|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
9.10.2008 11:59:52   
anaya
Jutro....

Kaj naredit ko ima detece čist suho ( že razpokano ) kožo po ušesih in za njimi?? 3x na dan mažem z mandljevim oljem pa se mi zdi da nič ne pomaga

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
9.10.2008 12:13:27   
daja27
Hoj

Naš Levči pa panča. Ga je zmatrala sestra v ZD. Bošček je tko jokal, ko mu je kri jemala. Čisto nič ni bila nežna, pa še ves krvav je bil potem (pa je še rekla, veste, saj ga to čisto nič ne boli). Upam, da je bilo to zaenkrat zadnjič - kontrola bilirubina, ker je bil pri enem mesecu še vedno povišan. Sem kar jezna na porodnišnico, ker so naju tako hitro domov spustili, pa niti pod lučko ga niso dali. user posted image

Zvečer, ko bo moj dragi prišel in prenesel slike s svojga rač na mojega, pripopam še kako slikco (upam, da rata, ker bom to počela prvič - enkrat se je pa treba naučit user posted image ).

Anita - si pa carica. Povsod si upaš, nikamor ti ni problem it... Bi se morale po tebi zgledovat in si mal svobode privoščit/vzet.user posted image
Jaz si upam naokrog samo, če si priborim avto in sem v 3 urcah nazaj. Preveč sem na komot in raje dojim, previjam... doma. Sicer pa itak preveč kompliciram.

Gajka - Se mu vidi, da mu je všeč oprava za krst. Kako to, da vse tako hitite s tem? Mi bomo počakali kar do pomladi.

A katera že prakticira kengurujčka (tistega brez podpore za glavico) in kdaj/kje?

Se oglasim še kaj zvečer, ko bo še dragi mal pestval.

Mejte se in se smejte.

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
9.10.2008 12:16:49   
daja27
Anaya - jaz suho kožo najprej navlažim (ko se kopamo), potem pa kar podrgnem, da gre večina dol (ne pretiravam), osušim in namažem z oljčkom.

(odgovor članu daja27)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
9.10.2008 12:41:53   
Zoja Miša
Imam pa sedaj eno vprašanje, ali vi svoje otroke čez dan budite, ali jih pustite spati, kot spijo? Meni tašča govori, da bo ponoči bolj spala, če jo bom čez dan budila, meni pa se to zdi totalno butasto. Saj verjetno ima nek svoj bioritem in pač spi še malo več. Čez dan je budna cca 5-6 ur. Kaj menite???

Daja, kengorujčka mislim, da lahko začneš uporabljati, ko trdno drži glavico, to pa ne vem kdaj točno je, okoli 4, 5 meseca?

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu daja27)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
9.10.2008 14:08:28   
LinaK
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Imam pa sedaj eno vprašanje, ali vi svoje otroke čez dan budite, ali jih pustite spati, kot spijo? Meni tašča govori, da bo ponoči bolj spala, če jo bom čez dan budila, meni pa se to zdi totalno butasto. Saj verjetno ima nek svoj bioritem in pač spi še malo več. Čez dan je budna cca 5-6 ur. Kaj menite???

Daja, kengorujčka mislim, da lahko začneš uporabljati, ko trdno drži glavico, to pa ne vem kdaj točno je, okoli 4, 5 meseca?

Kje pa! Nikoli je ne budim! Mi je pa patronažna rekla, da količina spanja podnevi ne vpliva na spanje ponoči. Ker meni podnevi zelo malo spi, je budna tudi po 10 ur skupaj in ponoči nič bolje ne spi zaradi budnosti podnevi!
Vedno se zbudiva 2x!

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
9.10.2008 14:28:57   
sayuri
DAn user posted image

Mi smo bili dopoldne na fizioterapiji in sta user posted image user posted image  uživala. user posted image  Filipa je mami pazila. Sem hotla it potem še malo ven, ko je tko lep sonček, pa žal ni bilo izvedljivo. Filip se še ne počuti najbolje, mami se je mudilo....tko da...spet čakam moža, da bo dvojčka potem malce ven peljal. user posted image  
Smo pa včeraj imeli popoldne celo kalvarijo s srbenjem noric. Joj, je Jokal. PA sva pod tušem stala, pa s tisti gelom sem ga mazala.....nič boljeuser posted image . Potem sem pa eno drugo pediatrinjo klicala in prosila za drug sirup. Mi je predpisala ****aluser posted image  - spet neki nov sirup user posted image Sicer smo ga šele ob 19h dobili, ampak je takoj zalegel in božček je vsaj mirno spal. PA danes je tudi dobre volje in pravi, da ga nič ne srbi. user posted image

neža7 nam je fizioterapevtka rekla, da je za nedonošenčke celo bolje, da še ne pasejo kravic. VSaj moja dva moram čimmanj na trebušček dajat - sicer bolj zaradi zvijanja hrbtenice. Čeprav je Zara izredno močna in se čist dvigne, Lovro pa sam toliko, da glavo premakne levo in desno. Ne skrbi, to je ful ful različno. Pa upoštevaj Nežino korigirano starost, ki je komajda 2 meseca. V nekaterih razvojnih smereh bojo najini user posted image  malce počasnejši, kot donošeni otročki. user posted image

Uspavanje otročkov nam hvala bogu ne povzroča nobenih težav. Zara sama "pove", da bi rada mir in da je zaspana. Postne sitna in ni ji prav ne po rokah, ne v ležalniku....hoče v posteljico. Jo samo položim in pokrijem. TAkoj se umiri, nekaj časa še napol gleda, potem pa zaspi. TAko je čez dan in zvečer. Lovro je isti. S tem, da n rad posluša glasbeno zvezdico. Zvečer je sicer pri njemu več težav z umirjanjem, ampak zaspi pa potem takoj, ko se umiri. Imata pa naša dva čmrlja vsak svojo plenico, katero zagrabita in si prav k obrazu stiskata.user posted image

(odgovor članu LinaK)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
9.10.2008 14:36:02   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: daja27

Anita - si pa carica. Povsod si upaš, nikamor ti ni problem it... Bi se morale po tebi zgledovat in si mal svobode privoščit/vzet.user posted image
Jaz si upam naokrog samo, če si priborim avto in sem v 3 urcah nazaj. Preveč sem na komot in raje dojim, previjam... doma. Sicer pa itak preveč kompliciram.

mah dej no, to bi moral moj user posted image slišat ker pravi da full kompliciramuser posted image , ma kr neki, saj načeloma tud jaz najraje leže doma na postelji podojim, sam kaj čemo če sva kje zuni in postane lačna pač dojim zunaj in taki lepi dnevi kot so je res fajn za izkoristit.

Jaz tudi ne budim Zoje, pustim jo da spi čez dan v vozičku ker EDINO v vozičku mi še spi, zjutraj uspem samo pod tuš skoči in mogoče na hitro kaj v usta vržem, se mi že zbudi v gugalniku.

anaya
probaj suho kožico zadej za ušeski s Bepanthenom namazat mogoče bo boljeuser posted image .

Danes zjutraj sem začela z vitamini AD3, ta teden bom po 1 kapljico in postopoma bom zviševala dozo, sva pa mi2 prosila za AD3 ker v KR sva dobila samo D3, vendar kot sme že 1x omenila ima moj user posted image zelo visoko dioptrijo (nosi leče) in sva mal na to gledala, čeprav tale A vitamin je čist za druge stvari.

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 9.10.2008 14:39:59 >

(odgovor članu daja27)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
9.10.2008 14:38:39   
anita goitan
no drgač pa sva me2 že nazaj, bilo fajn v Kam.Bistriciuser posted image večinoma sva se po gozdnih poteh furale, mal bolj sem sonček iskala, uf se mi je mal potožilo po vseh parkiranih avtomobilih (šli v hribe)user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
9.10.2008 14:47:51   
sayuri
Zoja miša super za dobro prestan pregled. user posted image  NAša dva sta ponavadi od takšnih pregledv utrujena in takoj zaspita. PA potem ni problem tudi doma zaspat.
Handling z otročkom težko opišem. user posted image  Bom kakšen link kje našla in pripopala, ker je lažje iz slikic videt. Sta pa L&Z napotena na fizioterapijo zarad več vzrokov - zvijata se v črko C, občasno trzata z nogico, Zara zteguje nogici eno k drugi, oba sta "trda" v ramenih, Zara je tudi na splošno zelo trda. Kadar joka, je tako stegnjena, da je ne more nič zmehčat. Se pa da te stvari popravit s pravim handlingom in določenimi vajami na fizioterapiji.user posted image
Tamy30. naš Lovro je imel ravno po Beba mleku zeleno blato. In ful je imel krče takrat. TAko,da sem mleko zamenjala z Milumilom.
gajka iiiiiiiiiiiiiiiiiiii, ful lepe cotike za krstuser posted image user posted image user posted image . Naša dva bosta tudi v podobni opravi. user posted image Pa super za tortouser posted image
anita goitan bi tole kremico za okrog oči tud jaz mogla nabavituser posted image
anaya ti kar vztrajno mažisuho kožo. Imaš mogoče ognjičev kremo od Justa? Ali pa ribodermin je tudi ok.
Zoja Miša jaz mojih dveh čez dan nikoli ne budim.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
9.10.2008 14:58:14   
anita goitan
sayuri takole piše v reklami za Niveo oz tole kremco: Za svež videz vaše kože je pomembno, da se dobro naspite, aktiven način življenja pa lahko včasih pusti znake utrujenosti na vašem obrazu. Da bi bila normalna do mešana koža videti sveža in sijoča, potrebuje poživitev in dolgotrajno vlaženje.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
9.10.2008 15:00:05   
gajka

Kaj naredit ko ima detece čist suho ( že razpokano ) kožo po ušesih in za njimi?? 3x na dan mažem z mandljevim oljem pa se mi zdi da nič ne pomaga

Poskusi z Riboderminom. Jaz sem z njim namazala tudi Roka po obrveh, ko so se mu temenca tam naredila, pa sem potem vse komot dol spraskala.

A katera že prakticira kengurujčka (tistega brez podpore za glavico) in kdaj/kje?

Še ne, ker mora takrat dobro držati glavico. Pa poleg tega mislim, da mora user posted image za kengorujčka že znati sedet oz. vsaj sedet ob opori.

Jaz Roka nikoli ne budim, razen če je res nuja in se nam že kam mudi, pa mora še pomalicat. user posted image Je pa že bilo, da je bil skoraj cel dan buden, ker sva okol žlahte letala, pa je ponoči še slabše spal. user posted image Dojenčki med spanjem urejajo vse nove vtise in jih za spanje ne smemo prikrajšat - nekaj v tem smislu sem nekje prebrala.

< Sporočilo je popravil gajka -- 9.10.2008 15:02:09 >

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
9.10.2008 15:03:55   
anita goitan
zoja miša vadba v Kamniku http://www.zavod-tamala.si/Sola.aspx#Vadba kako si se odločilauser posted image , jaz še ne vem

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
9.10.2008 16:09:37   
matejchi
anaya jaz jo po vsakem kopanju takoj namažem z Riboderminom... ja enim smrdi pa tudi za ven jo namažem kar s te.

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
9.10.2008 19:38:14   
naty13
Čer.

Otroka spita. user posted image user posted image user posted image  Smo bili spet zunaj cel dan. Jošt zmatran, je bil buden od 15h, je samo malo zaspal vmes. Sva tudi jedla zunaj, sem vzela s sabo škatlo mleka in termosko z vodo, flašo in žlico. user posted image   Pa tako je bil priden v vozičku, kaj bo šele, ko bo športni del vozička na vrsti. user posted image user posted image user posted image  Nejc je tudi užival. Delo se je zavleklo v pozno popoldne, smo šele ob 17.30 jedli kosilo. Je bilo pa toliko boljše. user posted image   Po kosilu oz.večerji je pa Nejc samo padel v posteljo. user posted image  V glavnem vsak dan bolj se zavedam, kako pridna fanta imam. user posted image user posted image

Gajka kako je fleten rok, previ velikan. Pa lepo bo za kest oblečen.

Anita super, da sta toliko zunaj, mi prav uživamo na zraku. Naj vam AD3 kapljice ne povzročijo krčev. user posted image  Fajn bi bilo, če bi kakšen dan v KR priletela z Zojo. user posted image

Sayuri samo, da Z&L uživata na fizioterapiji. user posted image user posted image user posted image  Jim je kot nekakšna telovadba. Jaz sem pa moglaNejca sama doma razgibavat, je mel nogici na notri, pa mi je fizioterapevtka v P pokazala kako moram delat. Pa se je po 6t vse uredilo. user posted image  Je pa zelo užival, nič se ni kregal, čeprav je bila F kar groba, jaz pa mal bolj nežna. user posted image

Tejka kje siuser posted image

pa pa

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
9.10.2008 19:40:19   
andrejaboris
hoj babike!

da se na hitro javim, ker res ni časa. me mala dv okupirata 100 na uro.

smo kolko tolko vredu le Eneja ful zvija Lan pa ima občasne napade ljubosumja.

lepo bodite vse in se ob 1. priliki javim
papa

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
9.10.2008 19:49:45   
naty13
Še nekaj slikic:

Smejčkam se, ko se igram
user posted image

Oba se igrava
user posted image

Kako sem močen
user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
9.10.2008 21:49:17   
sandra123
Najprej dober večer...Imam zelo malo časa dopoldne, pa mi ne uspe vedno do rač. prilezti...Že nekaj dni sem sama za vse, moj user posted image ima v službi malo več obveznosti, jaz pa po cele popoldneve zunaj z otroci...Ampak mislim na vas, brez skrbiuser posted image user posted image user posted image ....Tina je boljše, še malo kašlja, spet pridno nagaja user posted image mali dve pa sta tudi malo boljše - ne teče jima več iz nosu...
Danes je prišla patronažna in sva ju stehtaliuser posted image , Taja ima že 4990g, Teja pa 3800g...user posted image user posted image user posted image za mojo Tejko, da tako dobro napredujeuser posted image ...

Naty, Gajka...mojemu user posted image je fotografiranje le za hobi, zato nima "časa" za objavo fotkuser posted image ...jaz si pa ne upam preveč brskat po njegovem računalniku, ker ima same službene zadeve gor...nama je pred 1-im tednom "crknil"en disk, pa sva skoraj zgubila vse fotkeuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri
Uspavanje otročkov nam hvala bogu ne povzroča nobenih težav. Zara sama "pove", da bi rada mir in da je zaspana. Postne sitna in ni ji prav ne po rokah, ne v ležalniku....hoče v posteljico. Jo samo položim in pokrijem. TAkoj se umiri, nekaj časa še napol gleda, potem pa zaspi. TAko je čez dan in zvečer. Lovro je isti. S tem, da n rad posluša glasbeno zvezdico. Zvečer je sicer pri njemu več težav z umirjanjem, ampak zaspi pa potem takoj, ko se umiri. Imata pa naša dva čmrlja vsak svojo plenico, katero zagrabita in si prav k obrazu stiskata.user posted image

Sayuri, kot, da bi brala svojo zgodbicouser posted image , tudi moja Taja je zelo sitna, kadar je zaspana, Teja je pa ista kot Lovro...rabi nekaj časa, da se umiri, pa potem takoj zaspiuser posted image ....Za razliko od tvojih dveh, pa samo toliko, da si moji dve plenico še čez glavo potegneta in potem zaspitauser posted image user posted image user posted image .user posted image user posted image

Lep večer želim vsem skupaj in čimbolj mirno nočuser posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 9.10.2008 21:50:10 >

Lp, Sandra

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
9.10.2008 22:15:00   
Tamy30
En lep dober vecer.
Sem malce spet pokukala. Sine spi, ga pa ima na varuski moj ljubi. Tak da lahko v miru kaj napisem in prebrskam po pc-ju in internetuuser posted image

naty13 hvala za pojasnilo, si me malce potolazila z odgovorom, ja je pa res da mu obcasno dam tudi malo cajcka, sicer mu cist malo dam prekuhana janezeva zrnca (sem kupla kar zacimbo).

Vidim da nena samo mojega zvija in kaka tako poredko na 2-3 dni. Olajsanje...

gajka kak tvoj sine drzi ze pokonci glavico, mislim jo lepo dvigne, bravo. Hm, moj pri dveh mesecih in 10 dnevih, res dvigne glavico, ne uspe mu je se pa drzati pokonci, je se vedno kot kimajoci kuzekuser posted image
Hm sem videla da si napisala za eno mazilo, katero si uporabljala za odstranitev temenc na obrvehRibodermin??? kje se kupi?? Po glavici mu vsake tolko case namazem z mandljevim oljem, nato pustim nekje pol ure, pol laske razcesem, nato pa mu jih se umijem z milom. Pri temencih na obrveh pa nekak ne morem z milom umivat, ker se bojim da bi mu slo v oci.

Nasi soncki so tako lustkaniuser posted image  dobro delo ste opravile mamiceuser posted image

Danes sem bila spet mal pri moji mami na obisku. Je fajn ce imas dobre mami ali tasce da ti popazijo na malega, medtem ko imas opravke v mestu.S sabo sem imela kengurujcka, smo se tako fajn sprehajali po toplem vremenu. Naslednjic pa moram vzeti se vozicek, upam da sem bom kmalu naucila ga zlagatuser posted image Sment sem vcasih nerodna.user posted image

Vidim da se vas je ze veliko odlocilo za krst. Sama sem tudi krscena in vse imam nareto(obhajilo in birmo). Imam tudi v planu da bo tudi moj Martin krscen,samo kdaj bo to pa se ne vem....

Danes sem v Mulerju kupila Hipp mleko. Do zdaj sem uporabljala Beba od Nestle, pa me zanima ce ga po tem mleku kaj manj zvijalo. Je pa tudi tale hipp cenejsi, za 2 €. Sem pa tudi gledala da je pisalo da je brez kristalnega sladkorja, brez glutena in da je probioticno. Dozira pa se skoraj enako, le da je tale hipp malce mocnejsi v gostoti.

Kak imate kaj izkusnje z Hippovim mlekom?

Aja, sem dobila tako kot vsaka mamica polno testerjev v porodnisnici. Pa se vceraj po kopanju uporabila od hippa mandeljnovo olje. Sem ko povohas ful lepo disi, pol pa ko sem ga po celem telesu, pa mi je na koncu ze smrdelo, tak je blo parfumizirano. Do zdaj in se kar naprej bom uporabljala mandeljnovo olje od Bebivala. Ali uporabljate kaksne druge kremice za po kopanju, ali se kar mandeljnovo olje.
???

Zelim lepo nocko.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
9.10.2008 23:12:48   
Amelia
Sayuri tebi pa moram prav posebej napisat, da te prav občudujem kako pedenaš vse svoje tri otroke, res si dobra da vse to zmoreš!

Kako pa spite ponoči, Filip v svoji sobi, dvojčka pri vama, al kako? A se ti zbujata ko eden zajoka?

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
10.10.2008 7:28:51   
tejkaz
Jutro

user posted image za dobro jutro. Danes sem naredila še posebno dobro.

Danes smo se končno malo naspali. Otroka še spita, jaz sem si pa v miru privoščila zajtrk in kavo.

Mati me kliče, šibam

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
10.10.2008 7:38:41   
naty13
Jutro.

Tejka hvala za user posted image . Samo, da ste spali, bo takoj bolje preživeti dan. user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi mi smo spali noro dobro. Jošt je spal od 19.15-6.30 pojedel, zdaj pa je v ležalniku. Nejc spal od 18.30-7h. user posted image

pa pa

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
10.10.2008 8:02:13   
tejkaz
Zrak res utrudi otroke. Eva je spala od 19.30 do 7.30, zdaj zajtrkuje, Jaša je spal od 20.00 do 4.00 in še zdaj spi. Včeraj smo bili skoraj cel dan zunaj. Eva je zdrava, kašlja sicer še, vendar se fino izkašlja tako da se stanje izboljšuje. Moram prav prehvaliti aspirator. Sem ji predvčerajšnjim fino noseka čistila, sploh se ni pritoževala, vendar smo se uspešno izognili vnetim ušesom.

Jošt je tudi priden. Pa kako sta luštkana oba.

Tamy, naj ti kar odgovorim namesto Gajke. Ribodermin se kupi v lekarni in je res super krema. Meni malo smrdi, ampak se izplača potrpeti.

Sandra, super za kilogramčke in gramčke. Pridni sta tvoji dve punci.

Matejchi, glasujem za tvojo fotko, res je dobra.

Zoja Miša, jaz tudi Jaša nikoli ne budim. Razen če bi spal po 17.00, potem ga nekot animiram do 19.00 da potem zaspi in spi celo noč. Že tako čez dan zelo malo spi.

Mi imamo za krst vse urejeno. Po maši bo kosilo in torta. Župniku bo boter dal malo denarja. Gajka, pridete tudi vi? user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
10.10.2008 8:47:50   
gajka
Dobro jutro!

tejkaz - hvala za user posted image .
kolikor se spomin, tvoj Jaša tudi bolj poredko kaka, pa je dojen. A se on tudi kdaj napenja kot da bi rad kakal, pa ne gre? Rok to počne navadno predvsem zjutraj. A pa si že ugotovila, kaj ga tako zapre in kaj mu pomaga?
A vi imate krst v sklopu nedeljske maše? Moj user posted image hodi k ta zgodnji, jaz pa sem cerkev nazadnje videla od znotraj za veliko noč. user posted image

Tamy30 - Ribodermin dobiš v lekarni. jaz ga ves čas uporabljam za mazanje gubic po kopanju. Pa temenc na obrveh sem se z njim hitro znebila, jih lepo zmehča, pa jih pol samo dol spraskaš.

Naša noč je bila super. Jo je Rok kar potegnil od 21h do 5h v enem kosu, pa potem še do 8:30. user posted image Seveda je moji obe joški ponoči skoraj razgnalo user posted image , tako da sem si morala še malo mleka spravit ven, da ni bilo prehudo in sem lahko šla nazaj spat. Je pa čudno, ker je zvečer ful manj pojedel kot ponavadi. user posted image Je pa res okrog 1h ponoči začel prste sesat in cmakat, pa sem mu samo nekajkrat prste iz ust potegnila, pa je na koncu nazaj zaspal.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
10.10.2008 8:51:52   
sayuri
Jutro. user posted image  Men se že kar smeji od teh zadnjih noči, ki se pri nas ponavljajo. user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem ugotovila, da se  L&Z večkrat zbudita, če zvečer hitro zaspita. user posted image  Že dva večera zapored sta zaspala ob 20h. Potem pa ob 23h jest, pa ob 2h jest, pa ob 5h jest. To velja za enega. Drugi pa je eno uro za prvim.user posted image  Potem si pa izračunajte, koliko spim user posted image  user posted image user posted image user posted image  Mi je pa zanimivo, da sem čez dan kar se spanja tiče čist ok user posted image . No , včeraj na sprehodu so mi oči skor skupi zlezle user posted image user posted image user posted image user posted image . PA zvečer hodim s kurami spat - takoj, ko user posted image user posted image  zaspita. user posted image user posted image user posted image
Filip je danes spal do 8h user posted image . To se še nikoli ni zgodilo. Ponavadi vstane okrog 6h. So se mu pa hvala Bogu ene norice že začele sušit user posted image user posted image user posted image . Samo ene pa še vedno nastajajo user posted image . DAnes bomo šli kar vsi skupaj malo na dvorišče. Se mu kar trga, ko je skoz notri. user posted image

Amelia saj tud jst sama sebe občudujem, kako folgam vse tri user posted image  user posted image user posted image user posted image  AMpak gre. Zgleda, da se tko zverziraš. Čeprav sem včasih zmešana, kot ričet. user posted image  Ne vem več, kdo je kdaj jedel, koga moram previt, kaj zdaj sledi user posted image  user posted image user posted image user posted image  Filip ima svojo sobo, dvojčka pa sta pri naju v spalnici. Ju pa nič ne moti, če se en zbudi in joka. Drugi spi naprej. user posted image
sandra123 tvoji dve pupi res lepo napredujeta user posted image user posted image user posted image . Pridni sta user posted image . Tina pa sprejema vse skupaj na svoj način, a ne? JA, včasih straješi bratje/sestrice kar pokažejo rožičke.

naty vi ste pa ful pridni. user posted image

andrejaboris malo večkrat se javi, ker pogrešam tvoje poste user posted image

ZA krst pa mi zdaj ne vemo, če bomo oktobra izpeljali user posted image . Odvisno od noric user posted image user posted image user posted image . Ne bi rada, da bi bla L&Z pikasta pri krstu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
10.10.2008 8:57:05   
tatly
jutro pupein otrocki.....kak smo kaj
mi smo vceraj vzeli prvo kapljico ad3 in ni blo krcev   spali smo od 11 zvecer pa do 8 se je najedla in dalje pancauser posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?