Zoja Miša
|
Čer! Mi smo dobro opravili. Kot rečeno ima razmak mehkega neba. Ni veliko. Operirajo nekje okoli 2 let, do takrat hodiš na preglede in jo imajo pod nadzorom. Naslednji pregled imamo pri 9 mesecih. In ker nima s hranjenjem problemov, je rekla, da je to super in da tudi če bi jih imela , se z vsakim dnem, ko je starejša, problemi manjšajo. S sluhom pa tudi nima problemov, tako da je to HB super.Potem sva obe dali še kri za neko raziskavo. Ker ne vedo točno zakaj do tega sploh pride. Ko so ji v usta zjali je bilo še o.k. in je mirno ter speče prenesla, ko pa so ji vzeli kri iz nogice je bilo pa preveč. In . Potem se je spomnila, da je lačna, pa k sreči smo imeli s seboj! Sva jo potem na hodniku hranila - stoje , pa je prišla mimo ena prijazna sesta in nam dala sobo na oddelku za tačes, pa še previli sva se lahko . Potem je zadovolja, sita in previta, zaspala, da sva lahko šla še bivališče zrihtat - uradno sva postali Trzinki! pa še na pizzo sva lahko šla . Sedaj pa k frizerju in slikat in potem vse dokumente menjati. To pride na vrsto drug teden. Erin, res je lušten tale tvoj fantič, tako da upam, da dogovor velja . Cebrca, kapljice sem naročila, ker sem preverila še na drugih forumih in vse dajejo te kapljice Oleovit. Tudi drugje po svetu, mislim, da še samo v Sloveniji te AD3 kapjice tišijo. Bom pa P vseeno poklicala in jim tam povedala, da jih ne dajem, ker so sranje! Bogi Ivan, jaz bi rekla da je možno, kar si napisala, vsekakor pa nam povej, če poštudiraš, ker je res uganka! Upam, da se bo pomiril in nehal to početi. Krysia, vse naj! za RD in obletnico! Bambi, vse bo o.k. Dobro zrihtaj! Vse imate lepe, lepe otročke! za slikice! Sayuri, upam, da se spočiješ! zate! In meni ni slabo, ko sem utrujena, se pa nekako tresem v notranjosti, če veš kaj mislim. Je bilo 2 dni nazaj tako, ko sem 5 x zapored spala le 3,5 h / noč . Tejkaz, tudi zate isto - upam, da si spočiješ! tudi zate. Grem pod tuš, potem pa kaj vem, pikico je nahranil , kupčka tudi znata podret - končno. kako bo pa Kaja Lina danes spala pa res ne vem, ker je v bistvu prespala cel dan. Ali mislite, da otročke zmatra tako laufanje - doktor in to, kljub temu, da je v lupinici v bistvu spala?! Ali se zaveda, da se prevaža in da se nekaj dogaja?! No, pridne bodite in ubogajte otroke in mirno noč!