetno tud če sem noseča in tudi če imam 30 let (ker verjamem, da si otroci sami zberejo starše) a mislš da bi me s takim obnašanjem kdo izbral? malo za šalo malo zares.....držim pesti za vse nosečke wanna be oktober wow, zdaj si me pa dobila, filozofinja ursula A sva midve mogoče iz istega planeta, ker jaz namreč tudi verjamem (žal samo verjamem, za kaj več nimam niti najmanjše osnove/izkušnje ), da si duša sama zbere svoje prve učitelje, torej starše... od te hipoteze dalje pa se lahko začne huda filozofska debata, ki ne vem, če je zanjo tale prostor in čas dovolj primeren. Ker pa si dodala, malo za šalo..., pa naj bo tudi odgovor moj bolj za šalo, če želiš, pa je lahko tudi zares. Skratka, menim, da je tvoje vedenje tako zelo prisrčno nedolžno in tako zelo iskreno opisano, da ne ena duša, ampak najmanj cela četa duš bi se tepla za tako mamico. Zdaj pa, kako visoko duhovno zavest bi imela ta duša, pa je mogoče odvisno tudi od tebe. Namreč, tudi ti na nek način izbiraš dušo oziroma pride v tvoje življenje tista, ki je nekako zate najbolj primerna, ob kateri se boš največ naučila. Če bereš na primer indijske spise Vede, tam je na primer zapisano, da če želiš, da pride v tvoje življenje zelo duhvono razvita duši, potem ne imej spolnih odnosov najmanj 3 mesece, potem pa samo enkrat tisti dan, ki je pravi, in to NE NA POLNO LUNO (tole je podatek za Ello, ki se ji zdi, da sva izbrala perfekten dan za delanje ljubezni ), veliko se posvečaj meditaciji ter asanam, seveda ne jej živali in imej post enkrat na teden, veliko doniraj za druge, itd... potem dobiš, v angleščini povedano a noble child. To sicer niti ni bil konkreten odgovor na tvoje vprašanje, je pa vsekakor nekaj povedal. Če ne drugega, je povedal vsaj to, da gotovo obstaja otroška duša za prav vsakega starša. Pač v skladu z njenim ter staršinim preteklimi dejanji. Zdaj pa bolj k resnim temam, nič več za šalo. Kaj pravi torej tvoj Baby check, ki si ga tako skrivala včeraj pred prijateljico (čeprav v resnici, pred seboj, saj to ti je jasno, a ne? ) Evo, enega za srečo!
|