|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
6.10.2008 7:16:28   
anaya
Dobro jutro...

Neli mi že od 6h ne pusti več spat... grozna puncauser posted image user posted image
Evo če me ne bo katera prehitela vam jaz danes prvič kuham kavo user posted image .

Bella02: ne ne bom nehala z dojenjem, nekak se mi zdi da če vsaj en obrok al pa pol obroka, al pa tut ist malo mojga dobi je bolš ko pa nič. Edino kaj je slaba stvar mojga dojenja da jo vedno razkurim z njim. Ampak se bo mogla punca navadit da ni vse v življenju lepo.user posted image  pa še vedno upam da bo pri  meni zalaufalo povpvpraševanje-proizvodnja.

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
6.10.2008 7:45:40   
anita goitan
jutroo,
user posted image user posted image ja ni padu Vršič včeraj ampak Jezersko, zelo lepo. Zoja uživala, fotr mal fotkal, jaz se sonču nastavljalauser posted image
Šibam pogledat kaj Zoja počne, neki se oglaša, vas čitam potem

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
6.10.2008 7:49:06   
sayuri
Jutro in hvala za kavico anaya user posted image user posted image user posted image .

Dvojčka še spita, Filip je že aktiven in ves srečen, ker ima "bolniško" user posted image user posted image user posted image . Bomo videli, kako bo to šlo - vse tri otročke folgat.user posted image  Pri Filipu zaenkrat ni novih pik user posted image . Vem pa, da lahko še pridejo.user posted image ZAenkrat ima 4 pike po trebuhu, dve na vratu, eno na nogi in tri na hrbtu. KO bi vsaj imel lažjo obliko noric, tko kot sem jaz imela - sam 6 pik user posted image  tejkaz hvala za številko. Če bo kakšna kriza in če bom imela vprašanja, te bom res poklicala.user posted image Itak inkubacijska doba traja 14 dni (al celo 3 tedne so mi eni rekliuser posted image ). TAko da se v tem času vse lahko zgodi.

Včeraj sva šla z Lovrom na en rojstni dan, pa sem se prav čudno počutila, ker so ostali člani ostali doma. user posted image  Zara je še vedno močno prehlajena, tako da je nisem hotla še naokrog vozit. Filip je bil itak doma zaradi noric (ves nesrečen), mož se je pa sam ponudil za varstvo.user posted image  Vseeno mi je pa pasalo malce "iti v svet".user posted image

DAnes se pri nas že tko lep sonček riše. A mislite, da bi Filip lahko šel vseeno ven user posted image  - saj samo na anše dvorišče, nikamor drugam.user posted image  Popoldne imam pa frizerja, pa še ne vem, kako bom to izvedlauser posted image  Sicwer sestra pride za varuško...ampak vse tri ne vem, če bo zmogla user posted image  Poleg tega moram prestavit UZ kolkov, ker nimam varstva za Filipa user posted image . Cela zmešnjava. Po drugi strani me pa prav zanima, kako bom to sfolgala user posted image user posted image user posted image .

anaya tale voziček prvič vidim, ampak je res zelo lep. NAjbolje, da ga pred nakupom poskusiš spravit v avto. SAm videti je, da se res na majhno zloži.user posted image
Krysia,se je ustavila driska? Moja prijateljica je morala z enomesečno hčerko na infekcijsko, ker je tako močno driskala, da je user posted image  bila že dehidrirana. PA niso našli vzrokauser posted image . So ji dali infuzijo in po dveh dneh je šla domov.
tejkaz jaaaaaaaaaaaa, hočmo slikce oblekic. Saj veš, da rade vidimo in gledamo user posted image . Čimprej poslikaj. user posted image
anaya ti kar lepo vztrajaj z dojenjem. JAz sem istega mnenja, kot ti - user posted image  vsaj nekaj dobi od tebe.user posted image Moja dva tudi po vsakem obroku, ki ga pojesta pri meni, dobita še 90ml po flaši. ZAra sicer včasih poje samo še 60ml, Lovro pa obvezno 90ml - bog ne daj, da je kakšna kapljica manj notri user posted image  Sicer pri meni en otroček na eni strani poje, drug pa na drugi.
tatly, je Stella potem včeraj kaj kakala? JAz ti ne znam dat nobenega nasveta več. Verjetno je najbolje, da greš po glicerinske svečke, če si že vse ostalo poskusila.
Naty je pa že med pogrešanimi user posted image
košuta se pravi, da imaš še naprej nosečniški trebuh user posted image . Super zgleda tale kengurujček. JAz bi ga tud mela...samo bi rabila dvojnega user posted image  Pa čestitke za krst. user posted image
bella jaz sem tud že razmišljala o kitajski hrni. Jo imam zelo rada in tlele grem večkrat mimo restavracije.....pa si še kar ne upam it notri. user posted image  SAm počasi bom kar začela jest postopoma vso hrano. SAj konec koncev bosta čez 3 mesece že user posted image user posted image  začela okušat kaj drugega, kot samo mleko.
matejchi saj sem napisala, da ni dojilnice v Supernovi. Previjalna je na WCjuuser posted image  in mi to čist nič ne diši user posted image  No, jaz sem pa ta maladva podjila kar na klopci na hodnikih Supernove. Pa če vsi na glavo obrnejo.user posted image

Ko sem že pri dojenju v javnosti - kakšo je vaše mnenje - dojenje v javnosti JA ali dojenje v javnosti NE?
JAz sem za srednjo različnico. user posted image Dojen otrok ima pravico do hrane in če postane lačen sredi nakupovalnega centra ali sredi parka ali sredi nekega rojstnega dneva, mu brez pomislekov ponudim dojko. Če imam možnost, se umaknem v intimnejši prostor - bolj zaradi najinega miru (vsaj moja dva imata rada mir pri dojenju), kot zaradi drugih ljudi. Če je pa potrebn podojit na javnem mestu, me ni sram. Naredim pa to tako, da skorajda nihče ne opazi - ne razkazujem prsi naokrog in jih ne mečem sem in tja češ "dojila bom" user posted image
Se je pa že zgodilo, da je kakšen mimoidoč (predvsem moški) že izgubil oči user posted image , kakšni pogledi so bili čudni user posted image , velika večina pa pogleda pomilujoče in se nasmehne. Takšne izkušnje imam jaz.user posted image

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
6.10.2008 7:51:56   
sayuri
Kako meni uspe vedno cel roman napisat user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
6.10.2008 8:10:50   
anaya
Dojenje v javnosti, absolutno JA, sicer če je možnost se umaknit nekam bolj na intimno ja ( npr. če maš prostor v kotu al pa na sred trgovine, verjetno da greš nekam v kot), ni pa pogojev da bi se moral otroček jokat pa lačn bit zato ker mimojdočim ne ustreza tak pogled.... ja pa ja, naj se pa stran obrnejo. Še vedno sem mnenja da so prsti ustvarjenje za prehrano ne pa moške igrače.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
6.10.2008 8:13:09   
anaya
Sayuri: z vesljem bi voziček probala v avto dat pa malo vozit, problem v tem da kolk sem razumela ga v trgovinah ni ampak direkt na podjetju v Kopru samo, ker pa sem iz okolice MB se ne bom vozla v Koper sprobat če mi paše voziček v avto. No mogoče pa naredimo jutri izlet do Kopra ko bomo že na Bleduuser posted image .

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
6.10.2008 8:28:08   
anita goitan
glede dojenja v javnosti: jaz dojim vsepovsod, pač kjer se pokaže da je Zoja lačna, sicer najvčekrat grem v avto če je to možno, drugače pa dobim tak prostorček da ni ravno na očeh vsem. Sem že v soboto omenila, da pogrešam dojilnice v nakupovalnih središčihuser posted image , smo cel dan nakupovali, dojit pa sme jo hodila v avto (sva ga ravno na sredini BTCja pustila in z vozičkom hodila po štacunah).
Tudi včeraj na Jezerskem sme jo v avtu podojila, sicer bi jo lahko kjerkoli zunaj ampak temperature tega več ne dovolijo vsaj višje gor.

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
6.10.2008 8:41:33   
tatly
oj dobro jutro...nasa puzika je vceraj kakala ampak z kako mukouser posted image zvecer je zaspala in se naenkrat fulllllll zadrla pol sem jo hitro slekla in vidla kako trdo blato mauser posted image user posted image jaz nevem od cesa imajo taki malcki to.....sem ji malo pomagala da sem ji ritnici narazen potegnila in pol je revica z takim zadovoljstvom za ajalauser posted image user posted image
jaz nevem zakaj mora to te male nemocne bitjece mucit

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
6.10.2008 8:44:10   
tatly
]kaj glicerinske svecke omehcajo blato*?samo ce je tejkaz rekla da se nebi davale takim malim!!!!!jo ubogam ko mamicouser posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
6.10.2008 9:00:28   
tejkaz
Jutro user posted image user posted image

Jaša je v redu spal. Eva ga je pa fiksala celo noč. Nimam pojma kaj je bilo. Non stop je jamrala, stokala, jokala. Sem bila že tako na koncu z močmi, da sem se enkrat zbudila in nisem vedela a imam Jaša zraven ali ga ni, kje sploh je, a je Eva bolna, nič nisem vedala. Potem mi je sicer poklonila spanje od 3.00 do 5.30 ampak vseeno ni isto kot če bi se naspala.

Zjutraj je šla v vrtec, prej je še vse svoje stvari iz otroške sobe prestavila v kuhinjo, češ da Jaša joka in ne bo več tam spala. Svašta user posted image

Zjutraj sem imela vožnjo. Sva z inštruktorjem malo pokomentirala moje občinske teste, sem se fino razjezila in zato enkratno vozila user posted image

Tatly, a trdo da je kakala? A ji daješ aptamil proti polivanju. Ker po njemu je Eva trdo kakala in sem ji mešala z navadnim aptamilom. Če se bo to večkrat zgodilo poskusi zamenjati aptamil 1 s aptamil comfort (za otročke s prebavnimi motnjami). Lahko ji pa daš polovice glicerinske svečke. Ne bo nič narobe, vendar s kakršnimkoli drezanjem v črevesje, se lahko črevesje še bolj poleni in se lahko hitro navadi na glicerinske svečke.

Dojenje v javnosti - absolutno za. Sicer raje dojim v dojilnici ali v previjalnici kot pa na kakpni klopci sredi btc-ja, ampak če ne gre drugače, bi ga tudi na klopci nahranila.

Sayuri, lahko gre ven ko ne bo imel vročine in ko ne bo imel več vodnih mehurčkov ampak krastice. Tisti mehurčki se lahko vnamejo. Tako je rekla moja P. Jaša ima 6 kozici in so že krastice. Je pa danes 5. dan.

Bella, mnjami, kitajska, jaz bi tudi.

Zoja Miša, upam da so krči minili.

Košuta, a pa ga že lahko nosiš takole v kengurujčku? A ne morejo imeti najprej stabilne glavice?

Naty, kje si??

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
6.10.2008 9:50:26   
bambi14
Jutro,

Sayuri(ej ta nik si vzela iz - ej bogica, kaj ti boš dala vse skoz v 1 letu al kaj.user posted image No bo pa potem mir,..user posted image

Mi smo bli včeraj na kosilu na kmečkem turizmu in sem 1 jedla pohano po 2 mesecih- uf je pasalo. No je ni nič zvijalo in bom počasi začela jest vse, razen stvari ki napenjajo.

GLEDE DOJENJA:
- včeraj sem jo podojila kr za mizo med juho in glavno jedjo- pa saj tud otrok more met kosilo ampak intimno.
Ko grem kam vedno razmišljam kako se bom oblekla, da bom lahko majco dvignila. Zdaj, ko je bolj mrzlo si spodaj oblečem elastično spodnjo majco in čez nekaj elastičnega, ker ko jo dam na jošk sp. majco pustim gor in jo samo nategnem preko joška in hopa mala je že na kosilu.

user posted image user posted image Glede odvajanja:
poznamo več vrst sladkorja....pri otrocih pa prideta najbolj prav:

GLUKOZA- kupiš v lekarni po cca.100g/ uporaba: če ima drisko in sladkaš čaj s tem namesto navadnega cukra(saharoze). Pri driski ne dajajte pit kamilic,.....ker odvajajo.

LAKTOZA- kupiš v lekarni po cca. 100g/ uporaba: če so zaprti lahko sladkamo čaj(rahle kamilice) s tem ali pa prekuhamo vodo in damo sladkano vodo.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
6.10.2008 9:51:59   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

]kaj glicerinske svecke omehcajo blato*?samo ce je tejkaz rekla da se nebi davale takim malim!!!!!jo ubogam ko mamicouser posted image

jp,.....jaz bi ji dala,..mogoče pa daj polovičko, če te je strah, da bo kaj narobe. Res samo zmešča in če je čep gre potem lažje na sračko.

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
6.10.2008 9:55:45   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Zjutraj je šla v vrtec, prej je še vse svoje stvari iz otroške sobe prestavila v kuhinjo, češ da Jaša joka in ne bo več tam spala. Svašta user posted image

Zjutraj sem imela vožnjo. Sva z inštruktorjem malo pokomentirala moje občinske teste, sem se fino razjezila in zato enkratno vozila user posted image

Tatly, a trdo da je kakala? A ji daješ aptamil proti polivanju. Ker po njemu je Eva trdo kakala in sem ji mešala z navadnim aptamilom. Če se bo to večkrat zgodilo poskusi zamenjati aptamil 1 s aptamil comfort (za otročke s prebavnimi motnjami). Lahko ji pa daš polovice glicerinske svečke. Ne bo nič narobe, vendar s kakršnimkoli drezanjem v črevesje, se lahko črevesje še bolj poleni in se lahko hitro navadi na glicerinske svečke.

user posted image user posted image user posted image user posted image je tvoja tamala faca.

- fajn se je razpištolit, je potem bolje in olajšano.user posted image

- ja res črevesje se poleni, ampak mislim da če se to nonstop prakticira in bi jim pomagali na tak način.
- delaš v zdravsrtvu al?

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
6.10.2008 9:57:25   
iskanje
Matejchi glede stolčka mislim da je kar velik men se ni zdel majhen tako al pa tako pa lahko maš kasneje samo jahača do 18 kg pa je po mojem zadost velik.Jaz sem ga ravno zato vzela ker ga lahko uporabljaš že sedaj in se mi zdi brezveze da bi kupovala 3 stolčke vsake pol leta,leto novga

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
6.10.2008 9:58:01   
anita goitan
čiam http://www.siol.net/slovenija/crna_kronika/2008/10/himalaja_miha_valic.aspx

user posted image žalostno, poznam Miho, sicer bolj po njegovih uspehih-vse evrop.4tisočake na en mah je preplezal, itd...

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 6.10.2008 9:59:29 >

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
6.10.2008 10:05:03   
sayuri
bambi, moj nick je iz filma Gejša - glavni junakinji je bilo tko ime user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
6.10.2008 10:12:02   
gajka
Dobro jutro!

Se pridružujem klubu nekakajočih. user posted image Je bil Rok zaprt od srede zvečer pa do včeraj zjutraj, ko je nadoknadil vse za nazaj. user posted image Poskušala sem s sladkimi kamilicami, masažo trebuščka, na koncu že kar sama pila svež mošt in potem je včeraj zjutraj končno sledilo olajšanje. user posted image No, pa temu je seveda sledilo dolgotrajno čiščenje, kopanje in pranje vseh oblačil, vključno s posteljnino. Sva se z user posted image prepričala, kako izgleda, če je user posted image pokakan tudi po hrbtu do vratu, pod pazduhami, po trebuščku in po obeh nogicah. user posted image  user posted image Tega še pleničke do 20 kg ne bi zadržale, mogoče pleničke delane za 20 kg kakca. user posted image Mi pa ni jasno, zakaj zaprtost, če je pa kakec bil itak čisto normalno tekoč. user posted image Je pa od takrat že kar nekajkrat spet kakal, ampak tokrat je vsaj vse v pleničkah ostalo. user posted image

Krst imamo v soboto v Dravljah, potem pa jo mahnemo na kosilo nekam malo severno od Zbilj. Se pa niti pod razno ne spomnim imena gostilne user posted image , čeprav sem tam že nekajkrat bila.

Dojenje v javnosti
- sem ZA. Osebno sicer raje dojim v intimi, ker sem vseeno bolj sramežljive sorte. Sredi kakšnega nakupovalnega središča me že ne bi nihče prepričal, da naj podojim user posted image , se raje odpovem šopingu, ker ga itak ne obožujem. user posted image Sem bila pa zadnjič ful navdušena, ko sem ugotovila, da imajo v City Centru Celje poleg previjalnice tudi poseben prostor - dojilnico. user posted image Drugače pa v te namene malo izkoristim avto, če ne gre drugače. user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 6.10.2008 10:15:00 >

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
6.10.2008 10:25:24   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14

- ja res črevesje se poleni, ampak mislim da če se to nonstop prakticira in bi jim pomagali na tak način.
- delaš v zdravsrtvu al?

Ne user posted image user posted image Matematik sem user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
6.10.2008 10:27:47   
cebrca
Zoja Miša evo še enkrat!
IZVIRNO SPOROČILO: cebrca
Zoja Miša težo gledajo tako, da naj bi se otroček poredil od 20-30 g na dan, spodnja meja na mesec je 600g. Od 3 meseca starosti naprej pa naj bi pridobivali od 10-15g na dan. To mi je nazadnje P razložila.

dojenč če ti normalno pridobiva na teži in lepo raste po moje ni panike in je to normalno!

IZVIRNO SPOROČILO: Krysia
Aja, vprašanje za cebrco (seveda, lahko odgovorite tudi ostale): če se ne motim, je imel tudi tvoj Ivan temenca po obrveh. Kaj še lahko naredim, razen da jih namažem z oljem in poskusim odstranit z mokro brisačo ali čim podobnim? Večina je sicer šla stran, vse pa še ne ...

Nič kaj več nisem delala. Včasih sem raje namazala z mastno kremo, da nebi oljček tekel v učke. Pa ko sem ga kopala, sem si upala malo bolj umit obrvi in očke. Na vekah pa nisem mogla kaj drugega kot mazat ves čas, da je bilo bolj mastno in pustit da temenci sami minejo. Po kakšnem tednu so čisto minili.

anaya povpraševanje ponudba (upam, da bo kaj v pomoč): Pri meni se je poznalo, da sem imela več mleka, če sem ga pristavljala vsako uro, da je vlekel vsaj pet do deset minut. Moraš bit kar vztrajna, ker bradavice bolijo za popuser posted image Naslednji dan sem ga potem pa zalila z mlekom in revček skoraj ni znal jest ko je bilo naenkrat toliko mleka.

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri
Ko sem že pri dojenju v javnosti - kakšo je vaše mnenje - dojenje v javnosti JA ali dojenje v javnosti NE?
JAz sem za srednjo različnico. Dojen otrok ima pravico do hrane in če postane lačen sredi nakupovalnega centra ali sredi parka ali sredi nekega rojstnega dneva, mu brez pomislekov ponudim dojko. Če imam možnost, se umaknem v intimnejši prostor - bolj zaradi najinega miru (vsaj moja dva imata rada mir pri dojenju), kot zaradi drugih ljudi. Če je pa potrebn podojit na javnem mestu, me ni sram. Naredim pa to tako, da skorajda nihče ne opazi - ne razkazujem prsi naokrog in jih ne mečem sem in tja češ "dojila bom"
Se je pa že zgodilo, da je kakšen mimoidoč (predvsem moški) že izgubil oči , kakšni pogledi so bili čudni , velika večina pa pogleda pomilujoče in se nasmehne. Takšne izkušnje imam jaz.

Se lahko samo podpišem, isto moje mnenje!user posted image Včasih še doma na kavču, ko so obiski ne grem drugam, ampak kar mirno podojim zraven in čvekam naprej, tamal pa uživa, ko nas posluša!user posted image

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
6.10.2008 10:38:01   
anita goitan
samo par fotk od vikenda, Jezersko je čudovit kraj za vozičkatuser posted image , predvsem če je tak lep dan kot je bil včerajuser posted image , drugače pa so še fotke od Zoja tako in drugače, imam ravno mal časa, potem grem likatuser posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
6.10.2008 10:51:03   
matejchi
sayuri lahko greš ven, samo ne na sonce, sicer ga pa tako ali tako ni.. no pri nas se malo kaže..

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
6.10.2008 11:09:33   
gajka
Pri nas je sonca v izobilju. Je samo tu in tam kakšen mini oblaček, ki kvari popolno modrino. user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
6.10.2008 11:28:22   
Zoja Miša
Punce sem vam kar malo fauš tegala dojenja! Tako bolj preprosto je. Jaz pa s tem pumpanjem...user posted image  Ampak pikica je vsaj moje in izključno moje mleko. Sem kar pridna s tem.user posted image  se kar malo sama pohvalim, paše.

Krči so včeraj po 1,5h minili. user posted image  je pri tem bolj uspešen. Meni gre kar na user posted image  ko jo gledam. In potem je spala od 22.30-4huser posted image . Jaz sem se sicer ustala ob 2.30 in si lepo v miru spumpala. Sem že mislila kaplice skenslati, pa moj pravi naj vztrajam še malo. Če se bodo krči stopnjevali z št. kapljic, jih bom pa res ukinila!

Dojenje - sem ZA! Mi je to čisto nekaj normalnega in naravnega! Tako da Anita user posted image  za slikico z dojenjem! In vsemi ostalimi tudi! Še posebaj tista na mojem telefonu je čudovita!user posted image Pravi ste vi hribolazniki!!! Pridni! Zoji ne preostane kaj drugega, kot da bo prav tako vzljubila hribe!
Cebrca, hvala za ponoven odgovor! Res si zlatauser posted image

Gajka, juhu za kakanje!

Tejaz, super za vožnjo. Povej kdaj boš šla občinsko pisati, bom držala pestiuser posted image  In seveda hočemo slikice!!!

Bella, kitajska, jami!!! Bi si jo naročila, pa halo koitajcu ne potegne do Trzinauser posted image .

Košuta, prav tako kot Tejkaz me zanima ali je kengorujče sedaj že o.k.???

Krysia, upam, da se je umirilo in da sta o.k.

Tatly, vidve z Krysio se malo zmanita, da ne bo nekje pretrdo, drugje pa premehko. No, malo heca, ampak upam, da je Stella dobro.

Ja Naty je pa res pogrešana!

Pri nas je ful sonček. Čakam na budnico in potem šibava ven. Uživajte!!!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
6.10.2008 11:34:56   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

bambi, moj nick je iz filma Gejša - glavni junakinji je bilo tko ime user posted image

......sem mislila napisat ja, pa se v tistem trenutkov nisem mogla spomnit naslova,...nosečniška ozabljivost- ups,..se ne morem več na to zgovarjat/ na kaj se naj zdaj?user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
6.10.2008 11:48:06   
gajka
Na dojenje?!? user posted image Gre preveč energije v proizvodnjo mleka, namesto v krepitev spomina...

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

ime za fantka
Pacota

Katero vam je najbolj všeč?

Matic (51%)

Matija (25%)

Matevž (23%)

Število vseh glasov: 210

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!