|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *** Avgustovčki '08 ***
4.10.2008 9:27:14   
naty13
Pa še to sem pozabila povedat....uf skleroza.

Jošt mi že dva dni kaka dvakrat na dan in to rumeno - zenfasto. user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
4.10.2008 9:49:44   
cebrca
Včeraj mi ni uspelo, pa danes!

IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa
Na evo pa je meni tudi prvič vse zbrisalo, juhuuser posted image user posted image user posted image

cebrca hvala ker si povedala za donat in kapljice biogaia. A je imel Ivan tudi kaj manj krčev po njih?
Ko je začel spet rumeno kakat, so bili tudi krči manjši po kapljicah Bio gaia. Sicer pa te kapljice sploh svetujejo mamicam, ki ne morejo dojit in so otročki na prilagojenem mleku. Vsebuje pa laktobacil, ki so ga drugače izolirali v materinem mleku, in ki naj bi ga dojenček dobil z dojenjem, da mu naseli črevesje in uravna prebavo. Pa tudi na netu najdeš kar nekaj info o teh kapljicah, samo v iskalnik vtipkaš ime. Jaz lahko kapljice samo pohvalim!

Mi trenutno uporabljamo vetrovne kapljice in nima nekih krčev, ampak sumim da ga zapirajo zato bomo šli spet na lefaxin. Med vikendom, ko je še moj doma, če bi bile slučajno kakšne drame. Moram mojega kar pohvalit, mi precej pomaga. Ga ponoči tudi hrani ko si jaz pumpam.

To je na hitrco povzetek tistega kar sem prej napisala.

naty če se dojio pri nas v Ivančni gorici, se po moje tudi v drugih lekarnah, spraševala pa res nisem.

Erin user posted image user posted image user posted image za vaše prstke, da se hitro pozdravijo!!!!! Pa tisto z mlekom, sem hotla sam pomagat iz lastnih izkušenj!user posted image user posted image Imam kolegico, ki ji je njena punčka tako polivala, ker zapiralka pri želodčku ni dobro delala. P jo je silila samo dojit čim več in mala je bila res boga. Baje se šele pri 6 mesecih ta mišica potem bolj ojača, da ne spusti več mleka nazaj. Ste pa res bogi, pa saj bo kmalu bolje!

Neža7 možno, da so krči, pa zdaj vidim, da ti je že tejkaz odgovorila.

tejkaz user posted image user posted image user posted image   ste pa res bogi, upam, da se bo Jaša hitro pozdravil, da bo lahko spet pridno pančkal! Za odgovore se pa potrudim kolikor časa mi pač Ivan pusti.
Čestitke za 2 meseca.  Izpit boš pa v drugo opravila 100%, boš videla. Pa po moje tista vprašanja dajo notr samo zato, da malo zajeuser posted image .

Zoja Miša težo gledajo tako, da naj bi se otroček poredil od 20-30 g na dan, spodnja meja na mesec je 600g. Od 3 meseca starosti naprej pa naj bi pridobivali od 10-15g na dan. To mi je nazadnje P razložila.

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
4.10.2008 9:55:38   
cebrca
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Anita saj to so pa desci, za obiske in kolege priletijo takoj, če jih a me rabimo pa raje kakšno urco zamudijo. user posted image

ma itak ja, in cel dan jo imam-ma sej ti si tud sama, ponoči jaz kupčke podiram, zjutraj mal pred 7.ko bi jaz še mal poležala, jo on mal lupčka, potem pa rečem dej bosta kupčka podrla, on pa ki pa, jaz šibam, se mi mudi, user posted image user posted image user posted image , in še bi, ma se morve dobit na kavi, da jih bove mal opravljale

Moj ima pa drugačen izgovor. Saj ne rečem, se fino igra z njim, ko je doma. Ko pa Ivan rata siten za jest in rečem, da ga je treba preoblečt : Men se mudi, moram it v štalo! user posted image user posted image user posted image user posted image

kaja02 jaz sem pa kar konkretna, namesto, da bi jokala raje njega nažulim. Potem vsaj ve zakaj sem slabe volje! user posted image user posted image user posted image Mogoče mi pa potem zato v štalo uide! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sayuri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in same pohvale za tako pridne in potrpežljive otročke. Očitno sta vedela, da se dogja nekaj velikega in sta bila tako pridna!!!!! Pa bravo, da je operacija uspela in je sedaj mimo!!!

OK, pe sem vas predelala po dveh dneh! Še dobro, da je vikend in danes niste tako zgovorne.
Bom pa zdaj 2 dni sama doma, user posted image dela nadstrešek pri kolegu in imajo dela za dva dni user posted image user posted image user posted image .
Pa danes že čez pol urce dobim obiske! Se šibamo preoblečt in najest, da bo potem mir!!!

Pa lep nedeževen in dokaj topel vikend vsem!!!!!

user posted image

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
4.10.2008 10:11:29   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: cebrca

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Anita saj to so pa desci, za obiske in kolege priletijo takoj, če jih a me rabimo pa raje kakšno urco zamudijo. user posted image

ma itak ja, in cel dan jo imam-ma sej ti si tud sama, ponoči jaz kupčke podiram, zjutraj mal pred 7.ko bi jaz še mal poležala, jo on mal lupčka, potem pa rečem dej bosta kupčka podrla, on pa ki pa, jaz šibam, se mi mudi, user posted image user posted image user posted image , in še bi, ma se morve dobit na kavi, da jih bove mal opravljale

Moj ima pa drugačen izgovor. Saj ne rečem, se fino igra z njim, ko je doma. Ko pa Ivan rata siten za jest in rečem, da ga je treba preoblečt : Men se mudi, moram it v štalo! user posted image user posted image user posted image user posted image

Cebrca ta izgovor poznam, ga skoraj vsak dan poslušam. user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
4.10.2008 10:12:50   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: cebrca

Pa lep nedeževen in dokaj topel vikend vsem!!!!!

user posted image

Se vidi, da boš sama doma. user posted image user posted image user posted image user posted image  Pazi, da te Ivan ne zatoži. user posted image

pa pa

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
4.10.2008 10:35:54   
anaya
Dobro jutro....

Naty: kako tije uspelo uravnat prebavo?? Neli mi bo razneslo, če ne naredim nekaj, se cel dan napenja , da ji zvečer uspe nekaj ven spravit. Kaka samo 1x na dan, pa še za to se orng namatra. Čist boga je pol...

Čestitke za uspešno prestalo operaicijo Lovrouser posted image user posted image user posted image user posted image .

Pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse ki ste tako ali drugače prehlajeni, bogi malčki.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
4.10.2008 10:36:59   
tatly
JOJ VSE KI DAJETE SLIKE MATE TAKE LEPOTCE-LEPOTICKE!

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
4.10.2008 10:51:00   
anaya
da še jaz malo pokažem naše pikasto dete user posted image user posted image user posted image . To gospodična počne celi ljubi dan....

user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
4.10.2008 10:51:12   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: anaya

Dobro jutro....

Naty: kako tije uspelo uravnat prebavo?? Neli mi bo razneslo, če ne naredim nekaj, se cel dan napenja , da ji zvečer uspe nekaj ven spravit. Kaka samo 1x na dan, pa še za to se orng namatra. Čist boga je pol...

Čestitke za uspešno prestalo operaicijo Lovrouser posted image user posted image user posted image user posted image .

Pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse ki ste tako ali drugače prehlajeni, bogi malčki.

Se je HB samo poštimalo. user posted image  Sem mu pa enkrat dala v vodo mal sladkorja in je kakal.

pa pa

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
4.10.2008 11:15:05   
tatly
naty tudi mi imamo take probleme z prebavo kot tiuser posted image user posted image user posted image kaj naj naredim

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
4.10.2008 11:35:42   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

naty tudi mi imamo take probleme z prebavo kot tiuser posted image user posted image user posted image kaj naj naredim

Tatly jaz sem iz Novalac 1 prešla na Novalac proti zaprtju. Je mel pa prejšni teden enako problem s kakanjem ne glede na to mleko, pa sem mu dala v 50ml vrele vode še pol žličke sladkorja - seveda sem pustila, da se ohladi na tako temperaturo, da je lahko popil. No popil je 30ml, se pomiril in potem kmalu kakal. user posted image  Je pa Tejka enkrat pisala, da zavreš vodo, daš vrečko kameličnega čaja in potem pol žličke sladkorja. user posted image

pa pa

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
4.10.2008 11:41:12   
anaya
mi mamo novalac AC proti kolikam, pa se mi zdi da ma bolj probleme z zaptjem zarad ad3 kaplic, ker prej ko nisem kaplic dajala ni bla nič zaprta. čaj pa Neli pije že od 2 tedna naprej, res da sicer čist malekost pa brez sladkorja, bom probala še te  malo sladkorj dodat... hvala....

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
4.10.2008 13:01:39   
naty13
Anaya samo ne ji dajat vedno sladkorja v čaj. Sladkor je samo rešitev, če bo fejst zaprta. Da jo ne navadiš na sladkor prehitro, pa ni preveč dobro, če tak mali otrok že zdaj toliko sladkorja dobi. user posted image

pa pa

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
4.10.2008 13:09:08   
tatly
naty-.po kamilicnem caju je jo fcipalouser posted image user posted image bom probala z vodo

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
4.10.2008 13:48:39   
anaya
tatly mi mamo koprov čaj probaj s tem.... ena 3 zrna samo na pol dl vode

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
4.10.2008 14:24:49   
Tamy30
hello,
sem malce na terasi, moj tamali pa mi se zaenkrat ajcka v vozicku. Je toplo oblecen pa se fajn pokrit. Da se malce javim. S tamalim kraljujeva v hisi, moji so sli na trgatev, midva pa sva letos se malce premajhna da bi ga vozila v vinograd.
anaya, kak ti lepo aja tamalauser posted image , ako si omenila da ti kaka samo enkrat na dan, uf moj je danes ponoci komaj koncno se pokakal po treh dnevih. Revez je pritiskal da je bil celi rdec. Sem se pa ze sprijaznila da tako poredko kaka, ker je to ze od rojstva tak. Kak ga sele zvija, boscek. Ko pa se sprazni pa tudi tako zadovoljno apiuser posted image

Evo ga, ga ze vidim da se neki premikauser posted image  Nas pes zlati prinasalec Pan sicer je pri njem, ob vozicku, ampak spiuser posted image

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
4.10.2008 14:27:37   
Tamy30
punce a je mozno da mojemu rastejo ze zobki, je star komaj 2 meseca, pa se mu neki v dlesni vidi, kao da ima nastavke za zobke?? Slini se se skoraj nic, razen da se mu zadnje case dela neka penica na ustnicahuser posted image  

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
4.10.2008 14:37:45   
anaya
Tamy30: mah naša je bla pa pokakana vsakič ko sem jo previla, zdaj odkar dajem AD# kaplice mi nekaj štrajka, samo mi je čudno ker pa blato ni gosto, ampak čist lepo mehko ( zeleno obarvano seveda)... ne vem kaj mi jo muči, zdaj 2 dni ne bom kaplic dala pa da vidim če je to to. Pa dojenje spet uvajama nazaj dokler ne bo začela ponovno zavračat.

Da pa bi Martin že zobke dobil, ufff... bi bil pa hiter, ampak po moje je vse možno.

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
4.10.2008 14:38:36   
anaya
Aja pozabla sem kaj sem sploh prišla vprašatuser posted image . kako je že tista formula kolk naj bi pojedli? 150 ml na kg teže al kak že??

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
4.10.2008 15:24:08   
mishel
Samo na hitro vas pozdravim, ker se mali že zbuja...

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
4.10.2008 16:43:13   
Ryssa
sam na hitrco odgovorim...

anaya formula mislim da je 150-170ml na kg teže. Če je 4 kg je to potem od 600-680 ml.

(odgovor članu mishel)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
4.10.2008 17:20:56   
anaya
No torej mi definitivno preveč pojemouser posted image . začuda da se redi ne preveč, na prvi posvetovalnici je mela 650g več, j erekla P da smo glih za glih vredu, če bi blo manj bi mogli več dodajat, zdaj pa ma nekje 4200, mogoče kak gramček manj al pa več, pa poje dnevno okrog 700g dodatka pa še dojenje.user posted image

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
4.10.2008 17:47:59   
aradej
Mi se trenutno zadovoljno pretegujemo po postelji. Smo bili pa prej tri ure zunaj ko zidajo hišo. Imam pa že napol pripravljeno večerjo, bo kar pica.

Včeraj zvečer sem si pa privoščila malo oddiha in sem šla na koncert Eroike. Je blo zelo dobro, pa še pasalo je it malo med ljudi. Je pa user posted image  godrnjal da ni nič naredil ker je user posted image  sitnarila. Ko sem šla je spala pa se je kmalu zbudila. Sta jo izmenično imela tašča in moj.Ko sem pa prišla domov sem se samo oglasila in jo malo pobožala pa sem jo lahko prestavila v zibko pa mi je spala od 22-2-5-8. Je bila super noč. user posted image  je sprobal kako je če imaš dva otroka pa ne moreš zraven nič nardit.

Se podpišem pod tiste poste ko vaših ni nič doma. Moj dela od jutra do večera pa še sobote in še kakšno nedeljo. Potem pa sta še kmetija in gradnja naše hiše. Upam da bo kmalu zima in bo manj dela na kmetiji.

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
4.10.2008 18:21:07   
bambi14
Dan,

vidim, da bi mogla včeraj napist kaj se mi je zgodlo -pa ni blo cajta.
Torej:
JAZ SEM TAKO NESPOSOBNA MAMA, DA SEM POŠKODOVALA MOJO MALO BABIKO PRI STRIŽENJU NOHTKOV.......ja ščipnila sem jo- jao  mi je blo hudo- še zdaj mi je, pa čerpav mi je v parih minutah oprostila in je vse ok.
No spravla sem se prvič stričt njene kremple, ki so me že pošteno parkrat pokrampali in ne vem,...držim prstke pa ščipalec in mi malo premakne rokico in uffffffffffff: jok- me je skoraj kap. Bogica mala ni vedlakaj jo je doletelo, mene pa je kr začel želodec bolet od sile in mi je blo hudo celo večer.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zato pazite kako strižete, sem mislila da se mi kaj takega res ne more zgodit.user posted image , pa sem se ustavila že pri prvem prstki in potem ji je zvečer mojuser posted image postrigo nohteke, ko je spala.

No to je to. Pa boste rekle,...do poroke bo vse ok, se pa vstrašiš in ti je hudo(jokala sem ko da se je zgodilo ne vem kaj hudega).user posted image

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
4.10.2008 19:39:39   
anaya
bambi: verjamem da ti je hudo, ampak še več stvari se bo ne hote zgodilo, kaj češ, tut če se trudiš se pripeti kaj. Pa nisi nesposobna mama brez skrbi, če je kdo nesposobn sem to jaz, ko je moji pupi že 2x telefon na glavo padouser posted image user posted image , pa se tut ne obtožujem.... res pa je da se ne javim nikoli več ko dojim. Jaz sem rabla bolj dolgo da sem skapirala da ni dobro se javlat na telefon če dojiš ( sem 2x ponovila enako napako). Pa kaj češ na napakah se učimo, glavno da našim otročkom ni nič hudega!!!

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

Katero ime izbrati?
kimica86

Ne moremo se odločiti.. Pomoč bi prav prišla..

Alina (63%)

Luna (19%)

Aria (18%)

Število vseh glasov: 210

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!