|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobra pričakujemo ||
16.10.2008 16:31:05   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

čveke ,sem vas komaj prebrala.Pridne ste v pisanju,kaj danes pa nobene nosečke?Navijamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sonček, jaz sem nosečka (že 14 dni user posted image  ), samo naselit se še morta moja zaljubljenčka v maternici, da lahko potem sporočita nov naslov preko palčke, imenovane clear blue. Do 31. imata rok za oddajo naslova.

Jaz tud navijam, greva skupaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
16.10.2008 17:16:40   
ursula3
Kaj se je men dans zgodilo...ko da imam 15 let. V trgovini s pripomočki za ugotavljanje nosečnosti zagledam kolegico izpred 10ih let...jst pa v roki BC...pa vsa trgovina upirjeni pogledi v najin dialog...in na koncu me še upraša, a ti nimaš še nič otrok? p.s.: BC ni videla ker sem ga itak nekam zatlačla v trgovini...vsaj mislm da sem ga, zato giotti, verjetno tud če sem noseča in tudi če imam 30 let (ker verjamem, da si otroci sami zberejo starše) a mislš da bi me s takim obnašanjem kdo izbral? malo za šalo malo zares.....držim pesti za vse nosečke wanna be oktober

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
16.10.2008 18:14:19   
dulcinea
Evo, saj sem vedla. Sam napisat morm pa pride user posted image

< Sporočilo je popravil dulcinea -- 16.10.2008 18:17:23 >

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu ursula3)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
16.10.2008 19:01:05   
sonček85
giotti:jeee sem vesela zate ,samo sporči nam user posted image user posted image
urša:jutri pade test si rekla
dulci:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
16.10.2008 21:04:54   
žabica00
Punce moje samo tolk javim da je moja user posted image  prišla in se selim v november.

Ostale ki pa čakate na user posted image  pa držim pesti user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  in navijam user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
16.10.2008 21:07:30   
Barbara_L
Enako, tudi pri nas je prišla M...se selim med novembrske...

(odgovor članu žabica00)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
16.10.2008 21:50:50   
crvicek
IZVIRNO SPOROČILO: tane

IZVIRNO SPOROČILO: crvicek

Drgač pa E vitamin in matični mleček pripomoreta za večje poželenje. user posted image user posted image user posted image

crvicek, kateri E vitamin pa jemlješ (firmo), pa kje si ga kupila a v lekarni? Je danes tolk tega na trgu, da je človek čist zmeden.

no, jaz se takole šlepam...sledim giottinim raziskovanjem o BT, pa crvicku glede vitaminov, no razen za matični mleček sem že dober seznanjena, sem ga tud jedla naravnega ampak sam ene 14 dni k je blo tako zanič, da ni šlo več...
tko, da zaenkrat še ne bom merla BT itd. ampak tale vitamin E tole je pa za razmislit. zadnje čase tud jaz rabim spodbudo zauser posted image k so tile kratki, mrzli dnevi ne vem če ne bova mogla na poletje počakat, takrat p ani blema...user posted image

Tane probaj ta vitamin E, pa boš vidla da vama bo skoz toplo, tako da še kurjave ne bosta potrebovala.
Giotti, ti pa ki nisi privrženec tablet, pa jejta full oreščkov, ker imajo veliko vitamina E. Boš vidla tudi ti, kako to deluje na temperaturo. user posted image user posted image user posted image user posted image

Malo za hec malo za res....ma vam odkrito povem, da je res nekaj na tem.

Najini princeski raseta...

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
16.10.2008 22:21:01   
crvicek
IZVIRNO SPOROČILO: giotti

NADALJUJEM, ker me je prej zeznilo in poslalo brez mojega dovoljenja (prsti zbezljali po tipkah hitreje kot uspe glava zavestno ustaviti tovrstne odtipkane kombinacije... 

Torej,  
poleg tega prosim za komentar sledečih temperatur mojih notranjih organov, odčitanih zjutraj, pred kakanjem in tuširanjem:

Zadnja M: 2.10

Temp:
2.10 do 14.10. (vsako jutro): 36.70
15.10.:  36.83
16.10.: 36.91

Sluz, če se temu sploh lahko tako reče:
12.10. nekaj malega
13.10. mogoče več, kdo bi vedel
14.10. meni se zdi kar precej, samo ker je po slončkanju, se to sploh naj ne bi merilo
15.10. malo, kaj pa vem

Bolečine:
Mogoče že od M dalje nekje v predelu levega jajčnika občasno, še vedno, tudi zdajle

Expertke, prosim za odgovor:
KDAJ sem zdaj imela D dan????

Sicer pa vse, kar ste napisale, se strinjam, vas mam rada, navijam, upam, računam, čakam, opazujem...

Moram it... user posted image

Love ya all user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Giotti, jaz mislim da je bil tvoj dan D 14.oz.15 dan ali 14. in 15. dan, ma če sta 13. danuser posted image je itak ok saj je semenčece čakalo za vogalom, naslednji dan pa osvajalo tvoje jajčece  in zdaj potujeta proti gnezdecu za naslednjih 9 mesecev. Upam pa da niso tvoja jajčeca preveč zbirčna. Mogoče pa čakajo prav posebno jajčece.
user posted image user posted image user posted image

Ali in pa sem namenoma uporabila, saj veš da pri nekaterih ženskah je lahko ovulacija tudi 2 dni.

Najini princeski raseta...

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
16.10.2008 23:08:40   
tropical

user posted image

user posted image   user posted image  user posted image
oz.  user posted image   pričakujemo oktobra

xx.10. - Barbara_L   v nove boje                    
xx.10. - M1987 (8. krog) user posted image user posted image user posted image v nove boje
xx.10. - anci banci  user posted image user posted image user posted image   v nove boje
xx.10. - rakica26
xx.10. - _ancica_ (7. krog) user posted image user posted image user posted image   v nove boje
xx.10. - žabica00 (3. krog)   v nove boje          
xx.10. - liam user posted image user posted image user posted image   v nove boje
xx.10. - pravoda (2. krog)user posted image
user posted image user posted image   v nove boje
xx.10. - Mala_princeska (1. krog) - srečka user posted image - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
xx.10. - miklarom
xx.10. - nia*
xx.10. - Matejčika (2. krog) user posted image user posted image user posted image v nove boje
xx.10. - db user posted image user posted image user posted image v nove boje
xx.10. - tropical (7. krog)
xx.10. - dulcinea
xx.10. - iskrica976
xx.10. - lidam   v nove boje
01.10. - mibi
01.10. - little angeluser posted image user posted image user posted image v nove boje
01.10. - Anya22 (10. krog) user posted image user posted image user posted image v nove boje
01.10. - obayifo user posted image user posted image user posted image v nove boje
02.10. - boob
03.10. - murkica
04.10. - S* (3. krog) user posted image  user posted image user posted image v nove boje
04.10. - tane user posted image  user posted image user posted image v nove boje
05.10. - skuštrana suzi  user posted image   user posted image   user posted image  v nove boje
05.10. - nhaya user posted image user posted image user posted image v nove boje
06.10. - R777 (3. krog) - srečka user posted image - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
06.10. - Gwendolen user posted image user posted image user posted image z optimizmom v nove boje
07.10. - talika81
07.10. - katka11
08.10. - loveforever (1. krog) - srečkauser posted image user posted image user posted image user posted image
08.10. - natasa28  srečkauser posted image user posted image user posted image user posted image
08.10. - Tejchy25 user posted image  user posted image user posted image v nove boje
08.10. - alekasandra
09.10. - didikaa (7. krog)
09.10. - pin - user posted image user posted image user posted image v nove boje
10.10. - Sulfinija (66. krog)
10.10. - bambinca - srečkauser posted image user posted image user posted image user posted image
10.10. - becky (9. krog)user posted image user posted image user posted image v nove boje
10.10. - kalypso (2.krog)
12.10. - Tiki55 (14. krog) user posted image user posted image user posted image v nove boje
13.10. - Muca83 (12. krog) user posted image user posted image user posted image  v nove boje
13.10. - la-na (6. krog)
14.10. - tetka5 (2. krog)
15.10. - 22zlatolaska19 (5. krog)
17.10. - Upsss (5. krog)
19.10. - krota (3. krog)
19.10. - gospodarica
20.10. - misk2 user posted image user posted image user posted image   v nove boje
20.10.- ursula3
21.10. - ziva1 (11. krog)
22.10. - pikica25 (10. krog)
22.10. - pearl_shell (9. krog)
24.10. - Štručka1 (4. krog)
24.10. - a.jrad
24.10. - BEBIII
25.10. - baby1978 (1. krog)
25.10. - ...Martina...
25.10. - avaya
26.10. - monty (5. krog)
27.10. - lenna
27.10. - luna81
28.10. - MiSka_82
28.10. - Anya22 (11. krog)
29.10. - giotti (4. krog)

user posted image

user posted image

66 nas je že!!! Od tega pa že 5 nosečk user posted image !!!

user posted image  NAVIJAČICEuser posted image

* Cari
* witto
* pokica_
* giotti
* *kinnie*
* žabica00
* sonček85
* pikicao.
* kleja
* tinuška
* ursa30
* bambinca

* Tiki55
* spps
* živa25
* Majch

* DannyS
* *alina*
* skrivnost
* Orhideje
* Arual
* sončekm

* BEBIII
* 22zlatolaska19

user posted image     

NAŠA HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...  

OKTOBRSKA STAVNICA  

JANUAR.................................... 25,0% srečk nosečk  
FEBRUAR..................................19,4% srečk nosečk  
MAREC..................................... .20,9% srečk nosečk  
APRIL..........................................23,7% srečk nosečk  
MAJ............................................18,3% srečk nosečk  
JUNIJ...........................................22,5% srečk nosečk  
JULIJ ..........................................21.8% srečk nosečk
AVGUST.....................................19,30% srečk nosečk
SEPTEMBER...............................15,3% srečk nosečk
OKTOBER....................................--,--% srečk nosečk

< Sporočilo je popravil tropical -- 16.10.2008 23:17:24 >

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
16.10.2008 23:11:46   
tropical
Kje ste nosečke, a je še katera. Jaz po ss jo komaj , čakam da jo dobimuser posted image , da  se mi odpre zelena luč za user posted image naprej.

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
17.10.2008 7:38:18   
kalypso
No, po dolgem raziskovanju in iskanju po internetu, sem ugotovila, da je ovulacija tisti dan, ko temp. najbolj pade in se takoj naslednji dan dosti dvigne... Pravzaprav mi ni več najbolj jasno... Nekateri pravijo, da je ovulacija tisti dan, ko se temp. najbolj dvigne. Kaj od tega zdaj drži? user posted image

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
17.10.2008 7:58:54   
ziva1
Danes ponoči sem dobila user posted image , sem že tk jezna in utrujena na vse skupaj, da se mi ne da več.

Lepo bodite vse skupaj, držim pesti za tiste ki so v pričakovanju user posted image .

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
17.10.2008 8:10:14   
monty
Dobro jutro!

A ste že odprle očke? Bljak kako turobno je zunaj . So pa lahko prav  romantični tako sprehodi po dežju user posted image in potem smukneš na toplo in ...

A bomo skupaj nagnale tega user posted image  rdečega a ne ?

A vas tale zbudi?

[link=http://images.google.si/imgres?imgurl=http://lh3.google.com/kenneththestud/R9mitoqfUTI/AAAAAAAAHBo/OdFRhWCuetY/s800/nick%2520auger%252040.jpg&imgrefurl=http://defineaman.blogspot.com/2008/01/man-of-month-nick-auger.html&h=697&w=500&sz=52&hl=sl&start=1&sig2=kmrNfQ7zMt_Z8bS9Vn_GaA&um=1&usg=__Lc1SrjLA0_0x7tlD19zlVnaXUNE=&tbnid=yjUnrJ6gRmk0UM:&tbnh=139&tbnw=100&ei=pSv4SN6mH4r40QX8ybWCDw&prev=/images%3Fq%3Dman%2Bbody%26um%3D1%26hl%3Dsl%26sa%3DN][/link]

(odgovor članu ziva1)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
17.10.2008 8:36:30   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: kalypso

No, po dolgem raziskovanju in iskanju po internetu, sem ugotovila, da je ovulacija tisti dan, ko temp. najbolj pade in se takoj naslednji dan dosti dvigne... Pravzaprav mi ni več najbolj jasno... Nekateri pravijo, da je ovulacija tisti dan, ko se temp. najbolj dvigne. Kaj od tega zdaj drži? user posted image

Po moje drži prva trditev. Da je ovulacija, ko se temp. spusti.

Lej, imaš fazo, ko jajčeca zorijo, takrat deluje estrogen (nizka temp.), da se eno izmed jajčec odpre, poskrbi LH hormon(padec temp., potem pa naprej deluje progreston (visoka temp.).

Zgleda, da je bil včeraj dan za user posted image . Se mi zdi, da nas je kar nekaj takih, ki smo jo dočakali. Moja je rekla, da zdaj še ne gre na dopust, da naslednji mesec pa zagotovo gre.

Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
17.10.2008 8:37:39   
dulcinea

user posted image

xx.10. - M1987 (8. krog) user posted image user posted image user posted image v nove boje
xx.10. - anci banci  user posted image user posted image user posted image   v nove boje
xx.10. - rakica26
xx.10. - _ancica_ (7. krog) user posted image user posted image user posted image   v nove boje
xx.10. - liam user posted image user posted image user posted image   v nove boje
xx.10. - Mala_princeska (1. krog) - srečka user posted image - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
xx.10. - miklarom
xx.10. - nia*
xx.10. - Matejčika (2. krog) user posted image user posted image user posted image v nove boje
xx.10. - dulcinea
xx.10. - iskrica976
01.10. - mibi
01.10. - little angeluser posted image user posted image user posted image v nove boje
01.10. - Anya22 (10. krog) user posted image user posted image user posted image v nove boje
01.10. - obayifo user posted image user posted image user posted image v nove boje
02.10. - boob
03.10. - murkica
04.10. - S* (3. krog) user posted image  user posted image user posted image v nove boje
04.10. - tane user posted image  user posted image user posted image v nove boje
05.10. - skuštrana suzi  user posted image   user posted image   user posted image  v nove boje
05.10. - nhaya user posted image user posted image user posted image v nove boje
06.10. - R777 (3. krog) - srečka user posted image - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
06.10. - Gwendolen user posted image user posted image user posted image z optimizmom v nove boje
07.10. - talika81
07.10. - katka11
08.10. - loveforever (1. krog) - srečkauser posted image user posted image user posted image user posted image
08.10. - natasa28  srečkauser posted image user posted image user posted image user posted image
08.10. - Tejchy25 user posted image  user posted image user posted image v nove boje
08.10. - alekasandra
09.10. - pin - user posted image user posted image user posted image v nove boje
10.10. - bambinca - srečkauser posted image user posted image user posted image user posted image
10.10. - becky (9. krog)user posted image user posted image user posted image v nove boje
12.10. - Tiki55 (14. krog) user posted image user posted image user posted image v nove boje
13.10. - Muca83 (12. krog) user posted image user posted image user posted image  v nove boje
13.10. - la-na (6. krog)
15.10. - 22zlatolaska19 (5. krog)
17.10. - Upsss (5. krog)
19.10. - krota (3. krog)
19.10. - gospodarica
20.10. - misk2 user posted image user posted image user posted image   v nove boje
20.10.- ursula3
24.10. - a.jrad
24.10. - BEBIII
25.10. - ...Martina...
25.10. - avaya
26.10. - monty (5. krog)
27.10. - lenna
27.10. - luna81
28.10. - MiSka_82

user posted image

user posted image

* Cari
* witto
* pokica_
* giotti
* *kinnie*
* žabica00
* sonček85
* pikicao.
* kleja
* tinuška
* ursa30
* bambinca

* Tiki55
* spps
* živa25
* Majch

* DannyS
* *alina*
* skrivnost
* Orhideje
* Arual
* sončekm

* BEBIII
* 22zlatolaska19

user posted image     

NAŠA HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

Naj upanje ne uide preč,

Minil bo mesec ali več,
Nakoncu bomo mame vse,

OKTOBRSKA STAVNICA  

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
17.10.2008 8:40:17   
dulcinea
Tako. Še popravila sem se na seznamu, zdaj se pa od vas za nekaj časa poslavljam.
Držim pestke za vse, ki še čakate na magični user posted image  ali user posted image  (no pa saj je vseeno, kaj bo). Naj gre user posted image  za kašno leto na dopust in naj nam da mir, da bomo 2009 vse mamice z svojimi user posted image .

Lep pozdrav, D

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
17.10.2008 8:50:16   
22zlatolaska19
Dobro jutro vidim da ste vse začele dan suser posted image  tako da vsem pošiljamuser posted image user posted image in držim pesti da bo naslednji mesec drugačen rezultat.

Zdaj pa da vam povem še kakšna je situacija pri meni zjutraj se delala test in zagledala user posted image  tako da se selim k junijkam. Prosim če me obarvate z roza.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
17.10.2008 8:52:14   
Athina
Čestitke!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
Go girl! Še več takih ...
Lepih 9 mesecev user posted image ti želim!

(odgovor članu 22zlatolaska19)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
17.10.2008 9:06:39   
tane

user posted image

xx.10. - rakica26
xx.10. - miklarom
xx.10. - nia*
xx.10. - dulcinea
xx.10. - iskrica976
01.10. - mibi
02.10. - boob
03.10. - murkica
07.10. - talika81
07.10. - katka11
08.10. - alekasandra
13.10. - la-na (6. krog)
15.10. - 22zlatolaska19 (5. krog) user posted image user posted image user posted image user posted image
17.10. - Upsss (5. krog)
19.10. - krota (3. krog)
19.10. - gospodarica
20.10.- ursula3
24.10. - a.jrad
24.10. - BEBIII
25.10. - ...Martina...
25.10. - avaya
26.10. - monty (5. krog)
27.10. - lenna
27.10. - luna81
28.10. - MiSka_82

user posted image

user posted image

* Cari
* witto
* pokica_
* giotti
* *kinnie*
* žabica00
* sonček85
* pikicao.
* kleja
* tinuška
* ursa30
* bambinca

* Tiki55
* spps
* živa25
* Majch

* DannyS
* *alina*
* skrivnost
* Orhideje
* Arual
* sončekm

* BEBIII
* 22zlatolaska19

user posted image     

NAŠA HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

Naj upanje ne uide preč,

Minil bo mesec ali več,
Nakoncu bomo mame vse,

OKTOBRSKA STAVNICA  

< Sporočilo je popravil tane -- 17.10.2008 9:11:06 >

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
17.10.2008 9:10:04   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: 22zlatolaska19

Dobro jutro vidim da ste vse začele dan suser posted image  tako da vsem pošiljamuser posted image user posted image in držim pesti da bo naslednji mesec drugačen rezultat.

Zdaj pa da vam povem še kakšna je situacija pri meni zjutraj se delala test in zagledala user posted image  tako da se selim k junijkam. Prosim če me obarvate z roza.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem te morala najprej obarvat ROZA, zdaj pa...
sem JAZ vedelauser posted image Iskrene čestitke, tako ZELO dobra novica za današnji deževen dan. Želim ti veliko veselja, čim manj user posted image in naj vam bo pikica v neizmerno veselje. BRAVO!!!!

(odgovor članu 22zlatolaska19)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
17.10.2008 9:35:08   
dini
Jutro, čestitam usem novimuser posted image  in  nej gre brez težav usehuser posted image  mescu.user posted image user posted image user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
17.10.2008 10:00:53   
sonček85
bravo zlatolaska tako se dela ,sedaj nam pa še samo giotti sporoči v teh dneh in vse ostale ,ki čakate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image 6 vas je žeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
17.10.2008 10:01:28   
avaya
Hoj punce!
Vidim, da ste pesti držale tudi zame. user posted image  Hvala, hvala!! Res je ogromno pozitivnih punc tukaj gor in če prav vas ne poznam, vas imam na svoj način rada in sočustvujem z vami v vsem tem nepričakovanju, se veselim z nosečkami in jokam s tistimi, ki jih je obiskala rdeča packa.

Pri meni nič novega. Ne počutim se nič posebnega, veliko lulam (ampak to zato, ker veliko pijemuser posted image ), nisem tečna (no mogoče bi moj mož rekel drugačeuser posted image ), vglavnem vse je normalno, nobenih znakov ne za M ne za user posted image . Ampak do takrat, ko naj je ne bi dobila je itak še cel teden, tak da ne bo prej padel noben testek, če pa bo M že zamujal delam test 31. oktobra. user posted image

Navijam, navijam, da bo čimveč user posted image , čimveč pluskov in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

avaya

Otroci so naše največje bogastvo.

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
17.10.2008 10:02:55   
avaya
user posted image user posted image user posted image user posted image Zlatolaskauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Želim ti prekrasno nosečnost in da donosiš zdravega dojenčka. user posted image user posted image user posted image

Otroci so naše največje bogastvo.

(odgovor članu avaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
17.10.2008 10:07:55   
22zlatolaska19
Hvala punce za lepe želje res ste prijazne, moram rečt da sem bla tko navdušena ko sem zagledala user posted image  da kr nisem mogla verjet da sem srečkauser posted image , je pa to tudi najlepše darilo za rojstni dan hčerkici ki si tako želi dojenčka.user posted image user posted image user posted image
Bom pa vseeno stiskala pesti za vse vas ki user posted image  še čakate da boste kmalu user posted image .

(odgovor članu avaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......