sayuri
|
Jutro in hvala za kavico anaya . Dvojčka še spita, Filip je že aktiven in ves srečen, ker ima "bolniško" . Bomo videli, kako bo to šlo - vse tri otročke folgat. Pri Filipu zaenkrat ni novih pik . Vem pa, da lahko še pridejo. ZAenkrat ima 4 pike po trebuhu, dve na vratu, eno na nogi in tri na hrbtu. KO bi vsaj imel lažjo obliko noric, tko kot sem jaz imela - sam 6 pik tejkaz hvala za številko. Če bo kakšna kriza in če bom imela vprašanja, te bom res poklicala. Itak inkubacijska doba traja 14 dni (al celo 3 tedne so mi eni rekli ). TAko da se v tem času vse lahko zgodi. Včeraj sva šla z Lovrom na en rojstni dan, pa sem se prav čudno počutila, ker so ostali člani ostali doma. Zara je še vedno močno prehlajena, tako da je nisem hotla še naokrog vozit. Filip je bil itak doma zaradi noric (ves nesrečen), mož se je pa sam ponudil za varstvo. Vseeno mi je pa pasalo malce "iti v svet". DAnes se pri nas že tko lep sonček riše. A mislite, da bi Filip lahko šel vseeno ven - saj samo na anše dvorišče, nikamor drugam. Popoldne imam pa frizerja, pa še ne vem, kako bom to izvedla Sicwer sestra pride za varuško...ampak vse tri ne vem, če bo zmogla Poleg tega moram prestavit UZ kolkov, ker nimam varstva za Filipa . Cela zmešnjava. Po drugi strani me pa prav zanima, kako bom to sfolgala . anaya tale voziček prvič vidim, ampak je res zelo lep. NAjbolje, da ga pred nakupom poskusiš spravit v avto. SAm videti je, da se res na majhno zloži. Krysia,se je ustavila driska? Moja prijateljica je morala z enomesečno hčerko na infekcijsko, ker je tako močno driskala, da je bila že dehidrirana. PA niso našli vzroka . So ji dali infuzijo in po dveh dneh je šla domov. tejkaz jaaaaaaaaaaaa, hočmo slikce oblekic. Saj veš, da rade vidimo in gledamo . Čimprej poslikaj. anaya ti kar lepo vztrajaj z dojenjem. JAz sem istega mnenja, kot ti - vsaj nekaj dobi od tebe. Moja dva tudi po vsakem obroku, ki ga pojesta pri meni, dobita še 90ml po flaši. ZAra sicer včasih poje samo še 60ml, Lovro pa obvezno 90ml - bog ne daj, da je kakšna kapljica manj notri Sicer pri meni en otroček na eni strani poje, drug pa na drugi. tatly, je Stella potem včeraj kaj kakala? JAz ti ne znam dat nobenega nasveta več. Verjetno je najbolje, da greš po glicerinske svečke, če si že vse ostalo poskusila. Naty je pa že med pogrešanimi košuta se pravi, da imaš še naprej nosečniški trebuh . Super zgleda tale kengurujček. JAz bi ga tud mela...samo bi rabila dvojnega Pa čestitke za krst. bella jaz sem tud že razmišljala o kitajski hrni. Jo imam zelo rada in tlele grem večkrat mimo restavracije.....pa si še kar ne upam it notri. SAm počasi bom kar začela jest postopoma vso hrano. SAj konec koncev bosta čez 3 mesece že začela okušat kaj drugega, kot samo mleko. matejchi saj sem napisala, da ni dojilnice v Supernovi. Previjalna je na WCju in mi to čist nič ne diši No, jaz sem pa ta maladva podjila kar na klopci na hodnikih Supernove. Pa če vsi na glavo obrnejo. Ko sem že pri dojenju v javnosti - kakšo je vaše mnenje - dojenje v javnosti JA ali dojenje v javnosti NE? JAz sem za srednjo različnico. Dojen otrok ima pravico do hrane in če postane lačen sredi nakupovalnega centra ali sredi parka ali sredi nekega rojstnega dneva, mu brez pomislekov ponudim dojko. Če imam možnost, se umaknem v intimnejši prostor - bolj zaradi najinega miru (vsaj moja dva imata rada mir pri dojenju), kot zaradi drugih ljudi. Če je pa potrebn podojit na javnem mestu, me ni sram. Naredim pa to tako, da skorajda nihče ne opazi - ne razkazujem prsi naokrog in jih ne mečem sem in tja češ "dojila bom" Se je pa že zgodilo, da je kakšen mimoidoč (predvsem moški) že izgubil oči , kakšni pogledi so bili čudni , velika večina pa pogleda pomilujoče in se nasmehne. Takšne izkušnje imam jaz.
|