Zoja Miša
|
Mi smo kar dobro spali. Tale najina princeska je prava nočna ptica. Cel dan prespi, od 17h naprej pa budna ko čuk. Je včeraj imela res neke fore, je v 4 urah pojedla 210 ml, kar ni imela podna. Ker ob 22h še vedno ni spala, sva jo položila v posteljo in zvezdico prižgala. Jo je z zanimanjem gledala in po tretjem vžigu po 10 min, jo je zmanjkalo, brez bunjenja ali joka. Pridna! Zbudila se je potem ob 3.30h, pojedla, zaspala in potem ob 7h. Bila budna cca 2 h is sedaj spi. Jaz čakam, da se tale megla dvigne in upam, da bo potem kaj sončeka. Definitivno pa greva ven. Hvala vam vsem, ki ste mislile na naju, ko sva šli na pregled. Sayuri, že večrat sem te želela vprašati, kakšen pa je pavilen handling? Lahko kako opišeš? In napisala si, da imata tvoja dva še več problemov. Kakšnih? Nič hudega verjetno, ne? Neža, nič sekirat če se tvoja princeska ne dviguje. Saj bo. Imajo pa sedaj v BC en igralni center, ki vzpodbuja ležanje na bupiju in dvigovanje glave, v akciji. Jaz grem danes po njega. Pa ne zato, ker tega noče delati, ampak zato, ker bi bila skos na trebušku in se plazila, kolikor ji pač to že uspe . Deja, mislim, da ima tvoje dete čisto običajne fore, ti pa čisto pravilno delaš z njim. Tamy, lušten fant. Iskanje in Naty, hvala za kavico, sem jo že snedla. Naty, tale tvoj Jošt je pa res priden! Pravi Gajka, če staršem od prveč denarja hodi, pa naj ga data vam, ga bosta za Roka porabila! In dobro zrihtajte krst. Saj bo vse super. Tortico, bi pa jaz tudi. In Rok bo super frajerski! Anita, vidve potepinki pa le uživajta! Mene pa prav zanima, kdaj bo poštar Oleovit kapljice prinesel. Upam, da ne ravno, ko bom zunaj. Kaj pa potem naredi? Napiše listek? Grem se oblečt, preden bo akcija. Tejkaz, kako ste vi???