cebrca
|
Včeraj mi ni uspelo, pa danes! IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa Na evo pa je meni tudi prvič vse zbrisalo, juhu cebrca hvala ker si povedala za donat in kapljice biogaia. A je imel Ivan tudi kaj manj krčev po njih? Ko je začel spet rumeno kakat, so bili tudi krči manjši po kapljicah Bio gaia. Sicer pa te kapljice sploh svetujejo mamicam, ki ne morejo dojit in so otročki na prilagojenem mleku. Vsebuje pa laktobacil, ki so ga drugače izolirali v materinem mleku, in ki naj bi ga dojenček dobil z dojenjem, da mu naseli črevesje in uravna prebavo. Pa tudi na netu najdeš kar nekaj info o teh kapljicah, samo v iskalnik vtipkaš ime. Jaz lahko kapljice samo pohvalim! Mi trenutno uporabljamo vetrovne kapljice in nima nekih krčev, ampak sumim da ga zapirajo zato bomo šli spet na lefaxin. Med vikendom, ko je še moj doma, če bi bile slučajno kakšne drame. Moram mojega kar pohvalit, mi precej pomaga. Ga ponoči tudi hrani ko si jaz pumpam. To je na hitrco povzetek tistega kar sem prej napisala. naty če se dojio pri nas v Ivančni gorici, se po moje tudi v drugih lekarnah, spraševala pa res nisem. Erin za vaše prstke, da se hitro pozdravijo!!!!! Pa tisto z mlekom, sem hotla sam pomagat iz lastnih izkušenj! Imam kolegico, ki ji je njena punčka tako polivala, ker zapiralka pri želodčku ni dobro delala. P jo je silila samo dojit čim več in mala je bila res boga. Baje se šele pri 6 mesecih ta mišica potem bolj ojača, da ne spusti več mleka nazaj. Ste pa res bogi, pa saj bo kmalu bolje! Neža7 možno, da so krči, pa zdaj vidim, da ti je že tejkaz odgovorila. tejkaz ste pa res bogi, upam, da se bo Jaša hitro pozdravil, da bo lahko spet pridno pančkal! Za odgovore se pa potrudim kolikor časa mi pač Ivan pusti. Čestitke za 2 meseca. Izpit boš pa v drugo opravila 100%, boš videla. Pa po moje tista vprašanja dajo notr samo zato, da malo zaje . Zoja Miša težo gledajo tako, da naj bi se otroček poredil od 20-30 g na dan, spodnja meja na mesec je 600g. Od 3 meseca starosti naprej pa naj bi pridobivali od 10-15g na dan. To mi je nazadnje P razložila.