|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
8.10.2008 10:27:54   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

user posted image

Joj, kako je luštkan.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
8.10.2008 10:42:39   
cebrca
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša
Jaz upam, da bo danes o.k., ko sem AD3 skenslala.
A mislite, da naj pokličem pediatra in povem, da ima ful krče in da ji ne bom več dajala? Pa da mi da kaj drugega?  Ali naj kar Oleovit naročim???

Jaz sem klicala P in povedala kako hudi krči so, pa mi je kar po telefonu rekla naj neham. Oleovit pa nisem naročila, še 14 dni pa bo star 3 mesece. Potem pa upam, da se zadeva umiri in bom spet začela dajat kapljice D3. Sicer sta pa vidve s Kajo Lino toliko časa zunaj da najbrž ji vitamina D sploh ne manjka!
Saj jaz za krst tudi ne bi koplicarala, ampak nas je samo ožje žlahte 20 user posted image . To so moji in njegovi starši in najine sestre z družinami in to je to! user posted image

Pa dobro opravita danes na pregledu!
user posted image
sayuri  pri nas se tudi ni nikoli dajalo denarja za krst. Vsaj do zdaj je veljalo da je krst edini zakrament, ki se ne plača. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za dolgo noč!

LinaK tudi midva nimava več kapljic, pa ga vseeno zvija, toda s kapljicami je pa še huje!

gajka jaz sem verna ampak cerkve pa ne maram. Se mi je čisto zamerila ko sem šla jaz k birmi. So ravno naredili novo fasado in jim je zmanjkalo denarja. So potem potalali položnice staršem od birmancev in rekli, če ne plačate pa otroci ne gredo k birmi!user posted image user posted image user posted image user posted image Od takrat naprej ločujem vero in cerkev!

bambi14 ne vem kako zgleda, ampak da te bodo hitro pustili pri miru in da bo vse u redu!user posted image user posted image user posted image

tejkaz tudi tebi za predolge noči!user posted image user posted image user posted image Če bi lahko bi ti kar prišla zlikat tisti kup cunj. Naj se Eva hitro pozdravi.

Krysia
user posted image pa čestitke za obletnico!!!!!

Erin kako lepega fantiča imaš!!!!user posted image

Pa HB za copy ...

< Sporočilo je popravil cebrca -- 8.10.2008 10:44:01 >

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
8.10.2008 10:48:19   
cebrca
tejkaz res imaš zlatega brata, da ti tako priskoči na pomoč. Taki se najdejo redki!

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
8.10.2008 11:00:03   
cebrca
Na pomoč prosim!
Jaz si pa belim glavo, kaj je pičilo našega malega korenjaka. Sem mislila, da so krči krivi, da ne more zaspat zvečer, pa nisem več sigurna, ker tega do sedaj ni delal.
Že dva večera mi zvečer po kopanju na zizi zaspi z nasmeškom. Ga nesem v posteljico, v manj kot minuti rata tak vik in krik kot da bi se najmanj posteljica podirala. Pa duda ni dobra, zvezdica nič ne pomaga, Pa bolj ko ga ogovarjam in mirim, bolj se dere! user posted image user posted image user posted image user posted image Ko potem svojo kitico oddela se sam umiri, potem hoče jest in spet na zizi zaspi in to nekako do pol polnoči, potem pa zaspi! Pa če ga krči dajejo se zvija tudi med tem ko je, zdaj pa ne.

A mogoče katera ve, če je to možno. Pred tem ga je tašča vozila v vozičku in ker je pihalo, ga je nesla k sebi v hišo. Ivan se je tam zbudil. Ali je jokal ali ne in koliko časa je bil zbujen nimam pojma. Vas pa sprašujem če je možno, da ko se je zbudil, da je ugotovil, da je drugje in zagnal paniko in se je zdaj prestrašil in se boji zaspat! Ker podnevi vidi kje spi, ponoči pa je tema in zato ne ve kje je.
Hvala za vaša mnenja!

Pa še eno vprašanje: Kako strižete nohte na nogicah? Moj je vedno buden, ko ima nogice frej.

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
8.10.2008 11:46:40   
Erin
cebrca - tudi moj zadnje dni protestira...na joški zaspi ko ga dam v posteljico se pa zbudi in jok in kričanje...pa gremo spet na joško pa spet zaspi ... Meni so rekli da je to že prvo crkljanje in izkoriščanje... všeč mu je tvoja toplota, bližina in ko je na joški ve da je varen, v posteljici pa tega ni in mogoče ga je strah...
Mogoče je krivo to...bodo še ostale punce povedale..

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
8.10.2008 12:15:36   
Vilika
Ijooj, kako je meni toplo pri srčku ko gledam mojega sončka kako lepo pančka user posted image

Kar solzne oči imam ko vidim kakšnega agenlčka imam user posted image

Morala sem povedat naglas...

Zdaj je previt, sit in je zapančal na mojih rokah cukrček.
Noč pa ni bila tako mirna kot bi si želeli. Ga je od 3eh pa do 7ih zjutraj skoz nekaj navijalo v trebuščku in ni imel mirnega spanca, jaz pa seveda skoz ušesa na pecljih..

Grem si zdaj, ko je malo cajta, nohte pa obrvi zrihtat - je že vse razraščeno user posted image

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
8.10.2008 12:35:12   
Vilika
Sayuri in tejkaz - sočustvujem z vama, jaz bi kar dol padla če bi bilo pri nas tako. Sem velik zaspanec in mi noč ful pomeni. Ubam da bojo vaši sončki v od danes naprej več pančkali in ne bojo bubani user posted image

Krysia - VSE NAJ NAJ za rojstni dan + obletnico poroke user posted image

Erin - kok je simpatičen Tilenček, ful ful.

Ozziebo -vi ste se imeli pa res fino, lepe slikice user posted image

kaja - Lejka se tako lepo smejčka, bravo da je Kaja tako pridna.

pa vidim da nas je več takih z izcedki , user posted image meni še brisa G ni mogla vzeti.

cebrca 
-je tudi moj imej ene 2 dni take fore - ne vem kaj je vzrok temu da ni hotel biti v posteljci, možno je vse po moje. Saj ga bo minilo.

Par vprašanj. Spet te AD3!! A potem ko enkrat pridemo do 5 kapljic dnevno, se da vseh 5 hkrati ali čez cel dan, vsakokrat po 1?? Kako se jih daje - na cucelj, po žlički?? Pred jedjo po jedi?? Zaenkrat še nismo probali - imemo že tako probleme s krčki in ne upam še probat s tem.

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
8.10.2008 12:52:24   
iskanje
user posted image

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
8.10.2008 12:52:36   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Jutro user posted image

Sayuri, meni je tudi bilo včeraj slabo, danes mi bo pa verjetno še bolj. Spet nismo skoraj nič spali. Pol ure zvečer, pol ure vmes ponoči in eno uro zjutraj. Eva je spala zraven mene v taveliki postelji, G pa v Evini postelji. Fanta sta spala celo noč, midve sva pa skoraj celo noč prebedeli. Eva je tako prehlajena, da če leži komaj diha. Tako sva se večinoma noči cartali, nosili, nosega čistili, kašljali, tudi bruhala je zaradi kašljanja, božat sem jo morala, mi je skoraj roka odpadla user posted image

Za Jašem sva bila včeraj pri P. Težak je 4900 g in velik 58 cm. Dobili napotnico za razvojno ambulanto, ker je preveč trd. Saj sem vedela. Gremo pa v Lj-Šiška k dr. Drobežovi. Še katera?

user posted image  Upam, da bo mala pupika čim prej zdrava user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
8.10.2008 12:53:27   
iskanje
Ups mal velika je
user posted image

(odgovor članu iskanje)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
8.10.2008 12:54:45   
Neža7

Krysia- čestitke ob obletniciuser posted image in pa

VSE NAJBOOOOOOOOOOOOOOOLJŠEEEEEEEEE!!!

user posted image

Vse najbojše tudi od mene user posted image user posted image user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
8.10.2008 12:55:47   
bambi14
Jaz bom pop... z tem našim UKC MB,.....kličem 2 uri za abrazijo(čiščenje maternice) in potem me ene 5x vežejo in ne vejo kaj si naj počnejo z mano, ker bi prišla skupaj z otrokom, ker ga dojim na 2-3 ure. Torej zaključek:
- prit morem ob 8.20, da me pripravijo na poseg ampak poseg je kmaj ob 12 ali 13 uri- grrrrrrrrr
- aja pa še to: med posegom nihče ne more čuvat otroka ali pa ga prepeljat na otroški oddelek in zato more bit nekdo zraven, da ga čuva

Z dragim sma se zdaj zmenla, da me bo peljal v bolnico in potem bo šal z malo domov in jo celi dan hranil po flaši- upam, da bo htela.user posted image Odpustijo me komaj zvečer in ne smem dojit oz. si morem izčrpat 1 in 2 podoj.user posted image

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
8.10.2008 12:56:39   
Neža7

No pa še jaz nekaj novih fotk pripopam:user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kako je lep user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
8.10.2008 12:57:21   
iskanje
Upam da bo sedaj boljše user posted image user posted image

(odgovor članu iskanje)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
8.10.2008 12:58:27   
iskanje
Zakaj meni tako velike slike daja pa sem pomanjšalauser posted image

(odgovor članu iskanje)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
8.10.2008 12:59:07   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: ozziebo

user posted image   Slikce z bazena
user posted image

Kaj naj rečem user posted image  leeeeeeeeeeeppiiiiiiiiii user posted image  

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
8.10.2008 12:59:58   
Neža7
TUKAJ ISKANJE.....................

IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Dodajanje slikic:
1. Pojdi na www.shrani.si
2. Browse - poišči sliko, ki jo želiš objaviti.
3. Pod Dodatnimi možnostmi obkljukaj Slike pomanjšaj na širino 320 pikslov (izberi največ 320, drugače je slika preširoka).
4. Shrani
5. Kopiraj kodo za forum (2. od zgoraj navzdol).
6. Kodo prilepi v svoj post.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
8.10.2008 13:01:51   
iskanje
sej sem tako nardila pomanjšala pa drugo izbrala pa mi pol tko velike nardi

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
8.10.2008 13:03:13   
iskanje
user posted image
Mogoče mi pa sedaj rata user posted image No evo eno slikce naše Malu ko je zelo dobre volje user posted image

(odgovor članu iskanje)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
8.10.2008 13:03:57   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: iskanje

sej sem tako nardila pomanjšala pa drugo izbrala pa mi pol tko velike nardi

JAZ DAM S PREGLEDOM  KO KOPIRAM IN ZMANJŠAM NA 120.....

(odgovor članu iskanje)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
8.10.2008 13:05:00   
Neža7

user posted image
Mogoče mi pa sedaj rata user posted image No evo eno slikce naše Malu ko je zelo dobre volje user posted image

KAKŠEN LEP NASMEH user posted image user posted image

(odgovor članu iskanje)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
8.10.2008 13:07:35   
Neža7
iskanje..... na ta drugi sliki imata naše pupike enake majičko user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
8.10.2008 13:10:00   
iskanje
A to črtasto na črva pa jabolko user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
8.10.2008 13:16:07   
iskanje
user posted image user posted image user posted image
Evo še tri fotke našega dobrovoljčka ki trenutno spi.No zaenkart tolk ker se morm it počasi zrihtat ker gremo dns v Postojno,ker morm it jst v šolo user posted image pa tko se mi neda.Vse maste prov cotkane otročke ,da ne bom sedaj vsazga posebi komentirala itak je pa za vsakega starša njegov najlepši user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
8.10.2008 13:19:46   
Neža7

A to črtasto na črva pa jabolko user posted image

JA user posted image user posted image user posted image

Moja se je zbudila...

ciao, ciao

(odgovor članu iskanje)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?