Krysia
|
Dan vsem skupaj ... očitno se potepate po temle lepem sončku .. prav imate ... Mi smo pred eno uro prišli s sprehoda - od doma na grad pa pol do v staro ljubljano in čez trnovo nazaj domov - smo bili zunaj skoraj 3 ure. Rok zdaj leži v posteljici in verjetno že spi, ker ni nobenega glasu iz sobe . Sem vas pa včeraj hotela vprašat, kaj naj naredim, ker ga ful matra in ne more kakat, pa sem potem videla, da ravno o tem razpravljate in je mal manjkalo, da bi mu šla kuhat sladkan čaj. Pa še dobro, da ga nisem, ker je že itak brez tega začel besno kakat in to precej tekoče Zdej pa ne vem, a majo tako majhni dojenčki lahko drisko? Pa kaj naj naredim. Včeraj se mi je pokakal najprej 2x v pol ure, potem pa spet na vsaki 2 uri ... sem bila že čisto panična. Ampak je zdaj boljše - ne kaka več na 2 uri, še vedno je pa zadeva precej tekoča namesto "kašasta" kot je bila prej ... Zdej samo pazim, če bi imel slučajno vdrto mečavo, ker potem mu moraš baje dat vodo al pa čaj, ker je žejen ... Ok, komentarji - kar se bom spomnila: Sayuri, tvoja dva sta bila pa res pridna v bolnici . A zdej ste pa norice fasal? Ubogi Filip ... no, pa verjetno bosta tudi Lovro in Zara pokasirala ... upam, da ne bo prehudo ... tejkaz, niti slučajno si ne želim imet dr. pred nazivom. Sem prof. mat. in mi je tako čisto OK. Tako da bom faks še naprej videvala od znotraj samo na seminarjih. Kaj pa tebi še manjka od izpitov? bambi, si me pa res prestrašla - sem mislila, da je bilo tako grozno, da nam sploh ne boš povedala ... verjamem, da si se počutila grozno, ampak verjetno se bo vsaki od nas zgodilo kaj takega, če se nam še ni ... Pa Elanina ti ziher ni zamerila je verjetno že zdavnaj pozabila ... Erin, tebe pa že ful dolgo hočem vprašat, kako se je vaš maček navadil na Tilna, pa vedno pozabim ... no, zdaj sem se spomnila Anita, Vršič???? A ni cesta zaprta zaradi zasneženega cestišča? Da ne bo Zoja gazila po snegu še preden bo shodila? aradej, lepo, da ti je uspelo it na koncert dojenč, mislim, da ni s tem nič narobe. Naj je, ko ji paše ... meni je P rekla, da če spi 6 ur, naj ga pač pustim 6 ur ... Ne vem, ti bodo druge z več izkušnjami bolje svetoovale ... Aja, vprašanje za cebrco (seveda, lahko odgovorite tudi ostale): če se ne motim, je imel tudi tvoj Ivan temenca po obrveh. Kaj še lahko naredim, razen da jih namažem z oljem in poskusim odstranit z mokro brisačo ali čim podobnim? Večina je sicer šla stran, vse pa še ne ... Ok, toliko za zdaj .. itak sem sama tuki gor na RR ... grem mal v horizontalo, me je sprehod pošteno zmatral, sploh vzpon na grad (joj, kje je moja kondicija ...)
|